Приймання заявок завершено
Попередні правила:
1. Охочих збираємо до 5.12.2010, щоб був час для пересилки подарунків до свята.
2. Заявку кидаємо мені в приват (Хто і адресу, куди висилати).
3. Оскільки тут збираються не лише мами, а й ті хто тільки планує ними стати, будемо балувати себе коханих )).
4. І саме головне, подарунок має бути на святкову тематику. Нажаль, особисто я нічого гарненького на подарунок зробити не можу і буду йти до сувенірної лавки. Думаю, я можу бути не одна така, і щоб без дискримінації, пропоную подарувати готові сувеніри. Визначили орієнтовну вартість 15 грн.
5. Я методом лотереї в приват розкину хто кому буде дарувати і куди висилати.
6. По отриманню подарунків ділимося враженнями, позитивними емоціями.
Якщо в кого є якісь ідеї, пишіть, додамо до наших правил.
Список учасників:
Zvizda , СЕПТІМА, Светик-семисветик ,Rangie, martelita, CoH9I, Svitti, Nadin123, dirol7, olchik, ЛИСИЧКА 55, saniaw, IRU$IK, Мозаїка, Ice, ляночка, Амелія, Tanuchka, Ledi...Em, kxenja, Зайчик, Зайка*, ViroN, Solny_girl, Ira+kola, Anya-anya, pavuchok, nichka, Тоська, Ksenchatko, viki_v, Жабеня, Іруля, Time Out, Лелечка, Марія, oka, Каська-маська-к@т, ansi, Svetko, Nivea, marianochka, Мамуся0703 ,Olushka*, Бурулька, Люлюка, Forget-me-not, IGORA
Хто кому дарував
Хто перед вами дарував вам, хто після ви йому.
+Ksenchatko - +Zvizda - +Светик-семисветик - +olchik - +Rangie - +martelita - +Зайчик - +Svitti - +CoH9I -+saniaw - +Nadin123 - +Ledi...Em - +dirol7 - +Solny_girl -+ЛИСИЧКА 55 - +IRU$IK - +Мозаїка - +ляночка - +Ice - +Зайка* - Амелія -+viki_v - +Tanuchka - +kxenja - +ViroN -+Time Out -+Ira+kola - +Лелечка -+Anya-anya - +pavuchok - +nichka - +ЖАБЕНЯ - +ansi - +Іруля - +Марія - +oka - +Каська-маська-к@т - +Svetko - +marianochka - +Nivea -+Мамуся0703 - +Бурулька - +Люлюка - +Forget-me-not - +IGORA – +Тоська - +Ksenchatko
+СЕПТІМА - +Olushka* (ви обмінялися подарунками між собою)