Нічні примари Чи існує паралельна реальність?
Відправлено 10 лютий 2010 - 23:11
Відправлено 10 лютий 2010 - 23:31
Відправлено 10 лютий 2010 - 23:35

Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
Відправлено 10 лютий 2010 - 23:46
бережаночка (10.2.2010, 23:35) писав:
Я сама кропила квартиру свяченою водою і посипала маком. Але таке ставалось навіть, коли я ночувала у батьків. Не думаю, що причина у місці. До речі, одного разу подумки перехрестилась - допомогло відразу.
Відправлено 11 лютий 2010 - 03:12
схоже на те. що ви пережили стрес або потрапляли у неприємну ситуацію...
Відправлено 11 лютий 2010 - 08:40
Надеюсь , что у тебя это скоро пройдет, по себе знаю, впечатления не из приятных
Відправлено 11 лютий 2010 - 11:04
Відправлено 11 лютий 2010 - 21:35
але тим не менше все-таки варто проконсультуватися зі спеціалістом... моя така думка...
Відправлено 15 лютий 2010 - 00:51
Буває просто відчуваю, що наді мною стоїть жінка і роздивляється. Очі відкрити страшно, то я натягую на себе ковдру і відвертаюсь. До речі, я точно знаю, хто до мене завітав: жінка чи чоловік. Це якось відчувається. Одного разу відчула, що над дитячим ліжечком висить чорна хмара, ніби куля з густого туману. Мене така тривога взяла, а та хмара повільно так попливла до дверей. Донечка через хвилину прокинулась, а я собі місця не могла знайти. До ранку боялась заснути. Навіть якщо цьому є раціональне пояснення, від того видіння не є менш жахливими. Нікому такого не побажаю.
Відправлено 26 лютий 2010 - 12:46
А сьогодні раптово серед ночі прокинулась (це не сон,бо залишалась на своєму ліжку і підчас побаченого свідомо перехрестилась і відмолила Отче наш) і жахнулась:в ногах на ліжку сиділа жінка і дивилась на мене. Одягнута вона була в плаття середньовічне і на голові мала капелюшок.
Чітких контурів не було,але відчувалась якась матеріальність. Я себе почувала несковано і механічно штовхнула ногою в її сторону. При цьому моя стопа вперлась в жінку і здалось,ніби наступив на щось,вишите бісером. Вона на такий маневр лише кивнула злегка і... зникла. Я перехрестилась і лягла спати.
Повідомлення відредаговано Asta la vista: 26 лютий 2010 - 13:00
Відправлено 03 березень 2010 - 11:17
А потім як помер мій дідусь, взагалі страшно стало жити. Було таке враження наче якась тінь ходить за мною (це тоді мені було 14 років). Я завжди відчувала чиюсь присутність, а чию не знаю.
Потім ми переїхали у місто і поселились в квартирі. Думала хоч тут не буде нічого такого. Але ж ні! Постійні звуки кроків (в основному це каблуки), потім крик дитини (адський крик переляканий, як наче ріжуть). І тепер коли темнішає на дворі, після 10-11 годин я взагалі сама ніде ходити не можу. У ванні бачу труп весь у крові, який наче заворушиться (незнаю може мені ввижається, але дуже страшно). А коли лягаю спати, таке враження наче хтось лежить коло мене (крім чоловіка) холодний. Обиртаюсь, нікого нема. А я точно відчуваю!
Якщо вам не набридла моя розповідь, то у мене ще одна історія є. Це трапилось з моїм чоловіком. На його день народження (йому тоді було 17, ми ще зустрічались), коли він повертався додому від мене, зустрів "його" навпроти, і "воно" розвернулося і пішло за Богданом. При світлі єдиної лампочки яка там світила, він подивившись на того чувачка і ужаснувся. Воно було повністю зеленим (як наче весь у водоростях), а голова була повністю замотана білою тканиною (ні очей, ні носа, ні рота не було),а руки були нище колін і теліпались. Воно йшло за ним все скоріше (але небігло). Чоловік бистро йшов (від мого дому до його 15 хв. ходьби) і швидко опинився вдома (він живе у хаті). Воно простояло біля його фірточки всю ніч, передом повернувшись до хати. "Воно" ходило за ним тиждень. І кожн раз різне (були вже очі червоного кольору, і доносились звуки ципків). А останній раз ВОНО вже не йшло за чоловіком, а зустріло його коло фірточки. ВОНО було у довгому плащі з капішоном і червоними очима, і повишше у повітрі. Коли Богдан підійшов блище, ВОНО зникло. За цей тиждень йому снився сон, що дідок один, каже йому " То я за тобою ходжу! І я заберу тебе до себе!" Як вияснилось, цей дідок повішався, а Богданові батьки мали купити хату в якій цей дід жив. І Богдан натрапив на стару магнітолу і поламав її. І цю магнітолу любив слухати той дід. Ми вирішили підти до церкви. Поставили свічки, і я просила в Бога щоб не допустив непоправного. І все наче нормально (не зважаючи на те, що коїться зімною) От така містика.
Відправлено 03 березень 2010 - 11:40
Дівчатка, таке буває досить часто і з різними людьми...
Моя добра порада, яку я застосовую і щодо себе - поменше фільмів і книжок, що вас неймовірно вражають, наприклад, я ніколи не дивлюсь фільми жахів чи містику з кривавими сценами, за рідким-рідким вийнятком і то тільки зі самого ранку...може бути, що ви просто неймовірно вразливі у психічному плані чи вам легше, ніж іншим, відчути отой тонкий світ. Ну, наприклад, мій чоловік ніяк не може зрозуміти, як це може снитись сни, постіно кольорові+з реальними смаками, тактильними відчуттями (води, спеки, землі тощо)+реальними переживаннями стресу, оргазму, сміху, жаху, болю, ну, і т.д...
Відправлено 03 березень 2010 - 12:36
Користувач подумав і додав через 5 хв.:
Лапулька (3.3.2010, 10:17) писав:
А потім як помер мій дідусь, взагалі страшно стало жити. Було таке враження наче якась тінь ходить за мною (це тоді мені було 14 років). Я завжди відчувала чиюсь присутність, а чию не знаю.
Потім ми переїхали у місто і поселились в квартирі. Думала хоч тут не буде нічого такого. Але ж ні! Постійні звуки кроків (в основному це каблуки), потім крик дитини (адський крик переляканий, як наче ріжуть). І тепер коли темнішає на дворі, після 10-11 годин я взагалі сама ніде ходити не можу. У ванні бачу труп весь у крові, який наче заворушиться (незнаю може мені ввижається, але дуже страшно). А коли лягаю спати, таке враження наче хтось лежить коло мене (крім чоловіка) холодний. Обиртаюсь, нікого нема. А я точно відчуваю!
Якщо вам не набридла моя розповідь, то у мене ще одна історія є. Це трапилось з моїм чоловіком. На його день народження (йому тоді було 17, ми ще зустрічались), коли він повертався додому від мене, зустрів "його" навпроти, і "воно" розвернулося і пішло за Богданом. При світлі єдиної лампочки яка там світила, він подивившись на того чувачка і ужаснувся. Воно було повністю зеленим (як наче весь у водоростях), а голова була повністю замотана білою тканиною (ні очей, ні носа, ні рота не було),а руки були нище колін і теліпались. Воно йшло за ним все скоріше (але небігло). Чоловік бистро йшов (від мого дому до його 15 хв. ходьби) і швидко опинився вдома (він живе у хаті). Воно простояло біля його фірточки всю ніч, передом повернувшись до хати. "Воно" ходило за ним тиждень. І кожн раз різне (були вже очі червоного кольору, і доносились звуки ципків). А останній раз ВОНО вже не йшло за чоловіком, а зустріло його коло фірточки. ВОНО було у довгому плащі з капішоном і червоними очима, і повишше у повітрі. Коли Богдан підійшов блище, ВОНО зникло. За цей тиждень йому снився сон, що дідок один, каже йому " То я за тобою ходжу! І я заберу тебе до себе!" Як вияснилось, цей дідок повішався, а Богданові батьки мали купити хату в якій цей дід жив. І Богдан натрапив на стару магнітолу і поламав її. І цю магнітолу любив слухати той дід. Ми вирішили підти до церкви. Поставили свічки, і я просила в Бога щоб не допустив непоправного. І все наче нормально (не зважаючи на те, що коїться зімною) От така містика.
U vashmu vypadku (z trupom u vanni i holodom u lizhku) meni zdaetjsja shcho vasha kvartyra mae jakusj istoriju... Vy posvjatitj ii obovjazkovo. Davno vy tam zhyvete? Vash cholovik cjogo vsjogo ne vidchuvae?
Відправлено 03 березень 2010 - 12:52
Відправлено 03 березень 2010 - 12:54
А взагалі мені завжди сняться настільки реалістичні сни, зі смаками, запахами, дуже яскравими кольорами, відчуттями, але переважно позитивні, що іноді прокинувшись важко повірити, що це сон.
Відправлено 03 березень 2010 - 16:00
Nadiuccia (3.3.2010, 13:36) писав:
Живемо в квартирі приблизно 5 років. Тут раніше був гуртожиток, і ще раніше якась організація (чи навпаки). Чоловік каже , що не відчуває. А ще ми живемо з моїми батьками, вони теж нічого такого не помічали (а може не звертають уваги). Але голоса і кроки ми з чоловіко чули разом. Перед нашим весіллям ми почули в коридорі (до речі всі звуки і голоса завжди йдуть у нас з коридору) розриваючий крик дитини. Нам сказали, що це нечиста могла кричати. І щоб ми не думали і незвертали уваги. Доречі на саме весілля виникли деякі неприємності. У мене упав бокал на тарілку і розбив її, а сам лишився цілий. А в кінці другого дня чоловік попав в невеличке ДТП.
Ми вже думали, щоб освятити, але немає поки що можливості.
Я знаю що є духи, і вони існують серед нас. Цікаво, чому одні душі відлітають, а інші залишаються?
Відправлено 03 березень 2010 - 16:33
в мене бувають нічні кошмари, але то лище сни, а у вас тут все так по-справжньому...
до церкви! ось що тут можна сказати. Молитися,молитися і ще раз молитися! Освячуйте хату, дайте на Службу Божу за здоров"я. Кличте священників спеціальних, хай відмолюють тих, чиї примари вас супроводжують.
наші хати,квартири то не просто так собі 4 стіни і вікно. Всі попередні мешканці залишають по собі якусь інформацію.
добре, коли там жили спокійні, позитивні люди, а якщо якісь маніяки? ну навіть не маніяки, а просто недобрі люди. Вбивці,гвалтівники іт.д......ось їхні емоції ,переживання і залишають такі "сліди".
всі ці примари - це такі собі згустки енергії, котра нас оточує. І якщо не вірити в це, то це зовсім не означає, що такого не існує.
ВОНО є, воно "ходить" між нами. Просто не всі ТО бачать-відчувають.
А люди більш чутливі, з тонкою психікою і т.д. все відчувають на "своїй шкірі".
Відправлено 03 березень 2010 - 17:28
Відправлено 03 березень 2010 - 17:47
Barbarris Vulgais (3.3.2010, 11:40) писав:
Точно як мій (йому взагалі рідко щось сниться)!
Постійно сняться кольорові сни і стільки емоцій вночі переживаю,що зранку встаю не з почуттям відпочинку,а така вимучена, ніби мною орали
Відправлено 03 березень 2010 - 23:27
Цитата
я думаю що це варто зробити якнайшвидше.Якихось особливих приготувань для цього не треба

Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис

Допомога