Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Окуляри від сонця
Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків > Наше життя від А до Я > Таємниці звабливості > Мода та стиль
Натин
Де можна придбати якісні окуляри?
Світланkа
тільки в оптиках, або в торгових точках, які мають всі необхідні ліцензії на окуляри і на їх продаж.
Натин
(Натин @ 18.6.2009, 20:16) *

Де можна придбати якісні сонцезахисні окуляри і за хорошу ціну ?

Сонях
Натин, що маєш на увазі, хороша ціна - це дешева ціна, хочеш дешево і сердито купуй якісні окуляри восени на розпродажі.
Veronika_S
2 тижні купила окуляри Полароїд в Арсені за 240 грн, та довелось поміняти (на дорожчі, чоловік дозволив)))), бо була якась тріщина. Хоча ітими і тими була задоволена, таке класне "зображення" в них.
Рівне
Я минулого року купила окуляри в оптиці за 310 гр,оце заходила недавно то вони вже коштують 600)))))Отак криза відбилась на цінах.
vik100307
А у мене питаннячко, як навчити дитину ходити в сонцезахисних окулярах. Він одягне, два кроки зробить знімає, щоб подивитись куди дальше йти і знов надіває. В результаті ми нікуди не встигаєм.
Irynochka
(vik100307 @ 16.7.2009, 18:25) *

А у мене питаннячко, як навчити дитину ходити в сонцезахисних окулярах. Він одягне, два кроки зробить знімає, щоб подивитись куди дальше йти і знов надіває. В результаті ми нікуди не встигаєм.

Просто: дитині вони не потрібні. Я також купила окуляри старшій доці (гарні і дорогі), вони їй дуже подобаються, але одягає на 5 хв., каже, що вони їй заважають дивитися. blum.gif
RomaIIIka
Читала що дитячим очам також дуже потрібен звахист від променів ультрафіалету. Я теж хочу купити малій в оптиці окуляри якісні але все ніяк руки не дійдуть.
vik100307, спробуйте може щоб вдома в них походив, може звикне. Якщо вже аж ніяк не захоче то доведеться вам кепками з козирьками прикривати очки.Удачі вам і вашій малечі.
Натин
Я також дивилась на Полароіди але обрала SAN CITY.
.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.