natalya1985 (25 October 2019 - 13:16) писав:
Добрий день, я б вам радила не мучити себе і не викидати гроші на протоколи, якщо хочете бути мамою подумайте про донорську, я спочатку про це не хотіла думати, бо АМГ був 2,6 і яйцеклітин було 5. Але нічого не вийшло, хіба викинуто купа грошей на два протоколи і дуже-дуже сильне розчарування!!! Ви і так три рази вже пережили все!!!
Mauves (31 October 2019 - 17:00) писав:
сьогодні мав би бути 4 тиждень після переносу кріо, все йшло чудово, але тиждень назад мене тупо залило. Кров йшла тиждень, сьогодні була на УЗД - ембріона вже немає(((
там хтось з вас вище писав - шкода що немає психологічної допомоги в таких випадках.
я клієнтка Ісіди, це м. Київ, але живу зараз у Франції, криза сталася як раз після прильоту... французські лікарі розвели руками - тиждень назад сказали відпочівать, сьогодні що вже ембріона не бачать( я просто в розпачі і не знаю як пережить ці дні(((
Добрий день, співчуваю вам, це діййсно важко, я теж кровила, пила транексамову кислоту 3 рази по 500 мг 4-5 днів, поки вже не було чистої підкладки і лежала весь час !!! і на ранніх термінах ,десь на 9-10 тижні лежала 2 рази в лікарні де кололи гемотран по 1000 мг 3 рази в день 5 днів потім транексам таблетки ще 3- чи 4 днів по 500 3 рази!!!, бо теж сильно кровила! Літати не треба було а треба перечекати, сильне навантаження на організм, все всередині вас все перебудовується, організм привикає до нового життя всередині вас, а літак - це зміна тисків- дуже небезпечно.
Тримайтеся, відійдете через 2 тижні і подумайте знову про підсадку ембріончиків, все у вас вийде!!! Але дуже бережіться!!! це основне, треба думати після підсадки про діток і про себе і говорити з ними, щоб тримались міцно мами і вашого животика. Бажаю вам удачі!!! Можливо так мало статися, Бог має на вас зараз інші плани, можливо ви не завершили вдома якісь важливі справи, то зробіть це зараз, щоб потім про те не думати, а повністю присвятити себе материнству!