відчайдушна домогосподарка
30.9.2009, 9:39
Дорогі Мамочки!Знайома дає своєму малюку кашу Кроха,к
Користувач подумав і додав через 4 хв.:
Моєму малюку вже майже рік,пробувала давати Кроху з 7-ми злаків,їв,навіть сподобалося!Але чи вона корисна,чи то перемелені відходи???Хто що чув про цю кашу?
mam tania
30.9.2009, 10:09
(відчайдушна домогосподарка @ 30.9.2009, 9:39)

Дорогі Мамочки!Знайома дає своєму малюку кашу Кроха,к
Користувач подумав і додав через 4 хв.:
Моєму малюку вже майже рік,пробувала давати Кроху з 7-ми злаків,їв,навіть сподобалося!Але чи вона корисна,чи то перемелені відходи???Хто що чув про цю кашу?

Привіт! Ми теж пробували цю кашку,але я вважаю,що нею не потрібно зловживати.
І я інколи даю. Але попробували її тільки нещодавно - в рік і вісім міс.
Давала кілька раз після півторарічного віку, малюкові нічого не пошкодило, сподобалось.
Аквамарин
30.9.2009, 12:56
я нею чоловіка відкормлюю, бо дуже худий, сміється, що скоро доведеться нею ділитися. взагалі каже, що подобається, правда на вагу не дуже впливає, а шкода.
1.10.2009, 18:53
Дякую всім!Думаю деколи можна давати і Кроху

,бо все-таки дуже швидко,а в основному я варю кашки сама,потім розмелюю на блендері,деколи додаю банан чи інші фрукти,масло!Ніякі куплені каші не зрівняються!
мавпочка
1.10.2009, 22:40
Купувала Яринці Кроху 7 злаків, вона її забракувала, довелось викинути.
ми їмо кукурудзяну. і малій і нам подобається
Ми давно їмо ці кашки. Кукурудзяна найулюбленіша.
Катюша88
29.1.2010, 17:11
Я даю періодично. Мали рисову любить. Сама пробувала-мені вона не подобається.
lilyuska
19.2.2010, 23:06
Я 1 раз взяла вівсяну на пробу,бо там пише що без глютену,але вона мені не сподобалась,якась як мука і погано розчиняється.
***танічка***
4.3.2010, 21:20
Ми пробували один раз гречану, гамали нормально, але думаю зловживати такими кашками не слід!
Anichka_P
28.3.2010, 21:58
Малому не сподобалася Кроха, а я і не наполягаю. У кожного свої смаки.
Nataliazzz
28.3.2010, 22:22
Все нормально з цими кашами,
я свого часу провела маркетингове дослідження

Для дітей (особливо алергіків) чим менше складників у продукті, тим краще.
У цих кашах - тільки крупи, без додаткових вітамінів/мінералів/ароматів/підсолоджувачів.
І упаковка не така красива...
ми постійно їмо ці каші десь з року і 3-4 місяців. малій подобається, бо вони м"які (не треба особо жувати), весь час чергую - рисову, кукурудзяну, гречану, 3 злаки, 7 злаків. Не додаю нічого до них ні солі, ні цукру, тільки масло.
А чому дехто пише, що ними неможна зловживати?
***танічка***
7.4.2010, 10:37
uliarv ну бо як на мене дитині краще зварити нормальну кашу і перемолоти (якщо вже не давати з пачки). Ви ж не бачите що там намелено на відміну від звичайної крупи.Я наприклад як варила малому і він зразу не з'їдав , то вона як трошки постоїть робиться якимись комками. Краще все-таки варити дитинці звичайну крупу!
я вже давно даю такого типу (легкі) каші кожен ранок малій,тепер і сама на сніданок їм..Не бачу чого б вони мали бути шкідливі..Що дитина,що я здорові і ні на що не скаржемось
(***танічка*** @ 7.4.2010, 11:37)

uliarv ну бо як на мене дитині краще зварити нормальну кашу і перемолоти (якщо вже не давати з пачки). Ви ж не бачите що там намелено на відміну від звичайної крупи.Я наприклад як варила малому і він зразу не з'їдав , то вона як трошки постоїть робиться якимись комками. Краще все-таки варити дитинці звичайну крупу!
дякую за відповідь, але аргументів малувато...ми не бачимо чим обробляли ту крупу, яку ми купуємо, як вона росла, де зберігалася і т.д.
думала, може хтось напише конкретніше, може дівчата знають як саме вона робиться. її у нас продають у відділах дитячого харчування. мала її їсть гарно, зручно, що варити довго її не треба, вона не солена не цукрована, без добавок. ну то чим же вона погана?
От і кажу,що тепер нема гарантії і що крупа нормальна,не оброблена і не ГМО..
Я купила кукурудзянку, мені сподобалась, чиста на вигляд, без домішок отих синтетичних вітамінів і мінералів, одним словом звичайна кукурудзяна каша. Але так, як ми дуже "любимо" каші, то нам все йде тяжко, кроха в тому числі...
Кроха - це така у прозорій упаковці? Якщо так, то я даю лише кукурудзяну, дуже рідко. Хоча по складу вона - супер, адже там лише крупа. Взагалі, всі каші і пюрешки варю сама.
13.4.2010, 20:58
(Yul @ 10.4.2010, 11:07)

Кроха - це така у прозорій упаковці? Якщо так, то я даю лише кукурудзяну, дуже рідко. Хоча по складу вона - супер, адже там лише крупа. Взагалі, всі каші і пюрешки варю сама.
Так,і коштує небагато.Може 4 чи 5 грн.Я вот думаю чи вони погані,чи ті всі Бебі такі свмі,тільки то що бренд,плюс упаковка,плюс імпорт,плюс молоко сухе,і т. д.Хоча для нас це вже не актуально.Ми вже натуральні каші наминаємо,причому не мелені.Як великі!