Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Фотоконкурс "Най ся поцілує пара молода!"
Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків > Різноманітні речі від нашої "МАЛЕЧІ" > Наші конкурси та фотоконкурси
1, 2
Віллі Вонка
36_13_13.gif УВАГА! Оголошується початок конкурсу "Най ся поцілує пара молода!" 36_13_13.gif

От вже й закінчилась осінь - традиційна пора весіль, от й захотілось згадати як саме було в нас.
Відкрити в новому вікні
Конкурс буде продовжуватись протягом трьох тижнів - з 5 грудня по 27 грудня 2008 року.
5- 17 грудня (включно) - збір фотографій на конкурс.

18 грудня - затвердження фотографій

19 грудня - 26 грудня - голосування

27 грудня - підведення підсумків і оголошення переможців

Перш ніж розміщувати фотографії, будь ласка, ознайомтеся із загальними правилами участі у фотоконкурсах Правила Проведення Фотоконкурсів

Приймаються фотографії, на яких добре видно весільний поцілунок молодих, звичайно вашого власного весілля. Цього разу приймаються професійні фотографії;).
Брати участь в конкурсі можуть лише зареєстровані користувачі. Кожен користувач може розмістити лише одну фотографію.

В Фотоконкурсі "Най ся поцілує пара молода!" беруть участь фото, які відповідають умовам:
1. Тематика фото – Фотографія весільного поцілунку.
2. Фото має бути хорошої якості, чітке, пара, бажано, на першому плані.
3. Фото, які не відповідають умовам конкурсу, поганої якості і неякісні знімки можуть бути не допущені до конкурсу адміністрацією й будуть видалені без пояснень і попереджень.
4. До участі в конкурсі допускаються фотографії вагою до 500 кб (файл у форматі JPG).
5. Не забувайте про цікаві коментарі і назви до своїх фото!

Більш детальні Правила участі у фотоконкурсах та інструкція по розміщеню фото
Свої фото ви розміщуєте у галереї за даним посиланням розмістити тут http://www.malecha.org.ua/gallery/index.php

Підведення підсумків ФОТОКОНКУРСІВ і оголошення переможців

Після закінчення періоду голосування будуть підведені підсумки і оголошені переможці.
Комп'ютерна програма підрахує згідно ваших оцінок середню оцінку кожної фотографії. Три фотографії, що мають найвищі оцінки відповідно займатимуть 1, 2 і 3 місце! У випадку, якщо дві (три і більше фотографій) матимуть однакову оцінку такою, що виграла буде визнана фотографія, яка має більшу кількість голосів, тобто та фотографія яку дивилися більшу кількість разів і за яку голосували більшу кількість разів, а також братиметься до уваги кількість коментарів (позитивних зрозуміло), написаних до фотографії. Зрозуміло, якщо у однієї фотографії 10 коментарів будуть написано однією людиною, вони вважатимуться як 1(один) коментар. Самому собі (своїй фотографії) коментарі писати не має сенсу, братися до уваги вони не будуть.
Увага! Голосувати можуть лише користувачі форуму, зареєстровані на форумі раніше початку голосування.

Бажаємо успіху!
jane
Чудовий конкурс! Обовязково братимемо участь=)
Anastasia
Хочу додати фото, а альбом не висвічується, сьогоді 5-те число, чи ще не можна виставляти фото?
Тато Карло
(Anastasia @ 5.12.2008, 8:51) *

Хочу додати фото, а альбом не висвічується, сьогоді 5-те число, чи ще не можна виставляти фото?

Можливість додавати фото в альбом вже доступна.
Anastasia
Дякую, вже додала наше :-)
Антік
Правилами забороняється розміщувати на конкурс фото , яке оброблене за допомогою фотошоп. Так чому такі фото все ж виставляються?
Віллі Вонка
Антік, бо у данному разі дозволені професійні фото, а фотографи, які фото роблять застосовують різні ефекти. Вийшло протирічча, але в данному конкурсі дозволяється.
Мамуся0703
Вибачте, але я новенька на форумі і не знаю де знаходиця альбом в який можна викласти свої фото? Допоможіть будь-ласка!
jane
(Мамуся0703 @ 6.12.2008, 15:52) *

Вибачте, але я новенька на форумі і не знаю де знаходиця альбом в який можна викласти свої фото? Допоможіть будь-ласка!

Зверху квадратні кнопочки - Головна, Пошук, ..., і передостання - Галерея
Заходите, вибираєте відповідний альбом
Вже в альбомі тицяєте зверху з самого "Долучити фото", далі обираєте адресу фотографії, яку хочете завантажити. Воно завантажується, вводите опис фотки - назву тощо, обираєте в списку, в який альбом додавати. І додаєте. Всьо=)
Сподіваюсь, нормальноп пояснила bye.gif
Масянічка
Переглянула свої весільні фото ...... і виявилося, що нашого поцілунку не зафіксувала жодна камера cray.gif cray.gif cray.gif
zajka
Масянічка, cray.gif у мене та ж історія...а я думала, що поцілунок ну точно вже є на фото, а подивилася - тільки як руку цілує серед квітів, але це не те....не для конкурсу...
Каріна
класний конкурс! Ніде не брала участі, хоч і дуже хотіла!! От тепер візіму!!! yahoo.gif

Користувач подумав і додав через 9 хв.:
(Капітошка @ 5.12.2008, 16:06) *

Антік, бо у данному разі дозволені професійні фото, а фотографи, які фото роблять застосовують різні ефекти. Вийшло протирічча, але в данному конкурсі дозволяється.

значить точно можна такі фотки вставляти, які оброблені фотошопом?
Настюша
І в нас поцілунку нема....................... sad.gif
Ксюнка
А ми вже берем участь.
Суворе попередження від модератора Тато Карло
Згідно правил не можна навіть натякати, яке фото належить Вам! Хочете, щоб фото було знято з конкурсу???
Настюша
А, доречі, я нікого не впізнала на фото! smile.gif
Сеструлька
Настюша, так же толдько интереснее будет:)
mum of 4
Згідно правил не можна навіть натякати, яке фото належить Вам! Хочете, щоб фото було знято з конкурсу???[/ex]

О, тепер зрозуміло, чому коментар на фото було відредаговано! Соррі, щось не дочитала в правилах.
Matysya
А за який термін на сайт добавляються фото? І яка імовірність, що фото не пройде перевірку?
Віллі Вонка
(Matysya @ 10.12.2008, 13:07) *

А за який термін на сайт добавляються фото? І яка імовірність, що фото не пройде перевірку?

День, два...
Ксюнка
Тато Карло, дуже вибачаюсь give_rose.gif . Правила до кінця не дочитала..... blush.gif
Настюша
Сеструлька, я знаю:)
Так і по правилам так правильніше.
Сеструлька
А почему голосование не началось?
jane
І мені цікаво.. Невже і з цим конкурсом якісь проблеми?
mailan
я б тожн хотіла взяти участь та ми весілля неробили
Matysya
А чому всетаки не розпочалось голосування?
Віллі Вонка
Matysya, не зрозуміла, що ніхто не може голосувати? Там є дозвіл на голосування.

Користувач подумав і додав через 2 хв.:
к я бачу люди голосують вже давно.
Масянічка
(Капітошка @ 23.12.2008, 19:13) *

Там є дозвіл на голосування.

Капітошка, поясни чайнику. Я ніколи не голосувала в конкурсах, не можу розібратися де голосувати вже все перечитала! wub.gif
Віллі Вонка
Масянічка, Відкрити в новому вікні

Відповідні бали -
5 сірих квадратиків - о балів.
1 зелений та 4 сірих - 1 бал.
2 зелених та три сірих - 2 бали.

Й так далі. 5 зелених - 5 балів.
Matysya
Ой точно, невгледіла..
Масянічка
Капітошко, щиро вдячна. Приступаю до голосування!
mum of 4
Так що, вже можна вітати переможців?

1.Хоч на край світу....
2.Я кохаю.....
3.Що може бути веселіше від солодкого поцілунку серед площі Ринок, коли за тобою стоїть трамвай і сигналить?..
Віллі Вонка
Kokhanovska, не поспішайте з висновками... Я зроблю тему з результатами, коли перевірю честність голосування. Рейтинг на сьогодняшній момент не показовий.
mum of 4
Соррі, вже помітила, що ситуація змінилась.
Віллі Вонка
Kokhanovska, ще зміниться, коли перерахуються голоси після видалення одиниць та двійок, які понаставляли деякі участники.
Юся
Жду что б поздравить победителей=)
Жаль что моё фото по рейтингу где то сзади
Даша_
АААААААААААААА!!!!!!!!!!!! Капітошка я случайно плохо оценила фото удалите мою оценочку
Тетянка
(Капітошка @ 29.12.2008, 2:32) *

Kokhanovska, ще зміниться, коли перерахуються голоси після видалення одиниць та двійок, які понаставляли деякі участники.

І правильно зробиш! Бо то не є добре,коли люди розкидаються такими оцінками! Не подобається-не голосуй! А то прям знавці фотомистецтва wacko.gif
Антік
Капітошка, було б взагалі ідеально, якби люди коментували, чому саме таку оцінку виставили, навіть якщо це 4 чи 5.
Julian
Я теж помітила те що ставлять низькі оцінки для того щоб понизити рейтинг деяких фото, підтримую Антік в тому щоб форумчани аргоментували свої оцінки, а особливо (1 і 2).Радує те що адміністрація до цього відноситься серйозно. prapor.gif
Ірина І
я вже десь писала,що також проти тих низьких оцінок.Я,наприклад, оцінюю тільки одну фотографію,яка мені найбільше сподобалась,ну або декілька. А решті просто нічого не ставлю.
Matysya
Повністю підтримую всі вищевказані дописи) І дуже би було цікаво почитати саме коментарі до оцінок!
Даша_
Я тоже думаю что так надо. И ещё можно ли сделать чтоб после нажатия выбора было подтверждение типа "действительно ли вы хотите поставить такую оценку" для таких невнимательных как я 36_1_42.gif
Ксюнка
Краще б було, щоб оцінювали лише одну фотку, яка найбільш сподобалась і все. А ще краще б було, щоб не було видно скільки голосів вже є (тобто рейтинг), так би було справедливіше - голосую, за ту фотку, що сподобалась, а не за ту, що всі.
Антік
Ксюнка, до речі, згідна 100%! Рейтинг фото треба показувати лише після закінчення конкурсу! Це буде більш справедливо.
jane
Взагалі треба забрати можливість знижувати бали! Бо до маразма може дійти - от шановні форумчани оцінюйте фотку, від 0 до 5 балів, але якщо ви поставили низьку оцінку популярній фотці, то значит ви навмисне занижуєте рейтинг - коментарів до оцінок нема, а тому навіть не припускається, що людині дійсно могла не сподобатись фотографія. Що за конформізм, панове? =)
Не спорю, може і є тут люди, які ставитимуть іншим погані оцінки щоб вибитись в лідери, але може не будемо після кожно конкурсу ще по тижню розбиратись хто є хто? Краще вже не спокушати, тоді і результати будуть чесні
ІМХО
Сеструлька
Я тоже не понимаю зачем запрещать ставить низк ие балы,если они есть...
А вообще я бы предложила не оценивать фото баллами, а просто сделать,чтоб каждый мог просто проголосовать за одно фото, или за 3 фото соответственно 1,2 и 3 местам.
Ляля
Повністю погоджуюсь із Сеструлькою та jane. Якщо у формі голосування вже є такі оцінки як 0-2 бали, то значить їх можна ставити нарівні з 4-5. Не хочете низьких балів - взагалі заберіть їх із форми голосування, нехай будуть одні 4-5,тоді всі будуть переможцями. Як на мене, повинен голос КОЖНОЇ людини враховуватись, а не тільки тієї, що ставить хороші оцінки. Виходить, що голосувати можуть тільки "обрані", тільки ті, яким все подобається або які бояться висловити незадоволення певним фото, а інші ні
ІМХО
Julian
jane, Сеструлька, Ляля мова йде не про те щоб неставити низькі оцінки за фото чи взагалі заборонити 0.1.2-бали, а щоб їх ще могли аргументувати. Наприклад мені дуже цікаво чим несподобалась дана фотографія людині, що саме їй несподобалось.
jane
Julian, абсолютно згодна. Але раніше мова йшла трохи про інше - що результати будуть оголошені після видалення отих низьких оцінок, буцімто їх ставили спеціально (не спорю, чи так), і це не перший випадок - на моїй пам"яті другий, як раніше було - не знаю. Тобто конкретно зараз аргументації немає, а от низькі бали - поза законом, виходить.
З аргументацією, думаю, замучаємось - не завжди можна сформулювати, чому саме 4 а не 5 або 3 а не 4. Краще, імхо, додавати свій голос
Але взагалі, нам тут полеміку розводити сенсу особливого немає, все одно вирішувати адміністраторам=)
Сеструлька
Julian, по-моему все просто: нравится - не нравится. Как можно это аргументировать? Дело ж не в том,что у кого-то прическа красивая, или платье, а у кого-то что-то не так. Это просто на уровне нравится-не нравится.
.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.