Внутрішньоматкові контрацептиви спіралі, хто зважився і які вражененя
Відправлено 26 лютий 2010 - 09:56
Відправлено 26 лютий 2010 - 10:02
Більше я з цими штуками не звязуюсь, бо вони не всім підходять.
Відправлено 26 лютий 2010 - 10:54
Може існують, ВМС (з якою-небудь начинкою абощо, - мені в темі про контрацепцію вказували на мідні і срібні), які не тільки перешкоджають імплантації, але й мають при цьому сильний власне протизаплідний ефект? Чи абортивна дія у всіх ВМС є основною?
Якщо ні, то які девайси в цьому плані найбільш пріоритетні?
Відправлено 28 лютий 2010 - 13:33
Відправлено 01 березень 2010 - 23:29
Відправлено 03 березень 2010 - 15:55
Відправлено 03 березень 2010 - 18:16
Відправлено 03 березень 2010 - 18:25
Обговорювати інші методи контрацепції можна у темі Контрацепція або за рахунок створення нової теми!
Відправлено 03 березень 2010 - 18:45
Ванька (3.3.2010, 14:55) писав:
процес установки не болить зовсім, мені ставили під час місячних, кажуть, що як не під час місячних ставити, то є трохи дискомфорт, але це мабуть, ще й від лікаря все залежить, наскільки він вправний.
Відправлено 05 березень 2010 - 19:57
Відправлено 05 березень 2010 - 21:08
СЕПТІМА (5.3.2010, 19:57) писав:
Спіраль робить аборт, запліднення відбувається, але плід не може закріпитися на матці. За чотири роки скільки разів рідна мати вбила рідну дитину? І це у гуманному ХХІ столітті, коли смертну кару забороняють? Може Ви і не відчуваєте дискомфорту, а діти які гинуть відчувають муки.
Користувач подумав і додав через 8 хв.:
СЕПТІМА,
Місячних немає, бо постійно йде запліднення. Мені Вас дуже-дуже шкода, я Вам щиро співчуваю, цілком можливо Ви абсолютно не усвідомлюєте своїх дій. Прошу Вас, не робіть цього, якщо у людини є діти, хіба вона задумується, хто з них лишній, кого я не хочу. Не руйнуйте собі життя, совість може замучити. З повагою
Відправлено 05 березень 2010 - 21:24
Друге, раз Ви вже зачепили,... то й плід - це ще не дитина, та й про плід нема і мови, вірно буде - зигота, а це ще не плід!!!
І ще, не хочу навіть доводити, що різні спіралі діють по-різному..., і звинувачувати тут когось у дітовбивстві - це пік невихованості!!!!!
Відправлено 05 березень 2010 - 21:50
Guculochka (5.3.2010, 21:08) писав:
Користувач подумав і додав через 8 хв.:
СЕПТІМА,
Місячних немає, бо постійно йде запліднення.
ВМС не має лише однієї прямої дії. Вона впливає і на слиз шийки,що затруднює саме запліднення. По-друге, чому б не поєднувати ВМС з календариним чи природнім методом? Не кохайтеся у заборонені дні- і не буде страху запліднення. А ВМС=- просто як допоміжний метод. І найдійнісь буде тоді -100 % і моральність порушена не буде.
Місячні не йдуть не тому,що постійно йде запліднення- почитайте хоча б банальні інструккції до звичайних ВМС і до "Мірени". Місячні у тих, хто користуються "Міреною" не йдуть якраз тому,що це гормоновмісна система і внаслідок дії гормонів на організм не відбувається овуляції, відповідно і запліднення,сама система діє як підстраховочний метод, а місячні інколи зникають внаслідок тієї ж дії гормонів.

"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
Відправлено 05 березень 2010 - 22:09
СЕПТІМА, ваш лікар нічого вам не каже про шкоду вашому організму через постійну відсутність менструацій? Я б на вашому місці проконсультувалась з декількома лікарями з цього приводу, тому що зараз то вам дуже добре, і це зрозуміло, але ця штучно створена аменорея може мати дуже плачевні наслідки в майбутньому.
Відправлено 06 березень 2010 - 14:10
Користувач подумав і додав через 4 хв.:
Я бачу що тут зібралися всі гінекологи,і дають безліч порад.Я за освітою шкірвенеролог,тому,думаю,сперечатися з Вами не буду,Ви ж краще обізнані(напевно прочитали всі інструкції).
Відправлено 06 березень 2010 - 20:27
Відправлено 06 березень 2010 - 20:29
Ванька (3.3.2010, 15:55) писав:
Встановлюють і знімають під час останнього дня місячних перед цим 5 днів рекомендують приймати ношпу по 1 т 2 рази вдень
Коли мені зняли першу я 2 місяці відпочивала і потім знову поставили
Відправлено 07 березень 2010 - 09:32
Відправлено 07 березень 2010 - 10:13
Olusik25 (6.3.2010, 20:29) писав:
Коли мені зняли першу я 2 місяці відпочивала і потім знову поставили
встановлювати можна у будь-який день циклу, але два різні гінекологи, один з яких- з пологового , рекомендували вводити ВМС у 2-3 день циклу- дні найінтенсивніших виділень. У цей час шийка матки найбільш привідкрита і під час введення нема ніяких неприємних відчуттів. Я вводила саме на 2 день циклу- ніяких неприємних відчуттів і навіть но-шпу пити не потрібно було ні до ні після.Неприємні відчуття є в перші місячні після встановлення ВМС. На другий- вже жодних. Але, в принципі , все індивідуально. У деяких жінок організм з самого початку не сприймає ВМС і виникають болі вплоть до самовільного виштовхнення ВМС.
Я сама користувалась ВМС- нарікань не маю,окрім подовжених місячних під час перебування ВМС ( до 7 -8 днів, з яких 2-3 дні- інтенсивні виділення,інші- мазня). Після видалення ВМС місячні повернулися" у попердню форму"- 4 дні.
Користувач подумав і додав через 13 хв.:
Cherika (5.3.2010, 22:09) писав:
СЕПТІМА,
до складу "Мірени" входить синтетичний аналог прогестерону,дія якого спрямована на збільшення андрогенів в організмі. Ті, у свою чергу мають пригнічувальну функцію на фулікулярний апарат яєчників і зумовлюють порушення менструального циклу,гальмують виділення лютеїнізуючого гормону і затримують овуляцію.
Тривале введення прогестерону та його аналогів повністю приводить до атрофії жовтого тіла у яєчниках.
Повідомлення відредаговано юля77: 07 березень 2010 - 10:17

"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская

Допомога

-