Тест британського психолога Піпа Уїлсона (Pip Wilson). Він був створений для школярів з метою перевірити, як вони освоїлися в школі за перші три роки. Тест допомагає визначити, в якому емоційному стані знаходиться дитина, і наскільки його очікування від життя відповідають тому, як йдуть його справи в дійсності. Пізніше з'ясувалося, що цей тест актуальний і для дорослих. Розшифровка результатів тесту:
Спойлер
1, 3, 6, 7 - цілеспрямована людина, яка не боїться ніяких перешкод і перепон.
2, 11, 12, 18, 19 - товариська людина, яка завжди надасть будь-яку підтримку друзям.
4 - людина зі стійкою життєвою позицією, і яка хоче домогтися всіляких успіхів без подолання труднощів.
5 - дитина часто буває стомлена, слабка, у неї невеликий запас життєвих сил.
9 - весела людина, полюбляє розваги.
13, 21 - замкнутий, часто піддається внутрішнім тривогам і уникає частого спілкування з людьми.
8 - любить замикатися в собі, думати про щось своє і занурюватися у власний світ.
10, 15 - нормальна адаптація до життя, знаходиться в комфортному стані.
14 - падає в емоційну прірву, швидше за все, схильний до внутрішньої кризи.
20 - людина із завищеною самооцінкою, природжений лідер, який хоче, щоб люди прислухалися саме до нього і ні до кого іншого.
16 - людина відчуває себе втомленим від необхідності підтримувати когось, але, якщо він побачив на цій картинці, що 17 його обіймає - в такому випадку він схильний розцінювати себе як людини, оточена увагою.
Коли я не знаю чогось - іду на форум....
Коли маю що розказати особистого - в щоденник...
Коли хочу поділитися цікавим висловом, афоризмом, картинкою чи просто думкою без продовження і коментів - іду в статуси... Це ж так просто, логічно і виховано...
Meloni_123 Доброго дня. Підкажіть, чи можна зараз стати на облік до Колочун з ЖК"?
Досягнуто максимальної кількості коментарів статусу
Стасівчанка Я не знаю чи є тут такі теми, не знаю де писати тому залишу тут посилання https://m.facebook.com/profile.php?id=100014393529894&fref=nf&pn_ref=story допоможіть дитині, особисто знаю цю сім'ю. Хто чим може, молитвою, грошовим внеском. Допоможіть хлопчику, дайте шанс на повноцінне життя. Адміни не сваріть. Я не знаю чи є такі теми на форумі, пошуком користувалась не знайшла. Посилання на ФБ сторінку мами.