Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: цікава стаття про сім"ю і дітей - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

цікава стаття про сім"ю і дітей раджу почитати бітькам теперішнім і майбутнім Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 19 лютий 2010 - 09:29

Приніс мені вчора ввечері чоловік статтю. Сама прочитала і вам раджу. Цікавий погляд на батьківство з точки зору чоловіка.

Текст, що розкривається
Длительное отсутствие полноценного секса – вот самая большая беда, которая грозит молодым родителям. Остальное чепуха, товарищи.

Мы поженились быстро и весело, а через год с небольшим – ррраз! Родилась дочка.

Знакомые хмыкнули: «смелые». Через полтора – еще одна – чпок! В глазах друзей появилось уважительное непонимание. Только теща откровенно крутит пальцем у виска. А нас прет. Я чувствую себя самым храбрым пацаном, который пробежал по перилам раздолбанного моста над рекой и теперь орет корешам с другого берега: эй, кто там смелый?!

Хоть убей, не понимаю, почему рождаемость в стране идет в минус. Ведь горячая вода в кране есть! Дровами топить не надо, к колодцу ковылять. Памперсы сто лет как изобретены. Государство не лупит подушный налог с каждого гражданина, денег еще доплачивает.

Молодой семье необходимо отдельное жилье – факт, но вовсе не из-за ребенка. (Взрослые члены семьи умудряются создавать больше проблем, чем новорожденные. Бабушки всегда знают, как лучше растить чужих детей.) В отдельном жилье должна быть стиральная машина-автомат, она снимает половину бытовых проблем. Микроволновка – вторую половину. А если неработающая бабушка живет не в соседней комнате, но в радиусе досягаемости и способна иногда посидеть с ребенком по вечерам, то жизнь превращается в полную малину.

Я беру за руки старшую дочку, чуть раскачиваю и подбрасываю к потолку. Она смеется. Подбрасываю – она смеется! Подбрасываю – смеется, аж заливается.

Кто этого не чувствовал, тот не жил.

Одна знакомая взрослая и серьезная женщина, раз в неделю авторитетно говорящая из телевизора, командующая коллективом (не на дядю, кстати, работает), ездящая на джипе, недавно сделала аборт. А как она хотела ребенка, как хотела!.. Единственный сын вырос раздолбаем и бездельником, мужа нет, приголубить некого. Но как же она дело-то забросит?.. Эту даму теща ставила нам в пример – пример ответственности и даже немного жертвенности.

Пусть правители Украины хоть расшибутся, а кривая рождаемости вверх и не дернется. Хоть по джипу выдай.

Упаси меня Господь учить взрослых людей, я не против алтаря карьеры, не против абортов. Мы сами подумывали об этом: старшая дочка в пеленках еще, у меня с работой большой вопрос, жена только лаборантом устроилась, скоро к кафедре прикрепят, научная работа, через пару лет кандидатом – и вдруг вторая беременность.

А теперь подойти к кроватке младшенькой, посмотреть и подумать: ради «корочки о присвоении»? Ради 800 гривен госзарплаты? Ее?..

С рождением ребенка все, буквально все оборачивается другой, невиданной стороной и переосмысливается. Помню, после рождения первой поймал себя на том, что пялюсь на грудь какой-то девушки в автобусе и думаю о лактации. В смысле – смогла бы она выкормить ребенка?

Фольклорное разжижение мозгов в стиле «мы покакали – смотрите все» чуток преследует, это да. Пощу фотки дочек в блоге, восторженно надоедаю вежливым коллегам. Я просто не могу не улыбаться, если мне улыбаются эти две. Когда во сне кто-то из них тоненько так вздохнет, от умиления в душе тесно становится. Если младшая морщит носик и чихает, старшая, всегда сидящая рядом, от хохота падает на спину. Это стоит всего, чего бы оно ни стоило.

Я не бросил спортивные тренировки, не растерял старых друзей. Жена не зарегистрировалась на форуме «овуляшки-онлайн» – мы продолжаем вести нормальную, вполне бодрую жизнь. А те, которые «хоронят себя заживо в пеленках», – так они и были мертвыми, вот что скажу.

...Сейчас младшая лежит и хнычет не по делу. Вернее, просто от нечего делать хнычет. А я в Интернете читаю интересное, и отвлекаться нет никакого желания. А она громче хнычет, за спиной прямо, скоро жена в комнату влетит со словами: «Ты что, не слышишь, что ребенок плачет?!» И я кидаюсь к кроватке, достаю ее, прямо в одеяло завернутую достаю, начинаю качать. Она ручки свои крохотные из-под одеяла высовывает и за крестик нашейный меня – хвать. Держит. Только глазками-бусинками – хлоп-хлоп. Все. Берите папашку тепленьким.

Помню, у нас на микрорайоне под роддомом вечно тусовались пьяные и счастливые мужики, которые орали в сторону высоких окон: «Оксааааанааааа!», «Гааааааляяяяяя!», «Свеееетаааа!» Когда я впервые вот так же подошел к роддому и только-только прочистил горло, всплыла эта картина детства. Надо же.

Вот я тут, настала моя очередь. Как все просто, оказывается. Орать не стал, позвонил на мобильный, чтоб не будить других мамашек.

Знаю, есть люди, уверенные, что «надо пожить для себя». Я живу. Чего всем желаю.

Материалы предоставлены в рамках контентного сотрудничества сайта «Обозреватель» и журнала «Публичные люди».

.

Яке ваше враження?
My Signature
Зображення Зображення
  • 49
  • Back To Top

Користувач у мережі   Дімяна 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 19 лютий 2010 - 09:45

мамаПашіЖеніБогдана, стаття класна. Мені подобається такий погляд на життя. Потрібно час від часу читати такі речі, щоб дивитись на все по-іншому.
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сонце Надії 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 лютий 2010 - 09:50

Стаття супер!Дуже цікава. :bye: Я згодна з автором,що поява дітей змінює все на важче,але і на безмежно краще.Якби усі ,що хочуть робити аборти-вбивати свою дитину,яка уже живе в животику уявили на мить уже народжене щастячко,якому можна було б сказати"яка я щаслива,що ти у мене є,як же я могла тобі не дати народитися :diablo: ",вони ніколи б не зробили найбільшої помилки у своєму житті.
My Signature
ЗображенняЗображення[/url]
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mas'ka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 лютий 2010 - 09:55

Класна стаття :) Але хтось завжди бачить склянку напівповною, а хтось- напівпорожньою, незалежно від кількості дітей і матеріального становища.
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Guculochka 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 лютий 2010 - 09:59

Приємно читати, таку думку . Дякую що поділились позитивом.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   tusik 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 лютий 2010 - 10:14

Дуже позитивно!
Ми зараз намагаємось так жити. Просто радіти, що ми друг у друга є, я не уявляю навіть іншого життя тепер !
My Signature
Хочу, як у дитинстві: гроші скінчилися - пішов, нарвав...
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lile4ka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новинарі

Відправлено 19 лютий 2010 - 16:42

стаття дуже класна! Надіюсь мій чоловік матиме такі самі почуття, коли в нас з"явиться малеча!
Шкода, що не усі чоловіки такі :(
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   tanya1 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 лютий 2010 - 16:51

Дуже гарна стаття. Смішно стало з цих слів что пялюсь на грудь какой-то девушки в автобусе и думаю о лактации. Зображення
My Signature
Зображення

Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щаслива дружина 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 лютий 2010 - 17:24

Дуже гарна стаття, аж сльози на очі навернулись.......щаслива та людина, яка вміє бути щасливою і радуватись тому, що має.....щастя - в нас самих !!!
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Хвилинка до... 

• Щастя під серцем
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 лютий 2010 - 09:23

стаття сподобалась-дякую що виклала її
My Signature
Зображення Зображення
Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
  • 1
  • Back To Top

Користувач у мережі   Люлюка 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 лютий 2010 - 23:22

Стаття неймовірна позитивна і реалістична, що викликає захоплення від того як наші люди вміють радіти, це звичайно тішить!!! :lol: ^_^ :yahoo: Головне що ми вміємо бачити наше щастя і не втрачати оптимізм навіть у скрутних ситуаціях, адже все буде добре, варто лише повірити в це!!!
My Signature
Зображення Зображення
Кожна жінка має право прокинутися безсовісно щасливою і вийти з дому нагло красивою!
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Soveniatko 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 23 лютий 2010 - 23:52

Дуже хороша стаття. Чудово, що чоловік так ставиться до дітей. Але коли її читала, перше, що прийшло в голову, так це те, чи поділяє його дружина цей оптимізм?. Мій чоловік теж мабуть вважає, що діти нічого не міняють. Спить скільки хоче, годують, як і раніше.. пиво, компутер. Діти - це чудово і зовсім не важко.Я погоджусь тільки з першою частиною. Бо зара малий ше трохи дає жити, а з малою і її коліками, я в туалет не мала часу вийти, а спала по пару годин
My Signature
Зображення
  • 3
  • Back To Top

Користувач у мережі   romaschka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 лютий 2010 - 09:16

Дякую за статтю!!! Треба вчитися так дивитися на життя.
А я сьогодні встала невиспана, зла на весь світ, що помогти нема кому - і думаю, як це я умудряюся при цьому всьому хотіти ще одну дитину (вірніше ще двох!) ? А тут прочитала статтю - і настрій покращився, і всі проблеми - такі малі стали...
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   львів_янкаІра 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 лютий 2010 - 11:21

Дякую, за таку позитивну статтю. Дійсно, нам треба простіше дивитися на життя, черпати від нього лише позитив
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Котя 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 лютий 2010 - 11:27

Кльова! Тре свому почитати (бо сам ніяк, впадло :)).
My Signature
Зображення
Зображення
Усі люди настільки різні, що іноді починає рябити в очах. Та лише "дальтоніки" можуть вважати це різнобарв"я "сірою масою".
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   elena0709 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 лютий 2010 - 11:59

Стаття дійсно позитивище!!!!!!! Піссля прочитаного дійсно переосмислюєш матеріальні цінності.Бо ж справді не угрошах щастя. Щастя це коли твоя кровинка мирно сопить у свому ліжечку. коли посміхається на всю ширину своїх "десен". Я справді щаслива, я справді ЖИВУ!!!!!!!
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Vesta* 

• Зірочка форуму
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 лютий 2010 - 17:37

На 100 % згідна з автором. Ніяка кар"єра, джипи, супер фігура не замінять вам отих маленьких ручок , які вас обнімають за шию і кажуть " Мамуся ти моя, я тебе любу " :).
Таке щастя !!!
Це і є життя , справжнє !!!
My Signature
Зображення

Люди, ну навіщо ви ріжете вени? Якщо вам погано, повищіпуйте собі брови, це теж боляче ...
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ananaska 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 лютий 2010 - 18:14

Стаття супер, така позитивна!!! Добре що є такі чоловіки які такої думки. Зразу згадую коли чоловік приходить з роботи а синочок біжить з щасливим сміхом, обнімає його, цьомає, рветься на ручки. Оце щастя, що може бути важливіше в житті!?
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   інночка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 лютий 2010 - 18:32

дякую! стаття супер, стільки позетиву. Так діти це т задля чого варто жити незважаючи нінащо
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Alisa_Alexa 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 березень 2010 - 14:14

Супер!!! Супер!!! І ще раз супер!!! Хороша стаття!!! Мій чоловік теж близький до такої думки і за це я його люблю. Адже, дійсно, щастя не в грошах, не в житті для себе одного- щастя в коханій людині, в дітях, у тому що робить кожну мить неповторною.....
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему