А я читаю запис Евка і наче про саму себе( звісно що стосується засобів догляду чи гігієни - то це для мене важливе питання і в міру їх закінчення я звісно не задумуюсь над тим, чи купляти нові. В принципі в мене ще змалечку до шампуньчиків, мил, кремів особлива пристрасть)))). Та й вдало підібрані засоби гігієни - запорука здоров'я. А от що стосується декоративної косметики чи одягу, то тут вагаюсь. Зразу думаю, а нащо воно мені , я ж ітак вдома з дитиною, та ще й живем за містом. Вийдем з дитиною гуляти - нікому і показатись))))))))))(це я жартома звісно)Зразу думаю, що на ті гроші можна було б донечці купити. А що стосується декоративної косметики - то...ну не можу я витратити 300 гривень на туш популярних брендів

дляя мене воно того не варте. І можливо для жінки це хибна думка, адже зовнішній вигляд має далеко не останнє значення. Просто я не любитель "шпаклівства". Засоби догляду такі як крем, лосьйон чи тонік я звісно купляю перевірених і не найдешевших брендів та стараюсь виглядати гарно і природньо. Можливо це не зовсім правильно для жінки - економити на собі. Але я називаю це по-іншому - не витрачати зайвого і не назбирувати мотлоху. А от з дитиною у мене зовсім не так - тут думка про те, що в неї є 5 платтячок, а я купляю ще одне, можливо, не зовсім потрібне,що воно буде зайвим, відсутня.Смішно, але мабуть така кожна мама і це нормально, головне, не переборщити. Звісно, себе треба любити, але не завжди любов - це тряпки, брязкальця і цяцьки. Якщо у вас є все, і в чоловіка така робота, що можна позволити собі немало, то тут тільки прапор в руки і гайда балувати себе. Але якщо доводиться зекономити для того, щоб придбати щось для сім'ї чи для близьких, то роблю це без вагань)))