Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Сон малюків - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 42 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Сон малюків Як вкладати дитину? Оцінка: -----

Користувач у мережі   OOksana 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 17 квітень 2008 - 09:21

Повідомлення від модератора гра з вогнем
Усі питання пов'язані зі сном та вкладанням малюків обговорюємо у цій темі

Привіт! В нас проблема. Ми дуже погано спимо вночі. Постійні хники, плачі, колисання і т. д. Перші 3,5 міс. від народження сон був нормальним (їли, спали, їли, спали ...) Після того почався кошмар. Можливо комусь знайома така ситуація. Підкажіть щось, будь ласка! :give_heart:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oksanocka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 квітень 2008 - 14:23

Перегляд повідомленняOOksana (17.4.2008, 10:21) писав:

Привіт! В нас проблема. Ми дуже погано спимо вночі. Постійні хники, плачі, колисання і т. д. Перші 3,5 міс. від народження сон був нормальним (їли, спали, їли, спали ...) Після того почався кошмар. Можливо комусь знайома така ситуація. Підкажіть щось, будь ласка! :36_3_16:

А що ви хочете щоб дитинка постійно спала? Вона ж росте! А що плаче вночі, то може щось тривоже чи болить.
Наше жабенятко теж плакав зотри вечора підряд, так я йому починала животик масажувати або ноженятка гладити і він засинав відразу ж. Може просто більше хочеться маминої ласки.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 квітень 2008 - 16:13

Перегляд повідомленняoksanocka (17.4.2008, 15:23) писав:

А що ви хочете щоб дитинка постійно спала? Вона ж росте! А що плаче вночі, то може щось тривоже чи болить.
Наше жабенятко теж плакав зотри вечора підряд, так я йому починала животик масажувати або ноженятка гладити і він засинав відразу ж. Може просто більше хочеться маминої ласки.

Я не хочу, щоб дитинка постійно спала, а хочу, щоб вона спокійно спала( хоча б інколи), а то це вже продовжується більше, ніж півроку. А що тривожить чи болить, то я не знаю, бо вона ще не скаже, а лікарі нічого поганого не бачуть, і зубки ріжуться ніби без проблем. Я навіть до "бабки" ходила віск виливати, то покращення було раптом на кілька днів ... і знов те саме. А щодо маминої ласки, то можу сказати, що вона її має як ніхто інший, тому думаю, що не в цьому причина. Хоча дякую за відгук. :36_3_16:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Натусiк 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 квітень 2008 - 16:17

:3_3_21: :36_3_16:

Перегляд повідомленняOOksana (17.4.2008, 8:21) писав:

Привіт! В нас проблема. Ми дуже погано спимо вночі. Постійні хники, плачі, колисання і т. д. Перші 3,5 міс. від народження сон був нормальним (їли, спали, їли, спали ...) Після того почався кошмар. Можливо комусь знайома така ситуація. Підкажіть щось, будь ласка! :cray:

У нас також були твк1 проблеми :3_3_21: , поки не похристили . А коли похристили , то спала по 9год. п1дряд \ при цьому гамала цицю з заплющеними очима 1 дал1 спала\ .А зараз знову проблеми, бо мабуть зуби.Що п оробите; животики, зуби , поган1 оч1 , все це може бути разом,а маленьке не скаже , що турбуе. Сили Вам 1 терп1ння :bye: :36_1_74:
My Signature
"Все, що існує на світі, колись було мрією". К. Сендберг
Поганий правопис розвиває уяву
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 квітень 2008 - 16:23

Перегляд повідомленняНатусiк (17.4.2008, 17:17) писав:

:3_3_21: :36_3_16:
У нас також були твк1 проблеми :3_3_21: , поки не похристили . А коли похристили , то спала по 9год. п1дряд \ при цьому гамала цицю з заплющеними очима 1 дал1 спала\ .А зараз знову проблеми, бо мабуть зуби.Що п оробите; животики, зуби , поган1 оч1 , все це може бути разом,а маленьке не скаже , що турбуе. Сили Вам 1 терп1ння :cray: :36_1_74:

Щиро дякую.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oksanocka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 квітень 2008 - 21:21

Перегляд повідомленняOOksana (17.4.2008, 17:13) писав:

Я не хочу, щоб дитинка постійно спала, а хочу, щоб вона спокійно спала( хоча б інколи), а то це вже продовжується більше, ніж півроку. А що тривожить чи болить, то я не знаю, бо вона ще не скаже, а лікарі нічого поганого не бачуть, і зубки ріжуться ніби без проблем. Я навіть до "бабки" ходила віск виливати, то покращення було раптом на кілька днів ... і знов те саме. А щодо маминої ласки, то можу сказати, що вона її має як ніхто інший, тому думаю, що не в цьому причина. Хоча дякую за відгук. :36_1_66:

Я вибачаюсь, якщо вас чимось образила. Я ж не кажу що ви не любите своє малятко. Ні. Просто бувають дні коли маленьке хоче більше ласки ніж коли-небудь от і капризує. І це не каже про те що мама не приділяє уваги малечі. Навіть ми дорослі люди інколи хочемо трошки більше ніжності.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Niki 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 квітень 2008 - 21:36

Перегляд повідомленняOOksana (17.4.2008, 10:21) писав:

Привіт! В нас проблема. Ми дуже погано спимо вночі. Постійні хники, плачі, колисання і т. д. Перші 3,5 міс. від народження сон був нормальним (їли, спали, їли, спали ...) Після того почався кошмар. Можливо комусь знайома така ситуація. Підкажіть щось, будь ласка! :36_1_66:

Привіт! В нас теж булата така проблема. До 4 місяців моя донечка теж спочатку спала і їла.... а потім, вночі щогодини прокидалась і нила :( Я помітила, що їй було основне не їсти, а просто смоктати, а так як дурника і пляшечки вона в мене не бере, то - відповідно і смоктала груди, інколи навіть годинами - признаюсь чесно дуже хотілося мені спати :) А потім я побачила зубчик перший. Їй тоді було 4 з половиною місяця.
Зараз нам 7 з половиною місяців, маємо вже 4 зуба.
Так що Ваша дитинка можливо теж матиме скоро перший зубчик.
Бажаю Вам здоровя і гарних снів.
До речі, я потім мастила їй десна Дентолом, або Бебідентом - але не захоплюйтесь дуже
My Signature
Зображення Зображення
Мені чужого не потрібно. Але своє я візьму, чиїм би воно не було!
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 квітень 2008 - 10:42

oksanochko, ви мене не образили, просто і так дуже сумно.
nski, дякую за співчуття і поради, але ми вже маємо 7 зубчиків і справа, як я вже казала ,не в зубках. :36_1_66: :36_1_66: :praising:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Олюся 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 18 квітень 2008 - 10:50

Перегляд повідомленняOOksana (18.4.2008, 11:42) писав:

oksanochko, ви мене не образили, просто і так дуже сумно.
nski, дякую за співчуття і поради, але ми вже маємо 7 зубчиків і справа, як я вже казала ,не в зубках. :36_1_66: :36_1_66: :praising:

Можливо попробувати пройти курс масажів, для рослаблення м"язів і підняття загального тонусу в дитини! У нас були проблеми з хребтом. Невдало повернувся, абе якось незручно сів і дуже мучила спинка(хребет). Ми пройшли 15-ти деннй курс масажів і помогло! дитина стала значно спокійнішою. В ночі правда теж встає десь 2-3 рази, але це не те що було раніше (6-7 разів) і цицьки в ночі уже не так часто просить.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 квітень 2008 - 23:18

Мій маленький погано спить коли ростуть зубчики. Але то 2-3 ночі підряд, не більше.
А Вашу дитину може щось дійсно турбує? Може, треба до невропатолога, може це тиск?
Треба перевірити все.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 квітень 2008 - 08:45

Олюсю і МамаПашіЖені, дякую за слушні поради. Справді, проконсольтуюся на рахунок цього з лікарями.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   chemna 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 квітень 2008 - 09:45

у нас останнім часом також проблеми зі сном у ночі. Я от думаю, може на це повпливати візит до ортопеда в якого ми були напередодні. Якраз після цього все це почалось :( малявка так плакав у лікаря, так плакав!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   міріам 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 квітень 2008 - 19:13

Привіт усім java script:emoticon(':36_1_51:', 'smid_18').Нашому Назарчику вже майже 7-м місяців і ми дуже давно забули що таке сон.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   denysko 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 квітень 2008 - 19:21

І нас теж спіткала ця проблема. До недавна ми спали всю ніч, а тепер чомусь хниче, наспівує щось або просто бавиться. Буває часто щось присниться і здригається, довго вовтузиться у ліжечку і не може заснути. Намагались присипляти у свєму ліжку то взагалі піднімав крик страшенний. У чому річ пояснити не можу. Невропатолог каже,що з дитинкою все добре.
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 квітень 2008 - 19:33

Перегляд повідомленняdenysko (19.4.2008, 20:21) писав:

І нас теж спіткала ця проблема. До недавна ми спали всю ніч, а тепер чомусь хниче, наспівує щось або просто бавиться. Буває часто щось присниться і здригається, довго вовтузиться у ліжечку і не може заснути. Намагались присипляти у свєму ліжку то взагалі піднімав крик страшенний. У чому річ пояснити не можу. Невропатолог каже,що з дитинкою все добре.

Можливо він чогось злякався?
My Signature
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   denysko 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 квітень 2008 - 19:36

Перегляд повідомленняміріам (19.4.2008, 20:33) писав:

Можливо він чогось злякався?

Щоб Дениско злякався і я не помітила-ні! А от наша Настуня на таке здатна. Вона дівчина енергійна і свої враження висловлює емоційно. Можливо коли малий залишався з бабцею.
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 квітень 2008 - 19:42

Перегляд повідомленняdenysko (19.4.2008, 20:36) писав:

Щоб Дениско злякався і я не помітила-ні! А от наша Настуня на таке здатна. Вона дівчина енергійна і свої враження висловлює емоційно. Можливо коли малий залишався з бабцею.

Було таке, що наш Назарчик здригався у сні і дуже сильно плакав.Іноді діти можуть злякатися самих простих речей чи звуків , на які дорослі просто не звернуть увагу.Поспостерігайте не тільки за синочком,а й заоточуючими його людьми.

Повідомлення відредаговано міріам: 20 квітень 2008 - 05:37

My Signature
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mamysa 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 квітень 2008 - 22:55

Як тільки Адам народився, я зрозуміла, що то хлопець-козак (4,300кг), і потребує багато молочка, тому не дивувалася коли він вставав по 8 разів на ніч їсти. Але зараз йому вже 9 міс, і я ще жодної ночі не спала з його народження. Він лежить біля мене і (зараз вже 4 -5 раз) встає вночі поїсти з грудей. Ходила до лікарів, до нервопатолога - кажуть все в порядку, але пояснити чого малюк так часто пробуджується ніхто не може. Ну а я вже й не знаю коли чекати, тої ночі що він її проспить усю... І ввечері пробувала його добренько нагодувати - не помогло теж. А зранку встає - синячки під очима, аж серце розривається...
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mamysa 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 квітень 2008 - 23:00

Перегляд повідомленняОлюся (18.4.2008, 11:50) писав:

Можливо попробувати пройти курс масажів, для рослаблення м"язів і підняття загального тонусу в дитини! У нас були проблеми з хребтом. Невдало повернувся, абе якось незручно сів і дуже мучила спинка(хребет). Ми пройшли 15-ти деннй курс масажів і помогло! дитина стала значно спокійнішою. В ночі правда теж встає десь 2-3 рази, але це не те що було раніше (6-7 разів) і цицьки в ночі уже не так часто просить.

А маєте хорошого масажиста? Дайте координати, будь-ласка. Можливо в нас схожа проблема....
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   NaTa! 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 квітень 2008 - 23:27

Перегляд повідомленняdenysko (19.4.2008, 20:21) писав:

А може пояснення банально просте - почали різатись зубки. І не обовязково вилізуть сьогодні завтра, але вже підлазять і тому дітки в цей період гірше сплять. В нас так почалось з пів року і невропатолог теж казала, що все гаразд. Тепер періодами спить менш-більш добре, а періодами жахливо. Але це ненадовго, зубки виростуть і як то кажуть з трьох років діти починають давати батькам спати :D
My Signature
Зображення
Господи, дай мені спокій прийняти те, чого я не можу змінити, дай мені мужність змінити те, що я можу змінити, і дай мені мудрість відрізнити одне від другого.
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 42 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів