Важливе оголошення
Що почитати на порталі?
АДВЕНТ-КАЛЕНДАР - Ідеї для створення
Тактильна втома: що це таке і чому потрібен відпочинок від дитини і чоловіка
Книжкові миколайчики
КАШЕЛЬ У ДІТЕЙ: ЩО РОБИТИ?
ДО ДНЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ ЛИШЕ МІСЯЦЬ!!!
ВИ ГОТОВІ ДО ОБМІННИКА? Лишайте заявку у темі !
Євромайдан 2013 - 2 акція громадської непокори
Відправлено 19 January 2014 - 12:32

Свобода - це не те, що вам дали. Це те, що не можна у вас забрати. (Вольтер)
Інші відповіді в цій темі
Відправлено 08 February 2014 - 13:43
Відправлено 08 February 2014 - 17:59
Переглянула інтерв"ю Кернеса , Жиліна ( організація Оплот )з Мустафою це жеть -важко щось коментувати дивно що такі люди вважають себе українцями .

В очікуванні дива...
Відправлено 08 February 2014 - 22:18
Відправлено 10 February 2014 - 01:09
Про це Українській правді повідомило джерело У Львові. Хлопчика супруводжували в дорозі депутати від ВО Свобода Михайло Хміль та Юрій Михальчишин. Другий постраждалий - Роман Дзівінський - досі перебуває у важкому, але стабільному стані в реанімації у Львові.
Як зазначив Хміль, "Назар Держило тепер у безпеці".
"О першій ночі він був уже на польській стороні. Домовлено, що в Польщі йому буде надано необхідну медичну допомогу. Ми перетнули польський кордон, переконалися, що все гаразд і повертаємося назад", - зазначив нардеп.
За словами Хміля, хлопця забрали з України, "щоб міліція не діставала його виясненнями обставин і допитами".
"А головне - щоб не захотіли кинути за грати, як підозрюваного. Тому від гріха подалі хлопця переправили за кордон", - додав нардеп.
Разом з тим він не став уточнювати, де саме перебуває Держило.
У свою чергу у прес-службі ВО Свобода з посиланням на Михальчишина повідомили: безоплатну медичну допомогу юнаку погодився надати військовий госпіталь м. Вроцлав.
У Польщі на потерпілого чекає кілька операцій, які проведуть місцеві щелепно-лицеві та нейрохірурги.
"Львівські медики на власний страх і ризик домоглися, аби хлопець отримав кваліфіковану допомогу за кордоном та зробили усе можливе, аби не допустити арешту потерпілих від вибуху", - додав Михальчишин.
Як відомо, внаслідок вибуху Назар Держило втратив ліве око, за оцінками медиків, шанси врятувати праве – дуже високі. Також у нього діагностовано відкриту черепно-мозкову травму та злам виличної кістки.
За даними УП, транспортування Романа Дзівінського за кордон на лікування також готується, наразі для цього готують необхідні документи.
Відправлено 10 February 2014 - 02:16
Лидер харьковского "Оплота" в срочном порядке летал в Санк-Петербург просить прислать "бойцов": "Ребята, начинайте помогать". ВИДЕО
На востоке и юге обещают дать отпор Евромайдану. Официально речь идет об объединении общественных организаций, которые будут помогать милиции поддерживать порядок.
Среди таких организаций одиозный харьковский «Оплот», сообщает Цензор.НЕТ со ссылкой на ТСН.
Его лидер Евгений Жилин в срочном порядке летал в Санкт-Петербург с просьбой помочь людьми, так сил дать отпор Евромайдану не хватает.
"Мы боимся, что будет какое-то иностранное вмешательство. и вот этот страх, хочешь не хочешь, приводит нас к братскому народу - "Ребята, начинайте помогать", - заявил он журналистам в Санкт-Петербурге.
Повідомлення відредаговано vero: 10 February 2014 - 02:17
Відправлено 10 February 2014 - 12:50

Всі жінки - ангели, але коли їм ламають крила, вони пересідають на мітлу.
P.S. А моя мітла - завше зі мною. ;)
Поділитися темою:
1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів
Реклама
Останні теми
- створити сайт
автор малюткв
Сьогодні, 01:55 - Вагітність після ок .
автор Лінчик
11 Dec 2019 23:20 - Рідні діти любимі,а мої -чужі.
автор Віра.
09 Dec 2019 12:40 - Нуш і Розвиваюча школа
автор roma_34
26 Nov 2019 19:54 - Тактильна втома: що це таке ?
автор Цинічна бандерівка
19 Nov 2019 22:39
Останні зміни статусу
Коли я не знаю чогось - іду на форум.... Коли маю що розказати особистого - в щоденник... Коли хочу поділитися цікавим висловом, афоризмом, картинкою чи просто думкою без продовження і коментів - іду в статуси... Це ж так просто, логічно і виховано...
Meloni_123 Доброго дня. Підкажіть, чи можна зараз стати на облік до Колочун з ЖК"?
09 Dec 2019 16:38
Унюня Сьогодні Година ласк!!! https://www.malecha.org.ua/forum/index.php?showtopic=29011&st=480&gopid=2845910
08 Dec 2019 10:21
Juliaaaaaaaa Привіт! Дівчата, хто знає з якого тижня вагітності треба вставати на облік?
04 Dec 2019 12:37
Зесічка Дівчата! нагадую, що 8 грудня -- Година ласк! не забудьте, будь ласка, хто має намір)) як і минулі роки -- Мати Божа чекає на вас!) https://www.malecha.org.ua/forum/index.php?showtopic=29011&view=findpost&p=1120266
01 Dec 2019 11:23
Martlet Обмінник до Миколая! https://www.malecha.org.ua/forum/index.php?showtopic=73389
25 Nov 2019 22:17
Стасівчанка Я не знаю чи є тут такі теми, не знаю де писати тому залишу тут посилання https://m.facebook.com/profile.php?id=100014393529894&fref=nf&pn_ref=story допоможіть дитині, особисто знаю цю сім'ю. Хто чим може, молитвою, грошовим внеском. Допоможіть хлопчику, дайте шанс на повноцінне життя. Адміни не сваріть. Я не знаю чи є такі теми на форумі, пошуком користувалась не знайшла. Посилання на ФБ сторінку мами.
19 Oct 2019 18:25
Lenka))) Підкажіть будь ласка де можна зробити еег дитині у Львові, у суботу? Дуже треба! Буду дуже вдячна!!!
03 Jul 2019 10:18
Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків
Іменинники ( 16 December 19 )
- Немає іменинників сьогодні
![]() |