Читаю і стежу за обговореннями у темі про коляску. А сама вирішила наслухатися мудрих порад про колиски. Щотижня активніше придивляюся до колисочок, які у продажу, підбираю, так би мовити, і якимось своїм внутрішнім логічним методом вирішила, що люлька повинна колисатися(ну так зручно ж мабуть?) Допоки подруга, яка вже має масю, здивовано запитала - "А навіщо тобі люлька, яка буде гойдатися? Вона повинна міцно стояти, бо як привчиш дитинку до колисання - буде важко". От і виникло в мене запитання до вас, мамусі.
1. За якими критеріями ви обирали колисочку?
2. Чи мають значення коліщатка, дуга для гойдання?
3. Чи мають значення можливості коригувати висоту?
4. І взагалі, НА ЩО треба звертати увагу при виборі люльочки.
Діліться будь-ласочка, практичними порадами - вони знадобляться майбутнім мамочкам.
До модераторів - якщо є подібна тема, з"єднайте!
Як на мене, якщо дитина повністю на ГВ, то їй окреме ліжечко не потрібне. У нас спочатку була маленька колисочка (до 6 міс), то Софійка ще в ній трохи спала, бо більша половина її "робочого" дня проводилась увісні

і їй по великому рахунку було пофіг, де спати. Вона була дуж гарна, з балдахіном і колисалась. Але ми її практично не колисали, бо їй було все рівно ... вона і так спала. Потім ми продали колисочку і купили ліжечко до 5и років; так воно у нас замість тумбочки

Софійка в ньому спати не хоче. А привчати її зараз не дуже хочу, тобто не те, що не хочу ... Просто ми ще гамцяємо вночі цицю, а перекладання її в ліжечко означатиме, що мені прийдеться пів ночі вкладати дитину спати, заколисувати ... Але мамі теж треба хоча б вночі відпочивати! А купували ми ліжечко українського виробництва, дерев"яне, може колисатись, а може і не колисатись (є колесики), три положення висоти. Матрац купували з кокосом. Постіль вирішила не купувати. Хотіла лише бортики, бо в той час вона починала перевертатись, щоб не тарабанилась об стінки. Потім Соня почала вставати, а з бортиками нема за шо триматись, тому і передумала. Балдахін вона б теж зривала ... От так і купили ми нікому не потрібне ліжечко
natalia220
24.9.2009, 17:41
Поки була вагітна то вважала що ліжечко дуууже необхідне. Купили звичайне, за помірну ціну, ліжечко не колисалось та й ми і не хотіли, з ліжечком купили боковини, бампер, постіль, матрас, балдахін. Але...наш Владя там спав відсили 10 раз за своє маленьке життя. До 3 місяців на ГВ спав з нами, далі привиклося і також спить з нами. А ліжечко стоїть і чекає свого часу. Забула сказати що в ліжечку три висоти, для нас це важливо.
гра з вогнем
24.9.2009, 17:55
я проти ліжечок з колисалками. думаю не варто колисати маля.
думки з приводу колисати/не колисати розходяться. Ми не колисали і не знаємо, що такі нічні заколихування дитини. Зате я знаю, що таке нічні годування

Тому я б радила брати відразу ліжечко, а не люльку. Люлька вам прослужить максимум рік, а потім доведеться купувати ліжко. Хоче це вже швидше матеріальне питання.
Дівчата купують ліжечка, щоб знімалися поручні і щоб висота матрасика могла бути на висоті батьківського ліжка. Тоді знімають одну сторону ліжка, присувають в притул до батьківського і так собі сплять. Кажуть зручно.
Я не знаю, бо у нас бокові планки - несучі, ліжко втратить стійкість. якщо їх зняти. Не знаю, чи це критично чи ні, ми не пробували. То чоловік так каже, що втратить стійкість.
Ми зараз теж в процесі вибору дитячого ліжечка.
Основні вимоги - це щоб з одного боку без боковини і регульована висота, а також нелаковане, а просто гарно вишліфуване.
Колись моя знайома висилала фотку ліжечка, яке вони купили собі в Німеччині. Сама ідея мені дуже сподобалася, і я просто марила таким ліжечком.
Зараз знайшла його в Україні. Але мене трохи стримують його розміри - трохи замалі, як на мене, поспимо в ньому до року часу максимум.
Але в іншому воно нам підходить - легка вага, а отже можна переставити його куди зручно вдень, і біля ліжка вночі, бо місця в нашій квартирі дуже мало.

[ Прихований текст ]
У нас ліжечко на шарнірах - для мене це найкращий варіант, так само довго ходила, вибирала, думала яке б купити. Люльку відкинула через те, що скоро дитина виростає з неї, а тоді всерівно треба купувати ліжечко, а дитина мусить привикати до нього, бо вже звикла до люльки...
Ліжечко на дугах - я собі вирішила, що воно буде скользити по ламінаді і можливо царапати.
Ми повністю на ГВ ось уже 5 з чимось місяців: вночі після купання і годування дитина до ранку спить в ліжечку, коли просипається - я беру годувати і вже далі спить біля мене (ще кілька годин або хвилин

як виходить). Вдень коли засинає на моєму ліжку - не перекладаю, коли наруках - кладу спати в ліжечко. Також над ліжечком в нас висять качелі і синочок дуже любить ними бавитись.
вважаю ліжечко просто необхідною річчю! І між іншим ми його майже не гойдаємо, тільки в перший місяць, коли ще режим не був налаштований і синочок любив вночі не спати, то привязувати шнурок і так з чоловіком по черзі колисали напівсонні...
Я купляла просте дерев"яне ліжечко,воно не гойдається,боковинка не знімається,вважаю,що якщо дитинка має спати в ліжечку,то буде спати в ньому,без гойдань і всяких тих прибамбасів.Моя сусідка має двох дітей,першу свою не колисала,бо ліжечко не мало такої функції.Для другої купила вже з функією колисання,воно там фіксується.Спочатку вона малого не колисала,засинав сам,і спав нормально, одного вечора він був не спокійний,і вона вирішила його трошки підколисати,колише до сих пір.Привязала до ліжечка мотузку,і вночі з чоловіком по черзі гойдають.
ynikalka
24.9.2009, 22:18
Ми купили ліжечко, котре може і колисатись і не колисатись. Манюня з народження до 2,5-3 місяців була дуже не спокійна, коли брала на руки , то вона засинала, а потім ложила в ліжечко, то просиналась, ми вирішили поколисати.. мучились..але інакше вона спати не хотіла. А потім десь в 3 місяці вона навчилась засинати міцно біля грудей. Погодувавши, я її ложила в ліжечко. Так і зараз засинаємо. Дуже зручно. Манюська навчилась спати в ліжечку сама, а не біля мене. Я вважаю, що так краще, бо потім важко відівчити дитину від спільного сну з мамою, коли вона підросте.. А так і тато може обідитись

)))
в нас кокос-гречка матрац, захисні боки і постілька. балдахін, на мою думку - річ не потрібна, хіба для краси. Перед тим ,як купляли ліжечко, то позичали стареньке в хресної на дугах. воно так скрипіло і подряпало нам весь паркет. не раджу.
І головне, не жалійте грошей на якісний матрац, це дуже впливає на здоров"ячко малюка. І ніякої подушки!!!
в нас ліжечко колишеться ,але ми практично не колисали,підсунули до стіни і все. знаю що таке колисання ( не по наслишке),а з першою малою намучались,тому на мою думку не варто привчати малятко,хіба десь колись лише трішки підколисувати!
А от Naya дуже класну фотку знайшла ! я би з задоволенням придбала таке нововедденя- СУПЕР !!!!
У нас ліжечко на шарнірах. Я теже не особий прихильник гойдати дитину, але я просто знала, що крще шарніри зняти, якщо ляля не буде хотіти гойдатись, ніж потім мучитись якщо захоче. Так от я зробила для себе правильний вибір, бо доцю не колишу постійно, але деколи вечором перед сном, коли вона погамцяє і засне на руках, ставлячи її в ліжечко вона пробуджується, то тоді пару раз її погойдати і спить, а інакше опять би прийшлось брати до циці. І ще хочу порадити, я трішки прогадала, шукайте ліжечко глибоку, бо як бачу з досвіду друзів, коли ляля встає, то дуже вже їм хочеться вилізти, або через бильце перехилитись.
а в нас ліжечко на дугах - типу колиски, десь до 6 міс. колисались в ньому, а потім зняли ті дуги і одну боковинку - ліжечко присунене до нашого 0 отак і спимо
а наше вже 2 рокі стоїть пустує... мала не хоче в ньому спати. я б радила купувати не деревяне, а тип ліжко манеж. ми таким користуємось в поїздках дуже зручно, знали б раніше то деревяне навіть би не купляли
Світланkа
25.9.2009, 9:39
В нас саме просте дерев"яне,на шарнірах, правда колисатися мала не дуже в ньому хотіла. Ми на ГВ тому засинає вона біля грудей, потім я кладу в ліжечко. Коли пробуджується, то ніяке колисання не діє, хоче одразу цицю і я беру її до себе. Отак аж до сьогоднішнього дня - ліжко у нас тільки на перший сон. Потім спить з нами. Зараз це вже трохи напряжно, тому що мала підросла, вертиться по цілому ліжку, а ми спимо майже на краєчку.Потім, вона вже з свого ліжечка виросла, от ми і замовили вже більше ліжечко-диван, таке щоб доєднювалося до нашого. Тому я дуже рада, що не купляла перше дуже дороге з всілякими прибамбасами.
Дівчата, вибачайте чайника... Збагнула, що не знаю, а чим відрізняється "люлька" від "ліжечка"? Розмірами? Чи іще чимось???
frotanya
25.9.2009, 22:48
а нам ліжечко зробив дідусь(мій тато займається деревом) з ясеня,світленьке, лаковане,на шарнірах,і дно ліжечка у нас регулюється,зараз опустили аж до низу щоб малий не вилазив,і шухлядки є. Я дуже задоволена бо спимо у ньому досі а козак в нас не з маленьких.Вважаю що ліжечко має колисатись але не обов`язково його колисати,бо бувають різні ситуації,і інколи треба підколисати,особливо коли дитя захворіло а руки вже від носіння і колихання відвалюються.
Мій малий з самого народження незнає що це таке спати з мамою і татом,тільки в своєму ліжку інакше й не хоче і я вважає це правильнио,хай чоловік трохи попітніє вночі і подає вам дитину на кожне годування чи міняє підгузки вночі,тоді ви не будете швидко втомлюватись,висиплятись у своєму ліжку а дитинка в своєму.
Мамуся0703
25.9.2009, 23:14
А мій малий попри всі мої старання не колисати хоче колисатись, але не сильно, оки не засне, тому проблем з цим не виникає. У нас ліжечко таке що може бути і з колисанням і можна заблокувати так щоб неколисалось. Хоча ми і на ГВ але синуля вночі спить тільки в ліжечку я забираю його тільки на годування, а потім знову кладу в ліжечко.
Світланkа
26.9.2009, 1:03
Лелечка, напевне розмірами, люлька маленькаю...
дівчата хочу запитати,що краще купляти ліжечко деревяне чи ліжечко манеж????
Маківка
27.11.2009, 18:17
Ви маєте нау вазі типу "Чікковського"? НА їх же сайті у відгуках читала, що манежик дуууже зручний і потрібний. Але дерев"яне ліжечко він не замінить. Такий висновок зробила для себе, хоча деталей вже і не пам"ятаю...
Мамуся0703
27.11.2009, 18:28
jylik, якщо плануєте спати з дитиною разом, а в ліжечку тільки деколи, то краще ліжко манеж, але якщо катигорично проти спільного спання то все таки краще деревяне.
mum of 4
27.11.2009, 23:39
Я б всім без винятку рекомендувала купити ліжко манеж.
1. Ліжко-манеж має мякі стінки з хорошою вентиляцією і маленька дитина не набє собі шишок. У ньому дитина може спати до 4-6 міс взалежності від ваги дитини і якості підвісного матрасу. Мої діти спали до 4 міс, бо вже важили по 8 кг і сиділи-всавали, тому ми перейшли до ще важливішої функції манежу
2. Манеж є просто незамінним для мам, у яких нема 10 няньок. У ньому дитина може бавитись до 12-18 міс (знову ж таки, взалежності від ваги і від активності дитини)
Лянчик09
28.11.2009, 0:04
До року синуля спав зі мною і я сама не хотіла класни у ліжечко. Мені так було спокійніше спати. Нам у спадок перепала справжня деревяна колиска, виготовлена десь у 50-х роках. ЇЇ великий плюс у тому, що раз штовхнеш рукою і 5 хвилин сама гойдається але розрахована на немовлят. Спочатку малий категорично відмовлявся лягати і колисатися а з 10 місяців потрохи звик. На рочок купили ліжечко яке можна колисати але не сильно. З того часу він спить у ньому. На ніч заколисую без циці а вночі преставлю до себе, погодую і знову у ліжко. Я так малого відівчила від циці на ніч. Тепер з мамою спати вже не хоче. У ліжечку багато місця і можна "погуляти" по ньому і знайти собі зр учну позу.
На мою думку, ліжечко потрібно однозначно, ви ж не знаєте який у вашої дитини буде характер (коли плануєте купляти наперед). Можливо буде засинати самостійно а можливо руки будуть відвалюватись від колисання. І висота має регулюватись. Краще щоб ліжечко було глибоким щоб непосида часом не перевернувся і не випав. І матрас має бути якісним. А ці прикраси типу балдахінів дитині зовсім не потрібні, це красота для мами.
mum of 4
28.11.2009, 0:12
Одного не розумію, а для чого дітей колисати? Колись на дворі бачила мамусю, яка так тормосила візочком, що дитина з боку на бік переверталася, що тут доброго? Мені здається, це ще один стереотип, так як годувати тільки що 3 год і туго сповивати, бо ножки будуть криві.
Я знову придивляюсь, до ліжечок.... Так от, в Канаді ніразу ще не зустріла ліжечка з функцією колисання! Не бачила жодної мами, няні, бабусі, які б колисали дитятко. Хоча, є спеціальні свінги, які автоматично колишуть, але, то недлоя сну.
Лянчик09
28.11.2009, 0:19
mum of 4 просто є дітки, яких не можливо вкласти інакше спати. пробувала різні можливості від народження сина приспати його. Залишала самого в ліжечку і виходила з кімнати. то біднятко так плакало що аж дихання перекривало. потім треба було його "потрісти"що почав дихати. після цього я перестала експерементувати на своїй дитині. Ну дітки є різні і темпераменти у них різні. ось одні соски жують а інші випльовують і більше до рота не візьмуть. Таких прикладів безліч. Це дуже добре коли маєте таких діток яких положеш і сплять самі. Ну може я не маю достатньо терпіння і не навчила спати дитину самостійно.
mum of 4
28.11.2009, 0:48
Старший у мене засинав при умові щоб його лишили самого. Поки годувала грудю, то засинав коло циці, а я потім його перекладала в його ліжко, більший був, то з соскою і молоком, але САМ!
А от менший досі зі мною в одному ліжку. Ніколи його не пробуала колисати, але.... досі мене тероризує, щоб то повернулась до нього, то від нього, то тримала за ручку, то за ножку.......
Діти є різні і вимагають різних методів присипляння, але всерівно не розумію, невже дитятку добре як його тормосять і ним трясуть?
(mum of 4 @ 27.11.2009, 23:39)

1. Ліжко-манеж має мякі стінки з хорошою вентиляцією і маленька дитина не набє собі шишок. У ньому дитина може спати до 4-6 міс взалежності від ваги дитини і якості підвісного матрасу. Мої діти спали до 4 міс, бо вже важили по 8 кг і сиділи-всавали, тому ми перейшли до ще важливішої функції манежу
2. Манеж є просто незамінним для мам, у яких нема 10 няньок. У ньому дитина може бавитись до 12-18 міс (знову ж таки, взалежності від ваги і від активності дитини)
абсолютно згідна, а ще плюс компактний розмір при складанні, що дає можливість брати його у подорожі.
інночка
29.11.2009, 22:15
mum of 4, а після 4 місяців ви купляли ще 1 ліжечко
я купила деревяне що регулюється матрас по висоті і 1 побічниця опускається і можна зняти взагалі буде як диванчик, можна колисати а можна фіксувати щоб не колисалось, брала таке бо незнаю яка буде дитинка чи спокійна чи ні а взагаліто непланую колисати я теж бачила навулиці як мама свою дитину колисала

то вона чуть невипадала з візочка я так нехочу
Мамуся0703
30.11.2009, 0:19
mum of 4, коли дитина хоче колисатись то це дуже добре. В дитини є потреба у колисанні. У животику коли мама ходить дитина ж колисалась так і поза животиком це її заспокоює(звийно в межах розумного, бо також не раз бачила мамочок, які так трясуть колясками що діти з них мало не вилітають)
elena0709
30.11.2009, 11:45
Ми купили ліжко манеж фірми Graco я ним дуже !!!!!! задоволена. там є функція вібрації яка замінює колисання, малому страшенно подобається і у мене рука розв'язані, а ще у цій моделі дуже зручний пеленальний столик, який може бути стаціонарним, а може зніматись при потребі, ну і ще купа плюсів (музика, нічничок і купа всяких поличок). У дорогу ще не брали, але при поїздці наступного року на море обов'язково візьмем з собою.
martynka
30.11.2009, 14:44
Я під час вагітності також думала, що колисати маля не буду. Бабуся ж нам подарувала ліжечко-колисочку. Також можна і фіксувати щоб як ліжечко і не колисати, а можна колисятися

До двох тижнів наше ліжечко було зафіксоване. Ох я і намучилась. Дитя цьмакає цицю, засинає. Легесенько перекладаю в ліжечко - 5 хв. і знов треба на руки брати, або до циці, щоб заспокоївся. Або спати тільки з мамою. В ночі - я тільки за. А от вдень такої розкоші - сну як в немовлятка - я собі не можу дозволити. От я той шурупчик фіксувальний і розкрутила - чудо! Підколисав і дитя далі спить спокійно. А ще як кольки мучать, то іноді також гарно заспокоює. Отак я і змінила свою думку. ПРосто є дітки які міцно сплять. Їх колиш неколиш - все одно сплять. А є такі, як мій Ярославчик. Спить потрошку, часто будиться. А ше як кольки, от як нині, то або на руках спить, або підколисувати треба.
А ще наше ліжечко може бути глибоке - коли дитя вже більшеньке, і може бути трошки вище - як от зараз в нас, поки маленький хлопчик. І боковинка також може відкидатись - правда для чого не знаю.
Алуся 777
10.1.2010, 22:39
Привіт дівчата. мене цікавить у кого було ліжечко на дугах, потім на коліщатках і так, разом з шухлядкою. ви коли колишете немовля шухлядка часом невідкривається і чи не скрипить ? Я бачила ліжечко-колиску на дерев"яній основі , а шухлядка знизу, тобто коли колишеш , то тільки саме ліжечко. маю проблему дуже подобається ліжечко baby italiy з бука , знімається боковина , регулюється висота матраца, але шухлядка прикріплена до ліжечка-гойдалки. єдиний мінус , ще в тому , що шухлядка зверху відкрита , і також можливо буде пилитись , що незовсім добре .порадьте хто які мав , і що саме краще вибрати .
в ідеалі звісно було би мати і ліжечко і ліжко манеж,взагалі зараз люди дуже питаються за ліжечками на шарнірах ( знаю бо продавала декілька місяців своє ліжечко перше,без шарнірів ),а ліжко манеж ми використовували як ігровий манеж і в дорогу брали ( зручно ) ,на рах. спати в ньому- то мені здавалось що трішки занизько до підлоги(але це лише моя думка).Брат мій від народження купляв малому ліжко - манеж і дуже задоволений ним -тому кому як .
(mum of 4 @ 28.11.2009, 0:39)

І Я б всім рекомендувала купити ліжко манеж.МИ купили від Чіко.
Алуся 777
11.1.2010, 20:49
Чесно кажучи мені манеж навіть неподобається , я хочу класичне дерев"яне ліжечко. Тільки на рахунок качалки разом із шухлядкою приєднаною, в мене сумніви, чи не буде шухлядка тарахтіти під час гойдання і відкриватись ?
tanjushka
11.1.2010, 21:02
Алуся 777, у нас колишеться на шарнірах і шухляду аж ніяк не зачіпає..
MoonRise
11.1.2010, 22:27
Алуся 777, дивлячись як зроблено ліжко...
в мене гойдається важко, шухляда є....
але мені не зрозуміти гойдання дитини.... принаймі до цих пір ні разу не гойдала... засинала Анна і засинає виключно біля моїх грудей ... далі перекладаю в дерев"яне ліжечко із шухлядою внизу

, по типу ліжко може служити до 3-річного віку дитини...
як по мені таке ліжко краще, ніж колиски до двох, трьох, шести місяців.... те саме про манежі-ліжка... навіщо дитину привчати до колисання?
Алуся 777
11.1.2010, 22:34
я б і рада була , щоб дитина непривчалась до гойдання , щоб засинала сама , але я ж неможу предугадати характер і потреби своєї малечи на перед, тому берем ліжечко з гойдалкою, до 4-5 років. Єдине , що чоловіку неподобається іменно на шарнірах, тільки або дуги , або на пружинках.....
мій хресний сам себе колисав до років 10. Знаєте, так як поїзді гойдає)))
Поки я ще перебувала в пологовому ,то чоловік зі своїми батьками купили дерев"яну колиску -ліжечко для нашої доці.Колиска не колишеться,має внизу зручну шуфляду,де колись я тримала памперси.Я дуже задоволена цією колискою,якщо дитину треба було підколисати,то ми її повозили трошки по хаті у колясці,але взагалі доця була не навчина до колисання.Ми зняли з колиски дві такі палочки і утворилося місце пролазу для дитини.Хочу ще сказати,що дитині вже майже 4 рочки,і колиска-ліжечко для неї ще не маленьке,вона досі там спить,а ми батькии впевнені,що вона не скотиться на підлогу,чи не сповзе з неї одіялко.Хоча в садочку спить уже в "дорослому"ліжечку.
Алуся 777
14.1.2010, 19:07
А хто має ліжечко Польського виробництва Klups Radek 2 на пружинах з шухлядкою? Я к воно в використанні ? Дякую!!!!!!
(Алуся 777 @ 14.1.2010, 19:07)

А хто має ліжечко Польського виробництва Klups Radek 2 на пружинах з шухлядкою? Я к воно в використанні ? Дякую!!!!!!
В нас таке і в куми теж. Задоволені. Тільки в нас якесь браковане попалось - коли шухляда повністю закрита, і ліжечко колисати, то та шухляда чогось треться об ліжечко і такий звук неприємний виходить ...
уляночка моя
14.1.2010, 21:39
і ми сьогодні дивились на ліжечка ...нічого доброго не побачили в антошці а якщо і є то від 2000-5000 гривнів.І навіщо таке дороге ліжко?я хотіла просте ліжко і з шуфлядкою..Може хтось знає де такі є у Львові і чи вони практичні?
мартуська
14.1.2010, 21:45
уляночка моя, Біля пологового на Мечнікова як вниз спускатися там є магазинчик з дитячими товарами, там від 400 гривень були ліжечка. Дуже хороші, з шухлядами буи десь ваід 600-800 і далі
уляночка моя
14.1.2010, 21:52
(мартуська @ 14.1.2010, 21:45)

уляночка моя, Біля пологового на Мечнікова як вниз спускатися там є магазинчик з дитячими товарами, там від 400 гривень були ліжечка. Дуже хороші, з шухлядами буи десь ваід 600-800 і далі
ура в суботу з чоловіком підемо і виберемо!!!Дякуюююююююю!
(Яринка @ 14.1.2010, 20:48)

В нас таке і в куми теж. Задоволені. Тільки в нас якесь браковане попалось - коли шухляда повністю закрита, і ліжечко колисати, то та шухляда чогось треться об ліжечко і такий звук неприємний виходить ...
скорше всього вони не браковані, а просто щось там зле продумано з тою шухлядою. Ми теж таке купили, воно дуже зручно, але десь за місяці два почало тертись...шухляда тільки для краси, не практична.
Користувач подумав і додав через 3 хв.:(уляночка моя @ 14.1.2010, 21:52)

ура в суботу з чоловіком підемо і виберемо!!!Дякуюююююююю!
можете ще в Тигрес зайти(Скриня) там теж дешевше ніж у Антошці і є у чому вибрати...
мартуська
14.1.2010, 22:10
уляночка моя, та нема за шо, я ше десь бачила дешеві, але не можу згадати. То иої батьки там дивились, хотіли нам купити, а мама№2 притягла старе від свого брата, ми хотіле своє, нове, але ж вона обідиться
уляночка моя, аналогічні ліжечка тим, що в Антошці, в звичайних небрендових дитячих магазинах від 400-500грн. Може там якісь європейського виробництва, а в інших магазинах українські - а яка різниця, де то дерево оброблене?!
Riki_tiki_tavi
14.1.2010, 22:33
уляночка моя, прості ліжка є на Рапопорта (трохи нижче пологового) в магазині з товарами для немовлят. Також є на Гал.Перехресті. Ми купували своє на Південному, там теж ціни нормальні і вибір хороший
Алуся 777
15.1.2010, 12:54
[quote name='Лілія_5' date='14.1.2010, 22:08' post='272713']
скорше всього вони не браковані, а просто щось там зле продумано з тою шухлядою. Ми теж таке купили, воно дуже зручно, але десь за місяці два почало тертись...шухляда тільки для краси, не практична.
А що незручна, чи шумить дуже ? Шухляда з верху закривається , чи відкрита , як на рахунок запиленності ?
Користувач подумав і додав через 2 хв.:
Може зависоко закріпленна шухлядка, чи ліжечко занизько ......... .............
tanjushka
27.1.2010, 0:37
уляночка моя, ми купували на Південному в "Товарах для малят". Колишеться і має шухляду, наш виробник. цілком задоволені, коштувало в районі 800 грн.