Я у своєму житті тричі зверталася до їх послуг:двічі з переляком у доньки і один раз з кон"юктовітом , скільки разів зверталася до лікарів з цією проблемою,кращало лише на певний термін, а потім все повторювалося.Кілька сеансів у народноо цілителя--і вже 10 років не згадуємо.
Важливе оголошення
Що почитати на порталі?
АДВЕНТ-КАЛЕНДАР - Ідеї для створення
Тактильна втома: що це таке і чому потрібен відпочинок від дитини і чоловіка
Книжкові миколайчики
КАШЕЛЬ У ДІТЕЙ: ЩО РОБИТИ?
ДО ДНЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ ЛИШЕ МІСЯЦЬ!!!
ВИ ГОТОВІ ДО ОБМІННИКА? Лишайте заявку у темі !
Народні цілителі,бабки-шептухи,екстрасенси.....
Відправлено 04 November 2008 - 17:17
Я у своєму житті тричі зверталася до їх послуг:двічі з переляком у доньки і один раз з кон"юктовітом , скільки разів зверталася до лікарів з цією проблемою,кращало лише на певний термін, а потім все повторювалося.Кілька сеансів у народноо цілителя--і вже 10 років не згадуємо.

"Все, що існує на світі, колись було мрією". К. Сендберг
І не важливо куди закинула доля... просто будь до кінця з Україною в серці!!!!
Відправлено 04 November 2008 - 17:29

Відправлено 04 November 2008 - 17:42

Відправлено 04 November 2008 - 17:46

"Все, що існує на світі, колись було мрією". К. Сендберг
І не важливо куди закинула доля... просто будь до кінця з Україною в серці!!!!
Відправлено 04 November 2008 - 17:49

Відправлено 04 November 2008 - 18:27

(Дэйв Бері)
Відправлено 04 November 2008 - 18:37
Але якщо Ви вважаєте себе християнином, ще і практикуючим, то звертання до цілителів (іншими словами ворожбитів) є дуже великими гріхом, при чому проти першої Заповіді Божої - Не май інших Богів крім мене.
Щодо мене, на даному етапі життя вважаю абсолютно неприпустимим звертання за допомогою до таких людей, бо це зазвичай має дуже багато негативних наслідків. Коли є проблема, на мою думку, краще звернутись до церкви, але не чекайте, що підете один раз помолитись і все вирішиться само собою, так не буває, відповідно за один раз не вирішує ніякої проблеми і так званий цілетиль.
Але для кожного існує своя правда і своє бачення.
Відправлено 04 November 2008 - 18:37
Але в житті бувають різні випадки. Моя родичка мала проблему з дитиною - у дівчинки в 10 років трапився інсульт, відібрало праву частину тіла. Це було жаливо і коли вже лікарі зробили все що було в їхніх силах, родичі звернулись до нетрадиційної медицини. Зараз Марійці 14. Слава Богу вона практично повністю відновилась. Лікарі ж поставили на лікуванні крапку, коли в неї не рухались кінцівки
Відправлено 04 November 2008 - 18:43
kxenja (4.11.2008, 18:27) писав:

В тому то і вся справа, що образи, чи навіть присутність Святого Письма не є гарантією того, що людина від Бога. Зазвичай це просто приманка.
Відправлено 04 November 2008 - 19:11

Все, що існує на світі, колись було мрією.
Відправлено 04 November 2008 - 19:16
Від себе додам (з власного життєвого довіду).
Допомога від усяких цілителів дійсно є, але... це явище дуже-дуже тимчасове. Як правило, усі цілителі обвішують себе образами Матір Божої і щепчуть милитви (навіть дуже подібні до християнських), але ніхто не знає з якою метою вони відмовляються і що собою несуть. Знаю дуже багато випадків, що після походу до цілителів єдиним порятунком є лише візот до монаха (який присвятив своє життя боротьбою з нечистою силою)
Можливо кожна людина проходить випробовування в цьому житті - і мою родину це не обійшло. За 15 років бачив не один випадок, кому помагало і як помагало, коли все було чудесно протягмом певного терміну, а потім в 10 разів гірше... розписувати тут все не буду.
Хочу лише поділитися власними уроками життя - може це комусь пригодиться і вбереже від прірви.
Не знай інших богім окреім мене. Цим все сказано. Люди добрі! не шукайте легкої здобичі і не шукайте легкого «порятунку» цілителів. Це все марне! Чому ми віримо, цілитель нам поможе, в той же час промовляємо молитву Отче Наш (чи якусь іншу) з думками не про молитву, а про цілителя чи ще щось інше. Чому ми віримо тому зіллю (оберегу) який нам дають цілителі, і в той же самий час оминаємо Святу Воду і Святе Причастя. Вірте в Бога, моліться і просіть. Бог нам дасть все, що нам потрібно і все, на що ми заслуговуємо. Лише щира молитва здатна робити чудеса.
Я до цього довго йшов, але для мене дороги іншої вже немає! Сподіваюся, що мій досвід допоможе комусь в скрутний час.
Любімося, бо ми того варті

П.С.Кому цікаво - пишіть в приват
Відправлено 04 November 2008 - 19:17

Відправлено 04 November 2008 - 19:37
Ірина Ігнатова (4.11.2008, 19:17) писав:
Ірина, я написала вище, якщо людині дозволяє віра, то вона може йти до всіх вище перлічених осіб, це особиста справа кожного. АЛЕ, якщо це священник, то так, я впевнена що це в нього дар від Бога. Знаєте, чула про монаха, який помагає, тобто лікує, коли запитала де монах живе - у власному великому будинку, в нього є своя визначена такса, настпуне моє питання було - а хто сказав, що він монах? Відповід просто потрясна - люди. От тут в мене теж закрався величезний сумнів, що то був монах. А священників, які зцілюють бачила і на власні очі і сама знайома з ними і можу запевнити, що від них зла чи негативу не іде зовсім, це люди з Божим даром.
Друге, не в обіду, а Ви прочитали Біблію і можете конкретно вказати де саме не заперечує вона цілителів? Будьте ласкаві, вкажіть будь ласка стих, бо я таким знанням похвалитись просто не можу, зате добре пам’ятаю першу Забовідь Божу.
Я теж свої думки висловлюю не просто так, маю і власний досвід і як сказав парубок, до цього прийшла сама, не дивлячись на те, що мені тільки 25.
Надія вмирає останньою зрештою, і коли вже молитва не дає результату, а людина просто не хоче продовжувати молитись з різних причин, то вирішувати тільки їй, як поступати далі, але про Бога тут вже можна не згадувати і не говорити про християнство як таке.
Стосовно молитви ще одне, мій батько хворий, при чому тяжко хворий вже довгих 25 років, від мого народження. Надії на повне вилікування немає взагалі, якби слухав лікарів, то мабуть років 20 уже б спочивав з миром. Але вгадайте, що його тримає досі на цьому світі, і більше того дозволяє навіть працювати при тому, що стояти він не може довго? - Правильно, молитва і тільки молитва, при чому ранішня і вечірня. До розуміння Бога і молитви мав довгий і складний шлях, особливо враховуючи виховання протягом правління радянської влади.
Тому фразу про те, що молитва не допомагає не розумію і не приймаю в корені, бо мені і моїм рідним тільки молитва у цьому житті і допомагає.
Відправлено 04 November 2008 - 19:40
думаю, що в нашому світі є ще багато незвіданого, особливо стовоно цілющої енергії.
Відправлено 04 November 2008 - 19:49

Відправлено 04 November 2008 - 19:59
Ірина Ігнатова (4.11.2008, 19:49) писав:
Є різні священники і я абсолютно цього не заперечую, але ми говорили про священників, у яких є дар зцілення інших, так от, такі священники не мають особняків і зачасту і дітей не мають, бо є монахами, які переважно ведуть аскетичний спосіб життя. І про заповіді - є така як НЕ суди, це я до того, що священники такі ж самі люди як і ми, і зовсім не потрібно ними витикати. Бувають ще і не такі випадки, але як на мене, то це все не повинно впливати на істинно віруючих людей, чи не так?
Щодо шаблону з заповідями - а скажіть, хіба є щось погане у заповідях, у 10 Заповідях Божих? Вони і дані були Богом для людей, щоб жити щасливо, а те, що всі їх порушують, то так і це правда. Тільки суть християнства як такого полягає в тому - аби намагатись, хоча би намагатись жити згідно із заповідями і не порушувати їх.
І дивитись власне потрібно тільки на себе, а не на всіх, бо якщо завтра всі підуть стрибати з даху, то сумніваюсь, що Ви чинитеме так само.
Історії є різні і тільки людині самій вирішувати у що вірити і як поступати. Але kxenja розповіла дуже показову історію стосовно цілителів.
Відправлено 04 November 2008 - 20:06

Відправлено 05 November 2008 - 13:28
Ірина Ігнатова (4.11.2008, 20:06) писав:
Можна розказувати, чи не розказувати, а ситуація все одно не зміниться :). Це те саме, що незнання закону не знімає відповідальності. Заповіді придумали не люди, їх об’явив сам Бог ще Мойсеєві у Старому Заповіті і зверенення до цілителів це гріх проти першої заповіді, поясню трохи, коли Ви йдете до цілителя, то автоматично виявляєте свою невіру у Божу силу і Бога як такого, оскільки більше не сподіваєтесь на його допомогу, а відповідно звертаєтесь до сили сильнішої і могутнішої. Апріорі Бог у цьому випадку попадає на другорядний план. Не суди стосунку до цього не має абсолютно ніякого.
До речі, я Вас не переконую, тим більше у попередніх постах писала, якщо Ваша віра Вам дозволяє так поступати - то будь ласка, у кожного своя правда. Тільки не треба казати, що християнин спокійно може йти до цілителя, бо це не так.
Я залишаюсь надалі при своїй думці, як, гадаю і Ви і просто бажаю аби ви не попадали до шарлатанів.
Відправлено 05 November 2008 - 15:21

Відправлено 05 November 2008 - 15:34
Як на мене, то Ви і АМА сказали золоті слова. Але вже кожен сам повинен вирішувати в які віру йому вірити.
Поділитися темою:
1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів
Реклама
Останні теми
- Нуш і Розвиваюча школа
автор roma_34
26 Nov 2019 19:54 - Тактильна втома: що це таке ?
автор Цинічна бандерівка
19 Nov 2019 22:39 - Чи задоволені Ви мед. реформою?
автор Цинічна бандерівка
19 Nov 2019 22:32 - Миколай крокує до нас!
автор Цинічна бандерівка
19 Nov 2019 20:16 - Закон про автокрісла
автор Цинічна бандерівка
19 Nov 2019 15:31
Останні зміни статусу
Коли я не знаю чогось - іду на форум.... Коли маю що розказати особистого - в щоденник... Коли хочу поділитися цікавим висловом, афоризмом, картинкою чи просто думкою без продовження і коментів - іду в статуси... Це ж так просто, логічно і виховано...
Унюня Сьогодні Година ласк!!! https://www.malecha.org.ua/forum/index.php?showtopic=29011&st=480&gopid=2845910
Вчора, 10:21
Juliaaaaaaaa Привіт! Дівчата, хто знає з якого тижня вагітності треба вставати на облік?
04 Dec 2019 12:37
Зесічка Дівчата! нагадую, що 8 грудня -- Година ласк! не забудьте, будь ласка, хто має намір)) як і минулі роки -- Мати Божа чекає на вас!) https://www.malecha.org.ua/forum/index.php?showtopic=29011&view=findpost&p=1120266
01 Dec 2019 11:23
Martlet Обмінник до Миколая! https://www.malecha.org.ua/forum/index.php?showtopic=73389
25 Nov 2019 22:17
Стасівчанка Я не знаю чи є тут такі теми, не знаю де писати тому залишу тут посилання https://m.facebook.com/profile.php?id=100014393529894&fref=nf&pn_ref=story допоможіть дитині, особисто знаю цю сім'ю. Хто чим може, молитвою, грошовим внеском. Допоможіть хлопчику, дайте шанс на повноцінне життя. Адміни не сваріть. Я не знаю чи є такі теми на форумі, пошуком користувалась не знайшла. Посилання на ФБ сторінку мами.
19 Oct 2019 18:25
Lenka))) Підкажіть будь ласка де можна зробити еег дитині у Львові, у суботу? Дуже треба! Буду дуже вдячна!!!
03 Jul 2019 10:18
Галина3 Не знаю чи правильно користуюсь форумом. Але можливо мені хтось допоможе. У дитини 4 роки пахова грижа, направили на планову операцію. Хто з таким стикався, де оперували і сільки коштує зараз така працедура. Буду дуже вдячна за відповіді)))
13 May 2019 18:56
Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків
Іменинники ( 09 December 19 )
- З днем народження Унюня - Вік: 27
![]() |