вичитала в 1нтернет1 про таку штуку як мультиварка. Врод1 би непогана штука. В кого э це чудо, 1 хто що проце може сказати? Варто мати 11 в себе в господарств1?
Ніби прикольна штука...але як на мене... не річ першої необхідності на кухні...
Я теж колись про таку задумувалась. Вирішальним фактором, щоб її не брати для мене було те, що дуже довго там все готується. Якщо порахувати електрику, то золоті ті каші будуть. Та і місце тре під такий девайс, а його і так небагато на кухні. Але можливо колись... Можу, сказати, що відгуки які я читала були дуже схвальними. Всі немогли натішитьсь, яке все смачне.
(zyabka @ 11.3.2010, 14:06)

Я теж колись про таку задумувалась. Вирішальним фактором, щоб її не брати для мене було те, що дуже довго там все готується. Якщо порахувати електрику, то золоті ті каші будуть. Та і місце тре під такий девайс, а його і так небагато на кухні. Але можливо колись... Можу, сказати, що відгуки які я читала були дуже схвальними. Всі немогли натішитьсь, яке все смачне.
Так, готується довго, але треба лише закинути всі продукти для приготування, наприклад борщу, і все, проводиш час з дитиною, йдеш гуляти і т.д. Приходиш, а тебе чекає готова гаряча страва. Електроенергія - я б не сказала, що так багато бере, за світло ми платимо так само, як і до покупки

Місця займає набагато менше як мікрохвильова піч. Дуже смачні страви виходять - особливо борщі, каші молочні, картопля тушена, плов, запіканки, м’ясо по-різному можна готувати - навіть все не перерахую. В мультиварці ніщо не збігає, не пригорає...
Користувач подумав і додав через 3 хв.:(kukla @ 11.3.2010, 11:07)

Ніби прикольна штука...але як на мене... не річ першої необхідності на кухні...
не повіриш, але я каструльку використовую, тільки щоб картоплю-пюре і макарони варити. А так все готую в мульті
Ну скільки готується, наприклад, борщ?
середньостатистична каша?
zyabka, борщ готується 1,5 год, каша 40 хв. в основному.
Масянічка
11.3.2010, 19:46
Моя коліжанка собі замовила мультиварку, якщо вона буде задоволена то я також куплю, я думаю що це дуже потрібна штука для працюючих мам.
Закинув продукти, наставив час прийшов з роботи а вечеря готова, хіба не мрія господині?
Яринка,, а яка у вас модель?
Lena02, в мене Panasonic, їх є лише 2 моделі SR-TMH18 (на 4,5 л) і SR-TMH10 (на 2,5 л) В мене 18 модель.
maneshapes
18.3.2010, 13:46
В моїх добрих друзів мультиварка, щоправда іншої моделі.
Вони в Лондоні купували.
Вони задоволені по вуха.
Готує досить швилко, за борщ не скажу, але рагу робить за 18 хв. Печену картопю приблизно 25 хв.
В них маленька кухня, то з цим агрегатом значно економлять простір на кастрюлях.
Шоб вигідно було, напевно, просто треба пошукати оптимальну модель, яка буде справлятись з поставленними вами задачами, шукати можливо навіть треба за кордоном, але мені здається з сучасними цінами рзниця буде не дуже великою, що замовляти з закордону, що в нас з накрутками брати )))
MARJANKA11
7.7.2010, 22:08
Хотіла купляти пароварку,а тепер задумалась,а може краще мультиварку? Вона більше функцій виконує,порадьте будь-ласка.
Хто варив борщ у такій штуці, поясніть будь-ласка як. Бо я не дуже уявляю як можна закинути зразу всі продукти і зварити борщ. М"ясо і квасоля варяться довше ніж картопля і капуста, та ще й піну треба знімати. А моркву, цибулю і буряк треба пасерувати. Чи у випадку з мультиваркою можна зразу все туди закинути? Буду вдячнахто пояснить, бо кортить придбати, але сумніви є.
гра з вогнем
8.7.2010, 0:26
то таке як колись було, тільки електричне?
колись було: велика каструля, прикручувалася кришка з пімпочками, ставилося на вогонь, з тих пімпочок всіх обшпарювало паром, і за 4 години борщ готовий.
то тепер таке саме тільки електричне?
І мені дуже цікаво, що це за чудо техніки? Де його можна купити у Львові? Ну і скільки коштує?
кому цікаво, мені прийшла газетка Метро, там зараз мультиварка якась - двісті з чимось гривень коштує. акція починається 13 чи 14 числа, здається - можу подивитись конкретно модель і дати і ціну, якщо треба
Milana Y
11.7.2010, 12:24
(гра з вогнем @ 8.7.2010, 1:26)

то таке як колись було, тільки електричне?
колись було: велика каструля, прикручувалася кришка з пімпочками, ставилося на вогонь, з тих пімпочок всіх обшпарювало паром, і за 4 години борщ готовий.
то тепер таке саме тільки електричне?
То що ви описали - скороварка. Але борщ 4 год. то шось задуже довго, вона навпаки скорше готує зарахунок герметичності.
Мамуся0703
11.7.2010, 12:58
Почитала тут і аж сама захотіла таке чудо

треба буде чоловіку на якесь свято замовити
syliko, напишу, як я готую борщ в мультиварці. Картоплю і м’ясо кидаю, наливаю води, сіль, перець, ставлю на 1, 5 год. Через годину кидаю капусту. Окремо на сковорідці смажу цибулю, моркву, буряк, і додаю за 20-15 хв. до закінчення. Якщо зажарки не робити (багато хто зараз супи-борщі не зажарює), то все кидаєте зразу, тільки буряк при кінці, щоб колір був. На рахунок квасолі (я не варю з нею, бо чоловік її не їсть), то роблять так: квасолю заливають водою, ставлять на режим тушіння на 3 год., за 1 год. до закінчення часу кидають всі інші складові борщу і в кінці бурячок.
Масянічка, ну і що подружка каже?
(jane @ 11.7.2010, 12:55)

кому цікаво, мені прийшла газетка Метро, там зараз мультиварка якась - двісті з чимось гривень коштує. акція починається 13 чи 14 числа, здається - можу подивитись конкретно модель і дати і ціну, якщо треба
Подивіться будь-ласка!
з 14.07 до 10.08
мультиварка Comfort FY-35
ємність 3,5 л
корпус із рержавіючої сталі
знімний керамічний горщик
скляна кришка
3 режими роботи
потужність 200 Вт
повністю автоматичне приготування каш, тушкування
ціна - 274.80 (з ПДВ)
це те, що написано в буклеті
200 з чимось гривень- то не кредит часом? Боґ дивилась, мультиварки всі десь від 2000 починаються, ну точно не 200 гривень.
я не уявляю собі варення борщу в такій штукенції...зажарювати і "+" варити там - то як на мене , те саме , що в баняку. і скільки його виходить? я вже вірила в пароварку.... рідко коли готуємо в ній))) але то треба мати ще додаткове місце на робочій поверхні в кухні.)))
jane Ці мультиварки рохи інші. Керамічний баняк в елекричному чехольчику, де є вкл і викл. А ці , що за 2000 мають всякі режими, аматично вмикаються вимикаються, регулюються настрюються і т.д..
Маріам, ну я без пароварки обхожусь без проблем, а от мультиварка в мене без діла не простоює. А якщо так - ви, наприклад можете поставити тушкуватися в баняку картоплю, чи плов, чи картоплю смажити, чи м’ясо, і піти з дитиною гуляти? А я в мультиварці можу.
в Метро кредитів не буває, просто в неї меньше функцій ніж в тій що за 2000. Поїду на днях подивлюся на неї, бо щось таке треба
(oka @ 14.7.2010, 14:06)

в Метро кредитів не буває, просто в неї меньше функцій ніж в тій що за 2000. Поїду на днях подивлюся на неї, бо щось таке треба
В МЕТРО кредити дають. Кажу Вам як бухгалтер МЕТРО.
Користувач подумав і додав через 4 хв.:(Яринка @ 11.7.2010, 16:14)

syliko, напишу, як я готую борщ в мультиварці. Картоплю і м’ясо кидаю, наливаю води, сіль, перець, ставлю на 1, 5 год. Через годину кидаю капусту. Окремо на сковорідці смажу цибулю, моркву, буряк, і додаю за 20-15 хв. до закінчення. Якщо зажарки не робити (багато хто зараз супи-борщі не зажарює), то все кидаєте зразу, тільки буряк при кінці, щоб колір був. На рахунок квасолі (я не варю з нею, бо чоловік її не їсть), то роблять так: квасолю заливають водою, ставлять на режим тушіння на 3 год., за 1 год. до закінчення часу кидають всі інші складові борщу і в кінці бурячок.
Дякую за відповідь. Отже борщ зварити швидше ніж в звичайній кастрюлі не вийде. Я правильно розумію?
syliko, мала на увазі, що ціни в метро каталогу вказують повні а не кредитні виплати
Класна штука, мені б згодилася. Чоловіку любить тушену картоплю с мяском і морковкою, рагу, мясо тушене ,аби воно ще соте робило! Пішов гулять , а прийшов і на печі вже калачі!!!! Супер!
я маю мультиварку - дуже задоволена. супи-каші там не варю, хіба бульйон. але плов, фарширов перець, рагу, жарке, котлети посмажити, спекти якийсь пляцок - то тільки там! можне все загрузити і поставити на таймер - вона сама включиться коли треба і виключиться. ще є функція підігріву - тримає страву гарячою до 12 год. плюс є спец насадка і працює пароваркою. ще є сайт
http://www.good-cook.ru/forum/topic7348.html - тут мільйон рецептів і дуже добре розписані всі переваги недоліки і тд. в мене панасонік велика на 5 літрів по-моєму. користюсь вже 2 роки. в ній навіть хліб печуть, але я не пробувала
Мультиварка - это давняя моя мечта)
Я в чоловіка попросила цю штуку, і ми посварилися. На даний час маємо дуже багато розтрат, і на таку мою забаганку тратитися не вийде. Ось і буду готувати в утятниці його улюблене рагу. Але сподіваюсь, що на моє день народження, чи хоча б на Новий рік я її отримаю.
На день народження подарували мені таку

Yummy YMC-500B,дуже задоволена
В мене вдома мультиварка вже давно...тому і не уявляю життя без неї...
для борщу я закладаю все відразу шарами - м'ясо, капуста, буряк порізаний соломкою, потім помідори (томатний соус), картопля, спасеровані морква з цибулею, квасоля (я використовую консервовану), зелень, спеції, заливаю все бульйоном і на тушкування на 1.5 години.
часто печу шарлотку з яблуками та бисквіти (5 яєць, 1 стакан цукру, 1 стакан борошна) - завжди виходять високі і пухнасті, на випічці 65 хв.