Допоможемо один одному із вибором місць відпочинку Ділимося враженнями та інформацією про відпочинок
Відправлено 25 лютий 2010 - 10:31
Я закінчувала університет за спеціальністю менеджер готельного, туристичного бізнесу у свій час їздила на практику у Єгипет тож можу поділитись враженням про цю країну, їх менталітет та деякі готелі. Можливо хтось може поділитись враженням про інші країни, курорти та готелі.
Відправлено 25 лютий 2010 - 10:38
elena0709 (25.2.2010, 10:31) писав:
Я закінчувала університет за спеціальністю менеджер готельного, туристичного бізнесу у свій час їздила на практику у Єгипет тож можу поділитись враженням про цю країну, їх менталітет та деякі готелі. Можливо хтось може поділитись враженням про інші країни, курорти та готелі.
Я дивлюсь у вас малеча ще манюня тому напевне Карпати - ідеальний варіант. Ми були в серпні у Волосянці в котеджах "Сім вітрів"(є сторінка в них в інтернеті), з нами була сімя з річною дитиною - всі умови супер, всі лишились задоволені
Відправлено 25 лютий 2010 - 10:49
Відправлено 25 лютий 2010 - 12:25
Користувач подумав і додав через 2 хв.:
В Болгарії дуже привітні люди,гарнюні готельчики за помірну ціну.А які там смачні овочі-фрукти....
Користувач подумав і додав через 5 хв.:
Повідомлення відредаговано Тетянка: 17 березень 2010 - 17:12
Відправлено 28 лютий 2010 - 00:22
аннетка (25.2.2010, 11:38) писав:
Малеча в них вже не манюня,а до літа ще підросте.Багато моїх знайомих їздять і їздили в різні країни світу з маленькими крохами до року(і все було супер).Єдине,що важко їхати з дитиною десь далеко та й не відпочинеш толком(екскурсії відміняються в такому випадку ну і купа складностей виникає.В результаті-відпочіває дитина,діти...але точно не ви.Звичайно є вихід-можно взяти з собою бабулю,щоб нянчилась.)Із доступних країн, з дитиною добре їхати в Турцію(більш-меньш клімат підходить,сервіс на досить високому рівні,переліт триває трохи більше 2-х годин,багато развлєкаловок для дітей)Їхати бажано весною,або осінню(немає виснажливої спеки,і немає багато народу).З більш старшими дітками можно мандрувати і в Єгипет,і в Тайланд і в Хорватію,і в Чорногорію і в Туніс,і в ОАЄ до вибору до кольору(тільки щоб гаманець витримав.Хоча часто Крим є набагато дорожчим ,ніж подорож за кордон...а сервіс ніякий...Прикро,але маємо те,що маємо)
Відправлено 28 лютий 2010 - 01:18
Минулого літа, вже з двома дітками(Меншій було 4 міс),не ризикнули їхати далеко, тому відпочивали в межах області в санаторії матері і дитини "Пролісок". І знаєте, лишились дуже і дуже задоволені. Номери гарні, сосновий ліс, харчування супер, куча різних процедур, гарне обслуговування.
В цьому році, якщо складеться добре з фінансами, то хотіли б певно в Турцію, Египет ще для меншої зарано. А якщо ні, то прийдеться шукати щось в Україні.
Відправлено 28 лютий 2010 - 01:22
про відпочинок з дітками є інша тема, будь-ласка, дописуйте так, щоб потім іншим було легко орієнтуватись!
Відправлено 28 лютий 2010 - 01:33
Відправлено 28 лютий 2010 - 01:41
просто є вже тема В подорож з малечею! про відпочинок з дітьми в Україні та закордоном
на мою думку, ще трошки, і в них обговорюватиметься те саме питання. я не спорю, що питання це важливе, але мати дві однакові теми протирічить правилам форуму
якщо маєте пропозиції щодо того, як які теми переіменувати, об’єднати чи розділити, будь ласка, висловлюйтесь!
Відправлено 28 лютий 2010 - 09:37
Якщо темка ще жива, мені цікаво, що могли б порадити в м. Феодосія-захотілось нам на золоті піски, бо каміньчики Алушти вже трохи помасажували ноги, хочемо замків з піску;) Про цікаве місце в Алушті можу розказати, якщо хтось збирається туди.

я все зумію, все встигаю! А часу зовсім я не гаю :)
Відправлено 28 лютий 2010 - 10:02
Користувач подумав і додав через 7 хв.:
jane, ага може дійсно об"днати з цією темкою ....було б зручно бо щось получається дуже схоже
Повідомлення відредаговано IGORA: 28 лютий 2010 - 10:10
Відправлено 28 лютий 2010 - 13:38
Відправлено 28 лютий 2010 - 13:47
Відправлено 28 лютий 2010 - 16:56
аннетка (25.2.2010, 10:38) писав:
это вот этот
140 дол. это в сутки без питания за котедж?
Повідомлення відредаговано Тетянка: 17 березень 2010 - 17:10

Ознайомтесь з правилами підписів та лінієчок.
Відправлено 28 лютий 2010 - 18:26
Відправлено 28 лютий 2010 - 18:36
Відправлено 17 березень 2010 - 15:26
olia14 (28.2.2010, 10:37) писав:
Якщо темка ще жива, мені цікаво, що могли б порадити в м. Феодосія-захотілось нам на золоті піски, бо каміньчики Алушти вже трохи помасажували ноги, хочемо замків з піску;) Про цікаве місце в Алушті можу розказати, якщо хтось збирається туди.
Я була декілька раз в Феодосії, що можжу сказати , в самому місті пляж не найкращий там теж галька і дуже близько за кілька метрів проходить колія і місцевий вокзал, сама чуть під паровоз не влізла, так тихенько він там під'їзджає. А пісчані пляжі там є хороші вже в Приморському посьолку найближче. Хоча там вже немає ніяких розваг. То ми поселившись в Приморському потім через 5 днів переїхали в Феодосію від нудьги , бо в місті і набережна хороша освітлена з розвагамиі дітям цікавіше от тільки пляж ... Подобається мені там те, що дуже близько від житла до моря . А я б хотіла побільше взнати про Алушту, от ще там не була то хотілося б побувати. А була я ще в Ялті, Євпаторії і того року в Судаку, в якому мені не сподобалось. Найкраще поки що було в Ялті , але хочеться ще побувати в цікавих містах Криму.
Відправлено 17 березень 2010 - 16:05
Відправлено 17 березень 2010 - 16:13
Перший раз їздили в Карпати, але зрозуміли, що мала себе чудово почуває в таких умовах, а от батькам комфорту бракувала в вітчизняному сервісі. Тому наступного разу літали в Швейцарію.Малеча переліт перенесла спокіно, а задоволення отримали від умов в рази більше.
Особисто ми вагітні їздили в Крим, Судак, в середині вересня. Задоволення купа, туристів майже не має..погода не така пекуча була, але ще й покупатись можна було )))
Жили у приватників, тому ціни особливо не відрізнялись від піку сезону, але дуже близько до моря)))

Допомога