НЕ холодильник! а саме морозильна камера мене зараз дуже цікавить. Бо та, що є в холодильнику, для нашої сім"ї замала,
а сезон свіжих овочів-фруктів от-от розпочнеться. Тому хочу вибрати максимально хорошу морозильну камеру.
на що слід звернути увагу? яка краща - така як холодильник з шухлядками-ванночками чи вертикальна?
якій марці надати перевагу?
бо вони всі дуже хороші, але ж всі не купиш.....
У нас морозильна камера фірми Bosch,уже служить приблизно 8 років.Купляли б/у.Але дуже задоволені нею!
viktorija
9.5.2010, 14:27
Ми недавно купили Атлант, правда ще не включали ,бо нема що так класти.в ній всі ящички висуваються є поличка на вареники!
viktorija,а скільки заплатили? І який об"єм чи кількість шухляд?
viktorija, мене це теж цікавить. І як з енергоспоживанням?
морозильна камера має бути великою !!! в мене 170 см....морожу все, від клубніки , чорниць, винограду, абрикос, порічок і т.д. і до грибів, цвітної капусти , кабачків , шпинату, кропу , молока, сир-творог , і так далі... з закруток в мене тільки яблучний сік і все!... морозилка просто класна штука, тому вона має бути ВЕЛИКОЮ! в мене фірми STINOL , їй десь 5 років, брали у Фокстроті біля Нового Цуму за 2 тис. грн .
Я на початку минулого літа таки вмовила свого коханого, що морозильна камера -це потрібна в сім"ї річ!!! відкладала гроші зі своїє зарплатні - і ми її купили!

В сім"ях, де є діти це просто Необхідність!
В нас велика- 1.70 м, на 7 шухляд - в 3 просто відкривається передня стіночка, а 4 виїздні, фірми Indesit. На що я звертала увагу при покупці- це об"єм і щоб шухляди були не з решітками- бо тоді весь наморожений лід буде сипатися на нижні шухляди. Енергії споживає дуже мало, зате морозили ми минулого року усе!!! Компотики варили усюзиму і весну, їли всі ягоди (причому всю полуницю з"їла я сама

) - так мені вже її хочеться напротязі вагітності
Звичайно, якщо живете в квартирі- то можна брати і меншу морозилку- бо ж місця вона трохи займає, але в нас в знайомих стоїть на балконі (правда він повністю зашитий і утеплений). Але я тільки ЗА морозильну камеру!!!!!!!
viktorija
15.5.2010, 8:54
www.tehnoshop.ua/KBT/Ref/7184-090.html- отут всьо про неї! Ми купляли в березні заплатили 2880 грн. Подумували над б/у, але як купляти то вже нормальну.
Христинко, у мене Атлант. Все просто супер, за енергоспоживання ніц не скажу, бо чомусь не задавалася таки питанням. Все відмінно, окрім одного, вона увесь час видає якісь специфічні шуми і нетихенькі...
Kristinella
19.5.2010, 8:21
Я теж зараз у пошуках морозильної камери. Можливо, когось зацікавить стаття щодо її вибору
[ Прихований текст ]
мама хлоп`яток
16.6.2010, 18:30
Зараз це особливо актуально.Адже треба встигнути наморозити на зиму смакоти.Дівчатка,може хтось підкаже надійний інтернет магазин?А ще дехто радить купити б\у німецьку,але я вагаюсь,все таки нова з гарантією якось надійніше.Давайте ділитись.
nesmiyana
16.6.2010, 21:54
(мама хлоп`яток @ 16.6.2010, 19:30)

Зараз це особливо актуально.Адже треба встигнути наморозити на зиму смакоти.Дівчатка,може хтось підкаже надійний інтернет магазин?А ще дехто радить купити б\у німецьку,але я вагаюсь,все таки нова з гарантією якось надійніше.Давайте ділитись.
я власне з тією ж метою задумалась про морозилку. чоловік за, от тільки прочитати інфу з характеристиками і почути відгук - різні речі. дівчата, хто ще має вдома таке щастя, поділіться, будь ласка, враженнями. виробник, скільки працює, чим задоволені, чим не дуже,... бо сезон на овочі-ягоди-фрукти якраз почався і не хочеться нічого прогавити!
бережаночка
16.6.2010, 22:11
в нас теж Атлант.Нічого поганого про неї сказти не можу.ПРавда коли брали 4 камерну то думали що вистачить а то і завелика буде.Тепер і від 6 камерної не відмовилась би))))
У нас також Атлант. Мені подобається цей виробник. Ми і холодильник їхній брали, і морозилку також. Задоволені на всі 100.
(мама хлоп`яток @ 16.6.2010, 18:30)

Минулого літа ми взяли б\у Бош в дуже хорошому стані, задоволені; батьки років 12-13 назад також взяли б\у то ще працює, а брат перед Пасхою цього року купив Атлант нову на 6 поличок-почала барахлити, приїхали з магазину-забрали на ремонт, через деякий час поміняли на нову.
У нас zanussi, вже 2-й рік скарг нема, одне що клас В ( бо на той час А не було), тому їсть трохи світла.
Джульєтка
17.6.2010, 21:45
Ми всю техніку замовляємо з Польщі, холодильник Boch купляли за 2250 грн. 2 рокі тому, а цієї зими, для братової замовляли морозильну камеру Гореніє, то 550 дол. США, супер, там максимальна кількість шувляд, якщо не помиляюся то має 1.90 м.дуже задоволена. А в нас ми взнавали в оптовій компанії така сама 750 дол. Оце різниця, і тиждень чекали що привизуть, так само і плитку газову замовляли, там 2340 грн. а в нас ідентична 4000 грн. є різниця, мені на даний час подобається або гореньє, або Бош, ну ще може бути електролюкс.
nesmiyana
17.6.2010, 22:07
Джульєтка, а яким чином замовляєте? (бо різниця в ціні направду відчутна) і ще цікавить як з гарантією при тому замовленні: де відбуватиметься ремонт в разі чого (ттт, звичайно

) і за чий кошт?
Kristinella
22.6.2010, 22:52
nesmiyana, ділись враженнями про нову покупку! (щойно прочитала в темі прикорму, що ви купили морозилку)
nesmiyana
23.6.2010, 1:32
Kristinella, купили Вестфрост (так вроді правильно

), 6-камерна (4 шухляди, 2 полочки), функція суперзаморозки. наразі все, що пам"ятаю; ще не підключили

. завтра все перевірю - і обов"язково розповім. а наразі просто ЦІЛА КУПА РАДОСТІ!
nesmiyana
25.6.2010, 15:17
отже, камеру ще не підключили, бо ще вирішуємо до кінця що і як бум заморожувати (не хочеться заради одних ягід ганяти - потерплять і біля холодильника

). виглядає камера так
характеристики:
Общий объем 212 л
Температура морозильной камеры до -24°
Класс энергопотребления A / 273 кВт/год /
Расположение двери вертикальное
Функциональность Тип управления механический
Мощность замораживания 24 кг/сутки
Время сохранения холода 24 ч
Общее Габариты (ВхШхГ) 155x60x63 см
Дополнительные функции и возможности морозильной камеры Vestfrost VD 255F:* Перенавешиваемая дверца
* Режим суперзаморозки
* Уровень шума — 41 дБ
* Хладагент R600а
заплатили за неї в околі 3600грн. (оплачував просто чоловік) в Мегамаксі на науковій (то за знижкою 10%), а так біля 3900 грн. з хвостиком (як і у Фокстроті). думаю є й дешевше (в неті бачила за 3300 грн.), але купили - і маємо спокій. як буде вже працювати (думаю днів за 3-4) - все розповім обов"язково. а поки - далі тішуся

.
Kristinella
25.6.2010, 15:27
nesmiyana, на вигляд дуже гарна! це всі висувні шуфляди?
nesmiyana
25.6.2010, 17:10
Kristinella, дякую

. дві верхні - то полиці, решта - шухляди. розмір камер - 42*38*20; дуже подобається, що ручка перекидна (не знаю, може то зараз в усіх так?

) - тобто дверку можна вішати як справа, так і зліва. відповідно немає прив"язки до конкретного місця розташування в приміщенні: в який кут схотів - туди й поставив

.