Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Які фільми подобалися вам у дитинстві?
Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків > Наше життя від А до Я > Наше дозвілля, хобі та творчість > Кіно, театр, музика, TV
zajka
Пам"ятаю, коли я була в першому чи другому класі, вперше показували "Гостю з майбутнього". Приходиш зі школи - і до телевізора, що ж там далі буде. Ще любила "Три горішка для Попелюшки", "Гардемарини, вперед!", "Мері Поппінс" (хоча мій чоловік дуже не любить цей фільм, каже що Мері Поппінс занадто ідеальна). У кінотеатрах йшов "Бум" і "Бум-2", так з нашого двору усі (!) діти разом ходили по три рази і на той, і на другий. А які вам фільми у дитинстві подобалися?
Мабуть, нашим діткам то все вже не буде здаватись таким цікавим і захоплюючим, як нам, а жаль.
Татіка
А я найбільше памятаю про Олю та Яло "Задзеркалля" здається називається. А ще "Діти капітана Гранта" "Золушку" "Білий бім і чорне вухо" "Старик Хотабич" "Тимур і його команда" "Гардимаріни" "Дартаньян і три мушкетери" "Небесні ластівки" та "Морозко"
Марикоша
Я дуже любила фільми " Дартан"ян та три мушкетери", "Пригоди Електроніка", "Гостя з майбутнього" . Пам"ятаю, пісні з цих фільмів записували в пісенникі, підбирали аккорди на фортепіано... Ще мені подобалися наші казки: "Морозко" , "Кащей Безсмертний", "Фініст - ясний сокіл" , "Попелюшка", "Старик Хотабич", "По щучому велінню". Хочеться вірити, що наші діти теж зацікавляться і полюблять ці фільми, бо, на мій погляд, вони поза часом, це - класика жанру, як кажуть. Я і тепер їх дивлюсь з великим задоволенням! Буду прививати і своїм дітям любов до вічного wink.gif .
Емма
Боже, де ж те наше дитинство кольорове і чому його вже не повернеш? Добре що хоч спогади залишилися десь там у потаємній скринці :-(

Дуже любила чеські казки особливо "Три горішки для попелюшки", а як там Карл Готт співає ..... "
"Принцеса діамантових гір", Казка про сіль, Три золоті волосини, Золотоволоска.... може тому їх так люблю бо в Чехії народилася?!

Зоряний хлопчик, Червона шапочка, Синій птах, Міо мій міо, Рыжий чесный влюбленный, Академія пана Ляпки.....просто супер!!!
Пригоди Каріка і Валі ну звичайно ж Буратіно, Діти капітана Гранта поза конкуренцією

такі фільми залишають в душі на все життя хороший світлий слід я думаю що моя киця в свій час з радістю переглядатиме їх :-)
Щасливий татусь
Діти капітана гранта, це супер, хоча й не зовсім дитяче кіно, але... воно не могло не подобатися! Буратіно це такош шедевр, особливо моменти з страною дураков і трьома корочками хлеба. Дитячі фільми-казки також дивився і подобалося: туж золотоволоску. Щось там про драконів і багато іншого. Пізніше дуже любив Альфа, але то вже не наше кіно, і не таке враження від нього залишилося!
oksanocka
А мені подобались "Звіробій" та "Три мушкетери". Я навіть малювала героїв у всіх зошитах та альбомах з малювання. 36_13_6.gif
Ляля
мені подобались "Принцеса діамантових гір", "Буратіно", "Фантагаро", а ще завжди дивилась новорічні фільми-казки ("Морозко", "Снігова королева" тощо)
я і зараз з превеликим задоволенням передивляюся старі дитячі фільми. сучасні - це зовсім вже не те, немає тієї доброти, щирості...
Віллі Вонка
Обожнювала "Пригоди Петрова і Васічкіна".

Я і нові обожнюю фільми. Іноземні правда.
musia_79
Мій улюблений фільм дитинства - казка 12 місяців. Особливо любила дочку мачухи - така смішна biggrin.gif
До речі, до сьогодні шукаю цей фільм і на дисках, і на касетах - все марно. Може, хтось порадить, де дістати?
Sophy
Я дуже любила "Гостю з майбутнього". Було багато інших, які дивилась десятки разів із задоволенням, але "Гостя з майбутнього" завжди тішила найбільше.
мамаПашіЖеніБогдана
Дуже любила "Три горішки для Попелюшки". Там Принц такий симпатичний, і ще кумедний хлопчик товстенький, забула як звати. І Бум любила, Бум-2, навіть танцювала повільні танці, як головна героїня. Любила дивитися фільми з казковими сценаріями. Я ще й зараз такі фільми люблю, добрі, без крові і насильства.
witch
найулюбленішим фільмом дитинства був "Приключения Петрова и Васечкина". обожнювала його.
Сеструлька
Я тоже обожала "гостью из будущего", а с учетом того, что моя девичья фамилия была такая же как у нее, то меня все так и называли, золотое времечко моей любимой фамилии...
Еще очень любила трех мушкетеров, небесных ласточек и буратино. А позже появился Альф, до сих пор его обожаю.
NaTa!
Мені подобався "Три горішки для попелюшки", а от "Білий Бім, чорне вухо" був не для моєї дитячої психіки - дуже печальний як для мене... А якщо чесно, то коли мій коханий говорить про якісь фільми чи мультіки, які він дивився в дитинстві, то я відсотків 70 не бачила, потім його репліка "тяжке в тебе дитинство", хоча я так невважаю, бо ми (я і двоє братиків) були шанувальниками активного відпочинку і в нас була така можливість - багатоповерхівка з двором і купою сусідських дітлахів.
Емма
Всім поціновувачам фільмів та мультиків нашого дитинства сюди, тут можна безкоштовно скачати купу скарбів[ Прихований текст ]Налітай blum1.gif
ирис
Я в дитинстві любила дивитися "Академія пана Клякси" "Три горішки для Золушки" та "Гостя з майбутнього"

Емма дякую!!!!!! Згадала свое дитинство
lilysik
Дуже любила дивитися "Гостя з майбутнього", а також "Пригоди Електроніка", "Три мушкетери".
Коліжанка
Мені подобався фільм "Мері Поппінс", "Гостя з майбутнього", "Пеппі Довгапанчоха", всі казки, які йшли в "Гостях у сказки"
Емма
ирис - завжди будь ласка! Насолоджуйтесь разом з дітьми!
Ірина І
моїм найулюбленішим фільмом був Меррі Поппінс. я тепер деколи і люблю його переглядати
mailan
приморський бульвар,електронік,гостя з майбутнього. ох аж дитинство згадалось 15_5_11.gif
Даша_
А я почему то любила фильм "Бриллиантовая рука" даже не знаю почему, знала его на память.
Котяра
Ніколи не забуду з яким я трепетом чекала на маму в садку по п'ятницях, щоб вона мене з садку забрала перед 5 год (здається). Бо якраз у цю пору починалася моя улюблена передача "В гостях у сказки" і завжди показували якусь чергову казку.
Ми з подружкою (вже в початкових класах) по черзі прочитали книжку "Роня - дочка розбійника", а потім уявляли себе героями цієї казки і програвали звідки деякі епізоди. Найбільшою популярністю користувався фрагмент коли Роню (мою коліжанку) кинули у в'язницю а я (Роні мама) носила їй у в'язницю їжу. Тоді це була курка тушена і квашені огірки.
Моїх батьків тоді не було вдома, ми поробили собі з коців пишні спідниці, понамальовувалися моєї мами косметикою, позашторювали наглухо вікна і позапалювали свічки (все ж таки в'язниця). Моя коліжанка сиділа в кутку за диваном і наминала курку з огірками квашеними, які я їй принесла.
У той день ми бавилися 8 годин аж поки моя мама не прийшла з роботи. Потім я дістала порядно за свічку поприліплювану до ковра і за те, що в хаті був повний розгардіяш, з шафів все повитягуване і т.д.

Але зате яка була забава!!!
Потім вийшла екранізована версія цієї книжки і ми з подружкою як зачаровані дивилися її у кінотеатрі. Три рази підряд. Кожного дня на денний сеанс.
Nattik

Котяра, дякую за шикарну історію - я так сміялася rofl.gif Подібні історії і у мене були в дитинстві - ми любили "екранізувати" Трьох мушкетерів... На жаль, через вічно коротку стрижку Констанцію мені так і судилося зіграти cray.gif Ще обожнювала Гостю з майбутнього, Звіробій, Діти капітана Гранта, Сніжна королева, Три танкісти і собака - з тааааким симпатичним блондином, Янеком здається blush.gif
Емма
Котяра - це найулюбленіша книжка і кінострічка мого дитинства, мене навіть мама називала Ронею, коли я зранку пелехата вставала laugh.gif
Оськін
Як я колись вмирала за Кольою Герасімовим! blush.gif Дивилася кожен раз "Гостю з майбутнього"і дивлюсь до сих пір.І пісню співали,і перекручену тоже-Аліса Сєлєзньова,прекрасная корова...
irunka
Я теж любила Гостю з майбутнього,хоча бачила його вже неодноразово.
angelskipi
Колись подобались такі фільми Електронік,Гостя з майбутнього,Три горішкі для золушкі. smile.gif
Аленакіт
Я теж як і всі дивилась "запоями" "Гостю з майбутнього" "Електроніків",
а ще "вмирала" за "Гардемаринами" та "Дартаньян і Три мушкетери"
любила мюзікл "Дон Сезар де Базан", хоча це вже зовсім не дитячий фільм
Jolia
дуже любила з дитинства фільми з тваринами, спочатку вся в сльозах дивилась з захопленням "Білий Бім-Чорне вухо" а вже пізніше коли з"явився відик і відеокасети то батьки купили декілька серій "Бетховена", про великого сербернара, у мене досі ця касета є, доречі можна було б її знову переглянути biggrin.gif
МирославаS
Я дуже любила фільм Пропала грамота! Це улюблений фільм моєї сім"ї! prapor.gif
Оксенька
І я згадаю дитинство... "Три мушкетери", "Три горішки для Попелюшки", "Приморський бульвар", " Проданий сміх", "Міо, мій Міо",......Але найбільше я вмирала і досі тащусь від " Серця трьох" і "Два капітани" - це напевно назавжди.
Melpomenh
"Три горішка для Попелюшки" - вмирала за принцем, "Гардимарини", "Морозко", "Бум", "Великий" з Томом Хенксом, "Золотий ключик", "Червона шапочка" smile.gif
galyusja
А я дуже любила Дартан"ян і три мушкеткри (наш, з Боярським), завжди дивилась із задоволенням, а ще Три горішки для Попелюшки.
nadeжда
Мені дуже подобаються французькі фільми.Отож ще в раній юності я обожнювала фільм "Бум " та "Бум 2".А потім пам"ятаю по неділях раз у тиждень ішли "Перші поцілунки",то мене взагалі від телевізора не могли відірвати.
Asta la vista
А хто памятає шведський серіал "Еміль із Льонебергі" про маленького хлопчика,що кожен день робив вдома шкоду і за це його часто закривали в майстерні?

Недавно віднайшла його в неті,з задоволенням передивилась - такий добрий дитячий фільм, хоча на теперішній вік вже здається трохи примітивним,а колись зі школи прямо летіла додому почути з телевізора "Еееемііііііііііііііль!". yahoo.gif
Квітка
Не знаю, як хто, але перший фільм, який справив на мене величезне враження аж до сліз - це "Білий Бім, чорне вухо"...
А ще я пам'ятаю, плакала, коли в серіалі "Багаті теж плачуть" жінка Хосе Ігнасіо при народженні дитини померла. cray.gif тепер аж смішно з себе малої, але мамі довелося мене довго заспокоювати!
rayvera
пам"ятаю, мені з наших подобались в дитинстві фільми про Мері Попінс і ще про Марію-Мірабелу (не пам"яиаю точно, там метелик, жабка, світлячок були). і "Гостя з майбутнього" теж. З зарубіжних потім чогось "Гремліни" подобались і "Великий" з Томом Хенксом теж.
Алішка
в підлітковому віці пам*ятаю дуже подобались фільми Гардамарини,три танкіста,Приморський бульвар,фільми про Афганістан. А ще скорше Міо мій Міо ,три горішки для Попелюшки ,Золушка ,Фенист ясний сокол і т.п.
.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.