Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Чи можливо завагітніти при нерегулярних місячних?
Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків > Репродуктивне здоров'я та планування сім'ї > Кожну хвилину плануємо дитину
1, 2
Щаслива дружина
В мене нерегулярні місячні, провірялась вже багато раз, здавала аналізи на гормони, все в нормі, лікарі кажуть, що повністю здорова. Чи можна завагітніти, коли нерегулярний цикл місячних?
гра з вогнем
мені здається у нас є аналогічні теми. скористайтеся пошуком.
Дашка
Оксана17 В мене не регулярні місячні,може бути місяць затримки,а може навіть і два,і завагітніла.В моєї мами до 30 років йшли не регулярні місячні,а народила трьох дітей.
Юлика
и у меня цикл скачет от 30 до 60 дней. В первый раз забеременела с 1-й попытки, 2-й через два месяца.
И у моей мамы всю жизнь был нерегулярный цикл.
Меня тоже врачи пугали, что с таким циклом будет оооооочень тяжело забеременеть
Щаслива дружина
Дуже дякую за відповіді, ви мене заспокоїли smile.gif Скажіть будь-ласка, а ви якось врегульовували свій цикл. Тому що в мене бувають затримки 1-3 місяці, а потім можуть бути кровотечі (місячні можуть йти 1-2 тижні), і єдине, що мені допомагає зупинити їх або стимулювати, щоб почались - це гормональні лікарства....але мені не дуже хочеться їх приймати, щоб не нашкодити своєму здоровю.
Дашка
Оксана17 Якщо чесно,то я ніколи цим не переймалась,і не лікувалась.Недавно ходила до свого гінеколога з цим питанням,то він сказав щоб я приходила тільки тоді як кину курити,бо гормон. припарати не можна поєднувати з курінням. Наприклад я завагітніла в липні,а останні місячні в мене були в травні,ще й до того всього я приймала протизаплідні таблетки.Не переживайте все в вас получиться,є жінки які мають регулярний цикл,хоч з годинником звіряй,а завагітніти на жаль не можуть.
Ірина І
Оксана17, по -перше завагітніти можна, а по-друге , а що дійсно гінеколог не виявив ніяких порушеннь? можливо варто змінити лікаря?
юлиана
Оксаночка, заваг1тн1ти можна,але так1 ознаки,як1 ти описуеш (в1дсутн1сть м1сячних протягом 1-3 м1с, а потым кровотеч1)можуть св1дчити про проблеми з едометр1ем та гормонами.Наприклад,вони характерн1 при ендометр1оз1 чи наявност1 м1оматозних вузл1в,що у свою чергу, викликаеться 1 гормональними порушеннями. необх1дно трич1 просл1дкувати за гормонами у динам1ц1 у р1зних циклах+ УЗД в р1зн1 фази циклу.
galochka09
В мене місячні стали нерегулярними після того як перестала пити ОК. Тепер також хвилююсь через вагітність. Наразі чекаю, щоб все стало на свої місця само собою.
Взагалі, в мене в голові якась каша: нерегулярні місячні не є нормою( значить в організмі щось не так), а жінки запросто собі вагітніють( значить, все так wacko.gif ).
Чому, тоді, місячні нерегулярні????7 help.gif help.gif help.gif
vik100307
Оксана17, І вмене затримка 3міс і я маю синочка.
Vesta*
Я з згідна з Ірина І,. Такі затримки просто так не бувають. Знайдіть хорошого гінеколога, ендокринолога, і виясніть причину затримок.
ksano4ka
Згідна з Ірина І. і Vesta, що такі затримки просто так не бувають. Але якщо знайти хорошого гінеколога ще можна, то хорошого ендокринолога, принаймні у Львові, знайти важче. А проблема Оксана17, на мою думку, в першу чергу полягає у роботі ендокринної системи.
vitalinka
(galochka09 @ 15.10.2009, 18:21) *

В мене місячні стали нерегулярними після того як перестала пити ОК.

Дивно, ОК призначають якраз для врегулювання циклу. .а тут кажеш збили вони цикл.. А до того цикл був регулярний? Які ОК приймала?
galochka09
На час прийому ОК( Діане 35) місячні були як годинник. Йде мова про період після того, як ОК припинила вживати. Колись місячні були регулярними.
Катрусик
Звичайно, під час прийому ОК місячні відбуваються як ефект відміни, тобто через те, що робиш перерву у їх прийомі. А після них цикл може порушитися, бо збивається природній гормональний баланс. З часом переважно цикл врегульовується.

А завагітніти можна, якщо відбувається овуляція і після неї до місячних проходить хоча б 10 днів.
Мацьопка
Привіт дівчата! Можливо завагітніти.Це я по собі знаю, у мене місячні були то через 21, то через 27 днів
Василинка
А в мене взагалі особливий випадок,місячні не то що не регулярними були ,їх взагалі не було ..........................майже пів року! Коли появились ознаки вагітності,я навіть уваги незвернула!Пішла до гінеколога,сказала про свій цикл,то вона мене оглянула і сказала ,що 80% я не можу мати дітей! А за кілька тижнів я пішла на УЗІ,і на екранчику побачила своє щастя про яке я навіть не здогадувалась! biggrin.gif І таке буває! smile.gif
ляночка
Буває все! В мене місячні коли хочуть тоді й ходять. І продовжуються скільки їм заманеться. На фоні прийому різних препаратів були більше - менше регулярними, а тепер все повернулось як і було до вагітності. smile.gif
SMILE_DREAM
Оксана17, Я б не радила вам приймати гормони, тим більше, якщо у вас в гормональному плані все ОК:)
Я не лікар, але багато жінок приймає для врегулювання МЦ "мулімен" - це гомеопатичний препарат, я приймала з 5 по 25 дмц по 10-15 крапель 3 рази в день за 15-20 хвилин до їжі, або 1 год після. Пила 3 місяці, і овуляції відбувались і місячні як по годиннику, без болів. Наскільки знаю у нього немає побічних ефектів і коли його приймаєте можна вагітніти.
Це препарат німецької фірми Heel.
Posmishka
Mariya_AN,я теж "голосую" за гомеопатичні ліки.Енгістог,Арипхель,Ангіхель від застуди та ознак грипу,Траумель( Heel )від забоїв приймала допомагали без побічних ознак.
Хотіла запитати,чи маєте хорошого лікаря-гомеопата,що вам призначав мулімен ,якщо так,то підкажіть як можна зв"язатись.Наперед вдячна!
Щаслива дружина
Дуже дякую всім !!!
Mariya_AN, ви праві, набагато краще попробувати врегулювати цикл гомеопатичними засобами, ніж пити гормональні. Дякую за пораду, обов`язково спробую. А у вас теж були нерегулярні місячні?

Користувач подумав і додав через 12 хв.:
Василинка, а ви робили тест на вагітність, коли у вас була затримка, а потім виявилось, що ви вагітні? Що тест показав?
natalichka
Можливо завагітніти, ще й як можливо. Мені здається, що у більшості цикл нестабільний, просто про це мало хто говорить. В моєї коліжанки так було, в неї цикл стрибав в діапазоні +- 1-2 місяці. Вона обійшла декількох генікологів і всі вони казали, що вона здорова. І от коли вона в черговий раз пішла до нового гінеколога ( в центр "Здоров"я жінки"), виявилось, що вона вагітна. Зараз мають чудову дівчинку. В мене теж нерегулярні ( +- 1 тиждень) + шийка матки загнута, то мені взагалі сказали, що буде досить важко завагітніти. Але на третій місяць нам вдалося. А ще я знаю, що активні заняття спортом збивають цикл. Можливо ваша проблема в тому, що ви дуже полюбляєте спротині зали, шейпінги і т.п...
Орислава
Усім привіт! У мене теж нерегулярні місячні. Мій лікар каже що приймати гомеопатичні ліки в 25 років вже дещо запізно для врегулювання циклу, радить гормони. Поки що чекаю результатів аналізів на гормони. А ви в якому віці приймали гомеопатію?

А щодо суті теми, то з прикладу кількох знайомих знаю при нерегулярних місячних завагітніти можна, але зараз коли почала серйозніше займатися своїми "жіночими" проблемами, скажу таке : нерегулярні місячні-це не хвороба, це симптом, і тільки встановивши чим він викликаний можна відповісти на питання чи можна завагітніти.
юлиана
(natalichka @ 20.10.2009, 14:07) *

д. В мене теж нерегулярні ( +- 1 тиждень)

+- 1 тиждень- це регулярн1 м1сячн1. допускаэться д1апазон у 14 дн1в м1ж найкоротшим 1 найдовшим циклом.
Mamma Felice
А в мене не те що нерегулярні місячні були, а ще і фолікулярні кисти, то казала мені одна гінеколожка в Києві,
-- То ви ше заміж збираєтесь,?????...??? то ж дітей не будете мати як не виріжете,-і просунула за годинку папірчик з 500$-ціну за операцію.
А я собі з чоловіком потановила, що як до півроку не завагітняю, то будем рішати на рахунок кіст.
...3 місяці після весілля іяк результат Плідної праці. 15_1_55.gif
Шо в людини не можливе, то в Бога -- все можливе!!!
Masik
В мене М були завжди нерегулярні. Це не стало перепоною, щоб завагітніти.
мартуська
можливо,інакше мене не було б на світі, в моєї мам цикл скакав як хотів але аж двох народила
:)***ОЛІЧКА***:)
І в мене не регулярни. Їх може не бути від 1 до 3місяців. Казали, що ситуація зміниться після народження дитини. Але на даний момент знін немає. Завагітніла зразу коли задумали і все було без проблем.
АмІнка
і в мене так само цикл був нерегулярний, затримки були по 2-3 тижні, казали, що коли почну жити статевим життям все налагодиться... перевірити це на практиці поки що не вдалося, бо завагітніла через 2 місяці biggrin.gif
Eleonorka
Ще й як можливо, навіть більше, ніж при регулярних - я живий приклад biggrin.gif Вже 5 вагітностей було.
vitalinka
Eleonorka, і у вас 5 діток???
Eleonorka
vitalinka, ні biggrin.gif - троє лише.
Riki_tiki_tavi
В мене також місячні ще й які нерегулярні!
раніше перерви могли бути і по 3-6 місяців, в останні роки близько двох-трьох..
я була свято впевнена, що взагалі не здатна вагітніти)
просила свого лікаря, щоб допоміг з лікуванням) він сміявся, і казав, що я знати не можу, раз не пробувала biggrin.gif
так і не пробували спеціально, а все само вийшло, чим дуже задоволені smile.gif
Snizunka
Скільки себе памятаю регулярних місячних ніколи немала. А коли ставала на облік я навіть приблизно немогла згадати коли були остані місячні гінеколог дуже дивувалася shok.gif Трохи мене це лякало і лікарі щось говорили. А тепер у мене мармеладка 15_1_55.gif синочок. Як буде далі час покаже. wink.gif
Щаслива дружина
У мене при нерегулярних місячних може довго не бути місячних, а потім довго ідуть і важко зупинити їх. Можливо в когось теж таке? Чим ви їх зупиняли?
Meduzka
(Riki_tiki_tavi @ 26.10.2009, 11:55) *

В мене також місячні ще й які нерегулярні!
раніше перерви могли бути і по 3-6 місяців, в останні роки близько двох-трьох..
я була свято впевнена, що взагалі не здатна вагітніти)
просила свого лікаря, щоб допоміг з лікуванням) він сміявся, і казав, що я знати не можу, раз не пробувала biggrin.gif
так і не пробували спеціально, а все само вийшло, чим дуже задоволені smile.gif

В мене таке саме,місячні почались в 12 років, мені вже 21, але нічого не міняється.Перерви в середньому 2 місяці, раніше було і по півроку. Пробуєм завагітніти, але за перший місяць нічого не вдалось.
Нусечка
У мене теж дуже нерегулярні місячні, але коли почала пити Мулімен, то нормалізувались.
aangl
В мене також нерегулярні місячні sad.gif Але здала аналізи на гормони - лікарі кажуть ідеальні. ще хочу скласти графік Т, а потім буду пробувати blush.gif
Amanda
А я зі своїм нерегулярним циклом намагалась зайнятись природньою контацепцією (причому календарним методом) - наївна fool.gif І от, за три місяці- результат 15_2_126.gif Такщо завагітніти можливо, ще й як!
Lamochka
В мене до вересня цього року місячні були лише 3 рази і от зараз я вагітна yahoo.gif
Cherika
(Lamochka @ 4.12.2009, 13:54) *

В мене до вересня цього року місячні були лише 3 рази і от зараз я вагітна yahoo.gif

Оце так дивина! blink.gif А скільки вам років, ящо не секрет? І коли почалися місячні? Вибачте за цікавість blush.gif
Lamochka
(Cherika @ 4.12.2009, 14:01) *

Оце так дивина! blink.gif А скільки вам років, ящо не секрет? І коли почалися місячні? Вибачте за цікавість blush.gif

25 років, а місячні почались в 13 yes.gif Це в мене просто збій пішов після того, як я в січні злітала в Емірати, а до цього цикл був регулярний
крихітkа
У мене місячні завжди були нерегулярними. Тиждень - сюди, тиждень - туди, для мого організму було нормально. Ви б знали скільки я тестів через ці примхи організму перепсувала. Але завагітніти нам вдалося досить швидко, спроби з третьї, тому дівчатка, які хочуть малят і які мають таку ж проблему не засмучуйтеся.
natalia220
В мене після пологів також нерегулярні місячні. Але ми оберігались і я не задумувалась чи вагітна чи ні. Але вже півтора місяця ніяких "штучок" і затримка 5 день. Чекаю... Так боюсь... і місячних, бо хочемо другу дитинку, і вагітності, бо буде дуже несподівано santa2.gif .
Asvana
А в мене до планування місячні були як часи - на 27 день, тепер - то 24, то 29! Гормональний збій?
Iriska827
скажіть, будь ласка, через скільки часу можна знову вагітніти після того як стався викидень.... cray.gif
Біла Троянда
Iriska827, викидень це практично те саме що і аборт але називаться самоаборт. Завагітніти можна вже зразу за тиждень приблизно, коли відновиться цикл, але не бажано так рано, потрібно щоб організм відновився. Регулярні чи не регулярні місячні, а яйцеклітина все таки дозріває, тому можна завагітніти
Iriska827
можливо ви знаєте якісь народні методи для збільшення ймовірності завагітніти....напишіть будь ласка... бо дуже з чоловіком хочемо дітей...раз вдалося, але я невстежила і у мене був викидень....
після обстеження лікар сказав, що у мене кіста (чуть не померла з переляку)...та як виявилось ніякої кісти не було, тому до медицини звертатись я покищо бажання не маю, завагітніти хочеться якомога швидше... підкажіть хто знає
Біла Троянда
Iriska827, на даному форумі є вже така темка спеціально присвячена тим хто хоче завагітніти, пошукайте добре і ви знайдете там багато корисної інформації для себе

Користувач подумав і додав через 1 хв.:
малеча
Щаслива дружина
(Mariya_AN @ 20.10.2009, 9:04) *

Оксана17, Я б не радила вам приймати гормони, тим більше, якщо у вас в гормональному плані все ОКsmile.gif
Я не лікар, але багато жінок приймає для врегулювання МЦ "мулімен" - це гомеопатичний препарат, я приймала з 5 по 25 дмц по 10-15 крапель 3 рази в день за 15-20 хвилин до їжі, або 1 год після. Пила 3 місяці, і овуляції відбувались і місячні як по годиннику, без болів. Наскільки знаю у нього немає побічних ефектів і коли його приймаєте можна вагітніти.
Це препарат німецької фірми Heel.

Дуже дякую за пораду !!! В мене постійно були проблеми з місячними, то їх по пару місяців не було, то були кровотечі, місячні могли йти пару місяців підряд. Зі здоровям провірялась, все повністю добре, ніхто з лікарів не міг пояснити чому такі збої в менструальному циклі. Різні лікарі, причому дуже поважні, лікували, врегульовували цикл, всіма можливими способами, дуже часто лікували гормональними препаратими (хоча всі аналізи на гормони в мене були добрі), перепробувала також і народну медицину, і нічого не давало результату, в результаті чого, я собі тільки попортила здоров`я. А зараз попробувала "Мулімен" і сталось чудо ! ......в мене знов була затримка пару місяців, я пропила "Мулімен" десь 1,5-2 місяці і в мене самі почались місячні (хоча до того я їх постійно визивала "Прогестероном", бо інакше вони не починались) і зараз вже третій місяць в мене регулярні місячні, вчасно починаються, ідуть 5 днів...я така задоволена, що більше не травлю себе гормональними лікарствами і все добре ! Дуже дякую, що допомогли мені !
.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.