Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Крик під час їзди у колясці - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 7 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Крик під час їзди у колясці брати на руки чи хай кричить? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Василина (Женя) 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 19 лютий 2010 - 16:19

Привіт усім! В нас така ситуція -- коли гуляємо на вулиці, то синок не хоче (переважно, звісно буває і по-іншому) сидіти в колясці, останнім часом і у санках теж :36_1_4: .
Оскільки ми з чоловічком хочемо ще одне дитятко, то мене турбує знову те носіння дитини на руках і штовхання коляски :36_3_13: :36_19_5: . Підкажіть, як було у вас, під час прогулянок -- брали на руки чи варто перетерпіти крик дитини :shout: і хай звикне , що потрібно у калясці лежати-сидіти :36_3_11: ?

Перенаправте, якщо це питання вже десь обговорювалося. Дякую

Повідомлення відредаговано Василина (Євген): 19 лютий 2010 - 16:20

My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   nata_war 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 лютий 2010 - 16:29

є така тема "Прогулянка без візка" ( неточна назва, зараз пошукаю. Там і я писала про свй випадок)

Користувач подумав і додав через 2 хв.:
Прихований текст
ось тут та тема
My Signature
Зображення
Трудно быть скромной, когда ты лучшая...
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Василина (Женя) 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 лютий 2010 - 17:27

Дякую. Йду читати! :shok:

Знаєте, то трохи не те, що я би хотіла почути у відповідь. Мене цікавить: чи маленьку дитину (відразу!!!) варто навчити бути в калясці , тобто хай перекричить і звикне, чи все таке всі носять на руках і коляску перед себе пхають???

Чоловікова сестра свого малого садить в автокрісло і може цілу дорогу слухати його крик, мотивуючи це так : "якщо обирати між безпекою дитини і тим, щоб він покричав, то оберу останнє". Так само і з каляскою у неї. Тобто -- звикне -- нікуди не подінеться.
От я і задумуюся як поступити, коли у мене буде друга дитинка.

Хотілося би послухати вас, дівчатка-форумчанки !

Повідомлення відредаговано Василина (Євген): 19 лютий 2010 - 17:48

My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Marinka 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 лютий 2010 - 18:12

Василина (Євген), мій малий спочатку не визнавав коляски,гуляння для мене було каторгою.Було по-різному:часом брала на руки(ну не буде дитина заходитися на вулиці),переважно старалася заспокоїти,не виймаючи з коляски.Врешті моя взяла верх і ми нормально їздили,сина зрозумів,що його міце на прогулянці-в колясці)))

ой,не додивилася,що ви вже такі великі...В такому віці напевно йому вже цікавіше топати.

Повідомлення відредаговано Marinka: 19 лютий 2010 - 18:14

My Signature
ЗображенняЗображення
МРІЇ МАТЕРІАЛІЗУЮТЬСЯ-МРІЙТЕ ПРАВИЛЬНО)))
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Svetka. 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 лютий 2010 - 19:09

У мене теж коли був менший,місяць-два,то постійно якщо прокидався плакав і поки не засинав теж.Я думала що каляскою гуляти не вийде. Але потім як почали їздити каляскою на масажі,то звик.Тепер спокійніше буде сидіти в калясці,ніж на руках.
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Галушка 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 19 лютий 2010 - 19:34

Моя мала, як була менша, також не хотіла їздити в калясці, ні в автокріслі. Коли кричала я її брала на руки забавляла і садила знову, так вона привикла і переросла, і почала їздити і в калясці, і в автокріслі. Головне спочатку не гуляти далеко від дому,щоб не далеко було нести на руках, а с часом привикне їздити в калясці.
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Soveniatko 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 19 лютий 2010 - 21:27

Розкажу як було в нас. Поки була менша - носила в слінгу. Місяців в 7 пересіли в візочок. Особливих пролем не пригадую. Я не прихильниця ігнору і "дати прокричатися". Пробую домовитись. До того ж мала дуже збудлива, якщо розійдеця, то потім не заспокоїш. Синіє ..заходиться, то наслідки пологів.
То собачкою\кицею\пташечкою відволічу, то соскою рот заткну. А от після року вже так не виходило.. мало того, що волала, так шей намагалась вискочити находу. Думаю, то просто такий вік, що цікаво попробувати ходити... і саме туди де їй тре. Від візочка я відмовилась взагалі, бо тільки даремно таскаєш. Ходили пішками зовсім недалечко. Просилась на руки, брала, але за хвилину ставила назад, казала ручки болять. Так мала потрошки натренувалась і досить далеченько могли ходити. а ше купили велосипед з ручкою для особливо довгих і недних прогулянок на базар. На велосипеді було цікавіше, з нього вона не тікала. Зимою катались на санчатах. Так що візочок ми після 1.3 року не використовували взагалі. А після двох мала запросто витримувала 1-1.5 годинну прогулянку пішками. З перервами на гойдалки.
Мені здається, шо дитину раз і назавжди не навчиш сидіти у візочку,бо бажння вилізти диктується бажанням пізнавати світ. І дитина по-любому час від часу буде протестувати.
Якщо вас хвилює, що доведеться вагітній його піднімати, то скажу, що доведеться в любому випадку, потрібно звичайно намагатись робити це поменьше, але якщо у вас не буде якихось ускладнень, то це б не мало сильно нашкодити, ну і малюк ростиме - ставатиме самостійнішим і сам меньше проситиметься.
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   malyshka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 лютий 2010 - 01:40

Перегляд повідомленняВасилина (Євген) (19.2.2010, 17:19) писав:

Привіт усім! В нас така ситуція -- коли гуляємо на вулиці, то синок не хоче (переважно, звісно буває і по-іншому) сидіти в колясці, останнім часом і у санках теж :36_1_4: .
Оскільки ми з чоловічком хочемо ще одне дитятко, то мене турбує знову те носіння дитини на руках і штовхання коляски :shok: :unknw: . Підкажіть, як було у вас, під час прогулянок -- брали на руки чи варто перетерпіти крик дитини :shout: і хай звикне , що потрібно у калясці лежати-сидіти :unknw: ?

Перенаправте, якщо це питання вже десь обговорювалося. Дякую

Привіт. У нас теж була така проблема з дочкою. Стидно було на вулицю вийти, бо кричала та ще й була голосиста. Та якось трошки на ручках, трошки топали, а коли вона втомлювалась садили у коляску. Але у вас такий вік, що йому тільки топати і хочеться, тож надайте йому таку можливість досхочу, а потім він сам попроситься назад в колиску. А якщо проситься на руки а не топати, то пробуйте чередувати руки та ходіння. Все буде добре, терпіння і труд все перетруть!
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Хвилинка до... 

• Щастя під серцем
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 лютий 2010 - 09:11

коли им були такі ж як ви то теж по різному(та і зрарз так;) )Коляскою їздили поки тихо сиділа-капризила-топали.Якщо просто гуляли то йшли кди хотіла доня.Якщо виходили з якоюсь метою-то зацікавлювала доню йти в потрібному напрямку:).Якщро нічого не допомагало-везла коляску і вела доню одночасно.Коли капризи були вже по дорозі додому-просто швидше везла в колясці і заговорювала по дорозі,але топати вже не давала
My Signature
Зображення Зображення
Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lady in ReD 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 лютий 2010 - 15:37

в мене доня сид1ла в колясц1 поки не почала ходити, а як почала ходити то просилася сама нозями топати, то ми старалися п1д час прогулянки б1льше ходити. Зараз каляскою користуэмося якщо не надовго треба з*1здити в магазин, а як при1хали з магазину знову продовжуэмо прогулянку на н1жках.
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   uliarv 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 лютий 2010 - 19:44

тільки доня стала на ніжки (7 місяців) почалися скандали в колясці, ніяк не хотіла сидіти, кричала так, що люди зглядалися, нести її і коляску пхати було важко, тому стали гуляти без коляски, добре, що ходити Яна почала в 10 місяців, так і гуляємо до цих пір :) коляску беремо тільки якщо треба в магазин за покупками і то приходиться забавляти всю дорогу, щоб не вилізла :)
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Yul 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 лютий 2010 - 20:09

Василина (Євген),
Ми ще трошки менші, ніж ви, але висловлю свою думку. Візочка мій синулька не любив з самого народження - тільки спав там. Як тільки просинасвя, то міг полежати хвилин 5-10 - і на ручки. Коли почав сидіти, то витримував десь півгодинки, а далі міг заснути. Якщо ні, то я теж брала на ручки. Зараз у зв"язку з такою погодою ми гуляємо лише на руках. Щодо плачу, то я не прихильник ідеї "дати прокричатися". Дитинка плаче, бо їй некомфортно, а якщо мама не реагує, то малеча взагалі не розуміє, чому найближча їй істота не приходить на допомогу. Мій мацьопка лише вчиться ходити - і все йому вже цікаво, а Ваш то вже певно бігає: і як йому всидіти у візочку? Удачі Вам і терпіння. :girl_angel:
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 26 лютий 2010 - 20:00

у нас раз на раз не приходиться. коли нормально їде в колясці, а коли виривається.
не можу нічого порадити по суті, бо ми тоді йдем ніжками.
та думаю, якщо є потреба, можна помало, коли в дитини є настрій садити в коляску.

з іншого боку, дитину інколи дуже важко відівчити від коляски. може краще вчіть йти з вами за ручку?
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nattik 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 лютий 2010 - 20:52

Мені здається, то такі періоди - тепер нам майже 2 роки, і раптом ледь не повна відмова йти ногами/сидіти на санках - тільки на руки. Можливо важко ходити по снігу... Так і ходимо на мамі в/із парку, інакше скандааааал . :yahoo:

Коли ми були в вашому віці, іноді скандали у візочку були, але я намагалася якось забавити(заговорити, іграшки, печиво....), це тільки щоб доїхати до місця гулянки і назад, в парку гуляла вона весь час ногами і дуже багато. Зрештою звикла - якщо "прив"язана" у колясці, чи в автокріслі, то мусить сидіти. Я так і чоловіку пояснювала. На жаль, після прогулянок з татом, у якого нерви не такі крепкі, а руки сильніші, вона знов згадувала, що на ручки можна випроситись :lol:

Повідомлення відредаговано Nattik: 26 лютий 2010 - 20:54

My Signature
Зображення

See? I can do it if I really try.
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ***танічка*** 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 липень 2010 - 12:08

Це в нас така проблема! Але я "спираю" це на те, що малому вже скучно довго їздити (ми ще добре не ходимо), тому як починає кричати, то спершу витягаю, щоб постояв біля візочка, трошки походимо з ручки, але можу й на руках поносити! :unknw:
My Signature
Зображення Зображення
Будь собой. Прочие роли уже заняты (Оскар Уайльд)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   nastik 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 13 липень 2010 - 21:59

Я давала бублик. Але не просто так, а урочисто запитувала: "А хто хоче бублик?" Так само урочисто вручала, і малий був задоволений. До цього часу нормально їздить. тьху-тьху
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Syanyta 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 липень 2010 - 22:59

На мою думку, це просто вік у Вас такий....в мене мала також як навчилася ходити, на відріз відмовлялася їздиит у візочку, а тепер їй 2, то з великим задоволенням катається)))))
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Таня (Алінка) 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 липень 2010 - 13:07

І в нас в колясці мала не дуже полюбляє сидіти, їй краще тьопати (але не просто збоку, а залізти під коляску ї її пхати :unknw: , а з такою швидкістю далеко не заїдеш)
І тепер ми стараємось ходити гуляти велосипедом - донечці дуже подобається! :36_1_74:
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   korali 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 липень 2010 - 21:29

Наш візочок з 3 до 6 міс відпочивав на 100%, бо тільки клала, починалась істерика. Успішно користувались слінгом. Після 6 міс. забрали люльку і в напівсидячому, потім в сидячому положенні їздити стало цікаво. Залежно від виду прогулянки чергували візок та слінг. Сьогодні гуляємо переважно пішки, але в магазин беремо візочок (і соломку для спокійної їзди), в транспорт - слінг. Я противник того, щоб дати дитині викричатися. Треба шукати компроміс, а не ставити ультиматуми.
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   eugen74 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 липень 2010 - 10:16

Альтернативний - і, як на мене, доволі результативний - спосіб вирішення проблеми - залучення до прогулянок батька дитини, який в принципі може її поносити на руках стільки, скільки потрібно. Те, що для дитини психологічно необхідно в певному віці бути на руках дорослих (батьків) - немало написано, й тут на форумах говорилося.

Для прогулянок з дитиною я візок майже не використовував, на вихідні його навіть складали й виносили на балкон, щоб було більше місця. Гуляв з донею доволі часто, був період - майже щоденно, це коли вона пізно засинала і досить шуміла, а сусідка знизу за це "тріпала нерви". То ми ходили на вечірні променади:)

Так от, коли дружина возила її візком, не було великої проблеми з посадкою
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 7 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему