Потрібна порада щодо того куди звернутися з питань попередньо безпліддя.
Опишу свою ситуацію, рівно рік тому у виявили великий гідросальпінгс обох труб, знахідка була випадковою і дуже не очікуваною оскільки попередньо я щороку проходила обстеження і чудово себе почувала, скарг не мала. На той момент звернулася до лікаря з питанням гормонів, підвищений пролактин та андрогенні гормони, пролікували, в лютому 21р. зробили планове узд, на якому власне виявили проблему, здала аналізи на інфекції все чисто, здала флору знайшли гардранеллу, пролікували антибіотиком, в червні зробили рентген на прохідність одна труба слабо прохідна, вирішили пробувати вагітніти.
Про можливу позаматкову вагітність знаю готова ризикнути.
Але осінню мене починає турбувати важкість і відчуття розпирання внизу живота, вирішую піти до іншого гінеколога, і звертаюся в клініку хміля у львові, де мені одразу кажуть що варіантів окрім видалення труб і екз немає. Повертаюся до свого лікаря проходжу курс свічок антибіотиків, гідросальпінкс зменшується, вирішуємо на зиму робити лапароскопію.
Отже дівчата питання наступне можливо хтось стикався з якимось схожими ситуаціями, і має що порадити? Особливо цікавить до кого у Львові можна звернутися з таким питанням. На даний момент хочу почути думку ще хоча б одного лікаря, оскільки змиритися і прийняти те що відбулрся на разі не можу, не розумію як рік тому я могла бути здоровою і тут таке! Маю надію на пластику труб, взагалі думаю піти до Мартина, але дуже хочу почути і про інших гінекологів.