[quote name='Воронова' date='9.3.2010, 16:30' post='325934']
В мене схожі відчуття бувають, але то все я списую на ерозію. А у тебе нама такої проблеми? Може варто запитати у лікаря?
[/quote]
Чесно, незнаю. А на узі ерзію змогли б побачити? Просто мені сказали що все гаразд (і з лівим бочком теж, сказали що то кишечник поболює)
[quote name='попелюшка' date='9.3.2010, 16:37' post='325948']
У мене те ж саме, коли презерватив використовуємо...жах просто..
Можливо у вас змазки не вистачає? Може лубрикант якийсь спробуйте. А на рахунок болю в боку - то швидше за все придатки..Так що до лікаря точно не завадить!
[/quote]
Ми презирватив не використовуєм. У нас незахищений контакт. І змаски наче вистачає (а може трішки і натирає).
[quote name='Зоряна05' date='9.3.2010, 16:40' post='325953']
У нас аналогічна проблема, але болить зліва, де запалений яєчник, можливо у Вас запалення? І ще схоже що у мене алергія на сперму, сама не знаю чи таке може бути, але після все пече

[/quote]
Я читала, що може бути запалення. І саме так воно проявляється.
[quote name='Tanya_sun' date='9.3.2010, 16:48' post='325975']
спитайте в лікаря, бо в мене теж таке було, коли молочниця була. вилікувала - і все ок... а ще може від презерватива, на деякі в мене теж така реакція була...
[/quote]
[quote name='tusij' date='9.3.2010, 16:49' post='325978']
Если есть дискомфорт после полового акта, это может быть хроническая молочница. Если периодически бывает такое дело, то стоит провериться и хорошенько пролечиться. Еще такое чувство может возникнуть, если в запале чувств мужчина быстро вошел, а "раны" болят позже. А женщина может сначала и ничего не почувствовать, а когда попадает сперма, то печет. Дополнительная смазка в этом поможет.
[/quote]
[quote name='юля77' date='9.3.2010, 16:49' post='325979']
Пекти може внаслідок порушення мікрофлори: чи немає у вас молочниці, трихомоніазу?
Пекти " в глибині" може внаслідок ерозії.
А болі в одному з боків під час статевого акту свідчать про необхідність перевірити придаток з того боку.
В будь-якому випадку, консультація гінеколога зайвою не буде.
[/quote]
Я незнаю точних симтомів молочниці.
[quote name='Cherika' date='9.3.2010, 16:50' post='325985']
А у мене так пекло від алергії на сперміцидну змазку на презервативі, а також від Фарматексу пече.
Лапулька, якщо проблема не в алергії або у відсутності достатньої природньої змазки- значить у вас запалення, просто так пекти і боліти не буде. А ще мені одна лікарка казала що в нормі жінка може відчувати подразнення і печію при незахищених статевих стосунках з новим партнером десь до місяця часу, тому що часто незнайома мікрофлора партнера викликає незначне запалення у жінки, яке дуже швидко само по мобі проходить (за умови що партнер не має статевих захворювань, звичайно).
[/quote]
[quote name='Юляша)))))))))))))))' date='9.3.2010, 17:24' post='326078']
В мене така проблемка, ніяк не получається отримати оргазм. Зверталася до лікаря, то вона сказала, що тільки після родів змо

жеш отримувати задоволення. Я вже родила- і все як раніше. Не знаю що вже робити??????????!!!!!!
[/quote]
І оргазму, до речі, теж не було.
[quote name='Anya-anya' date='9.3.2010, 17:37' post='326097']
Лапулька, в мене тоже є такі відчуття, тільки тоді коли з презервативом, схоже маю алергію чи на смазку чи на резину, то після того такі відчуття не з приємних зуд і пече, можливо проблемка в тому. А як не то не завадить проконсультуватись з лікаром, кожний організм різний
[/quote]
[quote name='MoonRise' date='9.3.2010, 17:45' post='326111']
А як давно такі відчуття?
я б сходила до гінеколога, розповіла б дану вашу проблему.. дискомфорт може давати навіть несумісність флори, як чоловіка, так і жінки..
жіночі захворювання, запалення... у вас можуть бути
а чоловіку сходити до уролога...
та й діток у вас немає... якраз і обстежитесь заодно з чоловіком...
Приємного відчуття від сексу...
[/quote]
Відчуття такі десь до місяця. З чоловіком займаємось півтора року. Хворіла циститом (не раз). Останній раз був легкий, але появляєтья нізвідки (чуть-чуть обхолону і вже є).
[quote name='irk@shkirka' date='9.3.2010, 17:51' post='326123']
Так-так, без консультації лікаря тут не обійтися. Спершу потрібно визначити чи нема у вас якої інфекції чи іншого захворювання.
- Якщо є інфекція чи венеричне захворюванн - лікуватися обов"язково обом партнерам, тут без питань.
- Якщо запальний процес чи ерозія, то достатньо лікуватися самій
- якщо причина подразнення слизової в замалій кількості змазки чи якась алергічна реакція, то, думаю, лікар теж вам щось підкаже найоптимальніше для вашої ситуації.
Не тягніть з діагностикою. Терпіти біль - не вихід. Може там серйозна причина і чим швидше її виявити, тим краще для вас.
Успіху

[/quote]
[quote name='Зорянка' date='9.3.2010, 17:54' post='326133']
А як тоді пояснити неприємні та болючі відчуття під час сексу у певних позах? Не думаю, що справа у змазці

А ерозія хіба болить (дівчата писали, що ерозія може бути причиною неприємних відчуттів)?
До лікаря варто звернутись

Він так би мовити може побачити проблему з середини

[/quote]
Уточнюю факти. У нас секс не захищений.Робила узі, нічого не виявили, все добре. Про симптоми таких хвороб як молочниця немаю уявлення. Підозрювала, що може бути запалення (чого незнаю), але не впевнена. Відчуття печіння маю не тільки під час чи після, а й просто іноді зявляються і забирають відчуття чистоти. У душ чи ванну приходиться йти кілька разів на день (а зараз ще й місячні

).
Тепер скажу про консультацію у лікаря. Це можливо, тільки не у мому місці. Я знаю, що обов"язково потрібно проконсультуватись але....я один єдиний раз була у гінеколога. І після того візиту не піду туди ніразу. У мене була проблема, я прийшла проконсультуватись. Мені дали книжечку почитати мов "ось тут написано про твою болячку.читай" я прочитала те що вже знала до того. Сказали "воно пройде.до побачення." Та й живу з цією проблемою, кожен місяць мучусь. Будемо десь інше місто вибиратись (там і технології кращі і спеціалісти). Тільки коли то буде?
Велике дякую всім за відповіді.
Користувач подумав і додав через 12 хв.:(бестия @ 9.3.2010, 18:26)

Лапулька Вам обов'язково потрібно йти до лікаря та не займатися самовирішенням та самолікуванням проблеми, тому що причин може бути багато. В мене декілька разів були аналогічні відчуття, але кожного разу причини були різними, то молочниця, то несумісність , ще може бути кольпіт (запалення вагіни, це з'являються "там" мікротріщинки і тоді дуже пече під час сексу). Так що не вагайтесь, а чимскоріше йдіть до лікаря. Удачі Вам та більше не хворіти.!
Чесно незнала, що й таке буває (я про хвороби такі). Тепер буду поскоріше втілювати поїздку до лікаря у дійсність. Дякую! І вам ніколи з таким не стикатися!
(romaschka @ 9.3.2010, 18:35)

І в мене така проблема була довгий час. Дуже на нерви діє і здоров'я не додає... Все налагодилося, коли чоловіка перед фактом поставила. Тепер він дуже-дуже старається, робить все, щоб мені подобалося - і тепер в нас майже завжди все оk.
Може і вам варто з чоловіком обговорити свою проблемку, адже це і його проблема теж. А особисто в мене з родами теж в цьому плані нічого не пов'язано.
А я приховую від чоловіка. Сдидаюсь розповісти.