Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Дитяче день народження у Луцьку
Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків > Наше життя від А до Я > Святковий переполох
bazoomba
У моєї донечки 8 квітня день народження - 5 рочків. От і ламаю голову як його організувати, щоб дійсно вийшло свято.

З форматом вже визначилась - це має бути Дитяче свято, тобто без застілля з горілкою і т.д. Якщо будуть дорослі, то вино-пиво-піца.
Діти у нас теж різного віку 6-8-8-13-13, може ще й 2-х річний буде smile.gif

З місцем ніби теж ясно - Мадагаскар, але не все там сподобалось якщо чесно...
Залишились торт і конкурси.
В мин. році замовляла торт на Луцьккондитер - був лише один дитячий з ведмедиками. А де ще можна?

А щодо конкурсів:
моя донечка клоунів не любить - (недавно були в тому ж Мадагаскарі на ДР - залізла на руки і сказала - Боюсь!).
Я зрозуміла, що вона боїться гриму - неприродня усмішка і т.д.

Можливо хтось поділиться контактами НЕклоунів у Луцьку?

Буду вдячна за будь-яку пораду!
Мусік
Тортик можна ще замовити в Там-Тамі.Знайшла в себе буклетик рекламний організації яка проводить свята, якщо цікавить - тел скину в приват.
lenora
На пр. Відродження відкрився "Золотий ключик" (в р-ні Червоного Сонця). Зал здається під замовлення. Вартість першої години 100 гривень, кожна наступна година коштує 50 гривень. Зал вміщає в себе 50чол., є гардероб, бенкетний зал, сцена для вашого виконань різних пісень,чи танців, дарц, музомат для замовлень не тільки музики, а також кліпів і мультфільмів. Святкувати можуть не тільки дитячі компанії, а й дорослі. Музичне і світлове оформлення забезпечує Dj Мhz і його послуги входять у вартість замовлення залу. Солодощі, соки, бутерброди чи інші святкові страви замовники приносять з собою і комфортно накривать на завчасно акуратно застелені столики працівниками Клубу.
Кажуть ніби цікаво.
Мусік
lenora, а це тільки зал чи вони можуть щось запропонувати своє (закуски, напої)?
alabama
bazoomba, минулого тижня подруга замовляла торт малому на д.н. в магазині Луцькондитера, по вул. Винниченка, там недалеко Буратіно колись був. Асортимент невеликий, але в каталозі були торти у вигляді машинки, їжачка, ляльки. Вона замовила машинку, 1 кг - 80 кг.

@Іріша@
(bazoomba @ 30.3.2010, 14:56) *

У моєї донечки 8 квітня день народження - 5 рочків. От і ламаю голову як його організувати, щоб дійсно вийшло свято.

от і у моїх 8 квітня ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ......тільки рочок і у Чернівцях....зайшла до вас підгледіти Ваші ідейки blush.gif
lenora
(Мусік @ 30.3.2010, 15:19) *

lenora, а це тільки зал чи вони можуть щось запропонувати своє (закуски, напої)?

Тільки зал. Закуски та напої свої. Можу дати телефон, щоб більш детально про все дізнатись.
bazoomba
Дякую всім за відповіді! smile.gif
Телефони напишіть сюди, будь-ласка, а то я не можу чомусь зайти в свою приватну скриньку.

До @Іріша@ - якщо у вас дві таких як моя - то тримайтесь wacko3.gif Овни - знаку вогню все такиsmile.gif
Як на мене в 1 рік дітки ще мало розуміють що таке ДР, але тут на форумі є декілька ідей...

В нас на Волині 1 рік народження святкують більше заради родичів, кумів і т.д. drinks.gif Тому, мені здається, що дорослих потрібно буде "відділити" від малечі. А красунечкам буде найкращим подарунком Ваша (тата і мами) увага, як на мене...
Гарно Вам відсвяткувати!!!
bazoomba
(bazoomba @ 1.4.2010, 11:32) *

Телефони напишіть сюди, будь-ласка, а то я не можу чомусь зайти в свою приватну скриньку.

Ура! В мене вже приват "працює"!
lenora та Мусік чекаю від Вас обіцяних телефонів.
Наперед Дякую! hi.gif
.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.