Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Як я вдруге стала щасливою мамою.
Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків > Вагітність та пологи > Оповіді, ессе, нариси про наші пологи
nata_war
31 травня. Вечір. Ми, поки що маленькою сім"єю, зручно вмостилися на дивані, викликаємо на зв"язок нашу маленьку пузожительку. Наша люба сестричко і довгоочікувана донечко!!!! Народися вже скоріше , ми тебе чекаємо!!!! Після "сеансу" спокійно лягаємо спати...
Вночі, я прокидаюся від того, що чую укол внизу живота. Не відкриваючи очей, я розумію, що "Ось воно...." Боюсь... Страшно боюсь!!!! Треба встати подивитись. Ні. Почекаю до ранку. Знову закриваю очі. Не спиться.... Кого я хочу надурити???... Чого чекаю?? На годиннику 3,30... Легенько встаю з ліжка і струйка води полилася на килим. "Милий, вставай, почалося." Що робити з Ромчиком??? Я стільки готувала різних сценаріїв "початку", але так нічого мудрого де подіти малого не придумала. та що робити? "Ромасику, вставай, сестричка хоче народжуватись!" малий зривається і швиденько допомагає таткові зібрати речі. Я в той час зі страхом дзвоню лікарю. А як не приїде???? Слава Богу, , каже, що буде за 20 хв.. На годиннику 3,45. В машині почалися перейми. За 10 хв. ми в лікарні. сонна медсестра неохоче оформляє мене, але вмовляє чоловіка відвезти малого до бабусі. Перейми все частіцші і частіші. але не болючі. Лікар оглянувши мене, що відкриття 7 пальців, буде все швидко і скоро я зустрінусь з своєю дитинкою.
в родзалі познайомилась з акушеркою.Склала приємне враження. Каже : "Слухай мене і і все буде добре".Слухати її не дуже получалося, бо почало темніти в очах і я майже втратила свідомість. Не пам"ятаю як я опинилася вже на кріслі. в лежачому положенні родова діяльність почала спадати і перейми стали нестримно болючі!!!!! Коли нарешті з"явилася голівка, лікарі мені дозволили тужитись. Один раз, другий, третій, нічого не получається!!!Голівка йде личком догори, кажуть, дитина може сильно травмуватись!!! Четвертий раз-нічого!!!! укол новокаїну....тупі ножиці....один поштовх і довгоочікуваний, такий приємний і незабутній перший плач моєї доні.... За звичкою дивлюсь на годинник. 6.50. Добрий ранок, моя радість!!!!!!! smile.gif Цицю на сніданок будете? gv.gif
За 15 хв. всі маніпуляції зі мною та дитиною були закінчені і нас лишили удвох на самоті. Дивилась я на свою лялю і така була щаслива.....Зразу нахлинули спогади як це було вперше.....
Тепер нас четверо. аж не віриться!!!!! Ми велика сім"я! Ми велика і дружня, щаслива сімя!
elena0709
Вітаю з донечкою!!!!!!!!!!!! Ростіть здоровенькі і чемні на радість мамі, татові і старшому братику. 36_1_73.gif
азалія
Вітаю з появою донечки і тим, що ви вже велика сім"я! Дякую за гарну розповідь!
Народжувати вдруге було легше чи не дуже?
Snegunka
Прекрасна історія! Я аж заплакала! Це так приємно згадувати, коли дитинка вже з тобою! Будьте здорові і самі щасливі!!!! girl_angel.gif 36_1_11.gif
Олеченька
Дуже гарна розповідь,дякую.Міцного здоров*ячка тобі,донечці та усій вашій сім*ї give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Gallina987
Вітаю з народженням донечки! І дякую за гарну розповідь!
Елла
nata_war Найщиріші вітання щсливим батькам з народженням донечки!!! Здоров"я, любові і ласки Божої!!!
Для мамусі \"\",
Для донечки\"\",

nesmiyana
гарно і динамічно - аж дух перехопило, і емоції підступили до очей cray.gif blush.gif .
дякую good.gif . здоров"ячка вам усім. і, звичайно, смачного молочка мацьопі gv.gif .
Melpomenh
Чудова розповідь!!! Здоров"я і щастя Вашій ВЕЛИКІЙ РОДИНІ smile.gif Лялі молочка смачнючого!
sun1978
Вітаю з народження донечки bye.gif !!! Бажаю щастя і здоровья всі вашій родині !
бестия
Чудова розповідь good.gif , і така хвилююча, що аж сльози з'явились на очах cray.gif . Вітаю Вашу родину з появою донечки give_rose.gif , нехай вона росте тільки Вам на втіху та радість, і на цьому ваша сім'я не зупинялась, а ставала ще більшою. 15_1_69v.gif
Free_Girl
Вітаю з донечкою! Здоров"ячка і радості від маленького дива!\"\",
Поночка
nata_war, Вітаю Вас всіх, нехай родина буде міцною і здоровою. А дітки хай радують батьків!!! Гарна розповідь, здалося, що все відбк\улося так швидко.
Dominika
Вітаю!!! Дуже гарно і зворушливо.
Великого щастя вашій, тепер уже великій сім"ї!!!
*ірусик*
здоровячка мамі та малечі!!!!!!!!!!!

alabama
Вітаю з народженням донечки! Ростіть здоровенькі!
nata_war
(азалія @ 23.6.2010, 12:55) *

Вітаю з появою донечки і тим, що ви вже велика сім"я! Дякую за гарну розповідь!
Народжувати вдруге було легше чи не дуже?

легше і я б сказала свідоміше!
svetuk
Ви молодець!!! Нехай ваші дітки ростуть здорові і щасливі!
marjashka_s
Мій чоловік говорить, що справжня сім"я -коли є двоє діточок, а у вас ще й в ідеалі получилося хлопчик та дівчинка smile.gif Хай ростуть ваші дітки здорові та щасливі і завжди радують батьків, вітаю вас give_rose.gif
amelia
Вітаю! Дякую за розповідь про пологи! Гарненька сім'я тато, мама, синочок та донечка! Нехай донечка росте здоровою, щасливою. Нехай Бог оберігає її від усіх негараздів. Мамі багато молочка.
murashka_mv
Вітаю з доцею! Нехай росте щасливою. Дуже гарна історія, і така тепла-тепла wub.gif
Ira+kola
Гарна розповідь. Дякую. А доця хай буде щасливою.
Мавпуся
Наталочка дякую за розповідь!!!
Нехай Твою дружну велику сімю оберігає Господь!!!!!
Marinka
Здоров"ячка Вам)))
Тепер нас четверо. аж не віриться!!!!! Ми велика сім"я! Ми велика і дружня, щаслива сімя!
це найголовніше.
irk@shkirka
Дякую!!! Дуже гарна розповідь. give_rose.gif

А татко ваш на пологи не встиг?

Мене скоро теж таке чекає, навіть не знаю як то все буде. Починаю хандрити unknw.gif
lesi
Ростіть здоровенькі! І ще раз вітаю вас з великим щасттячком, донею!
Лі*Куся
НАТАЛОЧКО ти молодчинка!!!!!! і справді другі пологи легші wink.gif
будьте і надалі такою дружною сім"єю і здоров"ячка вам усім.
Lile4ka
Дякую за такий позитивчик!!!
Щастя, добробуту і здоров"я вашій великій сім"ї!
LiG
Дякую за гарну історію! Хай донечка росте здоровенька!
А як назвали ?
liya
Хай доця і синок ростуть здоровенькі на радість татові і мамі!Дуже зворушливо сказано про велику сім*ю!Будьте щасливими!
Canadiya
Гарна і оптимістична розповідь. Коротко і ясно, як кажуть. Всім би так швидко народжувати. Здоровячка малечі.\"\",
nastik
Поки читала, здається, всі ваші емоції сама пережила... Ух... І прослезилась у кульмінаційному моменті. Вітаю! Ви молодчинка. Всі ми молодчинки, чого там)))
Olesya*
Коротенько, та дуже проникливо. Щастя й добробуту вашій родині, а маленькому сонечку - щасливої долі!

Користувач подумав і додав через 2 хв.:
(nastik @ 30.6.2010, 13:41) *

Всі ми молодчинки, чого там)))
\"\", Приє-є-є-мно... Нехай усі дітки ростуть здоровими!
Юлия 2107
Вітаю з маленьким сонечком! girl_angel.gif бажаю здоровячка,смачного молочка і щоб була спокійненька gv.gif
.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.