Lifehouse (18 January 2016 - 13:21) писав:
Доброго дня, панянки! Хотів запитати одне болюче питання, чи було у вас щось подібне. Дружина після пологів втратила інтерес до сексу - взагалі каже що їй неприємні навіть дотики, навіть сама думка. Уже 8 місяців пройшло. Вичитали в інтернеті, що під час періоду грудного вигодовування в організмі виробляється гормон, який знижує статевий потяг. Ну припустимо... у всіх таке буває, чи це індивідуально все? А то знаєте, секс припинився після того як дізнались про вагітність - десь на другому місяці. 7 місяців + 8 місяців вже... це вже 15 місяців. Складно на роботі концентруватись, складно займатись щоденними справами, коли постійно є внутрішнє напруження і думаєш про секс. Розмови нічого не дають "не хочу, нічого не можу з собою зробити, мені не приємно". І крапка.
Відсутність бажання на ГВ - це якщо не норма, то майже норма)) Але "не приємно" ... вона ж не пробувала, то звідки їй знати чи це насправді так?! Після пологів, як правило, усі відчуття тільки загострюються! Поговоріть з дружиною, поясніть, що у Вас теж є певні потреби! А ще пораджу Вам більше часу приділяти їй, і дитині: виходьте разом на каву, робіть компліменти. Жінки часто комплексують на тему свого зовнішнього вигляду, а особливо після пологів.
Ви залишили повідомлення 3 міс. тому... сподіваюсь, за цей час у Вашій сім'ї усе налагодилось!)