міняю жінку
Відправлено 25 лютий 2010 - 20:58
Усе починається досить просто: двом сім'ям, які самі висловили бажання взяти участь у проекті, пропонується на тиждень помінятися дружинами. На шість днів жінка опиняється в іншій родині.
У день обміну дружини збирають свої речі і прощаються зі своїми родинами. Вони знайомляться з новою сім'єю і протягом перших 3 днів повинні жити за законами того дому, куди потрапили. Якщо на перший погляд всі сім'ї схожі, то на другий – інші люди можуть стати сімейкою Адамс. Доводиться вирішувати, чи можеш ти витримати те, що твій "новий" чоловік, розвалившись перед "тєлєком", всю ніч безперервно дивиться кримінальні шоу? Як нова сім'я поводиться з грішми? Чого чекають від своїх партнерів увечері – спілкування, вечері, ТБ, близькості? Які правила догляду за дітьми? Чи співпадають вони з твоїм баченням того, як слід виховувати дітей?
Після 3-х днів дружини змінюють правила на свої власні – тепер вся сім'я має 3 дні прожити вже на тих умовах, які виставляє жінка.
Перша ж зйомка проекту закінчилася зникненням одного з чоловіків. Дружинами обмінювалася міська і сільська родини. Забезпечена гламурна матуся з Києва, власниця салону краси, потрапила в Чернігівську область, в село Седнів, у звичайну сільську сім'ю. Без зручностей, без газу, без гарячої води, з трьома дітьми і чоловіком, який у 36 виглядає на всі 50. А мама з Седнєва поїхала в салони, суші-бари й театри. Після того, як міська мама запровадила у сім'ї свої правила – її "новий чоловік" зник. Його не могли знайти ані родичі, ані знімальна група. Він повернувся тільки після того, як у село, після завершення експерименту, приїхала його законна дружина... "Тати поводяться часто дуже дивно, - зізнається Оксана Кучерова, - навіть у ситуаціях, коли здається, що все має бути добре, вони тікають з дому..."
Героїнею іншої історії стала київська мама, що працює барменом, яка раптом потрапила в яскраве, колоритне місто Космач, високо в горах. З високими традиціями, етнічною спадщиною... Для неї цей час став просто відпочинком на курорті, тоді, як мамі з Космача було в місті тісно, погано, та й чоловік-таксист попався з поганим характером... "Жодна сценарна група не напише нам тих сценаріїв, які пише нам життя! - зауважує продюсер шоу, - тобто, ми виїжджаємо на зйомки, продумуємо по днях хто, де і коли може знаходитися, і що можуть робити мама і тато, а потім приїжджаємо на місце – і в нас усе йде абсолютно не так! Життя одразу вносить свої корективи".
Будемо дивитись?

Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
Відправлено 25 лютий 2010 - 21:04
Відправлено 25 лютий 2010 - 21:07
щось мене теж збентежив цей момент.
Це типу як обмін партнерами виходить? Ще й на телебаченні, фіііііііі
Відправлено 25 лютий 2010 - 21:08

Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
Відправлено 25 лютий 2010 - 21:11
Відправлено 25 лютий 2010 - 21:16
Відправлено 25 лютий 2010 - 21:19

Відправлено 25 лютий 2010 - 21:21

Якщо падати, то тільки в чиїсь обійми!
Відправлено 25 лютий 2010 - 21:21
А на рахунок "виконування сімейних обов'язків", то цього не потрібно робити. Сплять в ізних кімнатах (окремих ліжках). Принамні цього не показують по телику
Хоча, хто їх зна, є такі екземпляри, що і не проти б
Відправлено 25 лютий 2010 - 21:22
Відправлено 25 лютий 2010 - 21:27
МІРКА (25.2.2010, 20:16) писав:
Жінка повинна виконувати всі обов'язки, крім близькості з "татом", тобто прати, їсти варити, прибирати, дивитися за дітьми - ну все що вона і вдома робить)))
KMP, ще й як реально )))
Тільки я не уявляю як вони збираються в однокімнатних наших квартирах, до прикладу, ось таке знімати, прийдеться точно ліжко ділити ))))))))))))
Відправлено 25 лютий 2010 - 21:30
Відправлено 25 лютий 2010 - 21:37
Відправлено 25 лютий 2010 - 21:44
оскільки в новинах вже показали"кухню"то певно через тиждень-два

Відправлено 26 лютий 2010 - 10:21
Коли з чоловіком побачили рекламу, про українську версію відразу зацікавило. Чоловік спочатку засміявся, сказав, що різниця буде заключатись в тому, що в одній сім’ї їдять вареники, а в іншій ні. Але я думаю, то буде набагато цікавіше.
Відправлено 26 лютий 2010 - 10:45

Відправлено 26 лютий 2010 - 10:46
Відправлено 26 лютий 2010 - 11:46
Повідомлення відредаговано oskin: 26 лютий 2010 - 11:51
Відправлено 26 лютий 2010 - 12:12
!!!Дивитись однозначно буду як буде час, а от мене цікавить наступне: Чи ви самі(мамочки і таточки) погодились на таке шоу? Я особисто була б категорично проти
!!! А от мій чоловік, незнаю тре спитати

Допомога