Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Конкурси до Дня Валентина - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Тему закрито

Конкурси до Дня Валентина голосування

Опитування: Вибрати можна лише одного в кожному опитуванні! (139 користувачів проголосувало)Visualizar Votos

Кулінарний конкурс

1. zOzyLKa (37 голосів [30.58%])

Відсоток голосів: 30.58%

2. львів_янкаІра (17 голосів [14.05%])

Відсоток голосів: 14.05%

3. КМР (12 голосів [9.92%])

Відсоток голосів: 9.92%

4. Христуся-Бамбінік (29 голосів [23.97%])

Відсоток голосів: 23.97%

5. Маріам (19 голосів [15.70%])

Відсоток голосів: 15.70%

6. jane (7 голосів [5.79%])

Відсоток голосів: 5.79%

Творчий конкурс

1. КМР (26 голосів [21.49%])

Відсоток голосів: 21.49%

2. Зайка* (15 голосів [12.40%])

Відсоток голосів: 12.40%

3. гра з вогнем (5 голосів [4.13%])

Відсоток голосів: 4.13%

4. irunka (40 голосів [33.06%])

Відсоток голосів: 33.06%

5. АмІнка (35 голосів [28.93%])

Відсоток голосів: 28.93%

Голосувати

Користувач поза мережею   Осіння симфонія 

• Дуже вредний модер
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 23 лютий 2010 - 18:20

Оголошуємо голосування по конкурсах до Дня святого валентина.

Всі виставлені на конкурси роботи ви можете побачити в таких темах

Кулінарний конкурс до Дня Валентина "Сніданок для коханого (коханої)"
короткий опис

Дати проведення конкурсу: 15-22 лютого - збір рецептів, 23-28 лютого - голосування, 1 березня - оголошення переможців

Перш, ніж розмістити фото страви, будь ласка, ознайомтеся із загальними правилами участі у фотоконкурсах: Правила Проведення Фотоконкурсів.

1. На конкурс "Сніданок для коханого (коханої)" приймаються рецепти (з фотографіями) страв до сніданку: легкі холодні чи гарячі закуски, канапки, гарячі безалкогольні напої тощо (алкоголь допускається лише для використання під час приготування, наприклад у соусі, для фламбування і т.п., алкогольні коктейлі участі у конкурсі не беруть).
2. Рецепт повинен бути чітким: містити інформацію щодо складників і опис приготування страви. Слід точно вказати усі складники і необхідну кількість кожного продукту для приготування страви, опис рецепту повинен бути покроковим, кожен крок необхідно пронумерувати.
3. Не дозволяється використання рецептів страв, які уже публікувалися на "Малечі".
4. Страва повинна бути оформлена з використанням атрибутики Дня Святого Валентина.
5. Обов'язковими є 2 фото: фотографія самої страви крупним планом + фотографія ваша або коханої людини зі стравою (обробка фото спеціальними програмами забороняється, рецепти з такими фото буде знято з конкурсу).
6. Рецепти і фото, які не відповідають умовам конкурсу, поганої якості і неякісні знімки можуть бути не допущені до конкурсу адміністрацією й можуть бути видалені без пояснень і попереджень.

Свої рецепти і фото розміщуйте у відповідній темі, яка створена для кожного окремого конкурсу.

Увага! Голосувати можуть лише користувачі форуму, зареєстровані на форумі раніше початку фотоконкурсу, за 3 рецепти з фото, які їм найбільше сподобались.

Творчо-експериментальний Конкурс "Сюрприз до дня Валентина"
короткий опис

Дати проведення конкурсу:
15-22 лютого - надання фоторгафій та описів на конкурс,
23-28 лютого - голосування,
1 березня - оголошення переможців.

1. Тематикою конкурсних фоторобіт має бути сюрприз для коханої людини. Це може бути гарно презентований подарунок, цікаві ідеї святкування, будь-що, завдяки чому цей день Святого Валентина стане для вас незабутнім. Обов'язковою умовою є творчий підхід, тому закликаємо учасників проявити максимум фантазії!
2. На конкурс від однієї людини приймається не більше трьох фото. Фотографії повинні супроводжуватись невеликою романтичною розповіддю про ваше цьогорічне святкування дня закоханих.
3. Обробка фотографій графічними редакторами забороняється. Оброблені фото, а також фото поганої якості та фото без розповіді, буде знято з конкурсу.
4. Фотографії, що не відповідають умовам даного конкурсу, а також Правилам Проведення Фотоконкурсів, буде видалено без пояснень та попереджень.
5. Оскільки в даний момент проводиться також кулінарний конкурс, то, з метою уникнення дублювання, на даний конкурс не приймаються фотографії та розповіді на кулінарну тематику.

Свої фото і розповіді розміщуйте у відповідній темі, яка створена для кожного окремого конкурсу.

Увага! Голосувати можуть лише користувачі форуму, зареєстровані на форумі раніше початку фотоконкурсу, за 3 учасників конкурсу, фотографії та розповіді яких сподобались їм найбільше. Обов'язкова умова конкурсу - не менше семи учасників.

Зміни і доповнення до правил конкурсів.
в правила кулінарного конкурсу
Шановні користувачі-потенційні конкурсанти. Є кілька скарг на те, що є фото страви, приготованої до Дня ВАлентина, проте немає фото ні автора зі стравою, ні того, кому готували, зі стравою. Справа в тім, що я додала цей пункт лише для того, щоб зробити неможливим додавання фотографії страв, скопійовані на інших ресурсах. Проте, дуже хочеться піти назустріч усім, хто бажає взяти участь у конкурсі. Домовляємося так, ви виставляєте фото страви на конкурс, а мені через приватне повідомлення відправляєте ще одне фото: або місця на якому знято страву (щоб видно було той же стіл, наприклад, що і на фото) або фото тарілки, на якій страву було знято. Розумію, що забагато мороки, як на один конкурс, але прошу поставитись з розумінням. smile.gif
Удачі всім, хто бажає взяти участь.

Ще одним послабленням, у звязку з низькою активністю форумчан було зняття обмеження на мінімальну кількість учасників.

Також, зважаючи на низьку активність ми зменшили кількість ваших голосів. Тепер ви можете проголосувати не за 3, а за 1 форумчанина.

І про погане.
В дописі Nataly^ не виконано головної умови - покрокового розписання приготування страви. Тому, на превеликий жаль, вона не бере участі в голосуванні, хоча її допис і виставляється на ваш огляд.

Те саме стосується і допису форумчанина Сміхота. Нуль корисних повідомлень і хоча користувач і зареєстрований з 13.09.2009 але допуску до списку на голосування не отримує.

І, у зв'язку з все тією ж низькою активністю форумчан, адміністрація залишає за собою право сумніватися в доцільності проведення в майбутньому будь-яких конкурсів. Навіть не зважаючи на численні прохання. Які, на жаль виявилися просто балаканиною.
My Signature
Всі жінки ангели, але коли їм ламають крила, вони пересідають на мітлу.

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   MoonRise 

• Найактивніша форумчанка
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 23 лютий 2010 - 23:59

Незнаю... розриваюся... чесно, всі по своєму оригінальні, і головне, у них в сім"ї панувала любов, романтика і т.д.
Перемога не тут... дівчатка, а у вас у сім"ях Зображення
My Signature
Зображення
Зображення
Убогість думки породжує легіони однодумців
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   syliko 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 лютий 2010 - 01:20

Я не голосую, бо всі молодці! Думаю, це той випадок, коли головна не перемога, а участь! :96:
My Signature
ЗображенняЗображення
Життя іде, і все без коректур
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   АмІнка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 24 лютий 2010 - 02:00

думала, що буде набагато більше учасників, адже конкурси цікаві.. і впевнена, що більшість готували для коханих подарунки, романтичні сніданки чи й все разом... шкода, було б цікаво подивитися.. :(
My Signature
ЗображенняЗображення
Мелодія кохання - це сміх дітей, народжених в любові!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оськін 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 лютий 2010 - 10:08

після довгих роздумів все-таки проголосувала.В кулінарному керувалась-що для мене найсмачніше,бо всі страви красиві,а в "сюрпризному"-що б для мене було найзворушливішим.Але молодці всі!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юляшка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 лютий 2010 - 10:22

В творчому конкурсі не можу вибрати із трьох за кого проголосувати...Зараз якусь лічилку порахую і проголосую;-)
А в кулінарному взагалі не можу оприділитися...такі гарні апетитні всі сердечка!

Але проголосувала і там і там, щоб, як то кажуть, голос не пропадав ;-)

Повідомлення відредаговано Юляшка+Павлик: 24 лютий 2010 - 10:23

My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   irunka 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новинарі

Відправлено 24 лютий 2010 - 10:36

Бачу,що в цьому конкурсі переможе кохання :36_3_11:
My Signature
Зображення
Чоловік у своєму житті повинен любити лише трьох жінок-ту,що його народила,ту,що йому народить і ту,що в нього народиться
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Teтянка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 лютий 2010 - 12:27

Суворе попередження від модератора Тетянка
Шановні форумчани!
Давайте перенесемо обговорення кому хто сподобався і що кому краще на той час, як закінчиться голосування!

My Signature
Зображення

Желание не дается без силы на его осуществление
Ричард Бах "Иллюзии"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юся 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 лютий 2010 - 14:23

Проголосовала!!!!!!!!!!!
Все умочки=)))Все творения безумно понравились=)))
Жаль что я не фотографировала свои сюрпризы........=(
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Katerinka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: ЗАБЛОКОВАНІ

Відправлено 25 лютий 2010 - 14:36

в первом голосовании пропустили Натали!!!исправьте пожалуста.
My Signature
Зображення
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Осіння симфонія 

• Дуже вредний модер
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 лютий 2010 - 15:01

Katerinka, а ви читали пеший пост цієї теми?!
My Signature
Всі жінки ангели, але коли їм ламають крила, вони пересідають на мітлу.

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Katerinka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: ЗАБЛОКОВАНІ

Відправлено 25 лютий 2010 - 16:43

теперь прочитала. извините за невнимательность. (уж очень мне блинчики понравились:-)
My Signature
Зображення
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Зірочка-Єва 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 березень 2010 - 10:19

На мою думку, просто конкурс, надто обтяжливий. Це ж треба і приготувати щось відповідне, і подати (теж по обставинах), та й ще купу допису, пошагового пояснення... Стільки умов!!! :yahoo: Звичайно, мало хто піде на таке. Чому б не провести звичайний фотоконкурс??? Дівчата стільки темок підкидали - купу!
От в таких конкурсах приймають участь завжди! :unknw:

Користувач подумав і додав через 3 хв.:
Nataly^ заслуговує на участь в голосуванні! Рецепт вона подала! Це ж така дрібниця - немає опису приготування млинців! Шановні модератори, це вже дійсно надто суворі умови в такому ніжно-романтичному конкурсі!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   jane 

• Молода мама
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 березень 2010 - 14:54

Зірочка-Єва, більшість форумчан проголосувала за те, що конкурси мають бути не тільки фото.
А вам умов забагато. Може, взагалі без умов зробимо, хай хто що хоче, той і додає?
Дивно це все.. Нема - не подобається, є - знову не подобається, бо не те!
Умови не суворі. Але на те вони і є умови, щоб їх дотримуватись.

Якби зробили, як ви хочете, то вам би сподобалось, а хтось інший лишився б незадоволеним, і я б зараз йому тут відповідала. Так як, по-вашему, робити так, щоб догодити усім? :drinks:
My Signature
Виникло питання? Відповідь може бути в ЧаПах!

Дитинство закінчується вагітністю. Чоловіки не дорослішають ніколи.

мій блог
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   zOzyLKa 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 березень 2010 - 16:07

jane, , з вашого дозволу стану на захист Зірочка-Єва та факту існування фотоконкурсів як таких. Зірочка-Єва написала вірно - знайти вдалу світлину з сімейного фотоархіву значно легше, можливо більшість форумчан, голосуючи за те, що мають бути не лише фотоконкурси , до кінця не усвідомлювали як ті "не фотоконкурси" мають виглядати (говорю в даному випадку про себе). Сама голосувала за не фотоконкурси, і спробувала свої сили в тому, який мені ближчий до душі (кулінарний). Зрештою, можливо активність і не така висока, але ж є з чого обрати, як на початок. Не знаю, що ще написати, рішення приймати, звісно вам - модераторам, в будь-якому випадку вдячна за ваші старання :)
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Teтянка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 березень 2010 - 16:18

zOzyLKa, хоч і не до мене, та все ж...
Конкурс такого плану був перший раз. Звичайно,що не все могли передбачити. Але ж старались!
І ще: завжди легше знайти причину щось не робити, ніж бажання щось зробити...
My Signature
Зображення

Желание не дается без силы на его осуществление
Ричард Бах "Иллюзии"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   jane 

• Молода мама
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 березень 2010 - 18:47

zOzyLKa, та я ж не проти, я абсолютно згодна, що уявлення про те, що це мало бути, і що брати участь будуть не всі. Але ж, я собі уявляла, що з більше ніж двох сотен учасників набереться хоча б по 7.... ну то таке, перший раз..

в повідомленні Зірочки-Єви мене більше обурила фраза

Цитата

Це ж така дрібниця - немає опису приготування млинців! Шановні модератори, це вже дійсно надто суворі умови в такому ніжно-романтичному конкурсі!

і моє повідомлення було в першу чергу відповіддю на цю фразу. мені теж прикро, що Наталі не допустили до голосуваня, але ж умови були написані, і прочитати їх могли (і мали) всі, хто збирався брати участь..
My Signature
Виникло питання? Відповідь може бути в ЧаПах!

Дитинство закінчується вагітністю. Чоловіки не дорослішають ніколи.

мій блог
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   zOzyLKa 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 березень 2010 - 19:03

І я про те ж. Ми ще всі (маю на увазі форумчан і форумчан -модераторів з адміністрацією) не звикли до такого формату конкурсів, це новий жанр, так би мовити. Мені не зовсім зрозуміло, чому таке негативне ставлення , чому є розмови про припинення конкурсів, адже конкурси відбулись. Вірю, що наступного разу (дуже сподіваюсь, що він настане) буде більша кількість учасників. Нехай перша спроба виявилась не надто вдалою (масовою тобто) але ж вона відбулась. Звісно, мені важко про щось судити, бо не знаю ситуації зсередини, розумію, що було напруження, судячи з того, що термін проведення конкурсів збільшили, ще досі висить повідомлення, яке закликає приймати участь, розумію, все виглядає так, начебто "ви просили, ось вам, де учасники... "
Чесно, "Валентинівські" конкурси мені сподобались, модератори зробили величезну роботу, жертвуючи своїм вільним часом. Ще раз дякую вам за це. А рішення, звісно ж, за вами.

Повідомлення відредаговано zOzyLKa: 01 березень 2010 - 19:04

My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   КМР 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 березень 2010 - 19:11

Всьо, не сваріться!!!! Валентинівські конкурси мали б вже закінчитись, ми вже з нетерпінням чекаємо на результати! І вітаю вас всіх з початком весни! Дякуємо модераторам за конкурси, надіємось на їх продовження!!! :search:
My Signature
Якщо падати, то тільки в чиїсь обійми!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lara! 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 березень 2010 - 19:18

Знач так, кулінарним конкурсом здебільшого я займалася, хоча всі підказували і додавали ідеї. Всі правила я не висмоктала з пальця, а намагалася ними ввести рамки, щоб потім уникнути нарікань і суперечок. Я намагалася з усіх сил зробити правила чіткими і зрозумілими. Мені глибоко симпатична Nataly^, але мені видається, що вона людина дуже розумна і розважлива і ніяких претензій у неї не виникне, адже вона насправді не дортрималася двох умов: немає валентинівської атрибутики і покрокового опису. І не думаю, що опис у рецепті - це дрібничка.

Цитата

На мою думку, просто конкурс, надто обтяжливий. Це ж треба і приготувати щось відповідне, і подати (теж по обставинах), та й ще купу допису, пошагового пояснення... Стільки умов!!! Звичайно, мало хто піде на таке.

Хм, мені дуже подобається вислів: "Той, хто хоче, знайде тисячу можливостей, хто не хоче, тисячу причин".
My Signature
Зображення
Мій "смачний" сайт
Те, що ми говоримо про інших людей, більше розповідає про нас самих. © Un.Known
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Тему закрито