Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
салат БИЧОК
Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків > Наше життя від А до Я > Що смачненького? > Пан салат
Іннуся
Відкрити в новому вікні

трошки морда крива.рецепт зараз напишу,йду попробую на смак,чи вартує
Dzvinka
на вигляд просто супер!!! молодець! 3_3_21.gif
Іннуся
Dzvinka, ой дякую!

РЕЦЕПТ:
куряче філе відварити,нарізати кубиками викласти слой у вигляді бичка*300грам-майонез
горошок*1баночка
зварити 4 яйця окремо натерти жовтки-майонез
картоплю відварити,натерти на грубій терці*300грам-майонез
білки це останній шар.

Оформлення я зробила:
роги-сир вирізала,очі,ніздрі,вії-оливки,вуха,ніс-шинка(краще ковбасу варену-я немала)рот чоловік вималював томат.пастою.
Натальчик
Іннуся, МОЛОДЕЦЬ! Файний бичок вийшов 36_15_2.gif
Смачний був?
Я колись на Новий рік робила схоже поросятко із картоплі всередині із м"ясом.
З НОВИМ РОКОМ! drinks.gif 8_2_64v.gif
Matysya
Я також робила подібний салатик, фотки розміщу пізніше!
Масянічка
(Іннуся @ 31.12.2008, 23:07) *

горошок*1баночка

Іннуся, молодчина, бичок СУПЕР!
Ми також вчора робили бичка, але замість горошку додоли кукурудзу,я к на мене смачніше, бо горошок трохи млявий.
От тільки фото немає. boredom.gif
Іннуся
Натальчик, дякую!мені сподобався.на вигляд недуже,бо спішилася.і івперший раз,і фантазія відсутня,бо стркс.
Matysya, напевно набагато гарніший в тебе,бо ще діточки некличуть мамусю;-)
Масянічка, старалася,дякую.дала горошок,бо робила Дике озеро ще,то там кукурудза,нехотіла повторювати.Сачний був?на другий раз можна ще щось додати смачненького в нього.
Masik
А ось і мій новорічний Бичок. Синулька так реготався і "мукав" як побачив rofl.gif Але салат я інший робила, просто оформлення запозичила на форумі.

Відкрити в новому вікні
Іннуся
Masik, невидно фото чомусь
Masik
Іннуся, попробувала перезагрузити фото. Мені воно в принципі відкривалось, але так як я сьогодні перший раз фото виставляла на форумі, то могла щось і не так зробити. То як, тепер видно???
Іннуся
Masik, видно.акуратненький такий бичок у вас...
Настюша
Ой, дівчата, молодці! Що у Іннусі, що у Masik дуже гарні салатики! Я б не мала сили так стирчати над тим салатиком, щоб потім дивитись як хлопи то всьо зжирають ))))))))) Хоча, колись робила у вигляді годинника, соняха, черепашки. Може хіба на наступний рік, який там у нас наступний..? smile.gif)))
Masik
Іннуся, та то просто чоловік прийшов з роботи та й забрав малого гуляти. А то фігушки він би мені дав "Бичка" зробити...
Настюша, та чоловік сам казав: "Не прикрашай більше так гарно салати, бо їх шкода їсти"
Matysya
Нарешті кидаю і я свого бичка!
Відкрити в новому вікні
Антік
Matysya, дуже гарний бичок, як і сама господинька! smile.gif
Matysya
Антік, дякую
Вiтaлій
Масянічка має рацію з кукурудзою смачніше. Але горошок теж нічого.
.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.