Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Чи знайоме Вам таке поняття,як "везде сцущие" чоловіки? - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Чи знайоме Вам таке поняття,як "везде сцущие" чоловіки? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Teтянка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 16 квітень 2008 - 12:25

Потепліло...куди не кинеш оком-хтось справляє нужду...Під деревом,кущем,стіною будинку...Гидко...
А, проходячи повз дитячий майданчик,мене осінила думка,що це ми , матусі,в цьомі винні.Ну хто з нас не бачив мамочку ,яка свого синочка ставить "пісі" неподалік від місця ,де щойно дитя гралося?Типу,головне спинкою до людей...З дівчатками такий номер не проходить,бо якось раніше вони починають цього соромитись (у всякому разі,в нас саме так було-на вулиці ніяких "пі-пі")
My Signature
Зображення

Желание не дается без силы на его осуществление
Ричард Бах "Иллюзии"
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mania4ka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 16 квітень 2008 - 12:46

Не треба порівнювати маленьку дитину, яка може і недотерпіти до горшка і дорослого мужика! Я думаю, що якомусь певному віці пора вже усвідомити, що нужду справляти треба в туалеті, а не в громадському місці! Це просто питання виховання і самодисципліни.
My Signature
ЗображенняЗображення

Чоловік завжди повинен говорити жінці всього три слова – Люблю! Куплю! Поїдемо!
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 квітень 2008 - 13:03

Перегляд повідомленняmania4ka (16.4.2008, 13:46) писав:

Не треба порівнювати маленьку дитину, яка може і недотерпіти до горшка і дорослого мужика! Я думаю, що якомусь певному віці пора вже усвідомити, що нужду справляти треба в туалеті, а не в громадському місці! Це просто питання виховання і самодисципліни.

Я не порівнюю,просто думаю,що у дитини на якомусь рівні формується думка,що в ЦЬОМУ нічого поганого нема,мама ж поганому не вчить...
Це ж стосується і поганих слів,і сигарет...
My Signature
Зображення

Ричард Бах "Иллюзии"
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Lara! 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 квітень 2008 - 13:37

Тетянко, я не думаю, що дії дорослого свідомого чоловіка можна пояснити тим, що мама пісяти садила на вулиці... У мене, наприклад, проблема з цим... дитина не хоче в памперс пісяти навіть на вулиці і терпить до самого дому... а це, самі розумієте, зле, бо так і цистіт який спровокувати можна... а туалетів немає.... тому я б і рада на вулиці свою Юльку посадити пі-пі, і не думаю, що якби садила, то вона потім би усе життя пісяти серед вулиці всідалась.
А щодо поганих слів, сигарет і т.п., то повірте, що яко вчитель, спостерігала повнісінько прикладів, коли діти інтелігентних і ну дуже вихованих батьків вдома поводять себе просто зразково, а поза домом вживають нецензурщину, курять і т.п. не менш професійно, ніж діти, у родинах котрих мат - то норма. Я, звичайно, не хочу довести, що виховання сенсу не має, але поведінку дорослих людей зумовлюють не лише батьківський приклад і домашнє виховання, погодьтеся. А щодо пісяння на вулицях маленьких дітей, то у більшості випадків це зумовлено відсутністю вбиралень на вулицях наших міст, і цей факт ніяк не впливає на орошення дорослими мужиками усіх навколишніх дерев.
My Signature
Зображення
Мій "смачний" сайт
Те, що ми говоримо про інших людей, більше розповідає про нас самих. © Un.Known
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 квітень 2008 - 13:43

Перегляд повідомленняLara! (16.4.2008, 14:37) писав:

Тетянко, я не думаю, що дії дорослого свідомого чоловіка можна пояснити тим, що мама пісяти садила на вулиці... У мене, наприклад, проблема з цим... дитина не хоче в памперс пісяти навіть на вулиці і терпить до самого дому... а це, самі розумієте, зле, бо так і цистіт який спровокувати можна... а туалетів немає.... тому я б і рада на вулиці свою Юльку посадити пі-пі, і не думаю, що якби садила, то вона потім би усе життя пісяти серед вулиці всідалась.
А щодо поганих слів, сигарет і т.п., то повірте, що яко вчитель, спостерігала повнісінько прикладів, коли діти інтелігентних і ну дуже вихованих батьків вдома поводять себе просто зразково, а поза домом вживають нецензурщину, курять і т.п. не менш професійно, ніж діти, у родинах котрих мат - то норма.

А чим Ви можете це пояснити?
І все ж,погодьтесь,мама з сигаретою і коляскою з дитям,або з пляшкою пива і сигаретою на дитячому майданчику - це не найпривабливіша картина...
My Signature
Зображення

Ричард Бах "Иллюзии"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щасливий татусь 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 16 квітень 2008 - 13:43

Перегляд повідомленняТетянка (16.4.2008, 13:03) писав:

Я не порівнюю,просто думаю,що у дитини на якомусь рівні формується думка,що в ЦЬОМУ нічого поганого нема,мама ж поганому не вчить...
Це ж стосується і поганих слів,і сигарет...

Ось тут з вами цілком погоджуюся. Все починається з дитинства.
Єдиний вихід - виховувати дітей правильно. Формувати іншу свідомість, відмінну від сучасних дорослих дядечків, які пісяють, де тільки можна, вигулюють собак на дитячих майданчиках, де в пісочко той звір, бабачте за слово, срає, а потім ми виводимо дітей бавиться туди.
Але це питання не тілки до нас особисто, бо й іноді дійсно не сила терпіти! Біжиш до й так віддаленого теалету, а він виявляється ще й закритий. Що тоді роби? Я думаю, що кожнен з вас стикнулися з цією проблемою.
Особливо це стосується Львова! Згадаймо, хоч якість концерти в центрі! Без пива не обходяться, а громадські вбиральні вже в 11 закриті!
My Signature
Майстер улюблених іграшок :)
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 квітень 2008 - 13:47

Перегляд повідомленняЩасливий татусь (16.4.2008, 14:43) писав:

Ось тут з вами цілком погоджуюся. Все починається з дитинства.
Єдиний вихід - виховувати дітей правильно. Формувати іншу свідомість, відмінну від сучасних дорослих дядечків, які пісяють, де тільки можна, вигулюють собак на дитячих майданчиках, де в пісочко той звір, бабачте за слово, срає, а потім ми виводимо дітей бавиться туди.
Але це питання не тілки до нас особисто, бо й іноді дійсно не сила терпіти! Біжиш до й так віддаленого теалету, а він виявляється ще й закритий. Що тоді роби? Я думаю, що кожнен з вас стикнулися з цією проблемою.
Особливо це стосується Львова! Згадаймо, хоч якість концерти в центрі! Без пива не обходяться, а громадські вбиральні вже в 11 закриті!

дякую за розуміння! :36_3_11:
My Signature
Зображення

Ричард Бах "Иллюзии"
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 квітень 2008 - 13:49

Перегляд повідомленняLara! (16.4.2008, 13:37) писав:

А щодо поганих слів, сигарет і т.п., то повірте, що яко вчитель, спостерігала повнісінько прикладів, коли діти інтелігентних і ну дуже вихованих батьків вдома поводять себе просто зразково, а поза домом вживають нецензурщину, курять і т.п. не менш професійно, ніж діти, у родинах котрих мат - то норма. Я, звичайно, не хочу довести, що виховання сенсу не має, але поведінку дорослих людей зумовлюють не лише батьківський приклад і домашнє виховання, погодьтеся. А щодо пісяння на вулицях маленьких дітей, то у більшості випадків це зумовлено відсутністю вбиралень на вулицях наших міст, і цей факт ніяк не впливає на орошення дорослими мужиками усіх навколишніх дерев.

А я дотримуюся, що кожному кіоску, який продаває пиво чи будь-які інші напої, соки, водички, обовязково треба мати туалети, біотуалети. І щоб ті заклади, клієнтам давали кліюч безвоздмездно, а не за 75 ком. А то понабудували літніх майданчиків, пиво рікою лється, а туалета а радіусі кілометра не найдеш. Але треба це на законодавчому рівні було.
Але наша культура ще до цього не доросла. Ми ще не навчилися поважити себе.
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Lara! 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 квітень 2008 - 13:55

Тетянко, я потім ще дописала у пості кілька речень. Я не маю на увазі, що манера поведінки мами чи тата не стануть прикладом для дитини, звичайно це перше, що дитина наслідує. Я мала на увазі, що не лише це вплине на формування стереотипу поведінки у дорослої людини. Звичайно, мама, котра палить чинавряд зможе переконливо довести дитині шкідливість такого заняття. Але пісяення малюків я ніяк не зв'язую з подальшим хамством дорослих чоловіків. Ось, як ваша маленька дитинка пісяти захоче, ви що зробите, дозволите їй обпісятися чи посадите на вулиці (я говорю, звичайно, про випадки, коли вбиральні в окрузі не знайти)? Ну і зрештою, про той же приклад батьків, думаю, важливіше не змусити терпіти або обпісюватися дитинку, а звертати увагу малюка на те, що мама і тато уже дорослі і не пісяють на прогулянці, а дяді, котрі так роблять поводяться негарно. Але це вже у віці, коли сама дитинка зможе себе контролювати і потерпіти.
My Signature
Зображення
Мій "смачний" сайт
Те, що ми говоримо про інших людей, більше розповідає про нас самих. © Un.Known
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сеструлька 

• Дока
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 квітень 2008 - 14:00

Щасливий татусь, , не смешите людей, Вы когда-то были беременной женщиной, которой хочется в туалет через каждые 10 минут и так, что терпеть невозможно? Причем не надо думать, что это касается только последних месяцев беременности. Тем не менее я никогда не писала сама и не видела других беременных писающих на улице, так что хочется всем, просто мужчина считает, что отвернулся, стал по-ветру и все прекрасно, никого это не смущает, тем более его.
My Signature
Зображення - перчинка форуму!
мои тортики
ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 квітень 2008 - 14:19

Перегляд повідомленняСеструлька (16.4.2008, 14:00) писав:

Щасливий татусь, , не смешите людей, Вы когда-то были беременной женщиной, которой хочется в туалет через каждые 10 минут и так, что терпеть невозможно? Причем не надо думать, что это касается только последних месяцев беременности. Тем не менее я никогда не писала сама и не видела других беременных писающих на улице, так что хочется всем, просто мужчина считает, что отвернулся, стал по-ветру и все прекрасно, никого это не смущает, тем более его.

Я маю не увазі, не те що жінки також пісяють за деревом, про проблему відсутності туалетів.
Але якщо вже пішла мово про жінок, які пісяють за деревами і за сміттєвими баками серед білого дня та вечора, то так! Я це бачив і неодноразово. Можу навіть місця назвати. Щоправда це не стосується вагітних жінок!
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юлія 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 квітень 2008 - 14:30

пісяючих жінок під баками і деревами я не бачила, а от чоловіки це роблять часто, мабуть, тому що їм це простіше зробити... якось на 8-му місяці вагітності мені так хотілося в туалет, що насилу добралась до найближчого, то ж тепер добре знаю де є туалети по всьому Кмєву, от так гіркий досвід навчив, але терпіла і ніде не сідала, якось це дико для мене, але якщо дійсно діткам маленьким важко терпіти, то дорослій людині треба якось розраховувати, робити це вдома перед виходом... і не пити пиво як знаєн що нема туалетів поблизу...
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 квітень 2008 - 15:45

Перегляд повідомленняСеструлька (16.4.2008, 15:00) писав:

Справді,які проблеми: став до лісу передом,до інших - задом,витянув "інструмент" -і все!!!А що тут такого? "Что естественно,то не безобразно"...

Нам,жінкам,цього не зрозуміти...
My Signature
Зображення

Ричард Бах "Иллюзии"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Венгрррия 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 лютий 2009 - 20:06

Я випадково натрапила на цю тему і згадались чомусь студентські рокі: йдеш собі зранку до універу, краса-сонечко світить,свіженько так на вулиці! Підходиш до корпусу - і настрій падає,бо в радіусі 10м. стати нема де-все запльовано курильщиками :clapping: (універ технічний,переважно навчаються хлопці). При чому,як мені здається,це лише у нас такі чоловіки "культурні" (в Росії і Білорусі мабуть також,все ж таки коріння спільне).
Довелось мені якось півроку у Лондоні жити-ніде не бачила, щоб чоловік йшов і плювався,хоча палять там не менше ніж у нас. А ще Порфирій Іванов писав:"Не плюй на святу землю".
My Signature
Зображення

"Якщо я засну и прокинусь через сто років і мене запитають, що зараз відбувається в країні, я відповім - П"ЮТЬ І КРАДУТЬ". (с) Салтиков-Щедрин
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Gelsominka 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 квітень 2009 - 19:18

Ой це просто жах. Прилетіла я все-таки на Україну . Було жарко в той день , поки добралася до Ж-Д вокзалу вже був вечір але парило всеодно. Була з подругою. Ми вирішили прогулятися трішки нижче вокзалу. Люди, який там сморід стояв , передати не можу. І потоки засохші на тротуарах !!!!!!!!!!! Для мене це був такий шок , після того , що я вже кілька років навіть пяного на вулиці не зустрічала , а не те що таке.
My Signature
Зображення

Зображення
---------------------------------------------------------------------------
Все, что вы можете сделать для своих детей, это воспитать их;
но нельзя прожить за них жизнь.
Элизабет Тейлор.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Зайка* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 квітень 2009 - 21:31

Погоджуюсь, що виховання закладається у нас з малечку. Але не підтримую думки, що мамочки, які відводять хлочиків попісяти, впливають таким чином на те, що дорослі чоловіки потім справляють нужду, де хочуть. Я вже не одноразово бачила, коли мати або батько так само і дівчинку десь збоку у парку чи на вулиці пісяти відводять. Дітки й насправді не завжди до наступного туалету витримати можуть. Тим паче, що міських туалетів по місті не дуже багато. А ось чому дорослі чоловіки можуть позволити собі справляти нужду де хочуть- на це питання, навіть, і не знаю як відповісти. Як не як- не всі чоловіки так роблять. Мабуть, чоловіків з форуму треба попитати.
My Signature
Щастя бути мамою...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оськін 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 вересень 2009 - 15:03

А я якось спостерігала таку картину-у пробці біля міліції з машини вийшов водій,став перед нею і справив нужду.Далі сів і поїхав.Ми їхали за ним і були в шоці від такої наглості! :unknw: Хотілось крикнути,щоб горшок з собою возив!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Naya 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 вересень 2009 - 15:31

Перегляд повідомленняВенгрррия (26.2.2009, 21:06) писав:

Я випадково натрапила на цю тему і згадались чомусь студентські рокі: йдеш собі зранку до універу, краса-сонечко світить,свіженько так на вулиці! Підходиш до корпусу - і настрій падає,бо в радіусі 10м. стати нема де-все запльовано курильщиками :36_11_6: (універ технічний,переважно навчаються хлопці). При чому,як мені здається,це лише у нас такі чоловіки "культурні" (в Росії і Білорусі мабуть також,все ж таки коріння спільне).
Довелось мені якось півроку у Лондоні жити-ніде не бачила, щоб чоловік йшов і плювався,хоча палять там не менше ніж у нас. А ще Порфирій Іванов писав:"Не плюй на святу землю".

Не знаю про Росію, а от були ми в Мінську цією зимою, то перше, шо нас вразило - це чистота вулиць міста та тротуарів. Так наче їх щоранку не те шо замітають, а миють. І коли повернулися в Київ і глянули під ноги....фууу..бридота - все запльовано жвачками. І це в столиці, площа вокзало, можна сказати лице столиці. Те ж саме на Хрещатику та площі Незалежності. Чесно кажучи теж думала, що в Білорусії все так само як в нас. Але багато чого з їхнього життя я б хотіла бачити і в нас. Маю на увазі культуру. І жодного пісяючого чоловіка на вулиці за час нашого перебування ми теж не зустріли.
А в нашому парку бачила "веселу" пригоду- п"яні підлітки цілилися з підвісного моста в воду. І байдуже, шо ходять перехожі, по тому ж вузенькому мостику.
Не знаю, винні тут батьки в такому вихованні, чи вулиця, але однозначно виховання починається з глибокого дитинства.
My Signature
Малюк - не плід, не об*єкт пологів. Він - дитя любові, і він сама любов. Прислухаючись до нього, вірячи йому, надіючись на його життєву силу в доповненні до власної, жінка отримає найвищу нагороду, яка тільки може бути їй суджена - гармонію із всесвітом і з самою собою.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   kukla 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 вересень 2009 - 15:37

Мені здається, що дорослий чоловік справді може вже дотерпіти... вважаю справляння природніх потреб НЕ в туалеті..неправильним і неприємним для оточуючих.. але, на жаль наші люди часто живуть по принципу "де живеш, там і гадиш!!!!"...особливо обурює..коли це в ліфті... і головне - фсім по барабану... прибиральниція прибирає під"зд раз в тиждень..а їздити немодливо просто..доводиться надягати величезні гумові рукавиці і самим прибирати..бо іншим жильцям по фіг...
щодо того, як це на вулиці відбувається..то неодноразово бачила, як патрульні підходили до такого порушника (адже це, на скільки я розумію, є адміністративним правопорушенням) і виписували штраф...чи щось таке...
My Signature
Мир без границ...
Земля крутится и без любви...но любовь придает этому смысл!
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Котя 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 вересень 2009 - 17:01

Як на мене, це глобальна проблема морального виховання і, врешті-решт, соціального забезпечення. Не знаю як у Києві та Львові, а от у Тернополі знаю лише одну громадську вбиральню в центрі (куди моя дитина відмовляється заходити через запах) і ще одну безкоштовну в Гідропарку (просто жах). Все. Не враховую тут вбиралень на ринках та вокзалах, бігти ж туди з іншого району ніхто не буде.
Єдиний варіант заходити в кафе чи інші заклади і проситися. Ну, з дитиною ще пустять, а от дорослого дядька - не знаю, про прецеденти не чула. Це не свідчить про те, що треба люрити де прийдеться, але й марно сподіватися на подолання довгих дистанцій з переповненим сечовим міхуром.
My Signature
Зображення
Зображення
Усі люди настільки різні, що іноді починає рябити в очах. Та лише "дальтоніки" можуть вважати це різнобарв"я "сірою масою".
  • 1
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн