Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Допоможемо один одному із вибором місць відпочинку - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 36 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Допоможемо один одному із вибором місць відпочинку Ділимося враженнями та інформацією про відпочинок Оцінка: -----

Користувач поза мережею   elena0709 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 25 лютий 2010 - 10:31

Сьогодні з чоловіком піднімали питання про майбутній відпочинок влітку. Я думаю багато з нас уже кудись їздило як в Україні так і за її межами. Я пропоную у цій темці ділитися враженнями про відпочинок, обговорювати плюси та мінуси готелів, туристичних компаній та пансіонатів.
Я закінчувала університет за спеціальністю менеджер готельного, туристичного бізнесу у свій час їздила на практику у Єгипет тож можу поділитись враженням про цю країну, їх менталітет та деякі готелі. Можливо хтось може поділитись враженням про інші країни, курорти та готелі.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 3
  • Back To Top

Користувач поза мережею   аннетка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 лютий 2010 - 10:38

Перегляд повідомленняelena0709 (25.2.2010, 10:31) писав:

Сьогодні з чоловіком піднімали питання про майбутній відпочинок влітку. Я думаю багато з нас уже кудись їздило як в Україні так і за її межами. Я пропоную у цій темці ділитися враженнями про відпочинок, обговорювати плюси та мінуси готелів, туристичних компаній та пансіонатів.
Я закінчувала університет за спеціальністю менеджер готельного, туристичного бізнесу у свій час їздила на практику у Єгипет тож можу поділитись враженням про цю країну, їх менталітет та деякі готелі. Можливо хтось може поділитись враженням про інші країни, курорти та готелі.

Я дивлюсь у вас малеча ще манюня тому напевне Карпати - ідеальний варіант. Ми були в серпні у Волосянці в котеджах "Сім вітрів"(є сторінка в них в інтернеті), з нами була сімя з річною дитиною - всі умови супер, всі лишились задоволені
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   elena0709 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 лютий 2010 - 10:49

аннетка ми рік назад їздили у Миколаївську обл. по. Большевік там є один приватний пансіонат 50 грн. в день з людини з кондиціонером 60 в номері холодильник, телевізор, нові меблі супер. Харчування у кафе 50 грн. в день з людини, годують на убой, у мене чоловік 190 і 90 кг. то наїдався навіть він!!!!!!! Напевно туди і махнем на 2-3 тижні.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Zhuravlyk 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 лютий 2010 - 12:25

В Україні безперечним фаворитом для мене є Крим.Дуже люблю його надзвичайну природу,просто шалено закохана в Крим.Звичайно ціни там,щоб добре відпочити-ще ті...Були в Феодосії,Судаку,рідня чоловіка їздила в Алушту,винаймали в приватному секторі квартиру.Минулого року поїхали в Болгарію,Сонячний берег-там класно,є куди поїхати на екскурсії,нормальні ціни,їздили від турфірми Клуб мандрівників,в принципі всім задоволена,єдине,що їхали автобусом,на наступний рік,якщо надумаємо їхати в Болгарію,то краще полетіти до Бургаса,або поїздом поїхати до Софії,а звідти вже можна на таксі добратись туди,куди потрібно :mocking:

Користувач подумав і додав через 2 хв.:
В Болгарії дуже привітні люди,гарнюні готельчики за помірну ціну.А які там смачні овочі-фрукти....

Користувач подумав і додав через 5 хв.:
Прихований текст
ось по тій ссилці можна зайти і почитати про чорноморські курорти Болгарії,там є фото готелів.

Повідомлення відредаговано Тетянка: 17 березень 2010 - 17:12

My Signature
Зображення

Зображення
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Aniram 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 28 лютий 2010 - 00:22

Перегляд повідомленняаннетка (25.2.2010, 11:38) писав:

Я дивлюсь у вас малеча ще манюня тому напевне Карпати - ідеальний варіант. Ми були в серпні у Волосянці в котеджах "Сім вітрів"(є сторінка в них в інтернеті), з нами була сімя з річною дитиною - всі умови супер, всі лишились задоволені

Малеча в них вже не манюня,а до літа ще підросте.Багато моїх знайомих їздять і їздили в різні країни світу з маленькими крохами до року(і все було супер).Єдине,що важко їхати з дитиною десь далеко та й не відпочинеш толком(екскурсії відміняються в такому випадку ну і купа складностей виникає.В результаті-відпочіває дитина,діти...але точно не ви.Звичайно є вихід-можно взяти з собою бабулю,щоб нянчилась.)Із доступних країн, з дитиною добре їхати в Турцію(більш-меньш клімат підходить,сервіс на досить високому рівні,переліт триває трохи більше 2-х годин,багато развлєкаловок для дітей)Їхати бажано весною,або осінню(немає виснажливої спеки,і немає багато народу).З більш старшими дітками можно мандрувати і в Єгипет,і в Тайланд і в Хорватію,і в Чорногорію і в Туніс,і в ОАЄ до вибору до кольору(тільки щоб гаманець витримав.Хоча часто Крим є набагато дорожчим ,ніж подорож за кордон...а сервіс ніякий...Прикро,але маємо те,що маємо)
My Signature
Зображення

З народженням дитини в сім’ї зникають спокій, гроші, порядок, сон і поселяється щастя.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Blond 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 лютий 2010 - 01:18

Щодо віку діток, ми перший раз літали в Єгипет, коли старшій було 1,4 рочки, то було супер. малечу на пляжі не сильно потримаєш, то по черзі з чоловіком загаряли, на рахунок харчування теж добре склалось, відношенн до діток суперове(ви би побачили як офіціант соску з молоком на величезній таці Єві наніч приносив)) ) Єдине що нам було важко це дорога до Києва по 5 год в маршутці, краще було б потягом. авіапереліт пройшов на ура. чуть не забула: були ми в Хургаді, в Хілтон плаза.
Минулого літа, вже з двома дітками(Меншій було 4 міс),не ризикнули їхати далеко, тому відпочивали в межах області в санаторії матері і дитини "Пролісок". І знаєте, лишились дуже і дуже задоволені. Номери гарні, сосновий ліс, харчування супер, куча різних процедур, гарне обслуговування.
В цьому році, якщо складеться добре з фінансами, то хотіли б певно в Турцію, Египет ще для меншої зарано. А якщо ні, то прийдеться шукати щось в Україні.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   jane 

• Молода мама
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 28 лютий 2010 - 01:22

дівчата, тема створена гарна і актуальна, але її треба дотримуватись!

про відпочинок з дітками є інша тема, будь-ласка, дописуйте так, щоб потім іншим було легко орієнтуватись!
My Signature
Виникло питання? Відповідь може бути в ЧаПах!

Дитинство закінчується вагітністю. Чоловіки не дорослішають ніколи.

мій блог
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Blond 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 лютий 2010 - 01:33

Якщо камінь в мій город, то мені здається я від теми не відходила. Давайте пропонувати конкретні місця.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   jane 

• Молода мама
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 28 лютий 2010 - 01:41

Blond, я за порядком слідкую, а не камінням кидаюсь ;)
просто є вже тема В подорож з малечею! про відпочинок з дітьми в Україні та закордоном
на мою думку, ще трошки, і в них обговорюватиметься те саме питання. я не спорю, що питання це важливе, але мати дві однакові теми протирічить правилам форуму

якщо маєте пропозиції щодо того, як які теми переіменувати, об’єднати чи розділити, будь ласка, висловлюйтесь!
My Signature
Виникло питання? Відповідь може бути в ЧаПах!

Дитинство закінчується вагітністю. Чоловіки не дорослішають ніколи.

мій блог
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   olia14 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 28 лютий 2010 - 09:37

Я думаю задум був справді хороший, конкретні місця, навіть не міста, відпочинку, провірені. Можливо, нехай і буде де діткам краще, ми ж тут восновному батьки, але розповідь про місця, якщо можна навіть адресу :girl_angel: , а телефони власників в приват.
Якщо темка ще жива, мені цікаво, що могли б порадити в м. Феодосія-захотілось нам на золоті піски, бо каміньчики Алушти вже трохи помасажували ноги, хочемо замків з піску;) Про цікаве місце в Алушті можу розказати, якщо хтось збирається туди.
My Signature
я все зумію, все встигаю! А часу зовсім я не гаю :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   IGORA 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 лютий 2010 - 10:02

elena0709, капець ви підняли тему яка мене цікавить вже з нового року і тільки вчора з чоловіком говорили про відпочинок- видно не я одна така.Напевно на море з малими не поїдемо(а здалося б звозити малу перед школою до моря просто там здається саме корисніше для здоров"я)бо трохи певно би вимучила дорога,тому будемо збиратися в Шацьк - ніколи там не була говорять, що там є озера з йодом хотілося б з"їздити подивитися.по ціні кажуть там такі як на морі.....а з кліматом куди краще їхати щоб зимно не було наприклад так як ввечері в Карпатах...а помім ще планую поїхати в приватну садибу в Карпатах вже десь в серпні бо скучила за горами

Користувач подумав і додав через 7 хв.:
jane, ага може дійсно об"днати з цією темкою ....було б зручно бо щось получається дуже схоже

Повідомлення відредаговано IGORA: 28 лютий 2010 - 10:10

My Signature
Зображення
Зображення

Мати...Вона вкладає в молитву огонь своєї могутньої любові,краплини крові свого серця,свої гарячі сльози,цілу,як є,себе...[i]
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   krapk@.ua 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 лютий 2010 - 13:38

а ми хочемо в Солотвіно. Була ще раніше, коли це місце не було таке "туристичне" -дуже сподобалося. Тепер не знаю.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   @Iryna@ 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 лютий 2010 - 13:47

Минулого року, я їздила в тур по Європі, це активний відпочинок, рейс був таким Краків,Завоя, Прага, Париж, Дісней Ленд, Відень. 10днів. І повірте, ціна в тур.агенстві через яке я їхала , були досить доступні для людей з невиликим достатком. Був деякий дискомфорт в плані, не кращих готелів, і були нічні переїзди,що дуже замучують, але повірте і ціна і враження того варті. Більш детальніше напишу в приват, тому хто зацікавився ;)
My Signature
ЗображенняЗображення
«If you really believe, anything can happen»
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юлика 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 лютий 2010 - 16:56

Перегляд повідомленняаннетка (25.2.2010, 10:38) писав:

это вот этот
Прихований текст
?
140 дол. это в сутки без питания за котедж?

Повідомлення відредаговано Тетянка: 17 березень 2010 - 17:10

My Signature
Ознайомтесь з правилами підписів та лінієчок.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Melpomenh 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 лютий 2010 - 18:26

Перегляд повідомленняkrapk@.ua (28.2.2010, 13:38) писав:

а ми хочемо в Солотвіно. Була ще раніше, коли це місце не було таке "туристичне" -дуже сподобалося. Тепер не знаю.

"Відпочивала" аж 3 дні (стільки витримали) з чоловіком в Солотвино в кінці серпня 2009року :smile: Більше ніколи-ніколи-ніколи туди не поїду :nea:
My Signature
Зображення

Слінгоконсультую http://www.malecha.o...нгоносіння.html
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   @Iryna@ 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 лютий 2010 - 18:36

А мені в Солотвино сподобалось. Мій найбільший пасивний відпочинок.
My Signature
ЗображенняЗображення
«If you really believe, anything can happen»
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   pikolo 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 17 березень 2010 - 15:26

Перегляд повідомленняolia14 (28.2.2010, 10:37) писав:

Я думаю задум був справді хороший, конкретні місця, навіть не міста, відпочинку, провірені. Можливо, нехай і буде де діткам краще, ми ж тут восновному батьки, але розповідь про місця, якщо можна навіть адресу :cray: , а телефони власників в приват.
Якщо темка ще жива, мені цікаво, що могли б порадити в м. Феодосія-захотілось нам на золоті піски, бо каміньчики Алушти вже трохи помасажували ноги, хочемо замків з піску;) Про цікаве місце в Алушті можу розказати, якщо хтось збирається туди.

Я була декілька раз в Феодосії, що можжу сказати , в самому місті пляж не найкращий там теж галька і дуже близько за кілька метрів проходить колія і місцевий вокзал, сама чуть під паровоз не влізла, так тихенько він там під'їзджає. А пісчані пляжі там є хороші вже в Приморському посьолку найближче. Хоча там вже немає ніяких розваг. То ми поселившись в Приморському потім через 5 днів переїхали в Феодосію від нудьги , бо в місті і набережна хороша освітлена з розвагамиі дітям цікавіше от тільки пляж ... Подобається мені там те, що дуже близько від житла до моря . А я б хотіла побільше взнати про Алушту, от ще там не була то хотілося б побувати. А була я ще в Ялті, Євпаторії і того року в Судаку, в якому мені не сподобалось. Найкраще поки що було в Ялті , але хочеться ще побувати в цікавих містах Криму.
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mickey 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 березень 2010 - 16:05

зі всіх наших поїздок найбільше сподобалось в Чорногорії ( були в Будві), потрясна природа, неймовірна Будва, були перед самим початком сезону, то ще так собі людей і ціни нижчі ( кінець червня). А найбільше враження лишила поїздка в Польщу машиною, їхали через Берлін, потім жили тиждень в Мєльно ( дуже гарне море, готель був один з найдорожчих в місті, але краса неймовірна), правда погода там не альо, в серпні один день було + 13 і шторм, на Балтиці взагалі погода специфічна, їздили в Гданськ, на озера в центральній Польщі, Мальборк. Поїздка не для того, щоб погнити та морі, а подивитись світа. Мальборк і Гданськ лишили враження просто незабутні. Правда така поїздка виходить недешевою, і з малою дитиною не конче поїздиш.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   swetlowa.mar 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 березень 2010 - 16:13

Мої друзі з малою до року встигли двічі на лижах покататись. Притому катались з нею а прямому сенсі - мала з татком в кенгурушці їздила.
Перший раз їздили в Карпати, але зрозуміли, що мала себе чудово почуває в таких умовах, а от батькам комфорту бракувала в вітчизняному сервісі. Тому наступного разу літали в Швейцарію.Малеча переліт перенесла спокіно, а задоволення отримали від умов в рази більше.
Особисто ми вагітні їздили в Крим, Судак, в середині вересня. Задоволення купа, туристів майже не має..погода не така пекуча була, але ще й покупатись можна було )))
Жили у приватників, тому ціни особливо не відрізнялись від піку сезону, але дуже близько до моря)))
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oka 

• Креатив року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 17 березень 2010 - 16:15

Melpomenh, ми так само аж три дні витримали в Очакові, Миколаївська область Більше туди ніколи.
Дуже сподобалось у Фіоленті, поблизу Севастополя, пансіонат "Орлине гніздо". Бронювала через сайт.
Прихований текст
www.orlinoegnezdo.com.ua

Святе місто
Зображення
це пляж
My Signature
Зображення Зображення

Якось син сказав мені: "Хочу щоб у тебе ,,,,,як у пташки гарні крила ,,,,виросли до неба ,,,,,"
Ніжно серце защеміло,,,,,Я відчула силу! "І куди ж я полечу?", - запитала в сина
Відповів син: " Нікуди ,,,,Мами не літають! МАМИ КРИЛАМИ СВОЇМИ ДІТОК ЗАКРИВАЮТЬ!!!"
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 36 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів