Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Нічні примари - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Нічні примари Чи існує паралельна реальність? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Снігова Королева 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 10 лютий 2010 - 23:11

Добрий вечір, форумчанки! Одного разу вночі, коли ми з чоловіком міцно спали, я крізь сон відчула, що між нами хтось моститься. Я точно знала, що це особа чоловічої статі. Не прокидаючись, я спробувала закричати, але мені нахабно затулили рота. Я не стверджую, що це було насправді. Я усвідомлюю, що спала. Мало того, відчула таке полегшення, коли це припинилось. Але ж відчуття були до болю реалістичні!!!!! Зі мною таке не вперше. Я й сама собі не вірю на ранок. Якщо у когось траплялося щось подібне, відгукніться! Або якщо маєте якісь міркування чи поради, як позбутися непроханих нічних гостей.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Аріка Ікара 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 10 лютий 2010 - 23:31

Можливо з вами проживає домовичок :5_1_123v: , який наполегливо хоче з вами "зблизитися" ( не знаю як хто, але я у це вірю). а можливо і не він... Ви квартиру кропили святою водою??? Якщо ні, то спробуйте. На жаль, більше нічим не можу допомогти.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Хвилинка до... 

• Щастя під серцем
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 лютий 2010 - 23:35

Попросіть священника прийти і освятити будинок,скропити свяченою водою.настроюйте себе перед сном що якщо щось таке знову буде-ви помолитесь в думках
My Signature
Зображення Зображення
Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 лютий 2010 - 23:46

Перегляд повідомленнябережаночка (10.2.2010, 23:35) писав:

Попросіть священника прийти і освятити будинок,скропити свяченою водою.настроюйте себе перед сном що якщо щось таке знову буде-ви помолитесь в думках

Я сама кропила квартиру свяченою водою і посипала маком. Але таке ставалось навіть, коли я ночувала у батьків. Не думаю, що причина у місці. До речі, одного разу подумки перехрестилась - допомогло відразу.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 11 лютий 2010 - 03:12

якщо у вашому місті є спеціалісти зі сну, можливо вам варто до них звернутися.
схоже на те. що ви пережили стрес або потрапляли у неприємну ситуацію...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ягге 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 лютий 2010 - 08:40

Quine,, скажу что ты с такой проблемой не одна, в детстве мне тоже снилось, что меня кто то душит. Я отчетливо осознавала, что это сон и через крик пыталась проснуться, но ни то что крикнуть, а даже рукой или ногой пошевелить не могла. Проблема ушла сама собой. А связваю я ее тем, что все время, когда мне снился этот сон спала на спине, видно где то перекрывались дыхательные пути и так мне мое "бессознательное" пыталось донести , что надо что то делать. Советую попытаться проконтралировать как ты спишь)))
Надеюсь , что у тебя это скоро пройдет, по себе знаю, впечатления не из приятных
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Cherika 

• Розумниця року
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 лютий 2010 - 11:04

Quine, якщо не розлядати варіант паралельного світу (хоч я в нього і вірю, але вважаю що перше треба шукати прості відповіді на питання, бо вони є найбільш вірогідними) - це може бути порушення фаз швидкого і повільного сну. У мене теж є таке порушення, але воно проявляється в тому, що я прокидаюсь, але не можу поворохнутися (навіть очі відкрити, чи закричати тощо)- це дуже страшно! Це проявляється слава Богу рідко, тільки коли я дуже перевтомлена або після сильного стресу - спробуйте проаналізувати ті дні, що передували ночам, коли ви цей жах відчуваєте, можливо знайдете причину перевтоми або стресу, тоді дійсно треба до спеціаліста зі сну, як гра з вогнем писала.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Та що танцює з вітром 

• Мрії збуваються
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новинарі

Відправлено 11 лютий 2010 - 21:35

Quine, ви казали, що коли перехрестились подумки - то все зникло. думаю найперше, що вам варто зробити - сходити в церкву, помолитись, свічку поставити. і перед сном моліться - це поможе заспокоїти душу і можливо позбавить підсвідомих страхів.
але тим не менше все-таки варто проконсультуватися зі спеціалістом... моя така думка...
My Signature
Зображення
Зображення
Щастя в мені!...

• 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 лютий 2010 - 00:51

Дякую за поради. Мені кортить описати ще деякі випадки, що зі мною траплялися вночі. Одного разу мене випихала з постілі жінка, підсовуючи під мене руки. Я спробувала пручатись, тоді наді мною навис чоловік, схопив за руки і тримав. А я все пручалась. Кричати не могла, але ж рухатись могла! Це був жах! Сон це чи якесь порушення, від того не легше.
Буває просто відчуваю, що наді мною стоїть жінка і роздивляється. Очі відкрити страшно, то я натягую на себе ковдру і відвертаюсь. До речі, я точно знаю, хто до мене завітав: жінка чи чоловік. Це якось відчувається. Одного разу відчула, що над дитячим ліжечком висить чорна хмара, ніби куля з густого туману. Мене така тривога взяла, а та хмара повільно так попливла до дверей. Донечка через хвилину прокинулась, а я собі місця не могла знайти. До ранку боялась заснути. Навіть якщо цьому є раціональне пояснення, від того видіння не є менш жахливими. Нікому такого не побажаю.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Asta la vista 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 лютий 2010 - 12:46

У мене років з 10 назад було щось подібне:бачила в кімнаті обриси людини:руки-ноги паралізувало,у виски кров вдарила і одна думка:Ти хто?!!! Воно розтануло...
А сьогодні раптово серед ночі прокинулась (це не сон,бо залишалась на своєму ліжку і підчас побаченого свідомо перехрестилась і відмолила Отче наш) і жахнулась:в ногах на ліжку сиділа жінка і дивилась на мене. Одягнута вона була в плаття середньовічне і на голові мала капелюшок.
Чітких контурів не було,але відчувалась якась матеріальність. Я себе почувала несковано і механічно штовхнула ногою в її сторону. При цьому моя стопа вперлась в жінку і здалось,ніби наступив на щось,вишите бісером. Вона на такий маневр лише кивнула злегка і... зникла. Я перехрестилась і лягла спати.

Повідомлення відредаговано Asta la vista: 26 лютий 2010 - 13:00

My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Лесюнька 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 березень 2010 - 11:17

Привіт всім. Я теж вірю в містику і паралельний світ. Те, що ви розповідаєте, це жахливо! Я теж переживала деякі випадки. Це почалося ще в дитинстві. Я бачила овальні жовті очі (ми ще жили в селі) в садку. Коли обглянулась гукнути папу, вони зникли. Потім каталась на велосипеді з друзями і в одному пеулочку я залишилась одна (на декілька хв.) і побачила чорного собаку з червоними очима (як у диявола). Я дивилась на нього секунди, а потім як урвала звідти...
А потім як помер мій дідусь, взагалі страшно стало жити. Було таке враження наче якась тінь ходить за мною (це тоді мені було 14 років). Я завжди відчувала чиюсь присутність, а чию не знаю.
Потім ми переїхали у місто і поселились в квартирі. Думала хоч тут не буде нічого такого. Але ж ні! Постійні звуки кроків (в основному це каблуки), потім крик дитини (адський крик переляканий, як наче ріжуть). І тепер коли темнішає на дворі, після 10-11 годин я взагалі сама ніде ходити не можу. У ванні бачу труп весь у крові, який наче заворушиться (незнаю може мені ввижається, але дуже страшно). А коли лягаю спати, таке враження наче хтось лежить коло мене (крім чоловіка) холодний. Обиртаюсь, нікого нема. А я точно відчуваю!
Якщо вам не набридла моя розповідь, то у мене ще одна історія є. Це трапилось з моїм чоловіком. На його день народження (йому тоді було 17, ми ще зустрічались), коли він повертався додому від мене, зустрів "його" навпроти, і "воно" розвернулося і пішло за Богданом. При світлі єдиної лампочки яка там світила, він подивившись на того чувачка і ужаснувся. Воно було повністю зеленим (як наче весь у водоростях), а голова була повністю замотана білою тканиною (ні очей, ні носа, ні рота не було),а руки були нище колін і теліпались. Воно йшло за ним все скоріше (але небігло). Чоловік бистро йшов (від мого дому до його 15 хв. ходьби) і швидко опинився вдома (він живе у хаті). Воно простояло біля його фірточки всю ніч, передом повернувшись до хати. "Воно" ходило за ним тиждень. І кожн раз різне (були вже очі червоного кольору, і доносились звуки ципків). А останній раз ВОНО вже не йшло за чоловіком, а зустріло його коло фірточки. ВОНО було у довгому плащі з капішоном і червоними очима, і повишше у повітрі. Коли Богдан підійшов блище, ВОНО зникло. За цей тиждень йому снився сон, що дідок один, каже йому " То я за тобою ходжу! І я заберу тебе до себе!" Як вияснилось, цей дідок повішався, а Богданові батьки мали купити хату в якій цей дід жив. І Богдан натрапив на стару магнітолу і поламав її. І цю магнітолу любив слухати той дід. Ми вирішили підти до церкви. Поставили свічки, і я просила в Бога щоб не допустив непоправного. І все наче нормально (не зважаючи на те, що коїться зімною) От така містика.
My Signature
Зображення
В кінці все буде добре. Якщо все ще погано, то це ще не кінець!
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Barbarris Vulgais 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 березень 2010 - 11:40

Один такий приклад: під час вагітності я прокинулась вночі від реального відчуття, що мене гладять і поруч сидить моя баба, яка померла 17 років назад...
Дівчатка, таке буває досить часто і з різними людьми...
Моя добра порада, яку я застосовую і щодо себе - поменше фільмів і книжок, що вас неймовірно вражають, наприклад, я ніколи не дивлюсь фільми жахів чи містику з кривавими сценами, за рідким-рідким вийнятком і то тільки зі самого ранку...може бути, що ви просто неймовірно вразливі у психічному плані чи вам легше, ніж іншим, відчути отой тонкий світ. Ну, наприклад, мій чоловік ніяк не може зрозуміти, як це може снитись сни, постіно кольорові+з реальними смаками, тактильними відчуттями (води, спеки, землі тощо)+реальними переживаннями стресу, оргазму, сміху, жаху, болю, ну, і т.д...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nadiuccia 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 березень 2010 - 12:36

Jakosj ja takozh perezhyla nichnyj stres. Buv period koly ja z molodshoju sestrychkoju (ij bulo pryblyzno 5 rokiv a meni 18) zhyla odna. Ce buv holodnyj period i pered snom ja vkljuchyla obigrivach shchob nagrity kimnatu. Koly ljagaly spaty,ja jogo vykljuchyla ale z rezetky ne vytjagnula shnur. U nas bulo dvohpoverhove lizhko.Ja spala vnyzu. Sered nochi ja prokynulasja i cherez kiljka sekund uvimknuvsja obigrivach (ce buv ventyljator jakyj pracjuvav shumno i stojav bilja lizhka). Ja chutj ne otrymala infarkt!!! zmyryvshysj z dumkoju shcho mozhe....shchosj....sprychynylo jogo uvimknennja i nabyrajuchysj smilyvosti shchob vylizty z pid kovdry i vykljuchyty jogo, vin vykljuchyvsja sam! Ce buv shche odyn "infarkt". Pislja 5-hvylynnoi perervy vin vkljuchyvsja znovu i pracjuvav mozhlyvo shche 10 hv. Potim ce povtorylosja shche 1 raz. U mene bulo vidchuttja shcho htosj sydytj na krisli bilja lizhka. Mozhna podumaty shcho ce obigrivach z pevnoju programoju.... Ale NI! Ja nikoly jogo ne vytjaguvala z rozetky i takogo nikoly ne stavalosja ni DO ni PISLA cjogo vypadku. Shche odyn fakt: shchob jogo vkljuchyty treba bulo povetnuty kolesyko(vin buv bez knopok). Strashno zgaduvaty.....

Користувач подумав і додав через 5 хв.:

Перегляд повідомленняЛапулька (3.3.2010, 10:17) писав:

Привіт всім. Я теж вірю в містику і паралельний світ. Те, що ви розповідаєте, це жахливо! Я теж переживала деякі випадки. Це почалося ще в дитинстві. Я бачила овальні жовті очі (ми ще жили в селі) в садку. Коли обглянулась гукнути папу, вони зникли. Потім каталась на велосипеді з друзями і в одному пеулочку я залишилась одна (на декілька хв.) і побачила чорного собаку з червоними очима (як у диявола). Я дивилась на нього секунди, а потім як урвала звідти...
А потім як помер мій дідусь, взагалі страшно стало жити. Було таке враження наче якась тінь ходить за мною (це тоді мені було 14 років). Я завжди відчувала чиюсь присутність, а чию не знаю.
Потім ми переїхали у місто і поселились в квартирі. Думала хоч тут не буде нічого такого. Але ж ні! Постійні звуки кроків (в основному це каблуки), потім крик дитини (адський крик переляканий, як наче ріжуть). І тепер коли темнішає на дворі, після 10-11 годин я взагалі сама ніде ходити не можу. У ванні бачу труп весь у крові, який наче заворушиться (незнаю може мені ввижається, але дуже страшно). А коли лягаю спати, таке враження наче хтось лежить коло мене (крім чоловіка) холодний. Обиртаюсь, нікого нема. А я точно відчуваю!
Якщо вам не набридла моя розповідь, то у мене ще одна історія є. Це трапилось з моїм чоловіком. На його день народження (йому тоді було 17, ми ще зустрічались), коли він повертався додому від мене, зустрів "його" навпроти, і "воно" розвернулося і пішло за Богданом. При світлі єдиної лампочки яка там світила, він подивившись на того чувачка і ужаснувся. Воно було повністю зеленим (як наче весь у водоростях), а голова була повністю замотана білою тканиною (ні очей, ні носа, ні рота не було),а руки були нище колін і теліпались. Воно йшло за ним все скоріше (але небігло). Чоловік бистро йшов (від мого дому до його 15 хв. ходьби) і швидко опинився вдома (він живе у хаті). Воно простояло біля його фірточки всю ніч, передом повернувшись до хати. "Воно" ходило за ним тиждень. І кожн раз різне (були вже очі червоного кольору, і доносились звуки ципків). А останній раз ВОНО вже не йшло за чоловіком, а зустріло його коло фірточки. ВОНО було у довгому плащі з капішоном і червоними очима, і повишше у повітрі. Коли Богдан підійшов блище, ВОНО зникло. За цей тиждень йому снився сон, що дідок один, каже йому " То я за тобою ходжу! І я заберу тебе до себе!" Як вияснилось, цей дідок повішався, а Богданові батьки мали купити хату в якій цей дід жив. І Богдан натрапив на стару магнітолу і поламав її. І цю магнітолу любив слухати той дід. Ми вирішили підти до церкви. Поставили свічки, і я просила в Бога щоб не допустив непоправного. І все наче нормально (не зважаючи на те, що коїться зімною) От така містика.

U vashmu vypadku (z trupom u vanni i holodom u lizhku) meni zdaetjsja shcho vasha kvartyra mae jakusj istoriju... Vy posvjatitj ii obovjazkovo. Davno vy tam zhyvete? Vash cholovik cjogo vsjogo ne vidchuvae?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Флоріана 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 березень 2010 - 12:52

Quine, думаю вам зможе допомогти книга Роберта Монро "Путешествия вне тела" ( на схожі теми - "Далекие путешествия" і "Окончательное путешествие"). Мені було дуже цікаво дізнаватись про абсолютно невідомі раніше мені властивості мого тіла і душі. Можливо, у сні ви "пересікаєтесь" з паралельними світами. Дуже ймовірно. що ви особлива людина, чутливіша, відкритіша за інших. Почитайте тематичну літературу і проконсультуйтесь зі спеціалістами (кількома).
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ліньтяйка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 березень 2010 - 12:54

Мені в дитинстві часто снився один і той самий сон, я йосі це добре пам'ятаю - мене душив мужик і десь на рівні підсвідомості я знала, що це диявол. З часом, коли ми переселилися в нову квартиру (мені майже сповнилося 4 роки) все це припинилося. Я це переросла.
А взагалі мені завжди сняться настільки реалістичні сни, зі смаками, запахами, дуже яскравими кольорами, відчуттями, але переважно позитивні, що іноді прокинувшись важко повірити, що це сон.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Лесюнька 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 березень 2010 - 16:00

Перегляд повідомленняNadiuccia (3.3.2010, 13:36) писав:

U vashmu vypadku (z trupom u vanni i holodom u lizhku) meni zdaetjsja shcho vasha kvartyra mae jakusj istoriju... Vy posvjatitj ii obovjazkovo. Davno vy tam zhyvete? Vash cholovik cjogo vsjogo ne vidchuvae?

Живемо в квартирі приблизно 5 років. Тут раніше був гуртожиток, і ще раніше якась організація (чи навпаки). Чоловік каже , що не відчуває. А ще ми живемо з моїми батьками, вони теж нічого такого не помічали (а може не звертають уваги). Але голоса і кроки ми з чоловіко чули разом. Перед нашим весіллям ми почули в коридорі (до речі всі звуки і голоса завжди йдуть у нас з коридору) розриваючий крик дитини. Нам сказали, що це нечиста могла кричати. І щоб ми не думали і незвертали уваги. Доречі на саме весілля виникли деякі неприємності. У мене упав бокал на тарілку і розбив її, а сам лишився цілий. А в кінці другого дня чоловік попав в невеличке ДТП.
Ми вже думали, щоб освятити, але немає поки що можливості.
Я знаю що є духи, і вони існують серед нас. Цікаво, чому одні душі відлітають, а інші залишаються?
My Signature
Зображення
В кінці все буде добре. Якщо все ще погано, то це ще не кінець!
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   hrystyna 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 березень 2010 - 16:33

дааа....тепер і мені страшно......ну й жахи ви тут розповідаєте!
в мене бувають нічні кошмари, але то лище сни, а у вас тут все так по-справжньому...
до церкви! ось що тут можна сказати. Молитися,молитися і ще раз молитися! Освячуйте хату, дайте на Службу Божу за здоров"я. Кличте священників спеціальних, хай відмолюють тих, чиї примари вас супроводжують.
наші хати,квартири то не просто так собі 4 стіни і вікно. Всі попередні мешканці залишають по собі якусь інформацію.
добре, коли там жили спокійні, позитивні люди, а якщо якісь маніяки? ну навіть не маніяки, а просто недобрі люди. Вбивці,гвалтівники іт.д......ось їхні емоції ,переживання і залишають такі "сліди".
всі ці примари - це такі собі згустки енергії, котра нас оточує. І якщо не вірити в це, то це зовсім не означає, що такого не існує.
ВОНО є, воно "ходить" між нами. Просто не всі ТО бачать-відчувають.
А люди більш чутливі, з тонкою психікою і т.д. все відчувають на "своїй шкірі".
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mas'ka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 березень 2010 - 17:28

Мабуть, я тут єдиний скептик.. Проте, 99% мають реальне пояснення. Спочатку треба проконсультутватись щодо розладів сну, можливо, якісь обстеження провести і вже якщо нічого не виявлять, тоді починати допускати думки про щоь інше. Ми можемо міняти реальність, а якщо і є щось з інших світів - то лише молитись. Основне, я вірю в те, що можна себе накрутити на майже порожньому місці "до чортиків". :wacko3:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Asta la vista 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 березень 2010 - 17:47

Перегляд повідомленняBarbarris Vulgais (3.3.2010, 11:40) писав:

мій чоловік ніяк не може зрозуміти, як це може снитись сни, постіно кольорові+з реальними смаками, тактильними відчуттями (води, спеки, землі тощо)+реальними переживаннями стресу, оргазму, сміху, жаху, болю, ну, і т.д...

Точно як мій (йому взагалі рідко щось сниться)!
Постійно сняться кольорові сни і стільки емоцій вночі переживаю,що зранку встаю не з почуттям відпочинку,а така вимучена, ніби мною орали :wacko3:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Хвилинка до... 

• Щастя під серцем
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 березень 2010 - 23:27

Цитата

Ми вже думали, щоб освятити, але немає поки що можливості.

я думаю що це варто зробити якнайшвидше.Якихось особливих приготувань для цього не треба
My Signature
Зображення Зображення
Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн