Shady Lady (17 October 2013 - 21:55) писав:
Маємо ФОП-3 единий податок з КВЕДАМИ на it сферу, зараз хочимо зайнятися продажем опт і роздріб промтоварів, які треба дозволи і документи.
Ми маємо ФОП і відповідно треба змінити КВЕД, а потім що? Просто береш і займаєшься. Ніяких тобі дозволів на продаж і купівлю?
Грубо кажучи маючи ФОП , чи я можу взяти машину купити на ринку картоплі і розвезти її по хатах? Хто до мене може придовбатися?
ніхто, якщо в кведі відповідний код, який і дозволяє займатися відповідною діяльністю... єдине що продукти харчування просто так не продаси.... треба якісь там санітарні виснови, на багато продуктів сертифікати + багато продуктів потребують спеціальне обладнання....
так само одяг, якщо ви маєте одях 5-х виробників, то маєте мати від кожного виробника сертифікат (копію) бажано завірену мокрою печаткою.... вроді так я це бачу...
і ще, як надумаєте їздити з машиною навнтаженою картоплею, то раджу мати документ (накладну) на купівлю цієї картоплі (товару) я розумію, що це прозвучить смішно, але як попадете на ДАЇ, то важко Вам буде доказати, що ви її не вкрали..... і відповідно доведеться підмазати...