Кравчоля
19.3.2008, 23:52
(Кравчоля @ 19.3.2008, 23:52)

Вірю,вірю,вірю....Точно буває!
(Кравчоля @ 20.3.2008, 0:52)

Вірим!!!

І один сильніше іншого
з хорошим чоловіком буває все!!!
Щасливий татусь
2.6.2008, 14:38

Прийміть мої найщирі вітання, бо я так розумію це у вас дебют з потрійним оргазмом!

Вірю, але мені судилось лише 2 попідряд...

, третій шото не приходить!
мамаПашіЖеніБогдана
4.6.2008, 19:52

Буває і більше.

Я звісно, не рахую, якось не до того. Мені чоловік потім повідомляє.
Гордиться, мабуть.
(мамаПашіЖені @ 4.6.2008, 20:52)

Буває і більше.

Я звісно, не рахую, якось не до того. Мені чоловік потім повідомляє.
Гордиться, мабуть.

звісно, що у жінки буває стільки оргазмів
(Татіка @ 2.6.2008, 8:54)

Вірим!!!

І один сильніше іншого

точно буває

розумію, що питання трохи не по-темі, а цікаво чи чоловіки діляться між собою інтимними подробицями....
mania4ka
17.7.2008, 16:35
(inchik @ 17.7.2008, 13:59)

точно буває

розумію, що питання трохи не по-темі, а цікаво чи чоловіки діляться між собою інтимними подробицями....

Діляться, ще й як діляться! Але то залежить від чоловіка, і від того, які у вас стосунки. Якщо він щасливий і закоханий, то поділиться хіба цим фактом, а якщо це просто секс, то розкаже все, ще й прибреше!
зозулька
21.5.2009, 15:59
Ото прочитала тему про відсутність оргазму і вирішила, запитати: цікаво чи нормально є отримувати кілька оргазмів під час одного статевого акту..... Ну чи чули ви про таке? Чи може самі таке відчуваєте? Діліться думками......... або досвідом

!
гра з вогнем
26.5.2009, 13:58
мультиоргазм це здатність жінки або чоловіка відчувати кілька оргазмів протягом одного статевого акту.
цю здатність можна тренувати, кажуть дуже допомагають врпави Кегеля.
пропоную обговорити цю тему в такому руслі: чи можна навчитися отримувати множинний оргазм;
чи варто втрачати час на такі заняття;
які вправи рекомендуються і наскільки вони дієві.
вибачайте, але весь наш флуд я витру.
Класно Вам, якщо у Вас багато огазму, це ж навпаки добре
зозулька, це не нормально, це дуже приємно. більше двох не було.
ksyuta_m
26.5.2009, 16:56
Я коли зустрічалася зі своїм майбутнім чоловіком, задумувалась про фрігідність..

Зараз таких проблем не маю. Улюблена фраза чоловіка -скільки сьогодні разів? А я не можу рахувати, не до того мені

Хоча бувають дні і без оргазма, про які чоловікові не признаюся, бо начиталася дурнуватих порад психологів і хвилююся за чоловікову самооцінку.
Щаслива зірочка
26.5.2009, 17:14
ну а що ненормального в тому що багато оргазмів???

тіштесь тим і насолоджуйтесь
гра з вогнем
26.5.2009, 19:00
я відредагувала тему, пропоную спрямувати обговрення в інший напрямок.
мультиоргазм це здатність жінки або чоловіка відчувати кілька оргазмів протягом одного статевого акту.
цю здатність можна тренувати, кажуть дуже допомагають врпави Кегеля.
пропоную обговорити цю тему в такому руслі: чи можна навчитися отримувати множинний оргазм;
чи варто втрачати час на такі заняття;
які вправи рекомендуються і наскільки вони дієві.
Розкажіть про вправи Кегеля,шось дуже зацікавив мене той мультиоргазм!!1
гра з вогнем
26.5.2009, 19:11
наприклад, ось тут є
[ Прихований текст ]
взагалі дуже корисні вправи. я заздрю жінкам, які таки займаються собою!
(гра з вогнем @ 26.5.2009, 13:58)

....
вибачайте, але весь наш флуд я витру.
Шкода... Я зараз нового нароблю
Щойно від лікаря

Він дав цінні поради щодо виконання вправ за участю внутрішніх м"язів тазу

Сказав щось типу такого:"Це Вам хребет укріпить,і взагалі жінкам ці вправи дуже корисні"... Позаймаюсь-розкажу ефект
гра з вогнем
26.5.2009, 20:33
Тетянка, це певно і є вправи Кегеля. вони взагалі допомагають володіти своїм тілом. оце сьогодні прочитала, що після вагітності бажано повправлятися.
ще їх використовують, щоб народити з найменшими ризиками.
ехх! тре братися до роботи.
що лікар ще розказав?
зозулька, ksyuta_m, у мене більше двох оргазмів підряд не було.
але двох справжніх оргазмів, після яких наступає повний розслабон. хоча як правило мене задовільняє один.
велике прохання, опишіть свої відчуття детальніше, наприклад скільки часу триває один оргазм
мамаПашіЖеніБогдана
27.5.2009, 9:28
(Тетянка @ 26.5.2009, 21:01)

Щойно від лікаря

Він дав цінні поради щодо виконання вправ за участю внутрішніх м"язів тазу

Сказав щось типу такого:"Це Вам хребет укріпить,і взагалі жінкам ці вправи дуже корисні"... Позаймаюсь-розкажу ефект

Ми чекаємо.
Користувач подумав і додав через 2 хв.:(MOZILA @ 27.5.2009, 10:07)

велике прохання, опишіть свої відчуття детальніше, наприклад скільки часу триває один оргазм
А хто засікав час?

По-моєму, тоді взагалі втрачається будь-яке відчуття реальності. Я навіть не знаю, скільки їх є.
Іноді чоловік рахує. Мене це завжди дивує, якщо чесно. Ніби це так важливо.
Овва.Темка для мене.Після пологів маю з тим проблеми.Тільки що спробувала зробити вправи- вже від самих вправ приємно робиться

А може це наслідки того, що мій чоловік у відрядженні?
elena0709
27.5.2009, 10:02
У мене по молодості, бувало доходило до казусів

. Коли займалися цим з чоловіком і у самий піковий момент я взяла і відключилась.

Перший раз, коли це сталось було невідомо кого треба було відкачувати (мене від задоволення чи чоловіка від жаху). Останнім часом оргазм зводиться максимум до 2-х разів, хоча і того стає, а раніше умудрялись ставити рекорди, я свої не рахувала, а от чоловіку вдалось 4 рази. Але правда і секс тоді продовжувався по декілька годин і а то і цілу нічку. А зараз чито ми старі стали, чито в молодості темперамент був гарячіший. А взагалі мені здається, що дуже багато залежить від сексуальності закладеної природою і партнера, а вправами можна хібащо трошки підкоректувати. Але це моя субєктивна думка.
А хто засікав час?

По-моєму, тоді взагалі втрачається будь-яке відчуття реальності. Я навіть не знаю, скільки їх є.
Іноді чоловік рахує. Мене це завжди дивує, якщо чесно. Ніби це так важливо.
[/quote]
Час засікала я. мій оргазм триває від 15 до 45 секунд. чим довше, тим крутіше. а чому питала про час, тому що можі і не оргазм все це що пише зозулька. прохання не сприймати останні слова з образою, оскільки допитуюся виключно у цілях власного вдосконалення
(MOZILA @ 27.5.2009, 10:07)

зозулька, ksyuta_m, у мене більше двох оргазмів підряд не було.
але двох справжніх оргазмів, після яких наступає повний розслабон. хоча як правило мене задовільняє один.
навіть не знаю як детвльніше описати. так кожен оргазм це "повний розслабон" іноді після двох-трьох вже голова не варить і доводиться втікати на інший кінець ліжка, щоб від ще кількох пестощів не гопнутися безтями..... чоловік в таких випадках як правило приколюється...

після останнього фінішу відчуття повної знесиленості і повного дикого задоволення.......
то як ви гадаєте, то справжні оргазми?
Користувач подумав і додав через 1 хв.:от тільки часу я ніколи не засікала.... ну не втримаю я в руках годинника в цей момент.........
(зозулька @ 28.5.2009, 9:04)

навіть не знаю як детвльніше описати. так кожен оргазм це "повний розслабон" іноді після двох-трьох вже голова не варить і доводиться втікати на інший кінець ліжка, щоб від ще кількох пестощів не гопнутися безтями..... чоловік в таких випадках як правило приколюється...

після останнього фінішу відчуття повної знесиленості і повного дикого задоволення.......
то як ви гадаєте, то справжні оргазми?
Користувач подумав і додав через 1 хв.:от тільки часу я ніколи не засікала.... ну не втримаю я в руках годинника в цей момент.........
Дякую, за відповідь. насправді розуміти оргазми це чи ні можете тільки ви. мої відчуття трошки подібні і трошки відмінні. подібне те, що голова не варить, а відмінне те що я під час оргазму (фінішу) ніколи не втікаю (вивертаюся) від чоловіка. у цей момент (тобто на тих 15-45 секунд про які писала) навпаки вся завмираю і хочу щоб чоловік був якомога глибше. мені часом здається, що я навіть не дихаю у цей момент.
Я читаю все це і заздрю дуже і дуже сильно... Чи колись я це відчую повноцінно...чи як то кажуть НЕ СУДЬБА
Мультиоргазм це звичайно огого! Декому і одного тяжко досягти, а тут відразу 2-3. Розумію що багато залежить від чоловіка, але як ви (всі тим хто відчував мультиоргазм) "настроюєтесь" на це. У нас з чоловіком все ніби впорядку і оргазм ніби ось ось....але...
Ліньтяйка
9.8.2009, 23:03

Не лише вірю, а у самої таке було. В мене це бувало дуже рідко, але бувало - особливо в ті дні, коли я інтенсивно займалася фізичними вправами (я це робила для похудання). Тривалість першого оргазму приблизно 10сек., другого менше, третього ще менше (ну це я приблизно, тому що не засікала) - більше 3-ох разів не бувало. Незнаю чи буде таке після пологів, оскільки мені зараз чомусь взагалі важко відчути оргазм (можливо не можу до кінця розслабитися через дитину, яка спить поруч, можливо через якісь гормональні зміни або ще щось), будем з чоловіком старатися налагоджувати своє сексуальне життя.
Костина мама
10.8.2009, 9:11
А у меня после родов наоборот все было супер, правда 2 раза подряд всего лишь один раз было

и мужа это таааак завело , но к сожалению такого больше не было
Буває,я до родів такого не відчувала,а зарас буває
Щаслива дружина
24.11.2009, 12:41
в мене постійно пару оргазмів за один статевий акт...
Гадаю, все таки від чоловіка залежить. Принаймі у мене. Ніхто мене так не збуджував, як мій чоловік. А про оргазми до нього я лише здогадувалась. А тепер 2-3 за раз- запросто. А він як тішиться! Весь наступний день натяками по телефону випитує, скільки разів. Ну, так ми себе любимо.
Дівчатка....ви такі щасливі

...я також вам заздрю білою заздрістю

. Але надіюся, що і на моїй вулиці буде "свято"

.
я також заздрю вам. ну і темка! ото читаю читаю, паралельно вправи кегеля роблю, орган треную... вже вся готова, а чоловіка нема... на роботі. так би повправлялись...
молодці, дівчата!
а кегель знає толк...
Буває, тривалість дві-три хвилини, буває, що і різні по типу, найкраще одночасно з чоловіком, як правило, чоловік ще до початку статевого акту мене доводить до кліторального оргазму, той триває порядку 15-30 сек.