Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
"Проблеми" після сексу...і під час...
Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків > Наше життя від А до Я > Гаряча лінія > Інтим, кохання, секс
1, 2
Лапулька
Доброго дня! Подивилась, такої темки ніде немає. А проблема (особисто в мене) є.
Після сексу часто відчуваю як "там" пече (наче рана яку залили зеленькою). cray.gif А іноді і під час. Бувають і болі в правому бочку. cray.gif Що робити? Може хтось підкаже?
Воронова
В мене схожі відчуття бувають, але то все я списую на ерозію. А у тебе нама такої проблеми? Може варто запитати у лікаря?
попелюшка
У мене те ж саме, коли презерватив використовуємо...жах просто..
Можливо у вас змазки не вистачає? Може лубрикант якийсь спробуйте. А на рахунок болю в боку - то швидше за все придатки..Так що до лікаря точно не завадить!
Біла Троянда
У нас аналогічна проблема, але болить зліва, де запалений яєчник, можливо у Вас запалення? І ще схоже що у мене алергія на сперму, сама не знаю чи таке може бути, але після все пече unknw.gif
innysja
А я думала що одна така!!! В мене також такий дискомфорт, але стала я зауважувати тільки з тих пір коли почали жити відкрито, а болить також з правого боку тільки коли наближається овуляція або під час неї і болить так що аж вити хочеться!!!!
Tanya_sun
спитайте в лікаря, бо в мене теж таке було, коли молочниця була. вилікувала - і все ок... а ще може від презерватива, на деякі в мене теж така реакція була...
tusij
Если есть дискомфорт после полового акта, это может быть хроническая молочница. Если периодически бывает такое дело, то стоит провериться и хорошенько пролечиться. Еще такое чувство может возникнуть, если в запале чувств мужчина быстро вошел, а "раны" болят позже. А женщина может сначала и ничего не почувствовать, а когда попадает сперма, то печет. Дополнительная смазка в этом поможет.
юля77
Пекти може внаслідок порушення мікрофлори: чи немає у вас молочниці, трихомоніазу?
Пекти " в глибині" може внаслідок ерозії.
А болі в одному з боків під час статевого акту свідчать про необхідність перевірити придаток з того боку.
В будь-якому випадку, консультація гінеколога зайвою не буде.
Біла Троянда
Я пила кілька днів антибіотики то попустило, певне запалення може викликати біль, після пологів здається слизова стала дуже чутлива
Cherika
А у мене так пекло від алергії на сперміцидну змазку на презервативі, а також від Фарматексу пече. Лапулька, якщо проблема не в алергії або у відсутності достатньої природньої змазки- значить у вас запалення, просто так пекти і боліти не буде. А ще мені одна лікарка казала що в нормі жінка може відчувати подразнення і печію при незахищених статевих стосунках з новим партнером десь до місяця часу, тому що часто незнайома мікрофлора партнера викликає незначне запалення у жінки, яке дуже швидко само по мобі проходить (за умови що партнер не має статевих захворювань, звичайно).
Lena02
В мене ран1ше бувало що пекло, а зараз н1чого врод1 би. Зато буваэ боляче в деяких позах, ну прям такий дискомфорт, що ну.
Юляша)
В мене така проблемка, ніяк не получається отримати оргазм. Зверталася до лікаря, то вона сказала, що тільки після родів змо cray.gif жеш отримувати задоволення. Я вже родила- і все як раніше. Не знаю що вже робити??????????!!!!!!
Anya-anya
Лапулька, в мене тоже є такі відчуття, тільки тоді коли з презервативом, схоже маю алергію чи на смазку чи на резину, то після того такі відчуття не з приємних зуд і пече, можливо проблемка в тому. А як не то не завадить проконсультуватись з лікаром, кожний організм різний
MoonRise
(Лапулька @ 5.3.2010, 8:56) *

Доброго дня! Подивилась, такої темки ніде немає. А проблема (особисто в мене) є.
Після сексу часто відчуваю як "там" пече (наче рана яку залили зеленькою). cray.gif А іноді і під час. Бувають і болі в правому бочку. cray.gif Що робити? Може хтось підкаже?

А як давно такі відчуття?
я б сходила до гінеколога, розповіла б дану вашу проблему.. дискомфорт може давати навіть несумісність флори, як чоловіка, так і жінки..
жіночі захворювання, запалення... у вас можуть бути
а чоловіку сходити до уролога...
та й діток у вас немає... якраз і обстежитесь заодно з чоловіком...
Приємного відчуття від сексу...
MoonRise
- дублювання посту
мартуська
В мене нема ні молочниці, ні запалення, ні ерозії, а такі відчуття є, навіть коли без презерватива. То просто не вистачає змазки, треба трохи помогти
Anya-anya
Юляша))))))))))))))), видно то залежить від партнера і організму... я ще не народжувала, але вже був. Які то відчуття, деколи просто відлітаєш ніби на іншу планету))) Можливо попробуйте шукати зони і інтинсивно на них натискати і тоді все вийде!!!
irk@shkirka
Так-так, без консультації лікаря тут не обійтися. Спершу потрібно визначити чи нема у вас якої інфекції чи іншого захворювання.
- Якщо є інфекція чи венеричне захворюванн - лікуватися обов"язково обом партнерам, тут без питань.
- Якщо запальний процес чи ерозія, то достатньо лікуватися самій
- якщо причина подразнення слизової в замалій кількості змазки чи якась алергічна реакція, то, думаю, лікар теж вам щось підкаже найоптимальніше для вашої ситуації.

Не тягніть з діагностикою. Терпіти біль - не вихід. Може там серйозна причина і чим швидше її виявити, тим краще для вас.
Успіху bye.gif
Free_Girl
порада одна - до лікаря! бо причин може бути багато!
Зорянка
А як тоді пояснити неприємні та болючі відчуття під час сексу у певних позах? Не думаю, що справа у змазці wink.gif А ерозія хіба болить (дівчата писали, що ерозія може бути причиною неприємних відчуттів)?

До лікаря варто звернутись smile.gif Він так би мовити може побачити проблему з середини wink.gif
КМР
Я думаю, що кращим порадником буде гінеколог і результати мазків чи УЗІ.
Можливо брак змазки чи використання презервативів можуть спричиняти дискомфорт.
Воронова
Дівчата, а моя лікарка говорила, що останнім часом такі неякісні презервативи пішли(латекс), що дуже багато жінок мають неприємні відчуття, запалення і т.п. Не думала, що таке може бути.
irk@shkirka
(Зорянка @ 9.3.2010, 16:54) *

А як тоді пояснити неприємні та болючі відчуття під час сексу у певних позах? Не думаю, що справа у змазці wink.gif А ерозія хіба болить (дівчата писали, що ерозія може бути причиною неприємних ідчутттів)?

В яких таких позах ви маєте на увазі? Можливо ви з чоловіком вигадуєте дуже оригінальні пози. Я ніяк не хочу вас образити, але самі розумієте - різні люди, різні погляди на речі.
А ще може у вас неспіврозмірні статеві органи (маю на увазі дуже великий чи довгий пеніс в чоловіка).

Питання, звичайно, дуже інтимне і делікатне. Але ви запитуєте - я припускаю. Не ображайтеся bye.gif
бестия
Лапулька Вам обов'язково потрібно йти до лікаря та не займатися самовирішенням та самолікуванням проблеми, тому що причин може бути багато. В мене декілька разів були аналогічні відчуття, але кожного разу причини були різними, то молочниця, то несумісність , ще може бути кольпіт (запалення вагіни, це з'являються "там" мікротріщинки і тоді дуже пече під час сексу). Так що не вагайтесь, а чимскоріше йдіть до лікаря. Удачі Вам та більше не хворіти.!
romaschka
(Юляша))))))))))))))) @ 9.3.2010, 16:24) *

В мене така проблемка, ніяк не получається отримати оргазм. Зверталася до лікаря, то вона сказала, що тільки після родів змо cray.gif жеш отримувати задоволення. Я вже родила- і все як раніше. Не знаю що вже робити??????????!!!!!!

І в мене така проблема була довгий час. Дуже на нерви діє і здоров'я не додає... Все налагодилося, коли чоловіка перед фактом поставила. Тепер він дуже-дуже старається, робить все, щоб мені подобалося - і тепер в нас майже завжди все оk.
Може і вам варто з чоловіком обговорити свою проблемку, адже це і його проблема теж. А особисто в мене з родами теж в цьому плані нічого не пов'язано.
Зорянка
irk@shkirka,ніяких образ smile.gif завжди краще відкрито поспілкуватись чим натяками і з ходінням колами wink.gif Щодо поз, то я писала не про себе, Лена в пості №11 http://www.malecha.org.ua/forum/index.php?...st&p=326077 писала про свої відчутття, от у мене і виникло запитання.
А щодо мене, то мене цікавить як ерозія може вплинути на секс? маю на увазі чи викликає це якісь болісні відчуття чи щось інше? wink.gif
Lena02
irk@shkirka,, так, про пози писала я, я б не сказала що у чолов1ка як1сь там "видающ1йся" розм1ри, так1 соб1 середньостатистичн1. 1 пози як1сь ми там занадто крут1 не видумуэмо, сам1 що не э що найб1льш розповсюджен1 у б1льшост1 пар. Тут про ероз11 ще писали, то в мене э ероз1я. Може ц1 вс1 в1дчуття через не1?
uliarv
У мене ерозія, але таке буває рідко (маю на увазі болі), болить, коли чоловік надто глибоко увійде відразу, і в боці іноді буває, теж не знаю чому sad.gif але мене це не часто турбує, тому і уваги належної не приділяю.
все-таки думаю це не через ерозію, бо до пологів у мене ерозії не було, а відчуття такі іноді були. А пекти може від молочниці.
Fijona133
Коли в мене було перші рази, то мені взагалі було дуже неприємно. Психіка(Зараз буде боліти... і т.д.) сама блокувала оте розслаблення і було велике напруження , відповідно печія, біль .Я довгий час вчилася розслаблятися і не думати ніпрощо під час сексу і позбавила себе напруження та болісних відчуттів , і ще це залежить від настрою. А у різних позах теж інколи відчуваю дискомфорт. Пробуєте під час входу глибоко дихати животом, а потім відключатися від світу, розслаблятись і все буде Окей!
Лапулька
[quote name='Воронова' date='9.3.2010, 16:30' post='325934']
В мене схожі відчуття бувають, але то все я списую на ерозію. А у тебе нама такої проблеми? Може варто запитати у лікаря?
[/quote]
Чесно, незнаю. А на узі ерзію змогли б побачити? Просто мені сказали що все гаразд (і з лівим бочком теж, сказали що то кишечник поболює)

[quote name='попелюшка' date='9.3.2010, 16:37' post='325948']
У мене те ж саме, коли презерватив використовуємо...жах просто..
Можливо у вас змазки не вистачає? Може лубрикант якийсь спробуйте. А на рахунок болю в боку - то швидше за все придатки..Так що до лікаря точно не завадить!
[/quote]
Ми презирватив не використовуєм. У нас незахищений контакт. І змаски наче вистачає (а може трішки і натирає).

[quote name='Зоряна05' date='9.3.2010, 16:40' post='325953']
У нас аналогічна проблема, але болить зліва, де запалений яєчник, можливо у Вас запалення? І ще схоже що у мене алергія на сперму, сама не знаю чи таке може бути, але після все пече unknw.gif
[/quote]
Я читала, що може бути запалення. І саме так воно проявляється.

[quote name='Tanya_sun' date='9.3.2010, 16:48' post='325975']
спитайте в лікаря, бо в мене теж таке було, коли молочниця була. вилікувала - і все ок... а ще може від презерватива, на деякі в мене теж така реакція була...
[/quote]
[quote name='tusij' date='9.3.2010, 16:49' post='325978']
Если есть дискомфорт после полового акта, это может быть хроническая молочница. Если периодически бывает такое дело, то стоит провериться и хорошенько пролечиться. Еще такое чувство может возникнуть, если в запале чувств мужчина быстро вошел, а "раны" болят позже. А женщина может сначала и ничего не почувствовать, а когда попадает сперма, то печет. Дополнительная смазка в этом поможет.
[/quote]
[quote name='юля77' date='9.3.2010, 16:49' post='325979']
Пекти може внаслідок порушення мікрофлори: чи немає у вас молочниці, трихомоніазу?
Пекти " в глибині" може внаслідок ерозії.
А болі в одному з боків під час статевого акту свідчать про необхідність перевірити придаток з того боку.
В будь-якому випадку, консультація гінеколога зайвою не буде.
[/quote]
Я незнаю точних симтомів молочниці.
[quote name='Cherika' date='9.3.2010, 16:50' post='325985']
А у мене так пекло від алергії на сперміцидну змазку на презервативі, а також від Фарматексу пече. Лапулька, якщо проблема не в алергії або у відсутності достатньої природньої змазки- значить у вас запалення, просто так пекти і боліти не буде. А ще мені одна лікарка казала що в нормі жінка може відчувати подразнення і печію при незахищених статевих стосунках з новим партнером десь до місяця часу, тому що часто незнайома мікрофлора партнера викликає незначне запалення у жінки, яке дуже швидко само по мобі проходить (за умови що партнер не має статевих захворювань, звичайно).
[/quote]

[quote name='Юляша)))))))))))))))' date='9.3.2010, 17:24' post='326078']
[/quote]
І оргазму, до речі, теж не було.

[quote name='Anya-anya' date='9.3.2010, 17:37' post='326097']
Лапулька, в мене тоже є такі відчуття, тільки тоді коли з презервативом, схоже маю алергію чи на смазку чи на резину, то після того такі відчуття не з приємних зуд і пече, можливо проблемка в тому. А як не то не завадить проконсультуватись з лікаром, кожний організм різний
[/quote]

[quote name='MoonRise' date='9.3.2010, 17:45' post='326111']
А як давно такі відчуття?
я б сходила до гінеколога, розповіла б дану вашу проблему.. дискомфорт може давати навіть несумісність флори, як чоловіка, так і жінки..
жіночі захворювання, запалення... у вас можуть бути
а чоловіку сходити до уролога...
та й діток у вас немає... якраз і обстежитесь заодно з чоловіком...
Приємного відчуття від сексу...
[/quote]
Відчуття такі десь до місяця. З чоловіком займаємось півтора року. Хворіла циститом (не раз). Останній раз був легкий, але появляєтья нізвідки (чуть-чуть обхолону і вже є).

[quote name='irk@shkirka' date='9.3.2010, 17:51' post='326123']
Так-так, без консультації лікаря тут не обійтися. Спершу потрібно визначити чи нема у вас якої інфекції чи іншого захворювання.
- Якщо є інфекція чи венеричне захворюванн - лікуватися обов"язково обом партнерам, тут без питань.
- Якщо запальний процес чи ерозія, то достатньо лікуватися самій
- якщо причина подразнення слизової в замалій кількості змазки чи якась алергічна реакція, то, думаю, лікар теж вам щось підкаже найоптимальніше для вашої ситуації.

Не тягніть з діагностикою. Терпіти біль - не вихід. Може там серйозна причина і чим швидше її виявити, тим краще для вас.
Успіху bye.gif
[/quote]

[quote name='Зорянка' date='9.3.2010, 17:54' post='326133']
А як тоді пояснити неприємні та болючі відчуття під час сексу у певних позах? Не думаю, що справа у змазці wink.gif А ерозія хіба болить (дівчата писали, що ерозія може бути причиною неприємних відчуттів)?

До лікаря варто звернутись smile.gif Він так би мовити може побачити проблему з середини wink.gif
[/quote]

Уточнюю факти. У нас секс не захищений.Робила узі, нічого не виявили, все добре. Про симптоми таких хвороб як молочниця немаю уявлення. Підозрювала, що може бути запалення (чого незнаю), але не впевнена. Відчуття печіння маю не тільки під час чи після, а й просто іноді зявляються і забирають відчуття чистоти. У душ чи ванну приходиться йти кілька разів на день (а зараз ще й місячніsad.gif).
Тепер скажу про консультацію у лікаря. Це можливо, тільки не у мому місці. Я знаю, що обов"язково потрібно проконсультуватись але....я один єдиний раз була у гінеколога. І після того візиту не піду туди ніразу. У мене була проблема, я прийшла проконсультуватись. Мені дали книжечку почитати мов "ось тут написано про твою болячку.читай" я прочитала те що вже знала до того. Сказали "воно пройде.до побачення." Та й живу з цією проблемою, кожен місяць мучусь. Будемо десь інше місто вибиратись (там і технології кращі і спеціалісти). Тільки коли то буде?

Велике дякую всім за відповіді.

Користувач подумав і додав через 12 хв.:
(бестия @ 9.3.2010, 18:26) *

Лапулька Вам обов'язково потрібно йти до лікаря та не займатися самовирішенням та самолікуванням проблеми, тому що причин може бути багато. В мене декілька разів були аналогічні відчуття, але кожного разу причини були різними, то молочниця, то несумісність , ще може бути кольпіт (запалення вагіни, це з'являються "там" мікротріщинки і тоді дуже пече під час сексу). Так що не вагайтесь, а чимскоріше йдіть до лікаря. Удачі Вам та більше не хворіти.!

Чесно незнала, що й таке буває (я про хвороби такі). Тепер буду поскоріше втілювати поїздку до лікаря у дійсність. Дякую! І вам ніколи з таким не стикатися!

(romaschka @ 9.3.2010, 18:35) *

І в мене така проблема була довгий час. Дуже на нерви діє і здоров'я не додає... Все налагодилося, коли чоловіка перед фактом поставила. Тепер він дуже-дуже старається, робить все, щоб мені подобалося - і тепер в нас майже завжди все оk.
Може і вам варто з чоловіком обговорити свою проблемку, адже це і його проблема теж. А особисто в мене з родами теж в цьому плані нічого не пов'язано.

А я приховую від чоловіка. Сдидаюсь розповісти.sad.gif
КМР
Лапулька, не варто соромитись, думаю чоловік саме та людина, яка найбільше переживає добре Вам чи ні. Ріднішого і відкритішого в плані інтиму немає ніж він. Поговоріть, і думаю вирішення проблеми прискориться!
бережаночка
а при ерозії може бути біль нерегулярний? Тобто коли одного дня все нормально а іншого в тій же позі -неприємні відчуття
юля77
(Лапулька @ 10.3.2010, 20:22) *

Про симптоми таких хвороб як молочниця немаю уявлення. Підозрювала, що може бути запалення (чого незнаю), але не впевнена. Відчуття печіння маю не тільки під час чи після, а й просто іноді зявляються і забирають відчуття чистоти. У душ чи ванну приходиться йти кілька разів на день (а зараз ще й місячніsad.gif).

ну от- печіння,( або -і )свербіж,посилені виділення можуть бути симптомами як банальної молочниці ( кандидозу), так і деяких ін. захворювань( хламідіозу, гарденельозу,трихомоніазу...)Візит до гінеколога необхідний хоча б для того,щоб узяти мазки на флору з шийки матки та піхви.На УЗД цього точно не встановиш.

Користувач подумав і додав через 1 хв.:
(бережаночка @ 10.3.2010, 21:23) *

а при ерозії може бути біль нерегулярний? Тобто коли одного дня все нормально а іншого в тій же позі -неприємні відчуття

в цьому випадку скоріше не зовсім підходяча поза вибрана- з надглибоким проникненням,коли дещо травмується шийка матки.
irk@shkirka
Тут запитували про оргазм, то скажу вам що я думаю з цього приводу.

Моя думка така: причина відсутності оргазму - перш за все психологічна. Сама я теж отримую його далеко не завжди, оскільки знаю свій дурний характер - не вмію відключатися від зовнішнього світу. Буває під час сексу ловлю себе на тому, що думаю про все на світі, тільки не про те, що треба. А ще коли якісь проблеми є, то взагалі повний капець.

Тож моя основна порада - відключитися і якомога краще розслабитися.

Зауважила, що після келиха доброго вина справа йде значно краще. Еротичні фантазії також непогано допомагають. Можна навіть перед тим якийсь "відповідний" фільм подивитися.

А ще не треба забувати про прелюдію. Це чоловіки завжди готові по першому свистку, а жінку треба до цього підготувати, налаштувати на потрібний лад. Це вже завдання чоловіка. Та тут є одне АЛЕ - не всі чоловіки це знають і розуміють. Тому задача кожної жінки розказати, пояснити, показати врешті-решт що і до чого. І тут нема нічого постидного. Просто зробіть це, поговоріть "по-душам" і,гадаю, вас почують. Ви ж все таки сім"я.

Способів є багато. Експериментуйте. Але ні в якому разі не залишайтеся з проблемою сам на сам - ви пара, тому і діяти потрібно спільно.

Успіхів bye.gif
Veronika_S
(Лапулька @ 10.3.2010, 21:22) *

А я приховую від чоловіка. Сдидаюсь розповісти.sad.gif

Стидатись непотрібно, і ще й терпіти , розкажіть все чоловікові - це перше, що ви мали зробитиsmile.gif
Непотрібно боятись це розповісти чоловікові.
Колись теж нехотіла чогось там розказувати, але терпіти НЕМОЖНА
Бусінка712
Лапулька привіт у мене таке часто сама незнаю чому але у мене був цистіт ...можливо через це....іще мені скоріше за все здається що це ерозія!...тому що вона у мене є cray.gif
як з цим боротися незнаю....от завтра у лікаря буду то запитаю якщо щось толкове скажу обовязково)
Оляяяя
Якщо болить з лівого боку під час статевого акту, то це може бути через те ще що зліва проходит кишка по якій іде кал на вихід, і якщо вона не вільна то може боліти. Мені так моя лікарка пояснювала, бо мене часто болить (після родів у мене трохи є проблеми з ходінням в тоалет "по-бальшому"), а з придатками все в порядку.
На початку статевих стосунків мене також так пекло, виявилося що не хватає природньої змазки, користувалися лубрикантом, а потім все налагодилося.
Лапулька, Не соромтися з чоловіком поговорити, він ж для Вас найрідніша людина, Ваша половинка. Він все зрозуміє. Він же хоче щоб Ви також получали задоволення.
Ми з чоловіком розмовляємо.
попелюшка
Лапулька, зверніться до лікаря, пролікуєтесь і все буде гаразд!
Доречі, цистит може давати інфекція зі статевих шляхів, тому мазки полюбому треба зробити.
У мене також ерозія але я цього зовсім не відчуваю при статевому акті, а от біль зліва також буває, лікарка також сказала що то кишечник!
Barbarris Vulgais
Щодо лубриканту, який тут усі радять, то, вибачайте, але і він може викликати неприємні відчуття і ще й алергію, як неприємний бонус...
Лапулька
(КМР @ 10.3.2010, 21:43) *

Лапулька, не варто соромитись, думаю чоловік саме та людина, яка найбільше переживає добре Вам чи ні. Ріднішого і відкритішого в плані інтиму немає ніж він. Поговоріть, і думаю вирішення проблеми прискориться!

(Veronika_S @ 10.3.2010, 22:54) *

Стидатись непотрібно, і ще й терпіти , розкажіть все чоловікові - це перше, що ви мали зробитиsmile.gif
Непотрібно боятись це розповісти чоловікові.
Колись теж нехотіла чогось там розказувати, але терпіти НЕМОЖНА

Дякую, я обов"язково наважусь все розповісти. wink.gif

(irk@shkirka @ 10.3.2010, 22:52) *

Моя думка така: причина відсутності оргазму - перш за все психологічна. Сама я теж отримую його далеко не завжди, оскільки знаю свій дурний характер - не вмію відключатися від зовнішнього світу. Буває під час сексу ловлю себе на тому, що думаю про все на світі, тільки не про те, що треба. А ще коли якісь проблеми є, то взагалі повний капець.

Тож моя основна порада - відключитися і якомога краще розслабитися.

Зауважила, що після келиха доброго вина справа йде значно краще. Еротичні фантазії також непогано допомагають. Можна навіть перед тим якийсь "відповідний" фільм подивитися.

А ще не треба забувати про прелюдію. Це чоловіки завжди готові по першому свистку, а жінку треба до цього підготувати, налаштувати на потрібний лад. Це вже завдання чоловіка. Та тут є одне АЛЕ - не всі чоловіки це знають і розуміють. Тому задача кожної жінки розказати, пояснити, показати врешті-решт що і до чого. І тут нема нічого постидного. Просто зробіть це, поговоріть "по-душам" і,гадаю, вас почують. Ви ж все таки сім"я.

Способів є багато. Експериментуйте. Але ні в якому разі не залишайтеся з проблемою сам на сам - ви пара, тому і діяти потрібно спільно.

Успіхів bye.gif

Дякую. Можливо і так. Я теж від келиха шампанського або вина краще себе "почуваю".wink.gif

(Оляяяя @ 10.3.2010, 23:38) *

Якщо болить з лівого боку під час статевого акту, то це може бути через те ще що зліва проходит кишка по якій іде кал на вихід, і якщо вона не вільна то може боліти. Мені так моя лікарка пояснювала, бо мене часто болить (після родів у мене трохи є проблеми з ходінням в тоалет "по-бальшому"), а з придатками все в порядку.
На початку статевих стосунків мене також так пекло, виявилося що не хватає природньої змазки, користувалися лубрикантом, а потім все налагодилося.
Лапулька, Не соромтися з чоловіком поговорити, він ж для Вас найрідніша людина, Ваша половинка. Він все зрозуміє. Він же хоче щоб Ви також получали задоволення.
Ми з чоловіком розмовляємо.

(Barbarris Vulgais @ 11.3.2010, 0:11) *

Щодо лубриканту, який тут усі радять, то, вибачайте, але і він може викликати неприємні відчуття і ще й алергію, як неприємний бонус...

Дякую. Ми чомусь, змаскою ніколи не користувались. Можливо боїмось, що може викликати алергію, чи ще щось...
бережаночка
і ще про оргазм.Його відсутність може бути викликана фізіологічнимми особливостями жінки-наприклад низький больовий поріг і як результат-низька чутливість.Тобто коли терпляче зносите біль-тут справа не в тому що така сила волі а в нижькому больовому порозі.Він може заважати і при отриманні приємних відчуттів.Тоді допоможуть спеціальні креми,що викликають прилив крові до "певних" місць,або вправи Кегеля
Лапулька
(бережаночка @ 10.3.2010, 22:23) *

А чим ця ерозія визначається (я маю на увазі на узі її побачили б)?

(юля77 @ 10.3.2010, 22:45) *

ну от- печіння,( або -і )свербіж,посилені виділення можуть бути симптомами як банальної молочниці ( кандидозу), так і деяких ін. захворювань( хламідіозу, гарденельозу,трихомоніазу...)Візит до гінеколога необхідний хоча б для того,щоб узяти мазки на флору з шийки матки та піхви.На УЗД цього точно не встановиш.

Незнаю, як скоро буде цей візит до гінеколога, але буде точно. Я вже боюсь. cray.gif

(Бусінка712 @ 10.3.2010, 23:30) *

Лапулька привіт у мене таке часто сама незнаю чому але у мене був цистіт ...можливо через це....іще мені скоріше за все здається що це ерозія!...тому що вона у мене є cray.gif
як з цим боротися незнаю....от завтра у лікаря буду то запитаю якщо щось толкове скажу обовязково)

Обов"язково розкажіть. Добре. Так співчуваю тим в кого такі проблеми! cray.gif

(попелюшка @ 10.3.2010, 23:51) *

Лапулька, зверніться до лікаря, пролікуєтесь і все буде гаразд!
Доречі, цистит може давати інфекція зі статевих шляхів, тому мазки полюбому треба зробити.
У мене також ерозія але я цього зовсім не відчуваю при статевому акті, а от біль зліва також буває, лікарка також сказала що то кишечник!

Я дуже переживаю, щоб цей йистит не став хронічним. Кажуть, якщо проблеми з мочовиком, то завагітніти майже неможливо. cray.gif
Оце ж і в мене цей кишечник. П"ю кефірчик для покращення травлення (може поможе).

Дякую!!!:)
uliarv
(irk@shkirka @ 10.3.2010, 22:52) *

Про оргазм є окрема тема "Що таке оргазм і з чим його їдять" ось тут
http://www.malecha.org.ua/forum/index.php?...ic=4899&hl=
бажано не повторюватись і не плутати теми
Воронова
Лапулька, ерозія це пошкодження епітелію шийки матки, причини можуть бути різними. А встановити її може тільки лікар, УЗД(якщо не вагінальне) не покаже, адже потрібно дивитись. А оті описи щодо печіння і виділень, то скоршіе до гінеколога.
бестия
(Лапулька @ 11.3.2010, 8:34) *

А чим ця ерозія визначається (я маю на увазі на узі її побачили б)?
Незнаю, як скоро буде цей візит до гінеколога, але буде точно. Я вже боюсь. cray.gif
Обов"язково розкажіть. Добре. Так співчуваю тим в кого такі проблеми! cray.gif
Я дуже переживаю, щоб цей йистит не став хронічним. Кажуть, якщо проблеми з мочовиком, то завагітніти майже неможливо. cray.gif
Оце ж і в мене цей кишечник. П"ю кефірчик для покращення травлення (може поможе).

Дякую!!!:)

Цистит аж ніяк не впливає на вагітність, єдине що він може спровокувати до розвитку інших запалень. А от різного роду запалення, особливо гінекологічні можуть впливати на вагітність. Хоча моя братиха має хронічний цистит, який час від часу підліковує, та незалежно від того завагітніла, і народила гарненького і здорового малюка. Просто не потрібно запускати до хронічного стану різного роду запалення, і вчасно звертатися до лікарів, і тоді все ОК'
мягенька
В мене доречі теж часті болі в певних позах.... "по-собачому" мені взагалі не дуже подобається, та й найбільш болюча поза(((((( вже 2-чі була вагітна і обдивилися мене з ніг до голови та нічого такого "нетакого" не знайшли))))))) я собі це пояснюю будовою і вигином матки.... мотка може бути трішки вигнута вперед, а може навпаки.... тому й відчуття в різних позах різні... от в мене "по-собачому" якраз і все впирається в матку, тому і боляче дуже.... а на бочку (я на спині, а він на бочку) це сама улюблена моя поза....тому я вважаю що всі болі і дискомфорти також залежать від фізіології матки... wink.gif
Біла Троянда
а я ще один секрет розгадала, навіть якщо дуже боляче,але чоловік достиг точки G жінка не відчуває вже болю а лише насолоду
Лапулька
(бестия @ 11.3.2010, 13:51) *

Цистит аж ніяк не впливає на вагітність, єдине що він може спровокувати до розвитку інших запалень. А от різного роду запалення, особливо гінекологічні можуть впливати на вагітність. Хоча моя братиха має хронічний цистит, який час від часу підліковує, та незалежно від того завагітніла, і народила гарненького і здорового малюка. Просто не потрібно запускати до хронічного стану різного роду запалення, і вчасно звертатися до лікарів, і тоді все ОК'

Дякую за таку інформацію. А то мені понарозказували всякі всячини "Ніколи не завагітнієш з цистітом..." diablo.gif . От спеціалісти!!! ireful.gif
Lena02
мягенька, я також при так1й поз1 в1дчуваю сильний дискомфорт
Leo
Та ж проблема з печінням після! Але я знаю що то в мене молочниця. Поки вагітна то вилікувати її не вийде. А після родів може й сама пройти.
.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.