Дівчатка, допоки
Ока милується морем (і напевно також готує подаруночок комусь...) обговорюватиму з вами обмінник буду я.
Насамперед, щодо
доцільності фотографії.
Оскільки цей обмінник пост-морський, то отже головний подаруночок вже готовий, прикуплений чи зроблений з морських елементів. Щоб уникнути непорозумінь згодомі мати гарантію в плані оргмоментів і було вирішено до заявки додавати фото. Фото ви можете закинути в радикал або у заявці дати посилання на той ресурс, де знаходиться фото сувеніра.
Також, фото подарунка допоможе уникнути такої ймовірності, що хтось подарує ропана-мушлю і отримає ту-таки мушлю (або намисто з ракушок).
Можливо для вас це трошки незручно, але повірте - це не така складна умова. Вона цілком реальна до виконання.
Термін збору заявок. Він збільшений у зв"язку з літнім відпочинком. І до того ж, зараз максимальна ймовірність "горящих" або раптових поїздок на море, тому треба визнати цю загальну тенденцію. А вцілому ж, погодьтеся, цей обмінник буде свіжий за ідеями і неповторний.
Міс Посмішка (04 August 2012 - 22:38) писав:
дуже цікавий обмінник, вже думаю що б то падарувати)))))
можна і куповане, і своїми руками?
Звісно! Просто не всі мають можливість творити руцями, а з не меншим бажанням готові поділитися купованим морським подаруночком.
Приміром минулого року я привезли дуууже чарівні манюні ракушечки, які протягом року використовувала у творчості.
Krissti (04 August 2012 - 21:37) писав:
Тобто заявочку можна подавати лиш після того, як вже буде сформовано подарунок??? Бо якщо ні, то як якщо по-іншому сфоткати)))))
А ви ще лишень збираєтеся на море? Якщо вже побували, то тоді чит.пост вище. А якщо море в планах а заявку кортить вже подати, то можете приблизно спланувати, якого типу буде подарунок (от приміром з Криму можна привезти аромамасла, ручної роботи мило тощо): ті ж таки намиста, сувенір, магніт чи щось інше. Просто ж нікому нехотілося би вислати магніт і отримати магніт, правда?
Lala_by (04 August 2012 - 21:13) писав:
у листі має бути щось конкретне?
У листі має бути сформульована згідно правил проведення обмінника заявка: чітка, з усіма написаними пунктами і фото або посиланням на фото.