Кохання- це...
І все це люди назовуть коханням,
і все це потім назовуть коханням,
і все це назовуть коханням…
Залишалось пару днів до 14-го лютого. Я перечитувала різні дописи в інтернеті щодо дня Св. Валентина, дня Закоханих. Хтось пише, що це офіційний день Закоханих в багатьох країнах Світу, розказує історію цього дня, як його святкувати, що дарувати. Хтось переконює, що все це комерція і свято було створено саме для того, що б розкручувати людей на гроші. Читаючи це, я пригадувала послідні роки і як саме я святкувала це свято. В школі та на перших курсах в університеті ми дарували один одному валентинки- ото й було все наше святкування. З часом я не стала якось серйозніше ставитись до цього свята, просто було приємно отримувати будь-які прояви уваги від близької тобі людини.
Коли ми познайомились з моїм майбутнім чоловіком, до дня Закоханих залишалось три місяці. Якось у нас зайшла розмова про кохання. Як виявилось- коханий мені чоловік не вірив в кохання. Всі ці почуття він називав привичкою жити разом: є собі двоє людей, їм добре одне з одним і все. А кохання- це так, це слово... Пам"ятаю, як сьогодні, в якому шоці я була. Це як ж було треба розчаруватися в коханні, що б таке говорити. Мені було дуже прикро. Це ж виходить- він мене ніколи не полюбить? ніколи не скаже "
Я тебе кохаю"? Я була розстроїна до сліз...
Наближалось наше перше свято Закоханих. Я вирішила зробити коханому сюрприз. Приготувала смачну вечерю, купила подарунок. Чекала, що він прийде. Йшов час, а він не приходив. Подзвонила. Виявилось, що він не очікував, що ми будемо святкувати. Ну правильно- яке святкування? Для цього треба вірити в кохання... Того вечора він таки приїхав. Було пізно. Настрій був на нулю...
Пройшло пару років. За цей час відбулося багато всього. В одній коротенькій історії всього й не розкажеш. Але саме основне, за цей час мій чоловік змінив свою думку щодо кохання. Я почула такі милі мені слова "Я тебе кохаю". І не просто почула- я відчуваю його любов, повагу та розуміння, а це не просто три слова, це справжні почуття.
Цього року я взагалі нічого не очікувала на день Кохання. Чоловік мав заплановані справи на ці вихідні. Про це ми обоє знали ще пару тижнів до свята. Розчарування в тому, що ми не святкуватимемо разом- не було. Адже все це умовності. Чому люди мають говорити одне одному якісь приємності, дарувати якісь подаруночки саме в цей день? Розчарування не було. Просто дуже хотілося, щоб він мав можливість заїхати додому хоч на пару годинок. Замітила за собою, що відколи вагітна, то потребую уваги вдвічі більше. Але робота є робота і нічого тут не зміниш, особливо коли треба поїхати на відстань в 600 кілометрів...
Ніч з суботи на неділю, тобто уже 14-го лютого, була для мене самим справжнім сюрпризом.
Було десь коло третьої ночі, коли я почула скрип вхідних дверей. Уже за мить мій коханий чоловік був з найкращим для мене букетом і промовив "
З святом вас, мої дівчатка!". Навіть, донечка в животику заворушилась.
Те, що коханий приїхав було уже самим найкращим сюрпризом для мене! А тут ще й квіти вночі, серед зими, коли магазини уже закриті навколо. Хіба не сюрприз? ;)

Зранечку чоловік мусів знову поїхати по справах. Приїхав додому аж пізно ввечері. Але те, що він повернувся пізно і ми не могли святкувати разом- другорядне. Ми вдвох ніколи особливо не відмічали цей день.
Важливо те, що мій коханий також вірить в кохання і незважаючи на те, що саме свято для нього неважливе- він знайшов спосіб, що б мене приємно порадувати! За що я йому дуже вдячна!!!