Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Сума за електроенергію по телефону - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Сума за електроенергію по телефону Оцінка: -----

Користувач поза мережею   nata_war 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 09 лютий 2010 - 12:18

З кожним місяцем, коли треба платити за комунальні послуги, мене нервує скільки я маю заплатити за електроенергію. Не знаю на що розраховувати. Недавно взнала, що є нова послуга, яка надає можливість взнати суму заборгованості набравши номер телефону. Я дуже тішуся і тепер користуюся. і ви користуйтесь. Ось тут є повний опис (тільки для мешканців Львова)

Кожен споживач міста Львова може зателефонувати за номером 295-19-14 і дізнатись стан своїх розрахунків за спожиту електричну енергію. Для цього споживач повинен здійснити три кроки:

Перший крок: зателефонувати за номером 295-19-14;

Другий крок: перевести телефон у тоновий режим;

Третій крок: ввести шість останніх цифр десятизначного коду.

Кожен споживач може знайти свій код на квитанції про оплату або інформаційній квитанції про стан розрахунків за спожиту електроенергію, які споживач отримує в місці оплати.
Зображення
Увага! Форма квитанцій у різних банках може бути різною, але код споживача вказується обов’язково.

Автоматизована довідкова інтерактивна система обладнана чотирма каналами зв’язку і працює цілодобово. Скористатись „Голосовим роботом” можна лише з телефонного апарату, який має функцію тонового режиму. Інформація у базі „Голосового робота” оновлюється щоденно, однак стан розрахунків, який повідомляється системою, зміниться лише через два робочі дні після того, як споживач здійснив оплату за спожиту електроенергію.

Автоматизована довідкова інтерактивна система діє лише у Львові, в перспективі розглядається її впровадження у районах області.

Якщо Ви не можете знайти код на квитанції чи у Вас виникають інші питання щодо функціонування довідкової системи, потрібно звернуться по телефону в район електричних мереж ВАТ “Львівобленерго”, який обслуговує Ваше помешкання: Франківський РЕМ — 237-49-05; Галицький РЕМ (центр) — 261-32-44; Галицький РЕМ (Сихів) — 223-05-68; Шевченківський РЕМ — 293-22-07, 293-22-08; Личаківський РЕМ — 237-49-07; Залізничний РЕМ — 233-41-61. Крім цього, номер телефону РЕМ можна дізнатися з бланку Договору про користування електричною енергією (пункт 32); з довідника споживача електроенергії; з рахунку-квитанції попередніх років; з розділу „Гарячі телефони”.
My Signature
Зображення
Трудно быть скромной, когда ты лучшая...
  • 5
  • Back To Top

Користувач поза мережею   yasik-70 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 серпень 2011 - 14:44

Абсолютно непотрібна послуга ІМХО. Стан вашого рахунку не змінюється протягом місяця до того часу, поки не прийде контролер і не зніме показники лічильника. І як при такому розкладі це може впливати на використання вами електроенергії? Якщо у вас купа побутової техніки і ви цим всім регулярно користуєтеся (особливо енергозатратними є нагрівальні прилади, як бойлери, духовки, праски, радіатори і т.п.), то й рахунки вам приходиться сплачувати космічні.

Користувач подумав і додав через 2 хв.:
Єдина користь, що, ідучи в касу, можна поцікавитися, скільки брати грошей за електрику, хоча я, наприклад, і так приблизно знаю, скільки використовую електроенергії.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Хвилинка до... 

• Щастя під серцем
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 серпень 2011 - 15:15

я знала про існування такої послуги в Укртелекомі-по номеру 177
також звоню за день до того як плачу щоб знати на яку суму розраховувати
My Signature
Зображення Зображення
Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Katerinka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: ЗАБЛОКОВАНІ

Відправлено 30 серпень 2011 - 15:46

жодна послуга зайвою не буває. коли гроші в домі є то нема різнці: береш 300 грн и йдеш платити скільки треба. а коли грошей нема, то будеш до копійки рахувати скільки брати з собою на оплату послуг...
дякую за інформацію!
My Signature
Зображення
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Женічка_88 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 03 жовтень 2011 - 01:39