Чи знайоме Вам таке поняття,як "везде сцущие" чоловіки?
Відправлено 16 квітень 2008 - 12:25
А, проходячи повз дитячий майданчик,мене осінила думка,що це ми , матусі,в цьомі винні.Ну хто з нас не бачив мамочку ,яка свого синочка ставить "пісі" неподалік від місця ,де щойно дитя гралося?Типу,головне спинкою до людей...З дівчатками такий номер не проходить,бо якось раніше вони починають цього соромитись (у всякому разі,в нас саме так було-на вулиці ніяких "пі-пі")
Відправлено 16 квітень 2008 - 12:46
Відправлено 16 квітень 2008 - 13:03
mania4ka (16.4.2008, 13:46) писав:
Я не порівнюю,просто думаю,що у дитини на якомусь рівні формується думка,що в ЦЬОМУ нічого поганого нема,мама ж поганому не вчить...
Це ж стосується і поганих слів,і сигарет...
Відправлено 16 квітень 2008 - 13:37
А щодо поганих слів, сигарет і т.п., то повірте, що яко вчитель, спостерігала повнісінько прикладів, коли діти інтелігентних і ну дуже вихованих батьків вдома поводять себе просто зразково, а поза домом вживають нецензурщину, курять і т.п. не менш професійно, ніж діти, у родинах котрих мат - то норма. Я, звичайно, не хочу довести, що виховання сенсу не має, але поведінку дорослих людей зумовлюють не лише батьківський приклад і домашнє виховання, погодьтеся. А щодо пісяння на вулицях маленьких дітей, то у більшості випадків це зумовлено відсутністю вбиралень на вулицях наших міст, і цей факт ніяк не впливає на орошення дорослими мужиками усіх навколишніх дерев.
Відправлено 16 квітень 2008 - 13:43
Lara! (16.4.2008, 14:37) писав:
А щодо поганих слів, сигарет і т.п., то повірте, що яко вчитель, спостерігала повнісінько прикладів, коли діти інтелігентних і ну дуже вихованих батьків вдома поводять себе просто зразково, а поза домом вживають нецензурщину, курять і т.п. не менш професійно, ніж діти, у родинах котрих мат - то норма.
А чим Ви можете це пояснити?
І все ж,погодьтесь,мама з сигаретою і коляскою з дитям,або з пляшкою пива і сигаретою на дитячому майданчику - це не найпривабливіша картина...
Відправлено 16 квітень 2008 - 13:43
Тетянка (16.4.2008, 13:03) писав:
Це ж стосується і поганих слів,і сигарет...
Ось тут з вами цілком погоджуюся. Все починається з дитинства.
Єдиний вихід - виховувати дітей правильно. Формувати іншу свідомість, відмінну від сучасних дорослих дядечків, які пісяють, де тільки можна, вигулюють собак на дитячих майданчиках, де в пісочко той звір, бабачте за слово, срає, а потім ми виводимо дітей бавиться туди.
Але це питання не тілки до нас особисто, бо й іноді дійсно не сила терпіти! Біжиш до й так віддаленого теалету, а він виявляється ще й закритий. Що тоді роби? Я думаю, що кожнен з вас стикнулися з цією проблемою.
Особливо це стосується Львова! Згадаймо, хоч якість концерти в центрі! Без пива не обходяться, а громадські вбиральні вже в 11 закриті!

Майстер улюблених іграшок :)
Відправлено 16 квітень 2008 - 13:47
Щасливий татусь (16.4.2008, 14:43) писав:
Єдиний вихід - виховувати дітей правильно. Формувати іншу свідомість, відмінну від сучасних дорослих дядечків, які пісяють, де тільки можна, вигулюють собак на дитячих майданчиках, де в пісочко той звір, бабачте за слово, срає, а потім ми виводимо дітей бавиться туди.
Але це питання не тілки до нас особисто, бо й іноді дійсно не сила терпіти! Біжиш до й так віддаленого теалету, а він виявляється ще й закритий. Що тоді роби? Я думаю, що кожнен з вас стикнулися з цією проблемою.
Особливо це стосується Львова! Згадаймо, хоч якість концерти в центрі! Без пива не обходяться, а громадські вбиральні вже в 11 закриті!
дякую за розуміння!
Відправлено 16 квітень 2008 - 13:49
Lara! (16.4.2008, 13:37) писав:
А щодо поганих слів, сигарет і т.п., то повірте, що яко вчитель, спостерігала повнісінько прикладів, коли діти інтелігентних і ну дуже вихованих батьків вдома поводять себе просто зразково, а поза домом вживають нецензурщину, курять і т.п. не менш професійно, ніж діти, у родинах котрих мат - то норма. Я, звичайно, не хочу довести, що виховання сенсу не має, але поведінку дорослих людей зумовлюють не лише батьківський приклад і домашнє виховання, погодьтеся. А щодо пісяння на вулицях маленьких дітей, то у більшості випадків це зумовлено відсутністю вбиралень на вулицях наших міст, і цей факт ніяк не впливає на орошення дорослими мужиками усіх навколишніх дерев.
А я дотримуюся, що кожному кіоску, який продаває пиво чи будь-які інші напої, соки, водички, обовязково треба мати туалети, біотуалети. І щоб ті заклади, клієнтам давали кліюч безвоздмездно, а не за 75 ком. А то понабудували літніх майданчиків, пиво рікою лється, а туалета а радіусі кілометра не найдеш. Але треба це на законодавчому рівні було.
Але наша культура ще до цього не доросла. Ми ще не навчилися поважити себе.

Відправлено 16 квітень 2008 - 13:55
Відправлено 16 квітень 2008 - 14:00
Відправлено 16 квітень 2008 - 14:19
Сеструлька (16.4.2008, 14:00) писав:
Я маю не увазі, не те що жінки також пісяють за деревом, про проблему відсутності туалетів.
Але якщо вже пішла мово про жінок, які пісяють за деревами і за сміттєвими баками серед білого дня та вечора, то так! Я це бачив і неодноразово. Можу навіть місця назвати. Щоправда це не стосується вагітних жінок!

Відправлено 16 квітень 2008 - 14:30
Відправлено 16 квітень 2008 - 15:45
Сеструлька (16.4.2008, 15:00) писав:
Справді,які проблеми: став до лісу передом,до інших - задом,витянув "інструмент" -і все!!!А що тут такого? "Что естественно,то не безобразно"...
Нам,жінкам,цього не зрозуміти...
Відправлено 26 лютий 2009 - 20:06
Довелось мені якось півроку у Лондоні жити-ніде не бачила, щоб чоловік йшов і плювався,хоча палять там не менше ніж у нас. А ще Порфирій Іванов писав:"Не плюй на святу землю".
Відправлено 27 квітень 2009 - 19:18
Відправлено 27 квітень 2009 - 21:31

Щастя бути мамою...
Відправлено 15 вересень 2009 - 15:03
Відправлено 15 вересень 2009 - 15:31
Венгрррия (26.2.2009, 21:06) писав:
Довелось мені якось півроку у Лондоні жити-ніде не бачила, щоб чоловік йшов і плювався,хоча палять там не менше ніж у нас. А ще Порфирій Іванов писав:"Не плюй на святу землю".
Не знаю про Росію, а от були ми в Мінську цією зимою, то перше, шо нас вразило - це чистота вулиць міста та тротуарів. Так наче їх щоранку не те шо замітають, а миють. І коли повернулися в Київ і глянули під ноги....фууу..бридота - все запльовано жвачками. І це в столиці, площа вокзало, можна сказати лице столиці. Те ж саме на Хрещатику та площі Незалежності. Чесно кажучи теж думала, що в Білорусії все так само як в нас. Але багато чого з їхнього життя я б хотіла бачити і в нас. Маю на увазі культуру. І жодного пісяючого чоловіка на вулиці за час нашого перебування ми теж не зустріли.
А в нашому парку бачила "веселу" пригоду- п"яні підлітки цілилися з підвісного моста в воду. І байдуже, шо ходять перехожі, по тому ж вузенькому мостику.
Не знаю, винні тут батьки в такому вихованні, чи вулиця, але однозначно виховання починається з глибокого дитинства.

Малюк - не плід, не об*єкт пологів. Він - дитя любові, і він сама любов. Прислухаючись до нього, вірячи йому, надіючись на його життєву силу в доповненні до власної, жінка отримає найвищу нагороду, яка тільки може бути їй суджена - гармонію із всесвітом і з самою собою.
Відправлено 15 вересень 2009 - 15:37
щодо того, як це на вулиці відбувається..то неодноразово бачила, як патрульні підходили до такого порушника (адже це, на скільки я розумію, є адміністративним правопорушенням) і виписували штраф...чи щось таке...
Відправлено 15 вересень 2009 - 17:01
Єдиний варіант заходити в кафе чи інші заклади і проситися. Ну, з дитиною ще пустять, а от дорослого дядька - не знаю, про прецеденти не чула. Це не свідчить про те, що треба люрити де прийдеться, але й марно сподіватися на подолання довгих дистанцій з переповненим сечовим міхуром.

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках

-