Привіт всім, хто хоче бути здоровим і струнким. Розкажу про свій досвід кето дієти. Я схильна до повноти, тому постійно борюся з собою) Звичайно, не раз приймала участь у малечівських марафонах, тому зазвичай дотримувалась ПХ, їла низькокалорійну їжу. Це нелегко:каша на воді і тушені кабачки на воді мало приносять задоволення. Довго так не проживеш. Про кето, можливо, і читала в неті, але уваги не звертала. А от як почала ходити в спортзал, тренер сказав спробувати кето. Коли він розповідав, що голод зникне, що достатньоїсти 2 рази на день, чесно, я в те Не Вірила. Але вирішила зробити експеримент. Так як я мала якусь нібито перед ним відповідальність-дотримувалась строго. Після каші і кабачків на воді, на такому харчуванні мені було не важко. Хоча, при вході в кетоз була слабкість і якась депресія. Про принцип харчування та дозволені продукти на кето писати не буду, бо то довго, слухайте в Ютубі лікаря Берґа. Отже, це працює і це справді найкраща дієта, бо на ній легко. Це навіть не дієта, а стиль харчування. Бо, як я вже читала і слухала багато відгуків, хто почав так харчуватись, це залишається на завжди. (хоча це не обо'язково). Що в мене змінилося?Вранці я пила каву з цукром і зразу ж мала такі неприємні відчуття в області шлунка, що мусіла поїсти. Їла кашу на воді і через годину була вже голодна. Протягувала якось ще 2 - 3год. і знов їла щось дієтичне. Через невеликий час знов їла і знов голодна, і завжди голодна, і зла. І так завжди.
А як зараз? Вранці п'ю каву без цукру і почуваюся добре.Стараюсь їсти якнайпізніше, аж після обіду, голод іноді відчуваю, але то не той дискомфорт. Їм в середньому 2 рази на день. (Я ніяк не вірила, що я так зможу, лумала, що то не про мене). І ще, що мені подобається. Зараз, коли я йду в гості, я не сиджу за столом як біла ворона і не йду додому голодна. Я з'їм і котлету, і відбивну, і ковбасу, і сир, і будь-яке м' ясо, і шашлик і салат. А на ПХ, що можна на застіллі крім салату?
Грандіозними результатами, поки що, поділитись не можу, бо я на кето тільки майже місяць. За цей час - майже 3,5кг.А і ще великий плюс кето-зникає тяга до солодкого. Це теж правда! Не їм, не п'ю нічого, де є цукор, ні мед, ні фрукти, можна лише деякі ягоди.