Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Проблеми на грудях... - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 7 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Проблеми на грудях... Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Atem des Lebens 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 22 лютий 2010 - 14:00

Може хтось допоможе порадою. На грудях в зоні ореоли (тільки на ній) появилися прищики і то такі, як гнійнички, маленькі і інколи набирають великі. Що це може бути, чомусь дуже страшно, бо рашіне такого не було, а так як усі висипи, гульки на грудях - це біда... Чоловік говорить звернутися до гінеколога, показати, може хтось стикався з таким, може щось порадить, бо чомусь є якийсь острах іти з тим до лікаря. Може це і не проблема, але....
My Signature
Зображення
Зображення
Люди можуть бути щасливі лише за умови, що вони не вважають щастя метою життя. Джордж Оруелл (Ерік Блер)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   LiG 

• Сонечко семикрапкове
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 лютий 2010 - 14:08

Обов*язково зверніться до спеціаліста! мабуть, до мамолога. Не жартуйте з цим. І не затягуйте. Похід до спеціаліста не такий страшний, як дурні думки, що лізуть в голову. Сама в квітні пережила безсонну ніч і візит до мамолога в онкодиспансер. Повірте, краще знати, що це за проблема і чим скоріше почати з нею боротися! Удачі!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   olia14 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 22 лютий 2010 - 14:23

amelia, маю таких 3-4 штучки на одній груді, вже....ну десь відколи вперше завагітніла чи родила, уже і не пригадаю. Не болючі, не ростуть, ну такі як звичайні прищики. що це- загадка, але воно мене не турбує, може це і моя помилка, бо лікаря ніколи про них не питала....От може хтось щось мудре про них напише, буду також вдячна.
My Signature
я все зумію, все встигаю! А часу зовсім я не гаю :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Atem des Lebens 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 лютий 2010 - 14:29

olia14 в мене теж появилися після вагітності, десь через місяць-два, і вже стільки часу... лікаря спитати, все забуду, а коли налізуть думки, то чогось страшно, просто дивно чому так... від чого воно залежить...
Дякую дівчатка! що відповіли.

Повідомлення відредаговано amelia: 22 лютий 2010 - 15:12

My Signature
Зображення
Зображення
Люди можуть бути щасливі лише за умови, що вони не вважають щастя метою життя. Джордж Оруелл (Ерік Блер)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   olia14 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 лютий 2010 - 14:36

amelia, ваш страх розумію і мені не слід би було бути такою безпечною, але чомусь себе заспокоюю тим, що ті місця де ареола-звичайна шкіра і в неї теж бувають проблеми :unknw: (може просто функціонування молочної залози і інші залози зачепило якимось чином :cray: ), хоча те, що там раніше нічого не було... ну і місце теж не зовсім звичайне трохи бентежить...
My Signature
я все зумію, все встигаю! А часу зовсім я не гаю :)
  • 0
  • Back To Top

• Сонечко семикрапкове
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 лютий 2010 - 15:06

Можливо, вони з*явилися від гормональних змін в організмі. Думаю, Ваш чоловік правий, що радить звернутися до спеціаліста. Якщо до якогось іншого Вам тяжко вибратися, то сходіть хоча би до гінеколога і зробіть УЗД грудей, щоб виключити серйозніші проблеми.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ulyaska 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 25 лютий 2010 - 20:38

Дівчатка, маю таку делікатну проблему - ростуть волоски навколо сосків. І то не просто пушок, а чорні, які мушу вищипувати. Найгірше, що вони вроді активніше починають рости. В скількох гінекологів не була - кажуть, що нічого страшного, бо ви смуглявенька. Але я ж бачу що їх кількість збільшується. На обличчі волосся немає, руки-ноги, в порядку. Тільки на грудях ((((
Вже два рази здавала на тестостерон - в нормі, так само здавала ТТГ - на щитовидку - теж в нормі. Ну просто не знаю що робити, я в розпачі.
Мене турбує не так вигляд - бо можна вищипати, як те, чи воно не може вплинути на можливість завагітніти. Підкажіть, може хто мав таку проблему? Чи це не проблема, якщо аналізи в нормі?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   bianca 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 лютий 2010 - 23:11

Перегляд повідомленняamelia (22.2.2010, 15:00) писав:

Може хтось допоможе порадою. На грудях в зоні ореоли (тільки на ній) появилися прищики і то такі, як гнійнички, маленькі і інколи набирають великі. Що це може бути, чомусь дуже страшно, бо рашіне такого не було, а так як усі висипи, гульки на грудях - це біда... Чоловік говорить звернутися до гінеколога, показати, може хтось стикався з таким, може щось порадить, бо чомусь є якийсь острах іти з тим до лікаря. Може це і не проблема, але....

Якщо це на ареолах, то це залози, які виділяють секрет - для змащення соска і які мають запах навколоплідних вод. По ньому дитя орієнтується, де є ням-ням! ;)
Не хвилюйтесь, все ок!
My Signature
Зображення

Это жизнь, а не рай... Я не должна быть идеальной!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   frotanya 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 лютий 2010 - 23:23

дівчата погані в вас лікарі,якщо ви йдете на огляд а груди ніхто вам не дивиться,а якби подивилась лікар то ви й не забули б нічого спитати
на рахунок тих прищиків то я теж думаю що то залози
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юлія 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 лютий 2010 - 23:26

До лікаря завтра ж !!! Краще попередити проблему - ніж запустити
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сміхота 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 28 лютий 2010 - 21:22

Перегляд повідомленняЮлія (27.2.2010, 0:26) писав:

До лікаря завтра ж !!! Краще попередити проблему - ніж запустити

А хто мені дасть пораду?!!! У мене одна(ліва) грудь менша,а права-більша!!! Видимісь значна!!!! У кого і хто знає що з тим робити.Порадьте!!!! Кажуть при кормлені дитя -частіше давати ту грудь яка менша,щоб типу здільшилась(доросла) -я так і робила,а результату -ноль.....:acute: ??
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   juliab 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 лютий 2010 - 23:10

Перегляд повідомленняСміхота (28.2.2010, 22:22) писав:

А хто мені дасть пораду?!!! У мене одна(ліва) грудь менша,а права-більша!!! Видимісь значна!!!! У кого і хто знає що з тим робити.Порадьте!!!! Кажуть при кормлені дитя -частіше давати ту грудь яка менша,щоб типу здільшилась(доросла) -я так і робила,а результату -ноль.....:yahoo: ??

В мене така ж проблема і ще в багатьох моїх знайомих також. А годування точно цієї проблеми не вирішить. Тут, мені здається, треба з цим змиритися, бо вже нічого не вдієш.(ну, хіба що пластика).
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юлія 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 лютий 2010 - 23:32

Перегляд повідомленняСміхота (28.2.2010, 21:22) писав:

А хто мені дасть пораду?!!! У мене одна(ліва) грудь менша,а права-більша!!! Видимісь значна!!!! У кого і хто знає що з тим робити.Порадьте!!!! Кажуть при кормлені дитя -частіше давати ту грудь яка менша,щоб типу здільшилась(доросла) -я так і робила,а результату -ноль.....:gv: ??

Так у всіх жінок, і я не виключення. Годування цього не змінило, ми і досі на ГВ, і все як було. Наскільки в тебе різниця? На розмір?? В мене майже на розмір було, зараз я звикла і не помічаю цього, чоловік взагалі каже. що це дурниці, так що не переймайся. А пластику не радила б, все ж Бог нас створив такими, якими ми є, і це не настільки суттєво, щоб лягати під ніж
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оксанаа 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 березень 2010 - 14:07

може хтось порадить мамолога у Львові, бо вже 2-й день одна грудь болить, при натисканні не болить, а коли відпускаю чую біль, і коли нахиляюся вперед або беру малу на руки також болить і трошки ниє навіть
My Signature
Зображення
С рождением детей в доме исчезает порядок, деньги, покой и безмятежность... и появляется счастье
Хелен Келлер: «Когда одни двери счастья закрываются, открываются другие; но мы часто не замечаем их, так как не можем оторвать взгляда от запертых дверей»
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Zhuravlyk 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 березень 2010 - 14:18

Перегляд повідомленняСміхота (28.2.2010, 21:22) писав:

А хто мені дасть пораду?!!! У мене одна(ліва) грудь менша,а права-більша!!! Видимісь значна!!!! У кого і хто знає що з тим робити.Порадьте!!!! Кажуть при кормлені дитя -частіше давати ту грудь яка менша,щоб типу здільшилась(доросла) -я так і робила,а результату -ноль.....:lol: ??

А в мене навпаки ліва більша,ніж права.В кожної людини всі парні органи-не однакові за розміром.Це нормально,коли грудь більша за іншу,просто треба ще зважати на такі симптоми-болючість,нагрубання,виділення з сосків...Самі перевіряйте раз на місяць стан Ваших грудей.Ну,а якщо щось не так-бігмо до лікаря,на УЗД...
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юлия 2107 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 19 березень 2010 - 14:23

в мене як почались проблеми,то одразу пішла в онкологію...тепер стою там на обліку,хоча ніяких глобальних проблем не маю....якщо є якісь затвердіння то вам напевно краще одразу туди...
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Масянічка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 березень 2010 - 14:42

Перегляд повідомленняamelia (22.2.2010, 14:00) писав:

Може хтось допоможе порадою. На грудях в зоні ореоли (тільки на ній) появилися прищики

У мене також інколи таке буває, то появляється то зникає, але чомусь ніколи не робила з цього проблеми, тому що воно мене не турбує і не викликає дискомфорту.
My Signature
Зображення
Ідеальна краса, найчарівніша зовнішність нічого не варті, якщо ними ніхто не захоплюється.
  • 0
  • Back To Top

• Сонечко семикрапкове
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 березень 2010 - 14:58

Перегляд повідомленняОксанаа (19.3.2010, 14:07) писав:

може хтось порадить мамолога у Львові, бо вже 2-й день одна грудь болить, при натисканні не болить, а коли відпускаю чую біль, і коли нахиляюся вперед або беру малу на руки також болить і трошки ниє навіть

Зроби УЗД грудей, а тоді вже точно будеш знати до кого звертатися і що то таке у тебе. В темі "Самообстеження грудей" дівчата давали адресу і тел. Мамологічного центру у Львові.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   бестия 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 березень 2010 - 15:06

Дівчата! Якщо з'являються якісь проблеми одразу йдіть до лікаря, а особливо якщо це стосується гінеколога чи маммолога. В свій час я не один день виходила до маммолога і видовище там не для нервових, скільки жінок мають проблеми з грудьми, а особливо з онкологією, і добре як все обходиться добре, а багато з тих жінок ходять без грудей, а скільки летальних випадків, бо жінки просто боялися йти до лікаря. Я нікого не хочу лякати, але любі дівчатка бережіть і любіть себе, бо крім вас самих ніхто про про те не потурбується, я сама маю вузлову мастопатію, лікувалася більше 8 місяців, було полегшення, а потім знову все спочатку, груди набрякають та болять страшенно, та ще й постійно потрібно стежити щоб ті вузлики не збільшувались та не переросли в злоякісні пухлинки, коротше кажучи просто ЖАХ. Удачі.
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   juliab 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 березень 2010 - 20:50

Так, це правда, з цим жартувати не треба. Якщо вже щось не так - зразу до лікаря. В мене теж проблеми з грудьми вже десь 7 років - фіброаденоматоз. Вже зробили одну операцію 5 років тому і все по новому почалося. Зараз поки що не хочу оперувати, але мушу ходити на обстеження що 3 місяці. Бережіться, дівчата.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 7 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему