Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Чат
Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків > Різноманітні речі від нашої "МАЛЕЧІ" > Питання до адміністрації форуму
Rimas
Питання-пропозиція:
Чи можна доточити до "малечі" чат? (IRC)
Досить зручним сервером може бути utf.rusnet.org.ru (port 7770). Там всі наші українські буковки будуть справно відображатися.
Потім приганідно можна бота якогось посадити (eggdrop наприклад) і навчити його логувати балачки на каналі, щоб ніяка важлива інфа не вислизнула, а ті логи можна потім онлайн десь виставляти, якщо комусь то буде цікаво.. Можливості практично необмежені.
Рекомендована програмка - Pidgin (Віндовз/Лінукс)

з.і. Можу допомогти з приготуванням How-to по настроюванні та підключенні проги
Антік
Чат - це класно, я обома руками за!
Rimas
Спасибі, Тоня, за виявлений інтерес smile.gif

Я тут подумав що не всім буде просто з тими налаштовуваннями розібратись. Тай прогу тре ставити ще одну...
Тож нагуглив троха інформації як вставити ІРЦ-чат в хтмл (думаю адміністраторам буде цікаво).
Отакі от два варіанти:
  • jIRC - написане яваскриптом, платне sad.gif Але хто зна.. Може то не так вже й багато
  • CGI:IRC - безкоштовне, на хостингу мусе бути доступ до інтерпретатора perl
гра з вогнем
думаю спробувати можна, але перед спробою потрібно врахувати такі моменти:
міні чат є. активність там не настільки висока, щоб вказувало на потребу повноцінного чату.
переважна більшість користувачів жінки. ви звернули увагу на кількість і вигляд смайликів у повідомленнях, а також на підписи, що мигають всіма можливими кольорами?
а тепер погляньте на ірку. вкрай мінімілістична.
як думаєте дівчата довго будуть звикати? wink.gif
Rimas
гра з вогнем, приємно бачити що не для всіх ірка є чимсь новеньким smile.gif Вона мінімалістична тільки з точки зору зовнішнього вигляду, але внутрі - страшна міць сидить! cool.gif
Щоправда з смайликами там і справді туго буде :-/
Зате то вже не міні-чат, а справжнісінький, повноцінний чатище, де всіх видно хто є онлайн, хто спілкується, а хто просто відійшов і поставив відповідне повідомлення. Воно канєшно на любителя, але якщо Капітошкам їх хостер не забороняє доступ до IRC - то здається варто спробувати. Як не приживеться - то пожбуримо ту ідею у небитіє.
Останнє слівце за адміністрацією wink.gif
Тато Карло
Якщо чесно, то судячи з мінімальної активності в мінічаті, я не бачу потреби встановлювати повноцінний.
Крім того IRC на ресурсі, відвідувачами якого є в основному прекрасна половина людства, як на мене нонсенс. Це в жодному разі не закидання в бік того хто там розумніший ("чоловіки-жінки"). Я сам колись взявся за IRC, але мені не вистачило терпіння(не дуже, правда, було потрібно).

Я згоден спробувати прикрутити не-IRC чат за двох умов:
1. Він дійсно буде мати затребуваність(можна влаштувати опитування).
2. В мене з`явиться трохи вільного часу(на жаль, з цим зараз скрутно).

hi.gif
MoonRise
Тато Карло,
+1
Julian
Я неможу зайти на міні чат, бо не бачу його в себе на панелі.Чому?
Віллі Вонка
(Julian @ 2.9.2010, 23:00) *

Я неможу зайти на міні чат, бо не бачу його в себе на панелі.Чому?

зараз буде
Валентиночка
я теж небачу міні чат, а взагалі ідея супер
Улянчик*
Скажіть будь-ласка а це у всіх міні чату немає чи тільки у мене? unknw.gif
An_ya
(Улянчик* @ 3.9.2010, 12:31) *

Скажіть будь-ласка а це у всіх міні чату немає чи тільки у мене? unknw.gif

В мене теж немаэ, принаймі я не бачу sorry.gif
.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.