Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Хрещені батьки нашої малечі - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 16 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Хрещені батьки нашої малечі Кум і Кума одна родина? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   denysko 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 17 квітень 2008 - 23:49

:hi: Думаю усім форумчанам буде чим поділитись у цій темі.
Кум і кума одна родина? - у моєму випадку так,адже ми з чоловіком кум і кума. Жартували наші родичі"Що то за кума,що ... кумом не була?" От і договорились! :praising:
Зображення
Ось ми на першому причасті у нашого похресника Святославчика :36_1_66: і наша донечка Настуня.
Розповідайте які у вас відносини? :36_1_66: Як часто хрещені батьки відвідують малечу?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щасливий татусь 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 квітень 2008 - 09:14

Перегляд повідомленняdenysko (17.4.2008, 23:49) писав:

:hi: Думаю усім форумчанам буде чим поділитись у цій темі.
Кум і кума одна родина? - у моєму випадку так,адже ми з чоловіком кум і кума. Жартували наші родичі"Що то за кума,що ... кумом не була?" От і договорились! :praising:
Зображення
Ось ми на першому причасті у нашого похресника Святославчика :36_1_66: і наша донечка Настуня.
Розповідайте які у вас відносини? :36_1_66: Як часто хрещені батьки відвідують малечу?

Аж так ми з кумами ще не породичалася! :D Але мушу зізнатися, що кум наш, колись мав бути мною! Але в дружини з ним через певні обставини, навчання в різних містах, так і нічого не почалося. От. А куму, а кума теж хороша людина, яку ми знали не з дитинства, як кума, а зовсім недавно. Але вона класна. Навіть приходить вгості часто - тьху-тьху-тьху, щоб не наврочити!
Про кума такого не скажу, бо в нього зараз багато єнчих справ. Він одружився нещодавно, до того ж проживає в Рівному.
My Signature
Майстер улюблених іграшок :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 квітень 2008 - 23:28

Поскільки у мене двоє дітей, то й кумів відповідно багатенько. З роднією кумою ми вчилися в університеті. Бачимося так часто, як виходить. В обох сім"ї, у неї ще й робота. Ще одна моя кума - моя сестра, навіть не сестра, а далека родичка, але ми виросли разом. Третя кума - дружина мого брата, а четверта - давня подруга мами, вона фактично сама попросилася, і ми вирішили, що так Богу вигідно, запросили. Похресника Женьку обожнює.
Куми - один давній друг чоловіка, ми зараз приятелюємо з його дружиною, інший - теж друг, але бачимся нечасто, тому що він досягнув певних успіхів на держслужбі і загордився. А коли мій чоловік теж отримав хорошу посаду, той надумав дружити, але у нас бажання вже пройшло. Третій наш кум - друг і хороша людина, недавно "лікував" комп"ютер, коли я випадково напускала вірусів з інтернету, і четвертий кум - чоловік моєї двоюрідної сестри, теж ставиться до місії дуже відповідально.
От і все.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Марикоша 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 квітень 2008 - 22:12

Поки не можу похвастати фотографією своєї малечі з хрещеними батьками, бо ,хоча, вони вже й вибрані, ми всі чекаємо на появу головної дієвої особи :36_1_51: ;) . Та хочу показати вам свою хрещенницю. В понеділок їй вже буде 2 рочки, Вона стала справжньою леді і такою красунею! Так швидко промайнув час, аж не віриться, що вона була такою мацюпунькою. Бачу мою похресницю раз в 3-4 місяці, бо живуть вони в іншому місті, за 200 км. Але, завжди намагаюсь, передавати їй подаруночки та гостинці на кожні свята. Бо пам"ятаю як сама завжди чекала свою хрещену маму(яка теж жила в другому місті), як раділа кожному її подарунку, бо вона вміла вгадати, здивувати і догодити! Тож стараюся брати приклад з неї. ВВажаю, що хрещені батьки відіграють важливу роль в долі своєї похресниці.
Зображення
Зображення
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сеструлька 

• Дока
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 квітень 2008 - 08:50

denysko, когда мы крестили нашего сына батюшка строго сказал нашим кумовьям, чтоб даже не думали о том, чтоб самим пожениться, сказал, что они теперь кровные родственники и это большой грех.
My Signature
Зображення - перчинка форуму!
мои тортики
ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 20 квітень 2008 - 09:12

А це хрещені батьки моеї Лізки. Правда один кум не прийшов бо був на роботі та переважна більшість є :D
Зображення

А це Настюшині. Що правда це фото коли їй було рік. Теперішніх нема, бо неможем їх зібрати в один день :36_1_51: РОБОТА, РОБОТА І ЩЕ РАЗ РОБОТА....
Зображення

Повідомлення відредаговано татіка: 20 квітень 2008 - 09:17

My Signature
ЗображенняЗображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   denysko 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 квітень 2008 - 12:48

Перегляд повідомленняСеструлька (20.4.2008, 9:50) писав:

это большой грех.

Нас про таке ніхто не попереджав, а тим більше не забороняв. Звісно я чула що іноді священники не дають дозволу на шлюб,але нас повінчали і ніхто, в тому числі священник не був проти.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   musia_79 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 квітень 2008 - 22:29

Татіка, у вас що в однієї доці аж четверо хресних? :sarcastic:
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Красунечка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 21 квітень 2008 - 09:17

Нашого Назарика ми похрестили, як минуло 40 днів після пологів, щоб мама хоч краєм ока могля глянути )))))))) (а то як народжувати, то мама, а як поглянути на хрестини - зась! Правда, мене і так не пускали)))))))
Хотіли брати теж 4 хрещених, бо маємо багато друзів, але вирішили так не робити! Хрещений - мій рідний братик Андрій, а хрещена - наша давня подруга Валя (вона моя ліпша подруга в минулому, а тепер друг родини і хрещена мама нашого синочка)))))), а її чоловік - колись був файним другом мого чоловіка).
Ми вже зібралися хрестити синочка, а хрещених ніяк не могли вибрати, та потім все таки Бог нам їх підказав і ми дуже раді, що маємо таких кумів. На всі свята і не тільки вони тішать хрещеного синочка увагою і подарунками. Вони вважають за велику честь бути нашими кумами, ми теж дуже раді мати таких, можна сказати, родичів))))))) :sarcastic:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mary 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 квітень 2008 - 10:14

Підібрати гідних і добрих хрещених батьків для свого дитятка дійсно велика відповідальність. колись я цього не розуміла, проте коли підійшов час хрестити свою доцю, зрозуміла, що вибір надто великий, але обрати саме тих батьків - непросто.
врешті зупинила вибір на своєму старшому братикові та добрій подрузі, а заразом і співробітниці.
хрещений батько приділяє увагу доці, а от хрещена - живе далеченько, працює багато і бачимося рідко.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Олюся 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 квітень 2008 - 11:12

Хрещені батьки - це дуже велика відповідальність! Коли ми тримаємо дитину до хресту, це означає, що ми готові взяти на себе відповідальність за духовний розвиток дитини! Тому я обирала для своїх малят Хрещених таких, які б могли своїми життєвими правилами показати приклад моїм діткам. Це ті люди, яким я довіряю і можу дійсно довірити їм найдорожче що в мене є - це мої дітки!
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 квітень 2008 - 13:14

Перегляд повідомленняОлюся (21.4.2008, 12:12) писав:

Хрещені батьки - це дуже велика відповідальність! Коли ми тримаємо дитину до хресту, це означає, що ми готові взяти на себе відповідальність за духовний розвиток дитини! Тому я обирала для своїх малят Хрещених таких, які б могли своїми життєвими правилами показати приклад моїм діткам. Це ті люди, яким я довіряю і можу дійсно довірити їм найдорожче що в мене є - це мої дітки!

Погоджуюся! Ми також обирали хресних в першу чергу по моральних якостях. Хресні справді повинні показати дитині своїм прикладом, як потрібно жити; також повинні молитися за дитинку, яку їм довірили; проводити з нею час. А всякі там подарунки, як на мене, це дурниці...
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 квітень 2008 - 13:22

Наш маленький зайчик зі своїми хресними:

Зображення

Зображення
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оленка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 квітень 2008 - 17:32

Я й досі не маю хрещеників. І чоловік мій також не має. Сумно, бо я так хотіла і хочу стати хресною для дитинки. просто ми найстарші у родині і із друзів також ми перші маємо діток. Тож я надіюсь що всетаки стану хресною.
У моїх дівчаток хресні батьки непогані, але хотілось всеодно від них більшої уваги і частіше зустрічатися.При їх виборі можна сказати, що ми трохи поквапились. Але сталося так і я надіюсь , що надалі вони частіше приїзжатимуть до нас.
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 квітень 2008 - 21:23

Перегляд повідомленняmusia_79 (20.4.2008, 22:29) писав:

Татіка, у вас що в однієї доці аж четверо хресних? :scratch_one-s_head:

По- перше не у ВАС , а утебе. А по-друге так. Так вийшло що ми немогли визначитись з тим хтож буде за хрещених. А моя мама каже візьміть хрещеним першого чоловіка, що зайде в дім коли приїдете з пологового будинку... Вийшло так, що в гості неждано негадано завітали двоє :D Так і вирішили брати їх за кумів :blink:
My Signature
ЗображенняЗображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 квітень 2008 - 21:37

Перегляд повідомленнятатіка (21.4.2008, 22:23) писав:

По- перше не у ВАС , а утебе. А по-друге так. Так вийшло що ми немогли визначитись з тим хтож буде за хрещених. А моя мама каже візьміть хрещеним першого чоловіка, що зайде в дім коли приїдете з пологового будинку... Вийшло так, що в гості неждано негадано завітали двоє :D Так і вирішили брати їх за кумів :blink:

Класно ви придумали! Як на мене, це просто супер мати аж чотирьох хресних.
Постараюсь надалі на "ти", якщо не буду забувати... :scratch_one-s_head:
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 квітень 2008 - 21:40

Перегляд повідомленняmusia_79 (21.4.2008, 21:37) писав:

Класно ви придумали! Як на мене, це просто супер мати аж чотирьох хресних.
Постараюсь надалі на "ти", якщо не буду забувати... :blink:

Вони у нас дуже відповідальні і хороші люди, а тому я не шкодую, що так сталось. Хоча чесно признаюсь, якби не випадок, то наврядчи сама придумалаб так :cray: Головне, що вони просто обожнюють свою похресницю, проводять з нею багато часу... і взагалі воничудові куми та друзі :scratch_one-s_head:
My Signature
ЗображенняЗображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 квітень 2008 - 23:21

Перегляд повідомленнятатіка (21.4.2008, 22:40) писав:

Вони у нас дуже відповідальні і хороші люди, а тому я не шкодую, що так сталось. Хоча чесно признаюсь, якби не випадок, то наврядчи сама придумалаб так :cray: Головне, що вони просто обожнюють свою похресницю, проводять з нею багато часу... і взагалі воничудові куми та друзі :scratch_one-s_head:

Думаю, це головне, щоб хресні були хорошими людьми. Нам з хресними також пощастило :blink:
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 квітень 2008 - 09:32

Перегляд повідомленнятатіка (21.4.2008, 22:23) писав:

По- перше не у ВАС , а утебе. А по-друге так. Так вийшло що ми немогли визначитись з тим хтож буде за хрещених. А моя мама каже візьміть хрещеним першого чоловіка, що зайде в дім коли приїдете з пологового будинку... Вийшло так, що в гості неждано негадано завітали двоє :D Так і вирішили брати їх за кумів :wacko2:

Супер! Молодці! :ireful:
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Annette 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 травень 2008 - 10:57

Ми теж вибирали кумів ще до народження немовляти. Дуже хотілося підібрати хороших батьків і щоб нам були друзі. Так й вийшло - кума моя давня подруга (ми разом навчалися, разом працювали, й майже разом народили хлопчиків), а кум - старший брат чоловіка (він неодружений і дітей не має).
Дуже б хотілося, щоб крещені приділяли більше уваги, але все не складається. Хоча кума намагається приїхати раз в три місяці, ще й синочка свого везе. Тож в мого Михайлика є друзяка, ровно на тиждень меньший за нього. А кум, він якось більше до чоловіка, ніж до дитини. (взагалі, мені здається, що він боїться малечі. Може, з віком йому буде простіше знайти мову з малим, але зараз якось скрутно. А мені від того суино.)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 16 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему