Вітаю Вас, шановні форумчанки!
Хочу запропонувати Вам покупки в інтернет-магазинах Іспанії з дорослим та дитячим одягом на будь-який смак!
Умови покупок такі:
1. Ціна товару + 13% + доставка з магазину по Іспанії + доставка до України (3,5 євро/кг з 26.12.14) + доставка до Вашого населеного пункту
2. Термін доставки 2 - 5 тижнів. Доставку до Вашого міста проводимо Новою Поштою.
3. Замовлення приймаються на пошту
4. Перелік магазинів
5. Бланк замовлення (або пишіть на пошту, скину)
6. Коли пишете замовлення вказуйте будь ласка назву форуму і нік.
7. Оплата за замовлення проводиться на карту ПриватБанку по курсу Приватбанку "для карт і поповнення депозитів" в день оплати або у євро готівкою. Здійснюється передплата 100% вартості товару, після підтвердження замовлення на сайті. Проплатити потрібно на протязі 2-ох днів від отримання рахунку. Не забувайте за комісію банку 1% від суми замовлення. Звіт про оплату потрібно скинути на електронну пошту.
8. Вага (3,5 євро/кг, заокруглення до 10 грам) оплачується після прибуття товару в Україну.
9. Товар поверненню та обміну не підлягає. Тому старанно вибирайте розмір та колір. Кожен виробник надає розмірну сітку одягу, і вимірявши свої параметри можна обрати розмір.
10. Графік замовлення будемо формувати разом.
На всі питання та пропозиції з радістю відповім!
Бажаю приємних покупок та насолоди від отриманих речей!
ВИХВАЛЯНКИ
ЗАЛИШКИ
ДЕ ЗАБИРАТИ ПАКУНКИ
Дівчатка, хто має можливість розраховуватись у євро - віддавайте гроші за замовлення у євро!
В період знижок, речі можуть прийти в не зовсім відмінному стані. Я на жаль на це ніяк вплинути не можу, може бути якась затяжка, чи брак, таке рідко трапляється, але все ж таки буває. Тому мусимо розуміти, що при купуючи он-лайн, йдемо на певний ризик.