Халатність вчителів чи зробимо вигляд, що нічого не сталося?
Відправлено 23 лютий 2010 - 20:37
Відправлено 23 лютий 2010 - 21:04
Їй пощастило, що ви ще в школу не прийшли.
Відправлено 23 лютий 2010 - 21:14
marime (23.2.2010, 20:37) писав:
Бідний хлопчик! І ви хочете зробити вигляд що нічого не сталося?????
Відправлено 23 лютий 2010 - 21:55
у мене була ситуація 1:1 , в мене особисто, цікаво, що тоді думали мої батьки, бо були на вашому місці, я невдало підпригнула на уроці фізкультури, мало того я допригала той урок до кінця, трошки шкутильгаючи, і всі решта уроки теж... мобільників тоді не було і мене в медпункті теж, хоча ваш приклад показує, що медпункт теж не помагає...Ввечері мама прийшла з роботи, я пожалілась, що болить ніжка, але ми лягли спати, вранці татко відвіз у лікарню, перелом, гіпс-на місяць, була проблемка, бо нога спершу трохи не так зросталась, тоді інший гіпс і ще + 2 тижні, але нічого, є що згадати. Я дуже сумніваюсь, що хтось з вихователів чи класний керівник телефонував мамі, але містечко в нас маленьке, може і потреби не було. У всякому разі здоров"ячка вашому малюку і щоб пошвидше вернувся в школу! Таке трапляється, що зробити

я все зумію, все встигаю! А часу зовсім я не гаю :)
Відправлено 23 лютий 2010 - 21:57
Цікава думка і дії однокласників вашого сина - діти між собою ж спілкуються, дружать... Яка школа?
Відправлено 23 лютий 2010 - 22:03
В понеділок, я наївно чекала, що зателефонує класний керівник або вчителька фізкультури, бо в неділю друзі провідували Андрійка і відповідно в школі сказали вчителям. Правда я не дочекалась, зателефонувала класному керівнику, вона сказала, що в курсі, що діти сказала і що дуже шкода, що так сталося.
Повідомлення відредаговано marime: 23 лютий 2010 - 22:05
Відправлено 23 лютий 2010 - 22:06
гадаю, вчителька фізкультури першою мала спрямувати малюка в медпункт і виділити супроводжуючих, якщо сама не змогла б піти.
здоров'я синочку і вам терпіння.
Відправлено 23 лютий 2010 - 23:00
Але от пригадалось як я вивихнула ногу правда мала тоді добрих 15 років. Так вчитель одразу відпустила, ще й супровід мені надала. А вивихнула при глупій обставині,заняття ми мали як в приміщені ліцею так і в школі, і тре було перебігати з школи в ліцей за час перерви. То досить далеко і мало часу на то..От і поспішалось. А ще в додаток одна брама і тре йти в обхід. Звихнула ногу, по дорозі зустріла директора ліцею, висказала йому своє ''фе'' на ситуацію. Так він після того цікавився як я і мене в лікарню відвозив накладати гіпс. І навіть не питання в тому що сказала свою думку (говорила досить делікатно), а просто вони поставились по-людськи до ситуації.
Тому якшо того нема. то й в голову не втукмачиш, принаймі мені так здається. Але шкода, що наші діти можуть постраждати від таких людей...
Відправлено 23 лютий 2010 - 23:06

Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
Відправлено 24 лютий 2010 - 12:06
Відправлено 24 лютий 2010 - 12:14
Мій Андрійко в п"ятницю на уроці фізкультури зломав ногу, біг, зашпортався, невдало впав, як результат перелом. До кінця уроку йому дозволили ......
оце да...тільки руками розвожу-( не мовчіть, зайдіть в школу до вчителів і медсестри- вискажіться! вони несуть повну відповідальність за дітей під час навчань! шо за фігня, от якби Ви їй запропонували прийти за "подаруночком" то, я думаю, вона б швидко прискакала (маю надію, що не всі такі вчителі, як і люди вони бувають різні). Але судячи з її вчинку це меркантильна особа та й годі-( А хто тепер дитині буде надолужувати місяць пропущених занять....ВИДУЖУЙТЕ
Відправлено 24 лютий 2010 - 12:26
Відправлено 24 лютий 2010 - 12:36
а недавно племянница забыла моб.телефон в их игровой комнате - там они раздеваются и спать должны(кровати есть-но не спят) кроме них и уборщиц туда никто не заходит, вообщем пришли телефона нет и как всегда никто не брал на след.день нашли тел.в мусорном ведре в туалете!
а сходить в школу и желательно к директору (чтоб она беседу провела с учителями) обязательно нужно, а если у ребенка не дай Бог! осложнения будут - как говорят не свое не жалко, за своих детей они б трусились и пылинки с них сдували
Повідомлення відредаговано Костина мама: 24 лютий 2010 - 12:39
Відправлено 24 лютий 2010 - 12:40
marime (23.2.2010, 20:37) писав:
Зауважу лише, що не факт, що той медпункт би працював на той момент!!! Я, наприклад, вже третій раз заходжу до школи в першій половині дня в надії затстати медсетру і не можу!!!!Взагалі система охорони здоровя в школах порівняно з радянським періодом просто розвалена!!!....
А от за те, що не подзвонила вчитель Вам треба "сварити" Це ж її відповідальність!!!...Не у тому що хлопчик зламав ногу (таке буває, хоча не повинно) а у тому що не було надано жодної допомоги! і не сповістили батьків.
Відправлено 24 лютий 2010 - 12:47
Відправлено 24 лютий 2010 - 13:18
Повідомлення відредаговано marime: 24 лютий 2010 - 13:18
Відправлено 24 лютий 2010 - 13:58
marime (24.2.2010, 13:18) писав:
Я теж бажаю вам швидкого виздоровлення. А з вчителями... Так, розмова потрібна, але не скандальна, а спокійна, адже правда на вашому боці. Вважаю, що левова доля відповідальності в цій ситуації саме на фізрукові.
Відправлено 24 лютий 2010 - 14:08

"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
Відправлено 24 лютий 2010 - 14:25
Відправлено 24 лютий 2010 - 14:40

Допомога