Я мала невдалу спробу екстракорпорального запліднення в Інтерсоно, а зараз прохожу підготовку до ЕКЗ у клініці Хміля,
ми звернулися у Інтерсоно, бо основним фактором було те, що не хотілося
нікуди їхати зі Львова, спробую обгрунтувати чому не сподобалося у Інтерсоно і чому вирішили робити на цей раз у Хміля
1. поради двох лікарів-гінекологів, які сказали, професор значно досвідченіший лікар і прекрасний хірург, який дуже добре розуміється на усіх проблемах гінекології загалом і в тому числі безплідді, бо має величезний досвід, навідміну від лікарів в Інтерсоно, які ніколи ніде
до того не практикували!
2. сама атмосфера у Інтерсоно мені не подобалося- якось у всьому відчувалося, що це просто Бізнес
3. ставлення лікаря, яка ніколи нам не приділила більше 10 хв і взагалі не було відчуття, що вона зацікавлена нам допомогти,
а коли мені потрібно було терміново з нею звязатися, то мені не рецепш постійно казали, що вона передзвонить, але ніхто так зі мною і не зв'язався, а коли нарешті вдалося з нею зідзвонитися, то просто нахамила
4. Ціна- у Інтерсоно протокол обійшовся у майже 42 тис. грн, сподіваюся, що у Хміля вкладемося по акційній ціні у 20 тис.
Повідомлення відредаговано Vushneva: 13 January 2013 - 23:27