Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Вибір автокрісла
Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків > Наші діти > Невгамовні
1, 2
Яблучко
Зараз переді мною постала проблема вибору автокрісла після року. Старе нам уже маленьке і дитина впирається ногами в заднє сидіння. Але 13 кг ми ще не важимо і возити лицем вперед не рекомендують, та прицьому всі крісла після року встановлюються лише за ходом.
Зараз вибираємо між Максі Козі пріорі хр та Беби конфорт исеос, але останнє важко знайти у продажу, та і останні краш тести мені не дуже сподобались. Був варіант купити крісло групи 0-18 їх можна встановлювати проти руху, але як виявилося теж лише до 10 кг, так що варіант відпав
Може хтось підкаже ще якісь варіанти, бо я вже голову зломала.
Настёна
(Яблучко @ 11.7.2007, 11:01) *

Зараз переді мною постала проблема вибору автокрісла після року. Старе нам уже маленьке і дитина впирається ногами в заднє сидіння. Але 13 кг ми ще не важимо і возити лицем вперед не рекомендують, та прицьому всі крісла після року встановлюються лише за ходом.
Зараз вибираємо між Максі Козі пріорі хр та Беби конфорт исеос, але останнє важко знайти у продажу, та і останні краш тести мені не дуже сподобались. Був варіант купити крісло групи 0-18 їх можна встановлювати проти руху, але як виявилося теж лише до 10 кг, так що варіант відпав
Може хтось підкаже ще якісь варіанти, бо я вже голову зломала.

Нашу козюльку с 7 мес. против движения не усадиш! Вот таким креслом пользуемся
Если, всё-таки, боитесь по движению (эт не для моего ума рекомендации blink.gif - охота дитю годовалому пялиться в игрушку, если можна вовсю смотреть вперёд, шейные позвонки окрепли к году...) рассмотрите такой вариант :
Кресло крепиться против и по ходу движения. Вот описание :"НОВАЯ СИСТЕМА БЕЗОПАСНОСТИ при боковых ударах

Автокресло Zenith соответствует европейскому стандарту безопасности ЕСЕ R44/04, группы 0+ и 1, для детей от рождения до 18 кг.
Новейшая разработка Chicco - система безопасности Side Safety System (боковая система защиты) гарантирует идеальную защиту головы и шейного отдела позвоночника ребенка. Глубокая посадка и специальный “обволакивающий” дизайн сидения с сильно выступающими боковыми частями обеспечивают высокий уровень защиты при боковых ударах и толчках.
Внимание:
Для возрастной группы 0+ (от 0 до 13 кг веса) кресло должно быть установлено против движения машины, а для возрастной группы 1 (от 9ти до 18 кг веса) - по ходу движения. Поэтому, точки крепления к ремням безопасности автомобиля имеют различный цвет: голубой для возрастной группы 0+ и красный для возрастной группы 1.

• Различный угол наклона сидения (4 положения спинки)
• Специальный вкладыш-уменьшитель
• Верхняя часть спинки имеет дополнительный внутренний полистироловый слой, который амортизирует внезапные толчки
• Пятиточечный ремень безопасности фиксирует посадку ребенка
• Центральный замок ремня безопасности оснащен специальной системой, исключающей „незакрытие”
• Тканевые чехлы полностью снимаются и стираются вручную
"
Чижик
У нас у молодшого Максі козі пріорі ХР -наче подобається
правда ми крісло купили коли сину було 3 роки , але й зараз в комбінезоні поміщається (2,6роки)
Яблучко
А ми таки купили отаке Беби конфорт исеос
Романтика
У нас тоже было кресло Чико, как у Натены. Но повле полутора лет мы стали из него вырастать. Правда у нас мальчик крупный.
Но все же у меня сложилось впечатление, что и кресла и коляски чиковские мелковатые какие-то...
PaNtera
Купили минулого тижня Максі Козі - чоловік в захваті мені доповідав, що тільки ця фірма має відповідні всі європейські сертифікати безпеки... так, воно без наворотів, без встроєної аудіо-стерео системи, яку я бачила у Конкордів. Але мені головне - безпека малого, а пісенькі я і в ченжер можу поставити в машині )
Доречі, там же і дізнався мій чоловік, що Максі Козі викупили завод по виготовленню дитячих автокрісел Бебі конфорт - були в них шалені збитки через невідповідність сертифікатів. Отаке.
О, ще два слова про ціну - вартує крісло наше 1300 на Дарниці.
Соломія
Настена, насколько удобное Ваше кресло - как садить ребенка, удобно ли спать в нем, и как крепиться?
Сонце
постало у нас питання купівлі такого крісла, почала шукати, а тут стільки їх є, що очі розбігаються crazy.gif
і яке краще? яке надійніше? яке безпечніше?
Дитині майже 2 роки, 12 кг.
Не знаю чи краще купляти таке "Группа 0-1 от рождения до 18 кг" чи вже краще "Группа 1-2-3 от 9 до 36 кг".
Перша група приваблює тим, що з огляду в майбутньому на другу дитину, то вже не потрібно буде купляти, але й тоді вже старшій дититні прийдеться нове придбати.
Натрапила на непогане, і по відгуках хороше від CHICCO, Key 2/3 ТУТ ФОТКА І ОПИС!

там пише, що з 15 кг, але по відгуках, із 12-13 можна садити. Сподобалось воно тим, що на вигляд дуже ергономічне та безпечне, ніби зручно там має бути дитині. Але от напевне високе воно... хто-зна може не в кожну машину підійде... blum1.gif
Може хтось має таке?
Напишіть, будь ласка, Ваші відгуки про нього.
Буду дуже вдячна!!!
Toma
Можу сказати точно що від 0-18 уже пізно купувати !! в мене дитині 5 міс а вже ноги звисають і трошки тіснувато!! Вибирай тільки від 9 кг !!!
Яблучко
Сонце, я к на мене то краще 9-18 купити, по перше діти другого року ростуть повільно, тобто рік два ще до 15 рости точно. По друге до 3 років у крісла для дитини мають бути внутрішні паски безпеки, це пише навіть сайт рекаро, де крісла славляться відсутністю внутрішніх пасків безпеки, для маленьких діток до 3-х років у них до крісла обовязковий утримуючий столик. Так що зарано вам ще таке крісло як на мене.
Сонце
Яблучко, дуже Вам вдячна за відповідь!
я теж при перегляді помітила, що в одних кріслах є паски безпеки, а в інших немає blink.gif справді потрібно шукати із ременями, адже безпека наших діток - це головне!!! bye.gif
Маруся
Дівчата, постало питання покупки автокрісла. Як ми знаємо, крісла поділяються за віковою та ваговою групою. Але мій синочок вже скоро буде сидіти, і навряд чи йому захочеться лежати, а поки-що він лежить і садити його не можна. Нам 4 місяці, підтягуємося ручками, дуже не подобається лежати коли не спимо. Я дивилася є автокрісла від 0 до 18 кг, як ви до них відноситесь? Питання стоїть гостро, у вівторок будемо їхати на машині за 370 км, на руцях малечу небезпечно тримати. А автокрісло на 2 місяці купувати не особливо хочеться.
Сеструлька
Маруся, мой лежал в сумке-переноске от коляски пока был маленький, месяцев с 5 его было не реально оставить где-то кроме как у кого-то(обычно у меня)на руках. Он бы не сидел сам себе спокойно в кресле, поэтому и не стали покупать. Катались в феврале в Крым на машине, о кресле и речи не было. Но конечно если ребенок такой, что посидит спокойно, то штука полезная.
Маруся
Ми декілька разів їздили в люльці, але він виріс, і лежати в ній категорично не хоче. Можливо буде спати в ній, а як тільки прокинеться гвалт підніме. На руках в наш час дитину дуже небезпечно перевозити. Наслідки для малечі після зіткнень жахливі.
Осока

У нас Беби конфорт исеос. Задоволені.
Viktoriya
(Сеструлька @ 29.5.2008, 9:03) *

Маруся, мой лежал в сумке-переноске от коляски пока был маленький, месяцев с 5 его было не реально оставить где-то кроме как у кого-то(обычно у меня)на руках. Он бы не сидел сам себе спокойно в кресле, поэтому и не стали покупать. Катались в феврале в Крым на машине, о кресле и речи не было. Но конечно если ребенок такой, что посидит спокойно, то штука полезная.

От, більшість моїх знайомих так само вважають, але невже за кордоном у всіх дітки спокійні, а тільки наші не можуть в кріслі висидіти???
все залежить від бажання батьків ИМХО

Маруся, дай оголошення, що візмеш крісло на прокат, купи б\у, або, якщо справді на одну поїздку, то купуй, а потім в магазин повернеш wink.gif
Для 4 місяців крісло до 18 кг купувати зарано.
Світла
Дівчата, мене цікавить крісло Джумбо від Беби Дизайн? Може хтось щось чув чи користувався? Які враження?
Світланkа
Дитинка підросла,трохи сидить і пора вже вибирати "доросле" автокрісло. Вибір великий,а на чому зупинитись не знаємо. Підкажіть будь-ласка хто вже зробив вибір,яке автокрісло хороше? Особливо мене цікавить щоб воно набувало зручного положення під час сну(щоб голівка не падала вперед), щоб було хороше кріплення,і матеріал яким обшите. І навпаки,якщо знаєте яке крісло не варто купляти,теж прошу підказати.
Viktoriya
Світланочка, для 5 місяців купують крісло до року, там дитина напівлежить і точно нікуди голова на перед не падає.
Взагалі потрібно обирати з 5-точечними ременями, до 3 років точно не дивися в бік кресел з автомобільним ременем, дітки з під них винирюють за секунду. Найкращими вважаютьсчя крісла Рекаро, але за такі кошти можна купити маленьке потримане авто smile.gif
У нас два крісла Бебі Дизайн, така собі польська фірма, недорого, але краще ніж взагалі без крісел.
Купували тут [ Прихований текст ]
MAECTP0
Ми перше своє крісло купили якесь німецьке (давно було) б/в за 250грн. Власні паски безпеки, регулювання нахилу. Обшивку замінив (була вже потерта) - купив тканину, на роботі обшли, пришриндюлив нашивку з ведмедика й була супер екслюзіва.

Потім коли ми підросли, в колєги сестре народила мале; їх старший виріс з більшого крісла й ми зробили exchange. Більше кріселко вільнувати й без пасків безпеки бо такі дорослі "Шумахєри" як ми пристебуємось лорослими, справжніми ремнями :-)))
гра з вогнем
у мене вже суцільна каша в голові через ті автокрісла.
дитина у майже 5 місяців важить 10 кг і відповідно виросла з першого автокрісла. треба купувати крісло наступної групи, а воно має маленький діапазон у вазі, не знаю на скільки місяців вистачить. якщо купувати крісло, яке має більший ваговий діапазон, його не причепиш проти ходу машини.
а книжка пише до року їздити лише обличчям назад.
і шо робити?
Sonya
Гра з вогнем, а що скажете на такий варіант
[ Прихований текст ]?

Моя приятелька шукала для своєї 6-місячної доньки і знайла ось таке - можливо і Вам підійде, бо його можна використовувати і проти і за рухом.
barbariska
У нас крісло Britax Hi-Way від 4 міс до 4,5років (0-25кг), група 0,1,2. Окремо ще є захист від сонця. Дитина сидить у ньому спокійно без проблем, вона в нас від народження в автомобілі їздить у кріслі(перше мали Максі Козі,але вже з нього виросли).
\"\",
ФІОНА
гра з вогнем загляньте сюди [ Прихований текст ]може щось вам підійде bye.gif
МіркаЕ.І.
Я коли купляла, то дуже фірмою не переймалася, мене цікавило сам вигляд та функції і ще, щоб максимально на довго придалось. І гарне трапилось- 0-18кг. Дуже задоволена, бо коли їдемо з синочком, то він сидить, а коли з донечкою, то і вона в ньому. Тобто обом діткам підходить 15_5_3v.gif
Натальчик
Дівчатка, порадьте будь ласка!

З кріселка Chicco 0-13 кг. ми вже ДУЖЕ давно виросли. Маємо автокрісло Chicco велике, не знаю моделі, нам його віддали.
Але там дитинка має бути повністю в сидячому положенні, а ми ще не сидимо. І це для мене дуже велика проблема, бо я боюся садити нашу мацьопу. Завтра маємо їхати в дорогу, і не знаю як зробити.
Можна садити дитинку, яка ще не сидить сама в таке крісло, чи ні? Дякую smile.gif
гра з вогнем
Натальчик, так відразу не скажеш. напишіть яка то модель. дійсно є крісла, які лиш сидячі. але спробуйте встановити в машину, воно може лягти зовсім інакше.

модель має бути написана або знизу, або збоку на етикетці. придивіться уважно. особливо зверніть увагу на наклейки. вони можуть бути у "важкодоступних" місцях і малопомітними

Користувач подумав і додав через 7 хв.:
у нас подібне
воно гарно відкидається, якщо правильно закріпити, хоча поки не поставили в машину, нам здавалося,що сидяче.
Натальчик
гра з вогнем, дуже дякую!
я подивилась, модель здається Chicco Artsana Universal 0-18 Kg

тільки от ніяк не "допетраю", чи воно опускається, треба справді спробувати встановити, але чоловік буде аж пізно ввечері вдома. Але я так думаю, якщо воно для ваги 0-18 Kg, то мало би бути і для діток, які ще не сидять.

ось знайшла схоже фото

\"\",

не знаю, пробувала садити малечу, але вона там таки сидить unknw.gif що робити....?
LIVELY
У нас таке саме крісло, старша в ньому їздила до 1,5 року, поки сестричка не народилась. Воно має два положення сидяче і лежаче, щоб змінити там спереду є червона ручка, зразу де чохол закінчується, її треба витягнути вперед, поміняти положення і засунути ручку назад
Аліска
І в мене такаж проблема, синуля наш не маленький, зараз вже майже 10 кг., хочу таке крісло, щоб опускался на той випадок коли Женя засне. От думаю замовити німецьке Safety Plus NT (в нас на форумі є оголошення), можливо хтось таке має поділиться враженнями. Ще мені цікаво на скільки нам його хватить, тобто коли ми наберемо тих 18 кг., можливо хтось має такого хом'ячка як наш, напишіть в скільки важили тих 18 кг, а то щось не дуже хочеться купувати крісло на один рік, а потім знову шукати оптимальний варіант.
Markiza
Аліска, мій синочок теж важив 10кг десь з 8-9міс. до 1,2 рочки і нормально себе почував у 0+ весь цей час. Діти тільки спочатку набирають дуже швидко вагу, а потім, коли починають більше рухатись, то значно повільніше, тому 18 кг - це десь до 3-4 років.
Тепер ми йому купили німецьке Reсaro Young Sport, це група 1-2-3 (9-36кг), хоча радять брати спочатку групу 1+ (до 18кг ), а потім гр.2-3. Але крісло дорожезне, бо для мене головним критерієм при виборі були надійність і результати креш тестів, оскільки ми їздимо не тільки на закупи до магазину, а й на великі відстані часто, тому вирішили так зекономити і купити одне надовго. Невеликий недолік в тому, що зручне положення для сну лише у крісел групи 0 і 1+, а крісла для старших практично не опускаються, але мій Владислав часто засинає в машині і спить в сидячому положенні більш-менш нормально. Доречі, нам знайомий привіз із-за кордону за 2800грн, а у наших інтернет-магазинах такі по 3500грн.
гра з вогнем
дівчатка, покажіть будь ласка, фотки діток в автокріслах, які встановлені "за рухом авто". дуже дякую!
Markiza
Мене цікавить де потрібно встановлювати автокрісло - позаду водія, посередині чи позаду пасажирського крісла? Може хто знає де в неті можна таку інформацію прочитати...
У нас завжди було встановлене позаду пасажирського крісла, оскільки я чула, що це вважається найбільш безпечне місце в машині. Але нещодавно 2 мої подруги завзято мене переконували, що крісло повинно кріпитися позаду водія. Я так собі логічно думаю, що оскільки за статистикою найбільше зіткнень лобових і найчастіше найбільше страждає водій, то відповідно найбезпечніше те місце, яке найдалі від водія - у правому задньому куті, позаду пасажира. А які ваші думки з цього приводу?
гра з вогнем
Markiza, найбезпечніше місце - заднє сидіння - посередині.
якщо такої можливості не має, то найкраще заднє за пасажирським, потім заднє за водієм, потім переднє пасажирське.
frotanya
найбезпечнішим автомобільним кріслом у світі Рікаро,а після них вже Максі Косі

моя подруга малу посадила малу в МаксіКосі для більших діток в рочок чи біля рочку,там регулюється кут нахилу крісла,дуже зручно ,дитині в першу чергу

А Чікко це бренд,а не безпека чи якість
Світланkа
погоджуюсь що чіко має недуже хороше кріплення, крісло сильно плаває. Ті що мають ізофікс - такі дорогі, що краще вже купити простіше але максі косі.
в нас поки що чіко, але мала вже з нього майже виросла, то також вже шукаю заміну.
Юляшка
Місяць тому купили автокрісло Espiro Optima (Польща), ціна 1050грн., але я ним повністю задоволена і малому одразу сподобалось. Групи 0+,1,2 (від 0 до 25кг), правда як і у всіх - від народження ну ніяк там не можна возити, ми з 4міс. Напівлежаче положення нормально підходить для діток, які ще не сидять.
Так ми спимо в автокріслі:
Відкрити в новому вікні

А це в нас фотосесія була вдома вчора, але тут краще крісло видно:
Відкрити в новому вікні
frotanya
так так Espiro є справді не погані,мій чоловік каже "7-8",може бути
unavr
Думаю купувати Recaro Young Sport, дороге, але надійне, та й на більший віковий діапазон. Може хто порадить, де дешевше його знайти?
Markiza
unavr, у вас не має ще 5 корисних повідомлень, тому не можу писати вам в приват. Напишіть мені на jlisovska@gmail.com, можу вам дещо запропонувати
unavr
Markiza, Дякую, це ж треба - а я вам планувала сьогодні дзвонити smile.gif Зараз напишу на мейл, що саме я хочу, а потім ще й задзвоню
STAR
Нам хресна подарила автокрісло babyclub, скоро будемо випробовувати clapping.gif Правда в нас доця практично все спить в машині от не знаю як вона буде спати в цьому кріслі, воно то опускається, але ж саме сидіння ні! sad.gif
zebra
у нас Maxi Cosi Priori XP. і ми задоволені!
Liliana
У нас звичайне Maxi Cosi Priori також дуже задоволена, і дитина в ньому гарно сидить і спить, може тому, що звикла в автокріслі їздити. Раніше використовували Cfbriofix до 7 місяців, але мала в мене крупна, а ще і в комбінезоні тісно їй було
miluha
Дівчатка! Може порадите щось, бо щось не можу вникнути в ці автокрісла зовсім, і часу щось замало...

Нам майже 6 міс, майже 9 кг, сидимо. Їздимо дуже рідко, планується поїздка через 3 тижні, думала позичити- ні в кого... Літом будемо їздити частіше, ну може раз в 2-3 тижні, це нам буде приблизно рік. Хочеться щоб цього крісла на довше хватило, і щоб було безпечне і якісне... порадьте щось будь- ласка...бо не можу сама вникнути wacko3.gif
Markiza
На яку ціну розраховуєте?
miluha
(Markiza @ 18.1.2010, 23:10) *

На яку ціну розраховуєте?

Та щоб хороше було, думаю що за 700грн безпеку малому не забезпечиш якби 2-3тис. А взагалі я нічого не смислю, може я якусь смішну ціну написала blush.gif Якщо хороше і 5 буде коштувати і купити не зможу- то в руках пішки носити буду, а в машину не посажу кохану дитину не пристібнуту!!! lol.gif lol.gif lol.gif
Sonya
(miluha @ 18.1.2010, 21:08) *

Дівчатка! Може порадите щось, бо щось не можу вникнути в ці автокрісла зовсім, і часу щось замало...

Нам майже 6 міс, майже 9 кг, сидимо. Їздимо дуже рідко, планується поїздка через 3 тижні, думала позичити- ні в кого... Літом будемо їздити частіше, ну може раз в 2-3 тижні, це нам буде приблизно рік. Хочеться щоб цього крісла на довше хватило, і щоб було безпечне і якісне... порадьте щось будь- ласка...бо не можу сама вникнути wacko3.gif

З профілю бачу, що Ви з Києва, відтоді зможете скористатись послугами сайту, де багато речей можна взяти напрокат. Є там і дитячі автокрісла.
[ Прихований текст ]

Щодо покупки нового крісла, то мені дуже імпонує сайт [ Прихований текст ] . Там все детально розписано про автокрісла і марки, що у них в продажу, насправді є якісні і безпечні.

З трохи дешевшої категорії, але не менш якісні крісла Maxi-Cosi Priori XP. Ось тут є широкий вибір кольорової гами [ Прихований текст ] Ціна на них більш менш всюди однакова, але в свій час найнижчу я бачила в магазині Смік в універмазі Україна (в них ще можна попросити на крісло 10% знижку).

Щодо категорії, то для вас зараз по вазі підходить 1 група (9-18 кг). Але питання в тому, що всі ці крісла встановлюються лише за ходом, а для безпеки дитини мінімум до року вона повинна сидіти проти ходу автомобіля. І також ці крісла не мають повністю лежачого положення як мають крісла групи 0+. Проте група 0+ буде вам на дуже малий проміжок часу, бо скоро з неї виростите. У виробників Bebe Confort i Britax, якщо не помиляюсь, є така модель в 1 групі, що встановлюється і за ходом руху і проти ходу.

Також можна розглянути крісла так звані універсальні (група 1-2-3), які використовуються для ваги від 9 до 35 кг і ростуть разом з дитинкою. Найкращим в цій категорії вважають Recaro Young Sport.
Це виходить дешевше, ніж купувати для кожної вікової групи окреме крісло, але в той же час ви не економите на безпеці дитини (хоча такі крісла все таки менш комфортні, бо універсальні, але якщо не часто їздите в машині, то краще таке купити)

Я би радила Вам все таки на найближчу поїздку взяти крісло напрокат з групи 0+, а влітку, коли вже підростете, то купите відповідно до віку і ваги (вага більш важливий критерій тут) або групу 1, або 1-2-3 універсальне.

До речі, щойно подивилась, що на сайті [ Прихований текст ] продають і Maxi-Cosi. Якщо надумаєте купувати все таки зараз нове крісло, раджу звернутись до них - дуже приємний і професійний магазин: все порадять, розкажуть, покажуть.

Користувач подумав і додав через 6 хв.:

Ось про такий Britax я говорила. Але ви не маленькі по вазі відтоді зможете з нього швидко вирости.

[ Прихований текст ]

Або ось таке :
Автокресло Bebe Confort ISEOS
[ Прихований текст ]

Щодо вартості, то якісне безпечне комфортне крісло коштуватиме орієнтовно 2000-3000 грн. А яке з них вибирати (Britax, Maxi-Cosi, Recaro, Romer, Bebe Confort) - то вже на власний смак та вибір нюансів (це як з автомобілем wink.gif) В принципі, вони всі хороші.
crayfish
Привіт. Дуже вичерпно та корректно усе пояснила Sonya, від себе хочу додати, що при виборі автокрісла ретельно треба перевірити спосіб кріплення крісла до авто:
є два варіанти - штатними ременями безпеки, які серійно встановлюються на всі легкові авто ще з кінця 70-х років минулого століття; та сучасний тип кріплень - Isofix.
Система Isofix - це загально-універсальний метод кріплення, дозволяє жорстко прикріпити автокрісло до кузова машини, для цього в спинці автомобільного сидіння вашої машини повинні бути спеціальні дужки, за які чіпляються кріплення Isofix, розташовані на дитячому автокріслі. ці дужки є помічені ярличками з написом Isofix. Якщо ця система у вашій машині не передбачена, то вибирайте крісла, які кріпляться за допомогою штатного ременя безпеки. В основному кріплення Isofix застосовується в кріслах груп 0+1, для груп 2 і 3 таке кріплення часто лише допоміжний елемент, оскільки дитина пристібається штатним ременем безпеки.
Щодо ременів - то треба перевірити чи вистачає довжини самого ремня для надійної фіксації крісла, також варто потренуватись правильно ставити і знімати крісло без малюка в ньому, як то кажуть: "трудно в учении - легко в бою".
І ще. Є кілька правил, від яких може залежати життя дитини. Основне з них: ЗАВЖДИ відключайте пасажирську подушку безпеки, якщо ви ставите крісло на передньому сидінні (наприклад, якщо вам треба перевозити дитину без нагляду), і намагайтеся установити його проти руху. Основна рекомендація по місцю установки – на задньому сидінні за водієм. Якщо ж хтось з дорослих може супроводжувати малюка в поїздці, кращий варіант – установка крісла за пасажирським сидінням. Водію легше буде контролювати дитину і він буде менше відволікатися від дороги. Ще один важливий момент. НІКОЛИ не пристібайте дорослого і дитину одним ременем безпеки.
Не купуйте неякісні крісла - з"економивши певну суму грошей (500-1000 грн), ви ризикуєте найдорожчим - життям і здоров"ям ваших дітей.
краще дещо переплатити і купити крісла таких фірм як Рекаро, Максі-косі, Брітакс....
У мене особисто крісло фірми Britax, модель Евольва І-ІІ-ІІІ, їздимо в ньому уже рік - задоволені повністю.
І дай Боже вам ніколи не переконуватись у міцності крісел та автомобіля. Бережіть себе.

Користувач подумав і додав через 18 хв.:
Ось: Відкрити в новому вікні
ЛЮБЛЮ

Додано:
Привіт! В нас постала проблема вибору автокрісла. Зупинилась на кріслі Peg-Perego Primo Viaggio TRI-FIX та Maxi-Cosi CabrioFix. А от з цих двох кріселок одне ніяк не можу вибрати. unknw.gif Стільки інформації перечитала аж голова обертом. Можливо хтось мав або має такі автокрісла і поділеться досвідом! Бкдк дууууужеееееее вдячна!!!!!!!
.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.