розкажіть дівчата ,а на якому терміні вже буде животик видно(в мене тільки 1 місяць),не можу дочекатись ,коли він виросте.........
гра з вогнем
9.3.2009, 15:24
мілена, у мене були малюночки, можливо потім опублікую їх. 4-5 місяць приблизно, тоді висота дна матки збільшується так, що животик стає помітним.
але все дуже індивідуально, залежить від тілобудови, харчування тощо
karamelka
9.3.2009, 15:40
мілена животик почав в мене рости на 16 тижні, а до того я кожен день міряла талію сантиметровою стрічкою, постійно питала чоловіка, чи вже видно, ніяк не могла дочекатися. А коли животик почав з’являтися, я відмовилась від облягаючого одягу, щоб ніхто не бачив.
гра з вогнем
9.3.2009, 15:46
karamelka, збільшення об"єму талії - це не ріст животика

, то паралельно відбувається
а я перестала влазити у свої штани десь в 4,5-місяці,значить животик приблизно тоді почав збільшуватись:)
А в мене животик почав рости дуже рано, в 3 місяці, я хвилювалася, що буде до кінця вагітності. А в третьому триместрі вагітності ріст животика майже не був помітний. А в декого до 6 місяців животика не видно.
У мене животик стало видно в 5 міс.
Точно пам"ятаю, що в 4,5 міс я була ще дуже фігурова.Нічого не було видно.А після 5-го почав рости дуже інтенсивно
У мене певне, як не в людей - почав рости на 7-8 тижні... Коли директора "радувала" на 15 тижні, то він питався, а чого це я так довго мовчала.. Виявилося, що в його жінки такий животик був вже на 5 місяці... Мені навіть моя лікарка спершу казала, що в мене можливо двійнята будуть...Десь на 5 місяці все припинилося і от вже з 2 пол 6го знову почався шалений ріст...
А от коли моя мама зі мною ходили, то до 6 місяця нічого взагалі не було видно - вона професійно займалася волейболом і мала дуже накачаний прес...ну і я народилася 2700...
А одяг я почала купувати десь наприкінці 3 місяця, коли на мене нагримала лікарка....
Так що все індивідуально!!!
Тут, справді, все дуже індивідуально. При першій вагітності мою "радість" стало помітно у 5,5 місяців. А от з другим малятком вже у 3 місяці було видно, що я в очікуванні на чудо
як коли в мене перший раз було видно в 6 міс,а другий раз як бачили шо я з двома то питали коли я вагітна була ,всі думали що трохи поправилась
Veronika_S
9.3.2009, 17:26
В мене животик почав бути помітним на 14 тижні вагітності
В мене живіт почав рости в 4 міс.
У мене довго не було видно животика, десь на 6 місяці з"явився, а потім як почав рости! До пологів я буда схожа на маленького колобочка.
В мене животик став помітним десь так на тижні 16-17-му.Потім до 30-го виріс досить великим,після того до 39-го вже майже не змінювався.
Я почала кругліти десь на 5-ому місяці, а основний ріст почався вже після 7-ого. Майже вся вагітність припала ще й на холодну пору року, тому з-під курточки ніхто дооооооовго не помічав, що я вагітна, і в транспорті місце десь до передродової відпустки не вступали.
У меня живот стал заметен где то с 12-13 недели, помню потому что пошли на свадьбу и нас все поздравляли, а через две недели пошла за беременными джинсами т.к. в свои уже совсем не помещалась. К концу беременности я была очень большая и не могла дождаться (также как в начале не могла дождаться когда же животик появится) когда его уже не будет потому что уже очень он мне мешал.
В мене животик почав рости на 17- 18 тижні! І то, коли я здавала аналіз на АФП, то медсестричка мене спитала : "А де ж Ваш животик???" Мені так обідно стало

Прийшла додому, питаю чоловіка, а він каже, що я тільки почала в тому місці округлятись!

Але навіть зараз він в мене дуже акуратненький, хоч вже майже 40 тижнів
Це все від тілобудови залежить, і замітила, що якщо сильно підкачаний прес, то животик пізніше починає "показуватись"!
на 15 тижні почав з'являтися... в 4,5 місяці всі знали, що я "пузата")))))
а я носила одяг для вагітних вже з 2міс, була дуже пузата до 7міс, а потім все підтягнулось і виглядала досить делікатно.
Мамуся0703
9.3.2009, 21:40
В мене животик почав рости десь в 15 тижнів в 17 вже був помітний, а зараз вже такий кругленький
Щаслива зірочка
10.3.2009, 8:38
в мене почав рости десь з четвертого місяця, і тепер ніяк не зупиняється

, вже як колобок
olyalya83
10.3.2009, 8:49
у мене почав рости животик в кінці 4-го місяця... і зараз росте досить по-маленьку))) вже майже 28 тижнів, а животик досить акуратненький))) у зимовому пальто ніхто і не помічає))))
В мене животик почав рости десь після 5 місяців, а до того, хто не знав, то й не здогадувався

Найінтенсивніше животик ріс на 8-9 місяцях, але все одно був дуже акуратний і невеликий. Ходила взимку в пальто, більшість людей і не помічали, а коли навесні почала виходити з каляскою, ото було здивування!
В поліклініці хтось в черзі мені сказав, що такий термін і такий маленький живіт - то й дитина така маленька буде, я аж розпереживалася. А хлопець родився 3200 - козак
В мене під час першої вагітності животик почав рости десь після 4 ого місяця.

А зараз вже почав рости після 3-ого місяця.І в 17 тижнів вже на роботі всі помічали.
А в мене животик почав рости десь в три з половиною місяці, в 4,5 його вже було дуже гарно видно...
чула від багатьох жінок, що під час другої вагітністі животик швидше помічають, ніж під час першої. Цікаво було б дізнатися, чи це правда?
До 18 тижня ніхто навіть не помічав, що я вагітна. Після 18 тижня десь до 30 різко виріс, а потім вже дуже помало збільшувався
Моя знайома по натурі така собі "пампушечка", то коли завагітніла животика не було видно десь аж до 6-ти місяців, ніхто особливо не помічав і не звертав уваги, а ще вона носила дівчинку і живіт так більш "розійшовся" по талії
А ось я з хлопчиком мала животик гостренький і вже на 3,5 місяці була пузата

. Ця видимість залежить багато в чому від статури мами, хто худий, в того живіт одразу виступає вперед!
Blagopoluchna
10.3.2009, 12:28
У мене в першу вагітність животик почав з'являтись десь в 4-4,5 місяці, а зараз, при другій вагітності уже в кінці другого місяця було видно, що в животику хтось живе.
MoonRise
10.3.2009, 13:40
В мене всю вагітність маленький животик був, навіть одяг як купляла, то в магазині продавець сказала, а Ви для кого приміряєте?

м-да, я була вже на шостому місяці...
В мене вже на 16 тижні був помітний животик)) Але помічати, що я вагітна стали лише чомусь на 20)))
Я до четвертого місяця не поправилася навіть на 20 грам і животика не було видно взагалі, а вже дальше, до дев"ятого місяця такий живіт виріс що всі говорили що він в мене як причіплений, сама хвисока і худюща а такий живіт терчить
І я вважаю, що це індивідуально і в першу чергу залежить від будови самої мамусі

. В мене з моїм маленьким ростом 156 і вагою ледве 45 кг животик помітним став вже десь в 12-13 тижнів. І мені також весь час хотілося, щоб він швидше став більшеньким, кругленьким. Правда в одяг я практично відразу не влізла, бо все було "по фігурі", прийшлося бігти купувати "штанята на виріст":D От і зараз ми дууже великі, доця розтягнула мамин животик як могла

, а ще цілих два місяці. Люди частенько подумують, що мені вже час в пологовий

. Правда в ЖК мені ще ніразу не сказали про надлишок ваги, кажуть все в нормі. Просто мені, маленькій, здається, що той животик ну дууже вже великий

А взагалі, основне не великий чи маленький животик, акуратний чи незграбний, всі майбутні матусі в цей період красуні

, а те, щоб вашому малятку було там затишно
В мене животик почав рости дуже активно після перших рухівю. Але в джинси залазила аж до сьомого місяця. А поправилася в останні два місяця. Всього набрала 12кг.
Користувач подумав і додав через 2 хв.:
В мене животик почав рости дуже активно після перших рухівю. Але в джинси залазила аж до сьомого місяця. А поправилася в останні два місяця. Всього набрала 12кг.
(Антік @ 10.3.2009, 12:08)

чула від багатьох жінок, що під час другої вагітністі животик швидше помічають, ніж під час першої. Цікаво було б дізнатися, чи це правда?
Напевно правда . З першою вагітністю до місяся 6 майже нічого не було замітно , ходила в своїх речах і набрала за всю вагітність 10 кг , а малий народився 3600г . А зараз вже з 3 місяця всі бачили , що я вагітна і лікарка каже , що трохи поправляюсь забагато (подумаєш - 2 кг за місяць ). Але це все індивідуально,
ой з приводу пузіка то взагалі така цікава тема.
Я так хотіла щоб вже пузік почав рости, що підходила до дзеркала і надувала його щосили, і любувалась собою, думаючи, от така я буду напевно.
Але сам пузік якось не ріс, не ріс, а потім за якихось днів 4-8 як не виріс. Що сестра моя сказала, слухай та в тебе вже такий пуз ооого-го. І люди на роботі почали, зауважувати, питаючи чи то фасончик такий, чи то животик заокруглюється.
НУ це все десь з тижня 16-го вже так дійсно видно стало. А до цього тільки вага набиралась, і я не дуже розуміла куди ... ну окрім талії звичайно...
В мене швидко з"явився животик. Десь на 3,5 міс
живіт почав рости на 4 місяці,але коли я йшла народжувати,то живіт виглядав як на місяць 7.всі були здивовані.
На 3-му місяці стали душити штани і я купила для вагітних, але живота ще не було видно. Моя пузя почала рости на 4-му місяці, а на 5-му вже була досить помітна. Я її носила перед собою як Сонце, і вона з'являлась всюди раніше мене.
Ладомира
14.3.2009, 14:25
До пятого місяця в мене животика толком і не було. Але і потім, поки не став доволі великий вдало ховала за допомогою гарно підібраного одягу. а от тільки свідченя мого щастя заокруглилось - то я навпаки носила такий одяг для вагітних, що не ховає, а навпаки красиво підкреслює мій статус.
не знаю як буде далі, але штани вже тісні
mania4ka
28.3.2009, 12:22
В мене термін взагалі маленький, а мені вже у своїх джинсах важко сидіти...Пузика ще нема, може то я просто розпаслась, а в мене ж усі штанята на бедрах і в обліпку...Треба зважитись...
(mania4ka @ 28.3.2009, 13:22)

В мене термін взагалі маленький, а мені вже у своїх джинсах важко сидіти...Пузика ще нема, може то я просто розпаслась, а в мене ж усі штанята на бедрах і в обліпку...Треба зважитись...
Знайома ситуація! Ще дуже впливає на тісноту штанів сама думка,що ти вагітна-якщо раніше щільно джинси облягали фігуру,то було добре, а коли вагітна,то підсвідомо боїшся придавити живіт...
mania4ka
28.3.2009, 12:38
(Тетянка @ 28.3.2009, 12:31)

Знайома ситуація! Ще дуже впливає на тісноту штанів сама думка,що ти вагітна-якщо раніше щільно джинси облягали фігуру,то було добре, а коли вагітна,то підсвідомо боїшся придавити живіт...
Я теж про це думала. Треба вдягати джинси, які я вважала "висять", хоч ніц їм не бракує, просто не в супер-пупер-мега обліпку, так як всі інші
Я_щаслива
30.3.2009, 14:12
В мене пузік дуже швидко з"явився, вже в 10 тижнів не могла ні в одні свої штани влізти і моя подруга, яка недавно родила робила вееликі очі, що в мене скоро так живіт є, казала, що то мене певно вздуває, але тепер я такий вже собі карапуз... то певно в мене така будова тіла просто
Згадала, як я чекала свого животика

За першою вагітністю він став помітним тільки на 6 місяці

За те коли ходила вдруге то в 12 тижнів вже був помітний сипматичний колобочок з під светерка. Ой яка благодать бути вагітною!
Мій животик почав бути помітним десь з 14 тижня, але під зимовими светрами ще в очі не кидався. Наш татко все ходив і бурмотів: "коли то в тебе вже пузік буде?" Зараз дочекався, натішитись не може, ходить підсміюється : "ой, то ти так добре пообідала?"
я почала поправлятись зразу як завагітніла.
вже на 8-9 тижні я не можна застібнути штани, навіть бедровки.
Зразу перейшла на штани для вагітних (повезло з коліжанками, які позичили свої

)
А сам "вагітниий животик" у повній його опуклій красі було замітно вже на 16 тижні