Якщо ви завжди хотіли готувати не тільки смачну, але ще й різноманітну їжу, Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати стане вам в пригоді. Смак навіть звичайних страв, які готуються на кожній українській кухні, змінюється з рецептами, що представлені у цій книзі.
Це справжній кулінарний атлас, що скерує вас у світ надзвичайних смаків. При цьому книжка розрахована не на шеф-кухарів ресторанів, а саме на аматорів ‒ на людей, що точно будуть зваблені ідеєю готувати на власній кухні поживну їжу з неперевершеним смаком. До того ж ціна на цю книгу на національній книжковій платформі Yakaboo робить її доступною кожному.
Про Євгена Клопотенка
Євген Клопотенко пройшов шлях від кухаря-аматора до професійного шеф-кухаря та зірки МастерШефу. Після численних років досвіду та навчання в кращих кулінарних школах Європи він взяв за мету покращити гастрономічну культуру України та популяризувати українські страви у світі.
Окрім участі у МастерШефі Євген також веде свій YouTube-канал, де публікує прості й водночас смачні рецепти. На своєму сайті він регулярно ділиться порадами для створення улюблених страв українців, а також поширює оригінальні рецепти та інші кулінарні матеріали, від яких готувати захочеться навіть тим, хто раніше не знав, як зробити найпростіші страви.
Про цю книгу
На вас чекають рецепти 70 смачних страв з різних категорій ‒ це і перші страви, і десерти, і навіть дитяче меню. Кожний рецепт проілюстровано фотографіями, від яких ще більше хочеться їсти ‒ це завжди ознака якісних кулінарних атласів.
Більшість рецензій, як і ця, сходяться в одній думці: в цій книзі точно знайдуться страви до смакукожному, хто візьме її до рук. Так, можливо, не всі 70 рецептів можна відтворити на кожній українській кухні, але для тих, хто хоче закохатися в кулінарне мистецтво, цю книгу однозначно потрібно купити.
До того ж рецепти наведені з урахуванням особливостей приготування їжі в Україні. Ця книга підійде і для тих, хто може дозволити собі купити коштовні продукти у Києві, і для тих, кому більш важлива доступність інгредієнтів. Читайте! Буде цікаво.
Купити цю книгу за доступною ціною та відкрити новий кулінарний світ у межах власної кухні можна з національною книжковою платформою Yakaboo. Ви можете заказати доставлення видання Україною або забрати самостійно у книгарні в Києві за адресою: вул. Хрещатик, 22, 1 поверх (Головпоштамт). Дзвоніть за номером 0(800)-600-505, щоб дізнатися про наявність видання у книгарні.
- Адміністраторка
- Перегляди: 133