М'ясо під сиром
Відправлено 21 червень 2007 - 16:57
Відправлено 10 вересень 2007 - 12:48
Відправлено 10 вересень 2007 - 13:52
Але на рахунок приправи - не згодна. Раніше теж сипала ці всі модні приправи в різні страви. Набридло їсти "хімію"! Тепер використовую тільки 100% натуральні приправи - насушений на балконі кріп і петрушку, заморожену зелень, і таке інше.
Відправлено 13 березень 2008 - 12:38
lynx (10.9.2007, 13:52) писав:
Але на рахунок приправи - не згодна. Раніше теж сипала ці всі модні приправи в різні страви. Набридло їсти "хімію"! Тепер використовую тільки 100% натуральні приправи - насушений на балконі кріп і петрушку, заморожену зелень, і таке інше.
А ще дуже смачно і швидко такий варіант цієї страви: помити картоплю (не чистити), розрізати кожну на дві половинки (повздовж). Розкласти на деко розрізаною стороною вверх. І нехай в духовці (можна в мікрохвильовій, в ній швидше і мені смачніше) готується майже до готовності (щоб коли проколоти ножом була м"яка). За цей час швиденько готується такий салатик: кубиками копчену філейку курочки (можна будь-яку ковбаску, але смачніше з курочкою), кубиками твердий сир і майонез. Потім викладається ця смакота чайною ложечкою на кожну картоплинку і ще на декілька хвилин в духовку! смакоооота!:)
Відправлено 13 березень 2008 - 12:41
Руська (13.3.2008, 12:38) писав:
А ще дуже смачно і швидко такий варіант цієї страви: помити картоплю (не чистити), розрізати кожну на дві половинки (повздовж). Розкласти на деко розрізаною стороною вверх. І нехай в духовці (можна в мікрохвильовій, в ній швидше і мені смачніше) готується майже до готовності (щоб коли проколоти ножом була м"яка). За цей час швиденько готується такий салатик: кубиками копчену філейку курочки (можна будь-яку ковбаску, але смачніше з курочкою), кубиками твердий сир і майонез. Потім викладається ця смакота чайною ложечкою на кожну картоплинку і ще на декілька хвилин в духовку! смакоооота!:)
ще смачно замінити начинку на тертий сир твердий з душеним часничком і майонезом
Відправлено 13 березень 2008 - 13:11
Відправлено 08 травень 2008 - 13:16
Після слою цибульки можна покласти помідорчики кільцями та печерички (чи будь-які інші грибочки). Все решта за рецептом.
Трохи довше потримати в духовці і в результаті доволі смачненько виходить. Але це знову ж таки на смак. Мені подобається, а моєму чоловікові не дуже. Він любить таке мяско в первісному варіанті, без добавок. :)
Відправлено 08 травень 2008 - 13:41
Куряче філе в мигдалі
Ніжні курячі палички в хрусткій мигдалевій скоринці. Пальчики оближете, обіцяю. Смакота неземна. Особливо якщо хтось полюбляє мигдаль
2 курячі грудки (прибл. 500 гр)
3 ст. л. білого сухого вина
2 ст. л. кукурудзяного або картопляного крохмалю
1 ст. л. соєвого соусу
1/2 ч. л. цукру
75 г мигдалю
1 яйце
Куряче філе нарізати смужками - приблизно 7 на 2,5 см.
Змішати вино з соєвим соусом і 1 ст. л. крохмалю, додати цукор.
Покласти курячі смужки в маринад, накрити філе кулінарною плівкою і поставити на 1 годину в холодильник.
мигдаль - в блендері або кавомолці. залишки крохмалю змішати з меленим мигдалем.
В окремому посуді злегка збити яйце.
Спочатку вмочити шматочки курки у збитому яйці, в потім в мигдальній суміші.
Смажити у фритюрі по 3 хвилини до утворення золотистої скориночки. Подавайти з кисло-солодким соусом.
Відправлено 08 травень 2008 - 13:48

Майстер улюблених іграшок :)
Відправлено 08 травень 2008 - 13:50
Нажаль я такого зробити не можу. Я на роботі :)
Ще один рецептик
Котлети з індички фаршировані
Забавні котлетки з «секретом». Секрет кожен може обрати за власним смаком:
500 г індичатини (свинини, курятини)
скибочка вчорашнього батона
1 цибулина
1 яйце
150 г твердого сиру
консервовані помідори
сухі трави: петрушка, базилік
1 ч. ложка меленої паприки
листя салату для оздоблення
мелений чорний перець
сіль
1. Помийте і обсушіть м’ясо.
2. Цибулю очистіть і розріжте на шматочки.
3. Батон без скоринки натріть на тертці.
4. М’ясо разом з цибулею пропустіть через м’ясорубку.
5. Якщо фарш вийде рідким, покладіть тільки протерті крихти батона. Якщо фарш густий, то додайте тертий батон і трохи молока або води.
6. Далі яйце, сіль, перець, паприку, петрушку і перемішайте.
7. Сформуйте 9 паляничок і покладіть на деко, змащене рослинним маслом.
8. В середині кожного коржика зробіть поглиблення.
9. Покладіть в поглиблення помідори (або що душа бажає), попередньо знявши з них шкірки. Варіанти: запарений чорнослив, порізаний на шматочки, подрібнені солоні огірки або подрібнені свіжі помідори, шинка, будь-які гриби, картопля пюре, перець маринований, цибулька маринована...
10. Посипте котлети тертим на дрібній терці сиром.
11. Поставте котлети в духовку розігріту до 200 гр С. Запікайте спочатку на великому вогні, щоб котлети не пустили сік, приблизно 10 хвилин. Збавте вогонь до 180°С і запікайте ще 15 хвилин.
Відправлено 08 жовтень 2008 - 12:04
Складники:
1 кг - фаршу (суміш свинини і яловичини)
2 - булочки
200г - молока
3 - цибулини
3 - яйце
70 г - сушених грибів
200 г - бекону
100 г - рослинної олії
3 ст.л. - панірувальних сухарів
- сіль, перець
Приготування:Булочки замочити в молоці, відтиснути, змолоти разом з 1-єю цибулиною. Одержану масу змішати з фаршем, додати яйце, сіль, перець, естрагон. Приготувати фарш: сушені гриби замочити у воді, помити, відварити і дрібно посікти. Бекон і 2 цибулини порізати кубиками і, обсмаживши, змішати з грибами. Посолити. Сформувати зрази: з м'ясного фаршу зробити кульки, загортаючи всередину беконово-грибний фарш. Запанірувати зрази в збитих яйцях і сухарях і обсмажити на рослинній олії.
Час приготування: 1 год 15 хв /Смачного!!!
Відправлено 21 листопад 2008 - 04:40
Відправлено 13 січень 2009 - 17:49
"Телятина Олімп" телятину шматочками,2на порцію,обсмажити в муці,тоді додаю порізані мариновані печериці,оливки і болгарський перець,заливаю розведеною том. пастою на будь-якому із маринадів.для більшої гостроти можна дати червоний перець.

Мої сини,мої орли - це моя гордість материнська !!!
Кажуть люди я сама, наче квіточка,
Що пливуть мої слова, як та річечка,
Що душа моя співає, мов сопілочка.
А я просто українка, україночка
Відправлено 19 березень 2009 - 11:11
Складники:
1 куряча ніжка,2 яйця,1 цибулина,1 столова ложка крохмалу,спеції.
Спосіб приготування:
1.Акуратно здерти шкіру з ніжки.М"ясо відділити від кісток і перемолоти.
2.Порізати дрібними кубиками цибулю та обсмажити до золотистого коляру.
3.Перемішати отриманий фарш з цибулею,крохмалем,спеціями та яйцями.
4.Отриману масу запихаємо у шкірку з курки(яку ми зняли спочатку)і зашиваємо.
5.Ніжку викладаємо на бритванку застелену фольгою і випікаємо до почервоніння .(При температурі 180 градусів.)
Подаємо на стіл порізану ніжку у холодному вигляді.
Смачного.
Відправлено 19 березень 2009 - 11:48
на деко пикласти порізане куряче м'ясо, зверху цибульку, порізану кільцями, потім картоплю, теж порізану кільцями. Все посолити, поперчити, зверху потерти сиром і помазати майонезом. І в духовку. Смакота!!!
Відправлено 22 липень 2009 - 14:21

Допомога