Малята 2014-28 Чим не твереза думка - побажати в Різдво сп'яніти від щастя.
Відправлено 01 December 2018 - 23:14
Паєвську я десь тижнів два тому знайшла, цікава така, не зі всім я згідна з нею, але інфу треба чути різну) маєм багато ігор, що вона показує, але ми якось ніколи майже не бавимся за її рекомендаціює від простого до складного - у мене або бавимся або чекаєм, коли підросте і буде розуміти принцип чи правила
Я вже вдома, але тут свій прикол, в Софії вчора 39) Чоловік спасав як вмів, мені не казав, щоб я не переживала.
Перше завданнячко адвенту вже зробили - читали книжечку про новий рік і різдво, купляла в-ва Ранок
Відправлено 01 December 2018 - 23:34
Від простого , до складного , то дуже мені подобається .

Відправлено 02 December 2018 - 14:31
Відправлено 02 December 2018 - 17:23
Нічого переріс і пройшло.
Так пішла я розсилкам....бо теж незнаю що то є таке...треба глянути!!!
Уже грудень....а у мене галяк....нема дітям іграшок....
Рома знову покашлює
Діма соплить.
Думаю ми переходимо в режим ''мінімум садочка''...
Бачу що нема як їх водити..

Відправлено 02 December 2018 - 17:33
весняна квіточка, як доня, знайшли причину, чому посипало?
Ми сьогодні ганяли на ковзанці, так класно.... Я теж ганяла)))

Я вчу тебе, як мову іноземну,
як знаки, зашифровані в гербі.
Я вдячна Богу, що послав на Землю
шляхетну душу, втілену в Тобі.
Відправлено 02 December 2018 - 19:03
HappyMamma, клас які дітки щасливі на ковзанці.
Привіт ми теж гуляємо по снігу другий день,дочекався синочок снігу,то вже щасливий кідався ним,а сьогодні снежко -лепом ліпив.

Відправлено 02 December 2018 - 19:12

І в нас сніжок. Але бачу, що ненадовго. Від завтра плюс і дощ(((
Відправлено 02 December 2018 - 20:12
Відправлено 02 December 2018 - 20:59
+ ми всі кашляємо..міша на лікарняному був..такщо все по кругу.
БАД...я особо їх не люблю... але... ти де і що брала?? на айхербі??
у мене є рибячий жир -омега ...з айхербу. і минулого року пили...його і вітаміни. то цього разу ще вітамінів не купляла.

HappyMamma, такі класнючі твої!!!!
Oksano4ka23,буде черз три дні знову мороз і сніг
у нас теж насипало...то діти такі раді.. 1 грудня..і так класно
так а ну ставте ставки...чи я спечу цього року імбирний будиночок???

сьогодні складаю список

які ви там фільми може дивитеся з дітками
ооо я вам показувала шкарпетика....мої його так полюбили що то капець....
на "гуртом " є він можна скачати. я на флешку і вони собі на "великому екрані дивляться!!!

Відправлено 02 December 2018 - 21:17
З зимою вас)) нехай вона принесе здійснення всіх мрій)
Ми теж трохи прихворіли,покашлюємо. Вже трохи краще.
А я вже одягла свою дитину на саята. Замовила в нексті джинси і дві кофтинки)) така рада,наче собі те все купила)))
Ми теж адвен поставили,тільки там не завдання виконувати,а листи звірята приносять. Назарові дуже подобається.
Відправлено 03 December 2018 - 08:18
HappyMamma, які малюки класні , такі щасливі )

Відправлено 03 December 2018 - 09:08
Всім одужання!
Зима така класна, у нас сніжно і красиво. Мала просто щаслива, коли на вулиці. Вже дуже чекає свят, питає кожного дня Миколай вже йде))
HappyMamma, класнючі малі.
Krav4yk, а ну давай разом пекти будиночок, я хочу, колись пекла ще до доці. Тепер хочу з нею спробувати.
Відправлено 03 December 2018 - 12:04
Фото суперові!!!!

Ми сьогодні вдома, треба до лікарки з Сольою у четвер, тому у четвер піде Софійка у садок. Має убти ще цього тиня планетарій у садку, у вас таке є? Ми не зможем піти, але думаю було б цікаво, ну я так думаю собі
Купиал малій тапочки і впритик, треба поміняти на більші, але реально ліньки йти у той форум.. вчора купила гостинчики всім на свята, як малі поснуть - посортую і треба відправити всім родичам і друзям
Відправлено 03 December 2018 - 12:57
В мене частина гостинців є, частина ще в дорозі.
Требаа придумати щось на день народження, а то ніби не святкую, але одну знайому партнерку по "бізнесу" покликала на торт, щоб не так сумно мені було
Відправлено 03 December 2018 - 13:36
Ми сьогодні вдома,печемо з Назіком піццу))
Погода в нас жах,дощить,мокро і сиро)
Унюня, які в нас безвідповідальні люди є. Ти став на залишок. Може я дещо ще візьму) шкода тебе.
Всім хорошого дня) люблю вас)
Повідомлення відредаговано Адель007: 03 December 2018 - 13:37
Відправлено 03 December 2018 - 14:05
HappyMamma, які класнючі!!! Хай будуть здоровенькі!!!
Ще вчора робила заливний пиріг з лавашем і фаршем, мої м'ясоїди зацінили)))) навіть менший кусочок знямав) а ще заглядаю на "Різдвяне поліно" буде настрій спечу) почитала рецепти штолену..... Мабуть "пройду" мимо))))
О, згадала!!! Хто пік сінабони? Киньте в мене перевіреним рецептом, полюбилась мені кориця))))

Відправлено 03 December 2018 - 14:41

Відправлено 03 December 2018 - 14:56
Передавай вітання від нас!!! Вона молодець))
Адель007, так, люди є різні....ще й я деколи задобра((
а залишки виставила, інакше і не можна...
Поділитися темою:
2 відвідувачів читають цю тему
1 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів
Реклама
Останні теми
- ЕКЗ на ДИФЕРЕЛІНІ( блокування власних гормонів), протікання вагітності
автор TanaLVIV1989
17 Feb 2019 20:21 - Перше УЗД після еко
автор Бусінка333
17 Feb 2019 16:08 - Вихователі ДНЗ, відгукнутися...
автор Rominochka
16 Feb 2019 09:17 - Стати на чергу
автор Майя- Анна
13 Feb 2019 13:42 - УЗД,гінекологія,киста?пухлина?(фіброма,тератома,ендометріома?
автор Мама в паніці
11 Feb 2019 16:44
Останні зміни статусу
Коли я не знаю чогось - іду на форум.... Коли маю що розказати особистого - в щоденник... Коли хочу поділитися цікавим висловом, афоризмом, картинкою чи просто думкою без продовження і коментів - іду в статуси... Це ж так просто, логічно і виховано...
Мамуся Діанки Дитяче взуття! Розпродаж! Все в наявності! https://www.malecha.org.ua/forum/index.php?showtopic=73220
07 Feb 2019 15:12
Зесічка Дівчата! нагадую, що 8 грудня -- Година ласк! не забудьте, будь ласка, хто має намір)) як і минулі роки -- чекаю на вас!)) і не тільки я) https://www.malecha.org.ua/forum/index.php?showtopic=29011&view=findpost&p=1120266
08 Dec 2018 00:44
Санджана Запрошую всіх бажаючих на "Літературний флешмоб 2019року!" https://www.malecha.org.ua/forum/index.php?showtopic=71348&st=360&gopid=2835981
04 Dec 2018 10:09
Руслана Воротняк Доброго вечора! Звертаюся до мам особливих дітей яким поставлено діагноз синдром Веста.Підскажіть в кого лікуватися що дали результат лікування. Буду вдячна за любу інформацію.
16 Sep 2018 20:44
Любомирівка Дівчатка, може хто пам'ятає. Колись було СП нижньої білизни здається з Тернополя. Магазин For you (чи плутаю)..
27 Aug 2018 10:25
Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків
Іменинники ( 23 February 19 )
- З днем народження Сашулька - Вік: 32
![]() |