дійсно допомагає при порчах. об'їздила вже багатьох екзорцистів, а також людей, що зливають віск, ставлять захист від магії. Проте це все допомагає на короткий проміжок часу.кажуть що зводять циганською магією. Буду вдячна за допомогу!!! Львівська обл.
Сторінка 1 з 1
захист від чорної магії
Відправлено 22 March 2020 - 15:26
Дуже потрібні контакти перевіреної людини, яка
дійсно допомагає при порчах. об'їздила вже багатьох екзорцистів, а також людей, що зливають віск, ставлять захист від магії. Проте це все допомагає на короткий проміжок часу.кажуть що зводять циганською магією. Буду вдячна за допомогу!!! Львівська обл.
Відправлено 26 March 2020 - 16:54
Maryapan (22 March 2020 - 15:26) писав:
Дуже потрібні контакти перевіреної людини, яка
Доброго дня! В мене схожа ситуація, хоча трошки інша. А чому Ви думаєте, що відносно Вас магія застосовується? Як це проявляється?
Поділитися темою:
Сторінка 1 з 1
1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів
Реклама
Останні теми
- Другі пологи
автор Tamara 1234567
17 Jan 2021 08:44 - Охматдит дитячий алерголог
автор OlyaVs99
06 Jan 2021 20:13 - Гіпоспадія
автор Алісааліса
24 Dec 2020 00:55 - Ускладнення після видалення маткової труби
автор Оленка 50
22 Nov 2020 16:10 - Сколіотична постава. Що допоможе?
автор AНВ
13 Nov 2020 12:35
Останні зміни статусу
Коли я не знаю чогось - іду на форум.... Коли маю що розказати особистого - в щоденник... Коли хочу поділитися цікавим висловом, афоризмом, картинкою чи просто думкою без продовження і коментів - іду в статуси... Це ж так просто, логічно і виховано...
Зесічка Дівчата! нагадую, що 8 грудня -- Година ласк! не забудьте, будь ласка, хто має намір)) як і минулі роки -- Мати Божа чекає на вас!) https://www.malecha.org.ua/forum/index.php?showtopic=29011&view=findpost&p=1120266
02 Dec 2020 14:23
Айра Усім привіт. Давно не була на форумі. Підкажіть будь ласка, як знайти адміністратора форуму?
14 Nov 2020 16:02
Lilut url=https://www.malecha.org.ua][img]https://www.malecha.org.ua/lines/kids/l_line21.png_b_4.png_t_SHHastja___jakogo__chekali_d_8_m_7_y_2020_c_6.png[/img][/url]
02 Oct 2020 22:39
Tasia78 Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, в кого в 42 зі зниженим овуріальним резервом настала вагітність і як Ви до цього дойшли?
22 Sep 2020 11:08
Sveta2010 Дівчатка, можливо хтось має контакт або знає як/де знайти Петрук Вікторію Анатоліївна ( вела гурток "Мудрагелики" ) ?
17 Aug 2020 10:32
MyBaby Хто має номер офтальмолога Бойцової Ольги? Полетів тел і номер пропав((( в дитини напухло око, лікуємо халязіони, а прийом аж в скреду(((
20 Jul 2020 08:25
Nilatanka Кілька років тому у нас було СП сумок, виробництва Луцьк, може хто підкаже їх сайт чи назву, хочу собі в них замовити і не можу знайти )
01 Jun 2020 16:45
Facebook стрічка
Іменинники ( 22 January 21 )
- Немає іменинників сьогодні
![]() |