Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Вибір прального порошку для немовлят
Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків > Наші діти > До нас прийшов лелека
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Віллі Вонка
Молоду маму мучать тисячі питань, якщо навіть всю вагітність читаєш, читаєш... Хочеться ж вибрати для свого малюка все найкраще. Вібір прального порошку теж питання актуальне. Щоб не нашкодив, не викликав алергічних реакцій, щоб був лагідним і добре прав речі. Я зробила опитування, вибрала відомі засоби для прання дитячих речей. Можна просто проголосувати, а можна додати й невеличкий коментар.

Ми зупинились на Персілі, Аленку перші пів року використовували. Але вона не так добре пере як Персіл. Алергії, ттт, не має.
Lara!
Я користувалась і продовжую користуватися Алёнкою або Teo Bebe. Подобаються обидва, Teo Bebe пере краще.
Збираюся спробувати Тайд або Персіл дитячі.
Яблучко
Я користувалася Карапузом і Аленкою, буду пробувати персіл та Ушастій нянь, бо ті погано перуть зовсім
aramine
Ушастый нянь
Tanya0105
у меня 2 малыша! из всех порошков мне больше всего понравился Sa8 от Амвей.Просто СУППЕР!
Olenka
Я користувалась Карапузом. Він мені зовсім не підходить. За третє прання навіть найяскравіші речі стають тмялими. Зараз пробую Teo Bebe. Поки що подобається більше. Хочу спробувати Persil Sensetiv.
Щоб швиденько запрати речі не в машинці використовую мило Аленка.
denysko
(Яблучко @ 5.10.2007, 16:56) *

Я користувалася Карапузом і Аленкою, буду пробувати персіл та Ушастій нянь, бо ті погано перуть зовсім

Ушастий нянь-бездоганно чисті речі flag_of_truce.gif
Варвара 24
Ми користуємось Персілом Сенсітів, перемо всі речі ним, не тільки дитячі. Дуже задоволені.
Кравчоля
Ми користуємось Тео bebe. Непоганий, наче. Але в машинці ще не прала, лише руками. А ще подруга принесла Sa 8,дуже хвалила, от прямо зараз йду випробовувати. Напишу завтра враження про результат.
Utaru
На сколько хватает упаковки этого Sа8, и сколько он стоит? Амвэй дорогая продукция, но стоит того. У меня для пятен есть LOC, я очень ним довольна.
мамуся
Ми зараз користуємось Карапузом, але щось мені він не дуже сподобався.
А попредні місяці я прала тільки дитячим милом, як порадили в пологовому будинку , а потім у малого була сип, не хотілося все "усугублять" порошком.
А завтра піду купувати щось інше
Сонце
(Utaru @ 25.1.2008, 15:21) *

На сколько хватает упаковки этого Sа8, и сколько он стоит? Амвэй дорогая продукция, но стоит того. У меня для пятен есть LOC, я очень ним довольна.

Мені теж знайома далі попробувати трішки (ще не знаю який цей порошок), а от казала, що упаковка 2,5 кг коштує 100гр, але вся продукція цієї фірми дуже концентрована, тож давати його треба лише 2 столові ложки (в автомат). Якщо так - то можливо й на одне виходить, просто відразу треба більше заплатити.
Не знаю, що це за марка але ніби теж хвалила її.
Кравчоля
Прала сьогодні, вчора було ДУ-УЖЕ лінь... Мені сподобався Sa8. Його прада мало треба. Написано, що для ручного прання на 10 л. води лише 25 мл (21г.). А коробкатака нівроку! Він дійсно концентрований.
Annavi
Нам тільки місяць виповнився...тому ще порівнювати рано...однак на даний момент користуюсь Карапузом...поки влаштовує....
Татіка
Сподобався Тео бебе, та ушастий нянь.
Sophy
Раніше був Карапуз, білі пеленки зовсім не сяють sad.gif
zajka
Ушастый нянь - використовую весь час, дуже задоволена. А щоб терміново щось запрати руками - мило для прання дитячої білізни.
мамаПашіЖеніБогдана
Спочатку використовувала Карапуз без нічого.ю можна від народження. Потім спробувала Т ое бебе. Подобається більше, і запах приємний.
Красунечка
Я прала і перу Тео Бебе - мені дуже подобається. Тільки запаз в порошку з ромашкою, як на мене, не дуже. Але як пере! good.gif Коли на моїх з чоловіком речах щось погано переться, я їх теж перу Тео biggrin.gif А кондиціонер купую Ушатий нянь!
Sonya
Після народження малюка (дай Бог дочекатись !) перейдемо також на Sa8 від Амвей. Вже років 4 користуємось їх порошком для кольорових речей і дуже задоволені якістю прання. Якщо не помиляюсь, великої коробки по інтсрукції вистачає на 52 прання (це якщо використовувати цілу порцію), але нам друзі рекомендують брати трішки більше половини (вони ж і розповсюджують Амвей). Коробки великої вистачає більше ніж на пів року. Вартість точно не скажу, бо завжди замовляємо ще й іншу хімію для дому у них і платимо за все зразу, але мені видається, що дорожче ніж 100 грн. за упаковку, як тут хтось писав.

Подивилась на сайті - базова ціна на 2,5 кг цього порошку 187 гривень (це без знижок). Упаковки по інструкції вистачає на 54 прання, а мені - більш ніж на 80 прань.
nataluc
Я користуюсь порошком Teo bebe. Гарно пере та має приємний запах.
Ольг@
УШАСТИЙ НЯНЬ!! Класний порошок, завжди користуюся, класно пере, та без запаху просто супер!!!!
musia_79
Хто може порадити хороший дитячий порошок, але рідкої консистенції?
Golka
Спочатку був "Карапуз" - речі практично не відпиралися; потім Teo Bebe - супер, зараз чоловік купив Tide дитячий теж добре пере. Sa8 від "Amway" використовую для "дорослих" речей - пере навіть дуууже добре!
Golka
(musia_79 @ 18.3.2008, 22:50) *

Хто може порадити хороший дитячий порошок, але рідкої консистенції?

"musia", в мене є рідкий засіб для прання від "Amway", класно пере good.gif , подивлюся, можливо там є такий і для дітей
Мавка
Всім привіт

Я користуюсь порошками української фірми "Дакос" prapor.gif
А саме "Наш-білий" і "Наш-кольоровий" але в них ще є і серія дитяча "Ладушки-маля" для діток від народження до 1 року і "Ладушки-Мама і Дитя" для вагітних, годуючих грудьми мам і діток після 1 року. Добре перуть і головне не алергенні (на коробці вказано, що вони безфосфатні, не викликають алергії і не подразнюють шкіри). Я ними дуже задоволена.

Яшма
Користувалась Teo Baby - не поганий, зараз амвеївським дитячим - теж непоганий. Але як перший так і другий складні плями не всі бере.
Golka
(Golka @ 19.3.2008, 0:47) *

"musia", в мене є рідкий засіб для прання від "Amway", класно пере good.gif , подивлюся, можливо там є такий і для дітей

подивилася - рідкого засобу для прання дитячих речей немає unknown.gif pardon.gif
musia_79
(Golka @ 20.3.2008, 14:38) *

подивилася - рідкого засобу для прання дитячих речей немає unknown.gif pardon.gif

Дякую, Golka, я вже знайшла те, що шукала.
Сеструлька
Друг занялся продажей AMWAY и уговорил меня накупит всего у него. Не могу сказать, что всем довольна, но порошком пользуюсь AMWAY, SA8 baby еще с сентября и пока он не закончился, а стираю я каждый день.просто его не много надо. Покупала я его, кажется, за 134 грн, но это цена как для распространителей. Не могу сказать, что выстирывет все пятна детские, но если сначала потереть, а потом в нем и постирать, то обычно результат хороший. Что мне в нем нравится,так это то, что нет в нем запаха почти. мне не нравится, когда детские вещи пахнут всякими ленорами, или порошками пахучими, мне кажется, что ребенок должен чувствовать запах мамы, а не порошка.
NaTa!
Спочатку використовувала Teo Baby - добре пере, якось не було і купила Карапуз - незадоволена. А з 8 місяців, прошу строго не судити, перу звичайним порошком для дорослих і дякувати Богу ніякої алергії, подразнень немає.
Ванілька
Найбільше мені подобається порошок Аленка і Ушастый Нянь (і порошком і рідкий засіб). Кондиціонер для дитячих речей взагалі не використовую.
chemna
(Ванілька @ 18.4.2008, 14:08) *

Найбільше мені подобається порошок Аленка і Ушастый Нянь (і порошком і рідкий засіб). Кондиціонер для дитячих речей взагалі не використовую.

перечитала вище написане і бачу, що тут відгуки стосуються тільки якості прання, запаху іт.д. А я з точки зору антиалергічних властивостей? Ніхто не стикнувся з алергією на якийсь порошок?
Мені цікаво, оскільки наш синок має алергію на пральні порошки і не усі йому пасують. А ми хочемо їхати додому на Україну і прати прийдеться. А вести з собою порошок якось дужееее не хочеться
chemna
сорі, це не коментар до Ванільки.
Сеструлька
chemna, , AMWAY как говорят производители натуральный и гипоалергенный.
Ванілька
(chemna @ 18.4.2008, 15:06) *

перечитала вище написане і бачу, що тут відгуки стосуються тільки якості прання, запаху іт.д. А я з точки зору антиалергічних властивостей? Ніхто не стикнувся з алергією на якийсь порошок?
Мені цікаво, оскільки наш синок має алергію на пральні порошки і не усі йому пасують. А ми хочемо їхати додому на Україну і прати прийдеться. А вести з собою порошок якось дужееее не хочеться

А ви пробували порошки просто дитячі? Бо вони є різні. Є з перших днів, є з 3-х місяців і т.д. Може спаробуйте ті, котрі для найменшеньких.
Ванілька
(Сеструлька @ 18.4.2008, 16:35) *

chemna, , AMWAY как говорят производители натуральный и гипоалергенный.

Знайома одна моя, хімік за спеціальністю, казала що склад його далеко не такий безпечний. Так що...
Тут треба пробувати різні, який найбільше підійде
Oleksandra
(denysko @ 22.1.2008, 0:04) *

Ушастий нянь-бездоганно чисті речі flag_of_truce.gif

Підтримую на всі 100% smile.gif
міріам
Ми спочатку брали німецький порошок,а зараз перемо Тео -Бебе ,дуже гарно відстірує(речі гарно пахнуть та легко прасуються).
мамаПашіЖеніБогдана
(chemna @ 18.4.2008, 15:06) *

В такому випадку можна спробувати Карапуз з перших днів. Він без добавок, пере, правда, не найкраще, складні плями не бере. Але ми тоді запирали господарським милом. Алергії не було, користувалися не з перших днів життя, але з місяців 3. Потім перейшли на інші порошки. До речі, запаху туж майже ніякого немає.
chemna
Ми в принципі користувались тільки дитячими порошками, але польського виробництва. Два з них не підійшли , а JELP нас зараз задовільняє. Всі попередні вважаються неалергічними, але як практика показала....нашому сину вони не підходять.
Дякую усім вам за інформацію, будемо пробувати та дивитись по реакції. Але так не хочеться тих експериментів на дитині!
Антік
перу Тео Бебе, якістю задоволена. От тільки мама мене сварить: ніяких пральних порошків - це хімія, дитячі речі треба прати господарським милом!
По-правді, я пробувала ним прати, навіть дуже сподобалось: в холодній воді відпирає будь-які дитячі плями!
Сонячна
Користувалась "Карапузом", "Теобебе", "Ушастий нянь". Якщо порівнювати між цими порошками, то "Ушастий нянь" - найкращий.
lenmart
Ми користуємося Карапузом. Пробували також Ушастий нянь але він, як на мене, має занадто сильний запах, а це ж лишня хімія. А щодо попрошку AMWAY - як він може бути "натуральний", якщо порошок - це синтетичний миючий засіб (тобто його синтезують на виробництві), який складається з поверхнево-активних речовин (ПАР), він гранульований - значить містить речовини, які перешкоджають злипанню гранул, якщо для пралки-автомату, то він містить речовини що перешкоджають надмірному піноутворенню і т. д. А виробники ще й не таке розкажуть про свій виріб - ви тільки купуйте. Просто користуючись порошком требе усвідомлювати, що це ХІМІЯ і нічого натурального там і близько немає.
Світла
Я десь до року користувалась Аленкою, тою, що в складі має лише мильну стружку (що від народження), або прала вручну з дитячим господарським милом - Альонкою чи Максимою. Потім - Тео Бебе (ліпше) або Тайд дитячий.
Іннуся
ТЕО БЕЙБІ перу ще ніяких реакцій небачила, т-т-т.відпирає класно всі плями,запа приємний.кондиціонер ТЕО непоганий.
plich-o-plich
(Sonya @ 18.3.2008, 17:12) *

Після народження малюка (дай Бог дочекатись !) перейдемо також на Sa8 від Амвей. Вже років 4 користуємось їх порошком для кольорових речей і дуже задоволені якістю прання. Якщо не помиляюсь, великої коробки по інтсрукції вистачає на 52 прання (це якщо використовувати цілу порцію), але нам друзі рекомендують брати трішки більше половини (вони ж і розповсюджують Амвей). Коробки великої вистачає більше ніж на пів року. Вартість точно не скажу, бо завжди замовляємо ще й іншу хімію для дому у них і платимо за все зразу, але мені видається, що дорожче ніж 100 грн. за упаковку, як тут хтось писав.

Подивилась на сайті - базова ціна на 2,5 кг цього порошку 187 гривень (це без знижок). Упаковки по інструкції вистачає на 54 прання, а мені - більш ніж на 80 прань.

ПІД ЧАС ВАГІТНОСТІ користувалася Sa8 від Амвей, тепер, коли вже є Мартуся перу її лашки теж ним.
Моя подруга запитувала, -- чи випирає бананові плямки цей порошок? На той час Марта була крихіткою. Тепер, коли банан залишається на наших лашках, можу сказати, що випираються плямки з банану. Поза тим чорничні плями дуже гарно виводить мило "Максима" (для потельного белья).
i_am_so_happy.gif
Іруся
Ми зараз користуємось Агу, я не можу сказати, що він мені дуже сподобався. Правда, після прання на дотик та запах речі приємніunknown.gif
Настюша
Пробувала - Тео бебе і Ушастий нянь (рідкої консистенції)
Так от -
Тео бебе найкращий! Білі речі просто сяють! А Ушастий нянь дуже сподобався кондиціонер flag_of_truce.gif
Каріна
Дєвчьонкі, я купила для майбутнього синочко Теобебе, але мене зараз цікавить, чи Ви використовуєте Калгон, коли перете в машинці, бо я хочу перепрати речі для малявки в пологовий і не знаю сипати тільки порошок, чи ще Кагон??? Може він справді небезпечний, чи може просто пом'якшує воду unknown.gif unknown.gif unknown.gif
.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.