Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: День закоханих - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 4 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

День закоханих Ви святкуєте це свято? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Віллі Вонка 

• Душа Малечі, Патріот року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Адміністратор

Відправлено 09 лютий 2008 - 00:56

На носі свято, а на форумі тиша з цього приводу. Ось я й думаю, може ніхто не святкує :wub:
My Signature
Зображення
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 09 лютий 2008 - 09:11

Напевно гріх не святкувати таке романтичне свято. Дарма, що воно історично не наше. Завжди приємно створити особливу атмосферу для себе і коханого і ще раз нагадати собі, за що ми любимо один одного... :wub:
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Яблучко 

• Божевільна матуся
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 09 лютий 2008 - 09:40

Взагалі плануємо святкувати, але що з цього приводц вийде не знаю. Поки що думаю над подарунком
My Signature
Зображення

- Ви хто?
- Добра фея
- А чому з сокирою?
-Та настрій щось не дуже
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Галочка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 лютий 2008 - 14:56

Моя відповідь Ні.
Чоловік далеко на роботі.Хіба будем святкувати по телефоні. :wub:
Зустітись получиться десь через місяць.
Але подарок я готую і надіюсь він про мене теж не забуде.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oksanocka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 лютий 2008 - 16:51

Я обрала інше, бо святкувати ми завжди святкували, а цього року на день закоханих буду у пологовому. Тож просто не буде можливості святкувати. А подарунки звичайно будуть.
У нас навіть з подругами ще з першого курсу традиція на день св. Валентина дарувати одне одному Валентинки. От і виходить що це свято ніколи не проходить незаміченим, бо Валентинок треба ой як багато - подругам 10, а ще коханому якусь гарнюньку.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 лютий 2008 - 15:26

А які подарунки плануєте?
Бо я щось розгубилась.Хочеться подарувати щось маленьке,гарненьке і не банальне.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 11 лютий 2008 - 15:40

Люблю, це свято. Люблю дарувати і отримувати Валентинки, а от з подарунком, як завжди лажа. Мабудь відправлю малечу до няні, а сама запрошу коханого до ресторану у тій валентинці та подарую срібний брилочок для ключів. Не дуже оригінально, зате на користь, до того ж він дуже любить срібло і роматничні вечері...
І мене ;) сподіваюсь :(
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Осока 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 лютий 2008 - 15:59

Не подобається, коли романтичні свята перетворюються у одне велике свято шопінгу (свято для власників цих шопів). Свого чоловіка поза увагою, звичайно, не залишу. Вже купила листівку. Думаю за вечерею буде гарне шампанське. Щодо ідей для подарунку: є такі маленькі золоті кулончики вартістю 60-100 грн. (сердечка, ключі), можна подарувати і повісити чоловікові на в"язанку ключів.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 лютий 2008 - 22:28

Ідея не погана,але вязка ключів в нас одна спільна і то від машини. :(
А як ви думаєте годинник можна дарувати,чи ні ?Він в мене давно хоче гарного годинника,але я не дарую бо чула що це погана прикмета.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Емма 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 лютий 2008 - 00:10

Перегляд повідомленняГалочка (11.2.2008, 22:28) писав:

Ідея не погана,але вязка ключів в нас одна спільна і то від машини. :(
А як ви думаєте годинник можна дарувати,чи ні ?Він в мене давно хоче гарного годинника,але я не дарую бо чула що це погана прикмета.

А чому погана прикмета?
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щасливий татусь 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 лютий 2008 - 08:10

А чому годинник не можна дарувати? Думаю, якщо з любовю чи то коханням, то звичайно можна. хоча кажуть, що, годинник, то на розставання, але якщо цьому ненадавати значення, то можна. Не треба вірити в такі забобони. Тим паче, що він сам мріє про годиник. Але якщи ти така вже забобонна, то скаи нехай він у тебе його купить за 2 копійки чи гривню. Це буде і подарунок і без ймовірних наслідків - тобто розставання.
My Signature
Майстер улюблених іграшок :)
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 лютий 2008 - 08:11

А я подарую своїй коханій жоні в цей гарячий, пристрасний день холодильник і цвіти!
My Signature
  • 0
  • Back To Top

• Божевільна матуся
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 лютий 2008 - 09:02

Перегляд повідомленняЩасливий татусь (12.2.2008, 8:11) писав:

А я подарую своїй коханій жоні в цей гарячий, пристрасний день холодильник і цвіти!

Щасливий татусь, я от не розумію таких подарунків чесно, от невже не можна щось романтичне подарувати, а холодильник можна і просто купити. От поясніть мені будьласка чому чоловіки роблять отакі подарунки. Бо мені вони нагадують дитинство і маму пішли купимо тобі курточку буде тобі на день народження
My Signature
Зображення

- Ви хто?
- Добра фея
- А чому з сокирою?
-Та настрій щось не дуже
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 лютий 2008 - 09:21

Перегляд повідомленняЯблучко (12.2.2008, 9:02) писав:

Щасливий татусь, я от не розумію таких подарунків чесно, от невже не можна щось романтичне подарувати, а холодильник можна і просто купити. От поясніть мені будьласка чому чоловіки роблять отакі подарунки. Бо мені вони нагадують дитинство і маму пішли купимо тобі курточку буде тобі на день народження

Елементарно! Розумієш Яблучко, більшість чоловіків прагматичні люди, а якщо вони ще забезпечуюють сімю, то на романтичні подарунки не вистачає грошей. Хоча мушу, признатися, до народження катрусі подарунки були тільки романтичні. зараз практичні. Та й я писав, що подарую цвіти. А цвіти відповідного розміру цілком підходить на дуже романтичний подарунок?
Але якщзо ти маєш наувазі нижня білизна, то на початку лютого, коли я отримав аванс, такий подарунок я вже зробив.А якщо він був спонтанним, то це вдвічі приємніше, ніж на свята якісь
My Signature
  • 0
  • Back To Top

• Божевільна матуся
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 лютий 2008 - 09:46

Перегляд повідомленняЩасливий татусь (12.2.2008, 9:21) писав:

Елементарно! Розумієш Яблучко, більшість чоловіків прагматичні люди, а якщо вони ще забезпечуюють сімю, то на романтичні подарунки не вистачає грошей. Хоча мушу, признатися, до народження катрусі подарунки були тільки романтичні. зараз практичні. Та й я писав, що подарую цвіти. А цвіти відповідного розміру цілком підходить на дуже романтичний подарунок?
Але якщзо ти маєш наувазі нижня білизна, то на початку лютого, коли я отримав аванс, такий подарунок я вже зробив.А якщо він був спонтанним, то це вдвічі приємніше, ніж на свята якісь

Було б бажання а гроші знайдуться, скоріше фантазії не вистачає. Ну от не розумію я холодильників у подарунок. Спонтанно це похвально, та на романтичне свято теж можна щось романтичне і не обов'язково дороге. Чоловіки це загадка
My Signature
Зображення

- Ви хто?
- Добра фея
- А чому з сокирою?
-Та настрій щось не дуже
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 лютий 2008 - 10:15

Перегляд повідомленняЯблучко (12.2.2008, 9:46) писав:

Було б бажання а гроші знайдуться, скоріше фантазії не вистачає. Ну от не розумію я холодильників у подарунок. Спонтанно це похвально, та на романтичне свято теж можна щось романтичне і не обов'язково дороге. Чоловіки це загадка

Вперше зтикаюся з тим, що мене звинувачуюють в браку фантазії. У мене її завжди було хоч греблю гати. Принаймні, ніхто не скаржився, а навпаки говорили, що дуже прикольно, оригінально і такі подарунки запамятовуються на все життя!
Старію, черствію, холону... але обіцяю виправитися.
Подарую щось на Валентина романтичне, гарне, симпатичне, хоча може і не дуже практичне, а великий холодильних на поправку, тобто 15 лютого.
Слухай Яблучко, а якщо мені привезуть холодильник, жона розпакує, а звідти вилізу я з великим букетом цвєтів, то буде романтично?
My Signature
  • 0
  • Back To Top

• Божевільна матуся
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 лютий 2008 - 11:13

Перегляд повідомленняЩасливий татусь (12.2.2008, 10:15) писав:

Вперше зтикаюся з тим, що мене звинувачуюють в браку фантазії. У мене її завжди було хоч греблю гати. Принаймні, ніхто не скаржився, а навпаки говорили, що дуже прикольно, оригінально і такі подарунки запамятовуються на все життя!
Старію, черствію, холону... але обіцяю виправитися.
Подарую щось на Валентина романтичне, гарне, симпатичне, хоча може і не дуже практичне, а великий холодильних на поправку, тобто 15 лютого.
Слухай Яблучко, а якщо мені привезуть холодильник, жона розпакує, а звідти вилізу я з великим букетом цвєтів, то буде романтично?

Ага буде романтично, особливо якщо не розпакує обо доставлять 15 числа :D
Я поясню, ось мені особисто важливо не вартість подарунка, а ті почуття які вкладені в нього, навіть якщо це просто буде свято романтичне, але я знатиму що мені приділили увагу, про мене думали, "проявили смекалку" так би мовити. Хоча і жінки різні. А вам фантазії бачу не бракує :blush:
Мене колись вразив подарунок сестрі. Це були великі червоні крила янгола, дуже гарні. І нехай тепер нема де ті крила притулити, та це все неважливо вони просто захоплюючі.
My Signature
Зображення

- Ви хто?
- Добра фея
- А чому з сокирою?
-Та настрій щось не дуже
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 лютий 2008 - 11:21

Перегляд повідомленняЯблучко (12.2.2008, 11:13) писав:

Ага буде романтично, особливо якщо не розпакує обо доставлять 15 числа :D
Я поясню, ось мені особисто важливо не вартість подарунка, а ті почуття які вкладені в нього, навіть якщо це просто буде свято романтичне, але я знатиму що мені приділили увагу, про мене думали, "проявили смекалку" так би мовити. Хоча і жінки різні. А вам фантазії бачу не бракує :blush:
Мене колись вразив подарунок сестрі. Це були великі червоні крила янгола, дуже гарні. І нехай тепер нема де ті крила притулити, та це все неважливо вони просто захоплюючі.

ми на роботі вирішили на день валентина обмінятися подарунками. причому хто кому на папірчиках вибирали. так от я нашій офіс менеджерці подарував славного котика з прищіпкою для папірчиків. запакував в гарний папір, а щоб було оригінально акуратненько закрутив в той подаруночок великий шуруп. Вона і всі решта були шоковані і не знала як його відкрити. Смішно виглядало, як вона його трясла, пробуючи визначити що там, і як намагалася розпакувати.
про цей подарунок вона мені й досі гадує, з приємністю звісно
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Віллі Вонка 

• Душа Малечі, Патріот року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Адміністратор

Відправлено 12 лютий 2008 - 17:26

Розповім про тривіальну одну ідею. Можна подарувати сто миттєвих лотерейних білетів. І будете їх потім зтирати пів ночі, зате потім буде що пригадати.. :child_ 09:
Я чоловікові ще не знаю що дарувати буду. Хоча він поїхав і лишив мене з полтіной лише. А моя зарплатня в місті, треба їхати і забирати, а мені ліньки. Але я хочу теж годинник дарувати. Навіть знаю який йому до душі буде.

А от на День народження я йому подарувала шаленно гарну вишиванку. Він був щасливий від дарунка.
My Signature
Зображення
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 лютий 2008 - 10:31

Перегляд повідомленняКапітошка (12.2.2008, 17:26) писав:

Розповім про тривіальну одну ідею. Можна подарувати сто миттєвих лотерейних білетів. І будете їх потім зтирати пів ночі, зате потім буде що пригадати.. :wacko3:
Я чоловікові ще не знаю що дарувати буду. Хоча він поїхав і лишив мене з полтіной лише. А моя зарплатня в місті, треба їхати і забирати, а мені ліньки. Але я хочу теж годинник дарувати. Навіть знаю який йому до душі буде.

А от на День народження я йому подарувала шаленно гарну вишиванку. Він був щасливий від дарунка.

Копитентно: Якщо вибирати між жовтим і білим, тобто сріблястим, то однозначно останній, бо він практично під усі стилі одяку підходить. Принаймні, я так вважаю. Якщо вибирати між механічним чи кварщовим, залежить від марки годинника, а відтак від суми грошей. Радивби дивитися на годинники, скажімо, від 400 грн.
Зовнішній ви гляд годинника: круглий чи прямокутний? Ліпше круклий, бо прямокутний не всім пасуватиме. Зовнішній вигляд як на мене повинен бути масивним, але водночас витонченим. Бачив кілька таких годинників, але фірм не памятаю. Але це однозначно не касіо, кю енд кю, Хоча й серед них є досить пристойні годинники.
Тепер щодо паска чи браслета. Як на мене браслет шикарніше виглядає.
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 4 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему