Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Чи боїтеся Ви старості?
Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків > Наше життя від А до Я > Таємниці звабливості
1, 2
Чайка
Мому чоловікові 28 квітня "стукнуло" 30 років. Він дуже засмутився, і каже що вже старий, а донечка ще така маленька. А я замість того щоб якось його підтримати взяла і ляпнула, як жарт звичайно: Що коли мені буде 30 років, то Ліночка піде у 2 клас. У нас з чоловіком майже 8 років різниця і я зовсім про це не шкодую. Совість мене гризе і досі. Як на Вашу думку, коли приходить старість і як її варто сприймати?
Щасливий татусь
(Чайка @ 30.4.2008, 6:16) *

Мому чоловікові 28 квітня "стукнуло" 30 років. Він дуже засмутився, і каже що вже старий, а донечка ще така маленька. А я замість того щоб якось його підтримати взяла і ляпнула, як жарт звичайно: Що коли мені буде 30 років, то Ліночка піде у 2 клас. У нас з чоловіком майже 8 років різниця і я зовсім про це не шкодую. Совість мене гризе і досі. Як на Вашу думку, коли приходить старість і як її варто сприймати?

Відчуття старості ситуативне! В такі моменти людина схильна порівнювати свій вік і свої досягнення в роботі і сімї. Деколи це не дуже тішить, в залежності від потреб і планів. Але вже наступного дня це відчуття проходить само-собою. І ми знову продовжуємо жити. Я не думаю, що варто вам щось роботи, чи казати чоловікові в даній ситуації. Хоча жартома в певних ситуаціях можна ненавязливо щось про оооогого якого молодого щось і сказати, зробити йому компліментик! Бо тридцять, то ще далеко не старість.

Тетянка
(Чайка @ 30.4.2008, 7:16) *

Тоді мені залишається тільки плакати 36_1_4.gif бо саме 28 квітня мені виповнилось ... аж 35 років 36_1_44.gif І що ж мені тепер робити????
Я жартувала на роботі,що треба було на пенсію йти,а пішла в декрет. 36_11_6.gif
Татіка
(Тетянка @ 30.4.2008, 10:57) *

Тоді мені залишається тільки плакати 36_1_4.gif бо саме 28 квітня мені виповнилось ... аж 35 років 36_1_44.gif І що ж мені тепер робити????
Я жартувала на роботі,що треба було на пенсію йти,а пішла в декрет. 36_11_6.gif

а я думаю, що то все єрунда. Кожен почувається так як почувається. і ви Тетянка тому приклад. і не тільки ви, а і багато інших. У мене свекруха працює в пологовому будинку то каже що останнім часом побільшало пологів від 30 до 45 років. народжеють навіть такі хто має 20 річних діто живе в першому шлюбі..
Я не боюсь старості, нехай вона буде довгою і безтурбоною. Хочу багато онучат і правнучків, будинок в селі, вишневий сад, як в дитинстві у мене, і хочу бути такою бабулькою як моя збирати у тому саду всіх за столом cray.gif cray.gif cray.gif
mania4ka
Я от мрію про татуювання, а як уявила себе старою бабулькою з 5-ма кульчиками в вусі і татуюванням на дупі! 36_11_6.gif А свого чоловіка з палочкою, сивого, зате в гадах, футболці Металіка і пірсінгом в брові! 36_1_13.gif Ой, я лусну!
Тетянка
(татіка @ 30.4.2008, 12:03) *

а я думаю, що то все єрунда. Кожен почувається так як почувається. і ви Тетянка тому приклад. і не тільки ви, а і багато інших. У мене свекруха працює в пологовому будинку то каже що останнім часом побільшало пологів від 30 до 45 років. народжеють навіть такі хто має 20 річних діто живе в першому шлюбі..
Я не боюсь старості, нехай вона буде довгою і безтурбоною. Хочу багато онучат і правнучків, будинок в селі, вишневий сад, як в дитинстві у мене, і хочу бути такою бабулькою як моя збирати у тому саду всіх за столом cray.gif cray.gif cray.gif

Старість-це не вік! З тим я згодна.Можна бути старим у 20 і молодим у 50-все залежить від внутрішнього стану. Давним-давно я й уявити собі не могла,як це мені виповниться 25. Але прийшов той день-і світ не перевернувся,небо на землю не впало...А зараз мені дуже важко співвіднести свій вік паспортний з віком ,на який себе почуваю.

(mania4ka @ 30.4.2008, 12:18) *

Я от мрію про татуювання, а як уявила себе старою бабулькою з 5-ма кульчиками в вусі і татуюванням на дупі! 36_11_6.gif А свого чоловіка з палочкою, сивого, зате в гадах, футболці Металіка і пірсінгом в брові! 36_1_13.gif Ой, я лусну!

А я собі колись "подарувала" татуювання.Але місце вибрала таке,що бабульки не показують rofl.gif На лопатці...Я й сама його не бачу,але чоловік каже ,що майже зійшло.Видно ледь-ледь контур,мабуть неглибоко наколола майстриня.Це мене тішить...
Татіка
(Тетянка @ 30.4.2008, 11:24) *

Старість-це не вік! З тим я згодна.Можна бути старим у 20 і молодим у 50-все залежить від внутрішнього стану. Давним-давно я й уявити собі не могла,як це мені виповниться 25. Але прийшов той день-і світ не перевернувся,небо на землю не впало...А зараз мені дуже важко співвіднести свій вік паспортний з віком ,на який себе почуваю.

не ловіть той паспортний вік, так буде краще. І взагалфі забудьте скільки вам років. Я взагалі не розумію навіщо створене це мірило років Без нього так класно dance2.gif Я доречі ніяковію перед запитанням скільки мені повних років, бо довго споминаю , а скількиж мені і так кожного разу
Щасливий татусь
Як на мене, то вік - це наймеше чим ми маємо перейматися в цьому житті! Просто живіть, живіть нині, а не завтра
Антік
А от я дуже боюся старості. З усім люди боряться: зі згубними звичками, із зайвою вагою, з проблемною шкірою... і т.п. Але ще ніхто не зміг поремогти старість.
Час - це єдине, мабуть, що нам не підвладне і від нас не залежить...
Але не варто засмучуватись... треба цінувати кожен прожитий день життя
Tasia
Antic, не засмучуйтеся так smile.gif Хтось із англійських письменників сказав, що жінка красиво старіє в оточенні дітей, онуків, чоловіка... У Вас скоро буде дитинка і онуки теж будуть...
Я вважаю, що щось в цьому є, і страшна старість беззмістовна, коли людина не має куди себе подіти і чим зайняти, а коли вона відчуває свою потрібність (найчастіше для дітей-онуків, але може бути і для учнів, чи для друзів чи творчості, зрештою), то чого ж боятися? Вона просто працює чи спілкується на іншому рівні, не такому активному.
Уляля
А я ... Не те, щоб боюся... Просто важко дуже уявити себе у старості, особливо лякають численні старечі хвороби...
Моєму чоловікові 32, він теж каже, що старий, але встиг багато(троє синів, дерев насаджав, дім побудував і кар`єра суперово просувається), тому нема про що шкодувати...
Masik
(Тетянка @ 30.4.2008, 11:24) *

От, прямо в точку good.gif Ми інколи сидимо, говоримо з подружками і абсолютно не здається, що ми з часом міняємося. Є сімя, є діти, а в душі... десь себе почуваєш ще студенткою biggrin.gif
А взагалі старості зовсім не боюся. Все має йти своєю чергою. Та й бійся не бійся, а до молодості таки не йде. Просто на старості хочеться бути поруч з чоловіком і тішитися дітьми, внуками і , дай Боже, правнуками

Користувач подумав і додав через 5 хв.:
Ой, ще собі нагадала. Сестра чоловіка (14 р.) каже до нього: "Скільки тобі буде? 25? Ого, який ти вже старий". А якось приїхала моя сестра (теж 14 р.): "Я тільки туда і назад". Я питаю: "Та куда так спішиш? Зайди на хвилинку". А вона мені: ""Не можу. Молодість, розумієш???". Їм то ще здається, що до 25-ти так далеко...
ирис
Мабудь старість тоді приходить коли ми її згадуемо. Я старості не боюся бо в старості я з внучатами буду ходити їсти морозиво, чи палити костри в лісі (якщо шаленій бабусі дозволять), живемо один раз треба насолоджуватись різними етапами нашого життя. А ще кажуть на скільки років себе почуваеш в душі на стільки і виглядаеш.
Емма
(mania4ka @ 30.4.2008, 11:18) *

rofl.gif rofl.gif rofl.gif

Супер і такі ж внучата ...... 36_3_2.gif з таким позитивом і старість в радість yahoo.gif

Користувач подумав і додав через 8 хв.:
Тетянка правду каже - можна бути старим в 20 і молодим душею в 70 . Єдине, що трохи тривожить це ті болячки старечі..... Моя бабуся покійна колись казала - отак оглянуся в минуле - ніби сторінку перегорнув, таке життя швидкоплинне.... Але з Богом і старість щаслива увінчана внуками, повагою, здобутками...
Даша_
А я очень боюсь старости. Боюсь стать зависимой от кого то, быть кому то в тягость и быть одинокой. Было бы хорошо стареть по годам, но физически не увядать.
Коліжанка
Я раніше дуже боялася, але коли боїшся, що тобі буде тридцять, і воно наступило..і нічого страшного не сталося -з мене ще пісок не сиплеться. Ще на якихсь вечірках прихильники знаходяться biggrin.gif . То я так думаю, нічого страшного. Страшно старіти, коли б у мене не було родини, сімї, а так тепер мрію коли мені буде десь 40, щоб на випускному малого вже погуляти.

Якщо чесно, то ще з 18 р захоплювалася жінками, яким 30. Такі вони виглядали впевнені, доглянуті( тепер я знаю чому, бо вже мусиш за собою дивитися більше) такі розумні і все у них так ладненько виходило....

Жила я колись на кв в однієї жіночки,, їй було60 р, в Одесі. Вона в молодості була дуже гарна, то почуття власної гідності залишилося, хоча ваг у набрала більше 100 кг, важко пересувалася по кв. От дітей не мала, шкода.
З кв виходила вона рідко, жила вже багато років без чоловіка. Так от, їй 60 років і вона мене в 18 просила трубку піднімати, бо їй бувший чоловік надзвонював і в коханні признавався, я тільки й чула, что передай тете Жене. чтоя ее люблю ( у нього була 35 річна дружина). То двері не відкривала, бо сусід спокою не давав і теж мені казав, передай Жене, что я ее люблю. Кавалерів у неї було хоч відбавляй. І тоді я подумала, що вік не збережеш, а от свою ізюминку і індивідуальність ми зберегти зможемо завжди!
zajka
Я майже не думаю про старість. Це так далеко - так здається зараз. Крім того, і це, мабуть, головне, мені хочеться стільки встигнути зараз, поки є час, поки є можливість, нагода, що просто ніколи думати про старість. Все відносне. Зараз мені 30, і я згадую, як колись, у 17, мені видавалися далекими мої мабутні 25, я не уявляла тоді - як то мені буде 25 років (!). А у 25 здавалося, що 30 - це тааакий етап, після якого не знати що...Ну, от і 30 - а у душі відчуваю себе на 22-23. Так, мені вже не 17 і не 25, але я щаслива зовсім по-іншому, ніж у тому віці. Я смакую свої 30 років. Я чекаю, якою я буду в 40, про 50, 60 поки що не думаю...прийде час і все станеться, так як має бути. Треба жити сьогодні і не боятись старості, бо так все життя промайне.
А щодо страху залишитись одинокою і нікому не потрібною - багато в моїх руках саме зараз. Багато залежить від того, скільки я народжу дітей, якими я їх виховаю, чим буде наповнене моє життя, які у мене цінності. Розумію, що все може несподівано змінитись в один момент, але на цьому світі, де навколо стільки різних людей і стільки різних занять, важко залишатися одиноким - хіба тільки сам цього хочеш.
Прочитала попередній пост і згадала, як колись жила на квартирі у жіночки, якій було 82 роки. Вона майже не виходила з квартири, але її життя було таким повним! Вона постійно робила манікюр, масажі, цікавилась всіма новинками - і в моді, в техніці, і в косметиці. Могла мене запитати, чого я не зміню свою зачіску. Ми купували для неї жіночі журнали і вона їх із задоволенням читала. Її ровесників вже не було в живих, єдина донька жила в іншій державі. Але моя Ольга Іванівна згадувала своє прожите життя, молоді і зрілі роки, розповідала нам, своїм квартиранткам, і при цьому вся світилась. Думаю, в її роках і становищі хтось інший був би страшенно пригнічений, а може й в депресії, але вона насолоджувалася прожитими днями...так що багато залежить від нашого ставлення до подій і ситуацій.
Масянічка
Ой, дівчатка тем таку підняли! acute.gif я поки не перечитала, що ви тут понаписували, навіть не задумувалася про старість sarcastic.gif Тай не буду задумуватися, нехай все йде своїм чередом! yahoo.gif
MoonRise
Я колись як бачила жінку чи дівчину, якій 30 років, то думала вона така стара ого-ого.... сама правда була в старших класах школи... а зараз зовсім по-іншому споглядаю на роки, і мені здається, що навпаки з кожним роком все молодшаю... biggrin.gif а якщо чесно, то скажу, що в кожному віці є свої прерогативи, плюси і мінуси... і я щаслива на даний момент, що життя тільки розпочинається, одним словом жити і радіти... а старості нам нікому не оминути... а потрібно прийняти її з належністю, головне прожити життя якнайкраще, щоб можна було своїм дітям, внукам і правнукам розповідати...і радіти з ними, що вони біля мене чи нас...
Ірина І
мені в 17 років здавалося,що жінки в 25,то вже старухи,мусять всі мати дітей і чоловіків, а якщо ще до того часу не одружені-то вже капець! а зараз дівчата віту 17-18р. здаються мені просто малолетками,які ще мало що в житті розуміють. Я стараюсь насолоджуватись кожним своїм віком і старості зовсім не боюсь. В кожному віці є свої переваги. Зараз мані в мої 23 комфортно бути мамою маленької принцески,і мені здається,що все саме цікаве і найкраще у мене ще попереду. От моя мама в 49 чудово виглядає, одягає такі речі,що багато її ровесників не змогли б, і каже,що почуває себе молодою,а коли бавить внучку каже до неї доця.
lilysik
Одна моя колега колись сказала з смутком в очах, що, на жаль, наше тіло старіє значно швидше, як душа. Погоджуюсь на 100%. А старості боюсь ДУЖЕ. 36_19_5.gif
inchik
Скажу чесно, боюся старості....бо ще там не була....боюся найгіршого: самотності, бути тягарем для рідних, бо хто зна якою буду. А про старість можна задумуватися по-троху зараз, щоб і в 70 "скакати", то зараз вести здровий спосіб життя, щоб якнайдовше вистачило земного ресурсу.
Котяра
Народ, ви що подуріли в 20 з гаком років вже сумувати з приводу свого віку?
В 30 років життя тільки починається!!!!
Я не розумію чоловіків, які кажуть що вони в 30 років старі! Мені 30, а чоловікові 34, він взагалі себе вважає студентом, який щойно закінчив універ. Чесно кажучи, я теж так само себе почуваю.
Якось ми прийшли в гості у Львові до нашого колеги, він з чоловіком вчився разом, тобто він того самого віку. Він як почав нагнітати обстановку і видавати тексти типу "Ой, ми такі старі вже", на що мій чоловік зразу відповів "Я не знаю як ти, але я дуже молодий!!!"
До речі, виглядаєш на стільки, наскільки себе чуєш. Думаю це всім відома істина.
inchik
А ніхто, як ви замітили, не каже, що ми старі smile.gif. Ніхто не старий! Не думаю, що і в 70 хтось скаже, що він старий. Просто "бувають моменти в житті...." коли думаєш, а що може бути і чого б не хотілося і що б зробити вже зараз, аби не було потім так кепсько.
Котяра
(inchik @ 14.12.2008, 15:51) *

А ніхто, як ви замітили, не каже, що ми старі smile.gif. Ніхто не старий! Не думаю, що і в 70 хтось скаже, що він старий. Просто "бувають моменти в житті...." коли думаєш, а що може бути і чого б не хотілося і що б зробити вже зараз, аби не було потім так кепсько.

Все рівно кругом не підстелиш, все передбачити неможливо. Головне насолоджуватися життям і цінувати кожний його момент. А головне, бути активним!!!
мамаПашіЖеніБогдана
(Котяра @ 14.12.2008, 16:28) *

В 30 років життя тільки починається!!!!

Ні, життя починається на пенсії. А нам ще цього чекати довно. biggrin.gif

Я перестала боятися старості, коли у мами на день народження (їй тобі було 45 років) побачила, яка вона гарна. Ще зараз пам"ятаю, у неї була така синього кольору шовкова блузка, чорні коси, очі у нії такі великі карі. Просто красуня (вона й зараз нічого бабулька). Тоді я зрозуміла, що можна і в 45, і в 65 бути молодою і гарною. Все залежить від стану душі. А болячки - вони й у 20 можуть появитися. Тому не треба про це й думати.
В свої 32 трарою себе не вважаю, а мій чоловік (йому 35), той узагалі як мала дитина. Як щось учудить! biggrin.gif
ksyuta_m
Я про старість ще не думаю Мені тільки 28
Котяра
(мамаПашіЖені @ 15.12.2008, 8:46) *

Ні, життя починається на пенсії. А нам ще цього чекати довно. biggrin.gif

мамаПашіЖені, все правильно кажете.
Наcтюша собачка крапка ком
Я дуже боюсь старості(перші зморшки,перший сивий волосок) і ніяк неможу змиритись з цією думкою що всі ми рано чи пізно постаріємось!
irunka
Я страшенно боюсь,не уявляю себе старою і навіть не хочу про це думати.
Romashka_2009
Я про старість ще не думаю і не боюся. І старість буває різна. В мене на роботі одна жіночка в свої 60 з хвостиком виглядає років на 10 молодше. Себе треба любити! Тоді старість не буде страшною. Якщо дбати про здоров"я змолоду, на старості будеш класно виглядати і добре себе почувати.
Так що не переживайте, дівчата. До старості нам ще далеко smile.gif
Мавпусик
Страх старості, як не смішно в мене був років так в 20-21, шукала в себе якісь зморшки ( яких звичайно ж не було) і здавалось, що в 25 життя вже буде майже закінчене. Зараз мені 26 і дуже смішно стає коли згадую про той період. Зморшок ще досі нема, а як будуть з"являтись то буду в міру можливості з ними боротись, зате в мене є моя сім"я, коханий чоловік, затишне сімейне гніздечко, скоро з"явиться на світ синочок. Стараюсь приділяти собі увагу, виглядати добре, усвідомлюю, що з кожним роком уваги собі приділяти потрібно буде більше і більше, але це ж приємні клопоти. Відчуваю, що справжнє життя тільки починається і все найкраще ще попереду!
MOZILA
Колись дуже боялася старості,більше того десь у років 18 вирішила, що найкраще померти в років так 35, що бути красивою. Яка дурня.
Зараз я боюся не вікової старості, скорше фізичної немічності.
Адже правильно більшість з вас каже, що можна і в 50-60 років виглядати прекрасно.
Флоріана
Так, боюсь. І це природній страх. Як не верти, а старість все ж обмежує наі можливості.От хоча б можливість мріяти: я сиджу поряд зі своєю бабусею(89 років) і мрію про майбутнє своїх діток (школа і т.п.) . І раптом ловлю себе на думці, що її в тих мріях вже нема... Сльози. Печально, але життя людинимусить дійти до межі...Може, то я така надміру чутлива, може, й справді,не варто заморочуватись, але для мене старість - це стан, коли поїзд пішов, а ти сидиш на пероні зі свої багажем , який надбав у житті і чекаєш у гості рідних.
Mrs. Lucia
А я ловлю себе на думці, що наче себе запрограмувала, щоб з кожним роком все молодшати і гарнішати. Хочеться вдосконалюватись і уявляю себе в старості молодою і звабливою, кращою, ніж була у свої 25. Поки у мене це вдається 8_1_217.gif Хоч би самій не призабути про цю настановку протягом життя 36_3_17.gif
jet
а я десь починаючи з 24-х років регулярно забуваю свій вік! Скільки вже разів ловила себе на думці, що мушу рахувати і приймати до уваги, що народилася в самому кінці 81-го, значить, мені от стільки-то років.
Взагалі, трохи боюся старості, але зрозуміла, що, можливо, це пов"язано із стереотипами та нашою ментальністю. О за кордоном старші люди почувають себе цілком вільно. Вони можуть вдягатись як заманеться, ходити куди заманеться, і це сприймається нормально. А в нас старша людина обмежена "що люди скажуть", консервативним традиціями а ще купою обов"язків, котрі часто є дурацькими. І такі речі дуже старять людину морально, ніц уже не хочеться.
Ну і сподіваюсь, що у старості буду ще пристойно виглядати, або принаймні так, щоб своїм виглядом не псувати собі настрою )))
Все у наших руках!

До речі, от мені 28. Недавно читала статтю, де Насті Каменських дуже побивалася, що їй вже цілих 22, і вона вже старіє....Може там, у шоу-бізнесі, вона й справді стара...
Ясна
У чоловіка дідусь (72 роки) практикуючий нейрохірург.
Його дружина того ж віку ще сідає на шпагат і вільно кладе долоні на підлогу при прямих ногах (мені до речі це ніколи не вдавалося smile.gif)
В 68 років її донька народила дитинку і сильно захворіла. Так вона виняньчила грудну дитину без чиєї б то допомоги.
Друга його бабуся у 70 освоїла коритування комп"ютером, інтернетом.
Кожного тиждня робить перестановку, тягаючи шафи і дивани.
Мій вчитель у свої 60 років стоїть на голові, по сходах не ходить, а перестрибує через одну, а тоді стоїть зверху і підсміюється з мене.
Він говорить: у мене в запасі ще мінімум 35 років життя, а вже не треба думати про хліб насущний, живи у власне задоволення, займайся улюбленими справами, на які завжди не вистачало часу.
Так що я зрозуміла, що на пенсії життя лише починається smile.gif
Rusja
А я свою старість уявляю щасливою! Як ми з чоловіком чекатимемо вихідних, коли до нас приходитимуть діти і внуки! Пектиму смачні пиріжки, тортики, щоб порадувати рідних людей!
Меїн
А я не боюся, бо завжди забуваю скільки мені років. Коли хтось питає, то довго думаю, швидше скажу з якого я року народження. Ще донедавна, коли одружувалась, мама відправила купити на заручини дещо з спиртного, то продавець сказала, щоб паспорт показувала(не продає неповнолітнім), а мені вже якось 23 ніби було..
Free_Girl
Меїн, я теж молодо виглядаю!

але питання не в тому - в принципі я боюсь в старості ось тої немічності і незахищеності, з якою зараз стикаються наші пенсіонери!!!!!!!!!!!
sun1978
Я також боюсь старості,і хочеть що б вона спокійною ,щоб діти і внуки про тебе не забували ,бо бувае що стареньки батьки мають піклукватись про дітей у яких не склалось життя .У молого чоловіка дідусь має друга якому вжке 75 років ,і життя в нього жах -жінка померла а діти два сина мали бізнес але спились ,і він старенький готує ім їсти ,а вони не цінують його постійно пьють ! ось така старість коли тебе не цінують власні діти це -жах !
Ліліанна
Мнеі з цього приводу дуже подобається вислів: всі хочуть дожити до старості, а коли доживають, то на неї ж і нарікають! Дай Бог, щоб ми всі, дівчата, були дуже гарними, доглянутими і жвавими бабульками! І любимими! bye.gif
jet
Ліліанна, +1!
Зайка*
А чого її боятися? Це наше життя і так воно має бути. Ми старієм, в той час як інші молодіють, народжуються дітки. Все іде своїм чередом. Головне постаратися правильно прожити життя, що б на старості не було образливо, що наробив помилок чи чого не встиг. Старості треба не боятися, а до неї потихенько готуватися.
Кукуся@@@
Я не задумуюсь про це!!! angel.gif
Ira+kola
Я також ніколи про це недумала. smile.gif
kleoolya
От мені подобається моя бабуся, в свої 69 вона постійно малює нігті (і на ногах теж), підкручується, приймає сонячні ванни, щоб мати файну засмагу (колись мама розповідала, що робила це топлес girl_flag_of_truce.gif на даху, ото сусіди мали на що подивитися). З косметики вона користується помадою, очі ніколи не малює. Та й час від часу любить побалувати себе всякими лосьйонами для тіла, кремами тощо, які за кілька раз спихає нам.
Головне бути молодою в душі, тоді ця молодість буди світитися крізь шкіру 18_1_36.gif
Наташа М
А я, чесно признаюсь, боюсь старості. Боюсь бути старенькою і немічною. Боюсь бути одинокою, або бути комусь обузою. Просто боюсь. Я на цьому не зациклююсь, але ось зараз відкрила цю темку, задумалась і дійсно страшно, не хочу старіти.
tanya1
І я дуже боюся старості... Боюся смерті. Не можу уявити, як вже не буду бачити свого синульку... Боюся, що чоловік помре швидше від мене... Ой дівчата, пишу це і сльози на очі навернулись. то капець... треба менеше про це думати...
А час так швидко летить... І ловлю себе не раз на думці, що хочу швидше Паски, Нового Року і хочу, щоб малий вже швидше сидів, ходив, хочу швидше літа т.д., і зовсім не задумуюсь про те, що ми постійно чогось чекаємо, а той момент "тепер і зараз" не цінуємо ( хіба рідко, коли в цей момент нам дуже добре ). А треба цінувати кожну хвилинку, кожен день..., бо ж не знаєш, що буде завтра...

Сумно, але від того ще ніхто не втік....
Маркіза Каприза
36_1_74.gif не боюсь старості- я на неї чекаю ( в планах)..І не дай Боже, вона не прийде..А в мене стільки планів на неї- мусить прийтиsmile.gif( по-моєму, то буде в 75роківsmile.gif
і не боюсь смерті...Я ж народжуватись не боялась? angel.gif
Трішки "зціплює" мене, коли то стосується близьких, але то інша тема.
.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.